Alex01
|
Dan še od mene Smo ravno prišli notri. Dopoldan sem bila v službi za 2 uri, potem kosilo, po kosilu pa vn . Smo mal okrog hiše ponardil, oziroma sta večji del ponardila sinko in ata. Pa avtomobile posesali pa oprali, jutr bo pa dež . Princesi - sm vidla, da imava isti dan pregled, jaz hodim k dr. Kostanjškovi, uro imam pa 10.45 Infinity - res, za prvič mi je šlo zlo hitro, glede na to , kolikšen je bil otrok. Se spomnim, da je bila nedelja, ko me je zjutraj zbudilo "črvičenje" po trebuhu, ene 3x vsakih 20 minut. Potem pa mir. Sem se najedla martinove goske, pa mlincev, popoldan ob petih pa spet "črvičenje", nekej ob osmih sem šla v porodnišnico, pa so me dali še na oddelek, ob dveh pa v porodno. Sicer sem imela svoje popadke in dovolj močni so bili, niso pa bili redni, tako, da so mi dodali še umetne. In potem je kar hitro šlo, edino čisto na koncu, mi je dr. Pišek "skočil" na trebuh, da se je porod končal. Glede dojenja pa, jaz recimo sem dojila na polno. Je bil mali star skor štiri leta, ko sva nehala. Do šestega meseca res v polno, potem sva zmanjševala. Ko je dopolnil eno leto sva se dojila zjutraj, pa ko je prišel iz vrca, pa pred spanjem. Potem čez čas pa samo še pred spanjem in tako do skoraj četrtega leta. Mleka pa na pretek. Velike prsi niso pogoj , da bo mleko. Jaz jih spravim v A košarico, mleka sem pa imela za en kup otrok nahranit . V drugo ne vem kako bo, ampak prvič je bilo tako. Če pa mleka ni, potem ni čisto nič narobe, da se pač otroka hrani po flaški. Otroci ravno tako zrastejo in ravno tako so dobre mame, ki jih hranijo po flaški. Glavno da so otroci siti in da rastejo Rea - super, da te je tvoj presenetil, na razlago sanj se pa čisto nič ne spoznam. Kako te "mučijo" hemeroidi pa vem, imam sama podoben problem. Prvo nosečnost me je bolelo, da groza. Sploh proti koncu nosečnosti. Tako me je bolelo, da me je bilo prav strah jit rodit, ker nisem mogla ne sedet, ne ležat, pa ne zaradi nosečnosti ampak zaradi hemeroidov. Pa so me "napadli" tudi v obdobju ko nisem bila noseča. Zdaj pa spet. Vsake toliko časa . Zdaj sem pa napisala cel prosti spis. Lepo se imejte in pozdravček vsem.
< Sporočilo je popravil Alex01 -- 28.3.2009 17:34:43 >
|