Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:37:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja glejte, glejte kaj sem našla....tako približno izgleda pri nas, a ne?? a pri vas tudi tako izgleda Ja, tut, js ne vem, kaj mu je. Men se pa muca tak slini... saj vidiš ko se pogovarjamo, da imajo moški en in ist problem...bojijo se, da bi otroku kaj naredili Ja, to je to. Ampak po porodu me pa prav zanima kak bo ko me ne bomo smele.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:38:43
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Na hitrco se oglašam. Sem ravno prvi del zlikala, sedaj pa greva kuhat kosilo. Vidim, da se nič kaj ne pustite motit mirni deževni nedelji in je pri vas kar akcija . Sem se orng nasmejala tisti slikici, ko gola ženska leta za penisom . To pa so potrebe! malcekvita - Si me kar potolažila, da spakirana torba še nič ne pomeni . No, mogoče pa se celo opogumim in jo spakiram še danes . brigita23 - Pri dojenčku vdrt popek pomeni, da je dehidriran. Mogoče pa to pomeni tudi pri nas nosečnicah? Samo ugibam ... Poskušaj mogoče piti več vode. Ali pa imaš samo takšno obliko trebuščka in ni nobene panike. Pri meni je popek ravno toliko, da je čisto mičkeno izbočen, samo ena konička - kot nek vražičji rogec . detelja - Naši trebuški kot kinder jajčki . Ampak saj imaš prav, nekaj sladkega, presenečenje in igračka. Grem kuhat, lepo se imejte, bodite pridne , pa se tipkamo, NenaLena pojma nimam kaj to pomeni ....mami je rekla kao da bo prej??? Ampak sej veš, te govorice in to...no morda pa drži ...Ja men tudi prej ni popek glih vn štrlel
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:43:20
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR. http://www.showyourdick.org/ ti pa si packa jaz pa mislim, da te ne bi izpisal iz rr, ampak bi bil ogled forum aprilčic tako obiskan, da bi se vse znucal
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:44:32
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 naš ati je tudi pridelal nekaj kg ....pa je prej full pazil pa zdravo jedel pa tko , sam kaj češ....veš da men je fajn če ne jem sama, da mi družbo dela , pa danes me kr neki lakota grabi kje pa so ostale punce danes ostale pa kavč matrajo če kdo mene poleg mojega vpr., če ful jem pa če se mi kaj ekstra lušta...pol pa še mojega kako je to ko je nosečnica doma...on sam reče "jaz nimam občutka, da imam nosečnico doma, prej bi rekel, da malo mucko, katera glih tolko da nekaj poje" in pol še reče, da on za naju je...moj pa se je kar fajn zredil sedaj...na začetku ko sem imela vsak dan druge lušte je bil ves happy...ko sem rekla, da če mi kupi npr. smokije...je kupil 3 vrečke smokijev, 3 čipsa pa še in še...seveda ni imel slabe vesti jaz pa itak nisme jedla sam lušti so me imeli...pri mojem je problem služba...zjutraj preden gre neki malega poje...v službi mu ni za jest (saj kateremu kuharju pa je) pol pa pride pozno domov npr. ob 23 pa bi čips jedel ali pa burek ali pa topli sendvič, ker ne more drugače spat, če je lačen in to pol gre v kg....aktivno pa se ne giblje...če glih je ful na nogah sam to ni neko ekstra gibanje...saj zdaj bomo več zunaj z vozičkom pa bomo hujšal... ja sej je res kar praviš...tak urnik je problem, vem prej ko sem sama delala, kak sem jedla v bistvu enkrat na dan...pa cel dan laufala okol, zato se pa je meni pol vse obesl, ko sem šla v bolniško in začela jesti 5x na dan Moj pa prej je hodil 3x na teden na rekreacijo, zdej pa ko je bil šivan pa ni smel bit nič aktiven zaradi potu, pa so šle kg gor...in zdej sem itak jst kriva
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:45:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Na hitrco se oglašam. Sem ravno prvi del zlikala, sedaj pa greva kuhat kosilo. Vidim, da se nič kaj ne pustite motit mirni deževni nedelji in je pri vas kar akcija . Sem se orng nasmejala tisti slikici, ko gola ženska leta za penisom . To pa so potrebe! malcekvita - Si me kar potolažila, da spakirana torba še nič ne pomeni . No, mogoče pa se celo opogumim in jo spakiram še danes . brigita23 - Pri dojenčku vdrt popek pomeni, da je dehidriran. Mogoče pa to pomeni tudi pri nas nosečnicah? Samo ugibam ... Poskušaj mogoče piti več vode. Ali pa imaš samo takšno obliko trebuščka in ni nobene panike. Pri meni je popek ravno toliko, da je čisto mičkeno izbočen, samo ena konička - kot nek vražičji rogec . detelja - Naši trebuški kot kinder jajčki . Ampak saj imaš prav, nekaj sladkega, presenečenje in igračka. Grem kuhat, lepo se imejte, bodite pridne , pa se tipkamo, NenaLena pojma nimam kaj to pomeni ....mami je rekla kao da bo prej??? Ampak sej veš, te govorice in to...no morda pa drži ...Ja men tudi prej ni popek glih vn štrlel mogoče pa se ti je toliko spustil pa je zdaj vdrt....sicer pa če boš več pila pa tudi ne bo škode, ker itak premalo pijemo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:45:46
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kaki čudni, fuuuj... http://www.the-penis.com/pictorialguide.html tule so pa res vsi čudni , en ma kr gor zavihanga
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:47:06
|
|
|
|
detelja
|
midva z pa greva zdaj mal kavč segrevat, pol greva pod tuš pol pa se spet vrneva... joj, sem srečna, da je nehal tečt iz nosu...sicer je še vedno mal zaštopan sam je pa velko boljše, kot pa zdanjič...bi rabla kar tampone za nos
