Mandek
|
Ojla! Mi smo, glede na bolezen male pikice, očka in mene-nenavsezadnje, spali fantastično. zbudila se je šele ob pol5, ampak nisem komplicirala z dudo, temveč sm jo kr k sebi vzela, je mal pozizala (za slab vzorec) in zaspančkala do 7.45, pri meni, seveda:) Danes je bila vsa boga, termometer je sicer pokazal 37, je bla pa taka mlahava pa mal jokasta. No, smejala se je še vseen:) In sicer to zgleda takole: Zala leži na sredini, jaz tik ob njej, moj še spi. Se ukvarjam z njo, jo lupčkam, ji govorim, ona pa vztrajno gleda v očijevo smer (mene pač ni ), kašlja, žlobudra in vriska. Potem, seveda, ga začne tipat z rokico po njegovi rami, da se ja zbudi. Jaz ji vmes govorim in ji šepetam, jo žgečkam, ona nič . Potem doseže svoje, oči se zbudi, zala pa v tak nasmešek, da te posesa . Oprosti, Afnica, ampak tule moram uporabiti tvoj nick...naša je prava mala afnica . Zdej pa spet spi, že uro in pol...jedla sicer je, nekje 110ml, ko se zbudi ji pripravim piškotek z bananico . Aja, sem pozabla še to povedat...če midva jeva in je zala z nama pri mizi (v očijevem naročju, ker ji je triptrap še čisto prevelik), tut sama je ko tavelka. Full lepo, nič ne pljuva in vsa pridna je. Tko, da mi je mal hudo, ker nismo kupli tistga oblazinjenga stolčka za jest .... Nič, grem obesit perilo, se tipkamo kasneje