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:49:39
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR. http://www.showyourdick.org/ no tule je pa že malj boljš
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:50:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR. http://www.showyourdick.org/ ti pa si packa jaz pa mislim, da te ne bi izpisal iz rr, ampak bi bil ogled forum aprilčic tako obiskan, da bi se vse znucal Misliš?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:51:17
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kaki čudni, fuuuj... http://www.the-penis.com/pictorialguide.html tule so pa res vsi čudni , en ma kr gor zavihanga
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:52:12
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR. http://www.showyourdick.org/ no tule je pa že malj boljš tIST DIREKTORSKI JE TAK ELEGANTN. Ups, z velikimi pišem.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:52:55
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja midva z pa greva zdaj mal kavč segrevat, pol greva pod tuš pol pa se spet vrneva... joj, sem srečna, da je nehal tečt iz nosu...sicer je še vedno mal zaštopan sam je pa velko boljše, kot pa zdanjič...bi rabla kar tampone za nos Fajn bodi, pridi še pol na partijo čveka.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:53:13
|
|
|
|
brigita23
|
junonca si kaj s sončkom govorila?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:54:05
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja midva z pa greva zdaj mal kavč segrevat, pol greva pod tuš pol pa se spet vrneva... joj, sem srečna, da je nehal tečt iz nosu...sicer je še vedno mal zaštopan sam je pa velko boljše, kot pa zdanjič...bi rabla kar tampone za nos Fajn bodi, pridi še pol na partijo čveka. ja tudi jst mislim isto, pa da ne boš kaj pokvarjenega delala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:55:45
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR. http://www.showyourdick.org/ no tule je pa že malj boljš tIST DIREKTORSKI JE TAK ELEGANTN. Ups, z velikimi pišem. aha vem kir ja , ka pa un predzadenj????? je pa mal too much
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 16:58:39
|
|
|
|
brigita23
|
nič se grem jst tudi mal k mojmu stisnat..... se pol tipkamo še kaj, fajn bodite
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 17:09:01
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Sem včeraj dobila en obisk....pa so mi učke kmalu ven padle. Moja kolegica ima brata, ki se ukvarja z manekenstvom v Italiji. In je z njo me prišel obiskat, ker mi je ona prinesla neke cotke za tamalo. Jao, jao....ne boste verjele....tak pomočnik bi lahko bil, da mi je kar sapo vzelo. Mel je nek ohlapen plašč, ko ga je pa dol dal... . Oprijeta majica, oprijete hlače, obute škornje....še sedaj me kuha. Nisem še pršla k sebi . Samo, da ve babe ne boste me imele za prismuknjeno. Tudi ve bi popadale na kolena, če bi ga vidle. Njami, njami Miška, ti si men taka faca, taka fajna mamika. hvala ...enako
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 17:11:38
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR. http://www.showyourdick.org/
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 17:13:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca si kaj s sončkom govorila? Ne, nič. Je šla k atiju na obisk potem sta pa verjetno še z njenim kam šla.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 17:13:59
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Sem včeraj dobila en obisk....pa so mi učke kmalu ven padle. Moja kolegica ima brata, ki se ukvarja z manekenstvom v Italiji. In je z njo me prišel obiskat, ker mi je ona prinesla neke cotke za tamalo. Jao, jao....ne boste verjele....tak pomočnik bi lahko bil, da mi je kar sapo vzelo. Mel je nek ohlapen plašč, ko ga je pa dol dal... . Oprijeta majica, oprijete hlače, obute škornje....še sedaj me kuha. Nisem še pršla k sebi . Samo, da ve babe ne boste me imele za prismuknjeno. Tudi ve bi popadale na kolena, če bi ga vidle. Njami, njami Miška, ti si men taka faca, taka fajna mamika. hvala ...enako Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 17:14:24
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR. http://www.showyourdick.org/ Detelja, si videla moje pomočnike?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 17:14:35
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR. http://www.showyourdick.org/ no tule je pa že malj boljš tIST DIREKTORSKI JE TAK ELEGANTN. Ups, z velikimi pišem. aha vem kir ja , ka pa un predzadenj????? je pa mal too much Ja, to pa res.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 18:16:58
|
|
|
|
*Junona*
|
Kje ste zdej vse? Tole si poglejte, lahk da se bote mogle registrirat. Je pa zanimiv video, prikazuje naraven vaginalni porod. http://www.mojvideo.com/video-porod/15e1ea36a653b51ac9b4
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 29.3.2009 18:24:39
|
|
|
|
BrinaBA
|
Kakšna grozljiva muzika, pa nekam dolgo je trajalo; meni se zdi, da je boljše, da ne vidim...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Katero ime izbrati za punčko?mmmvKaj vam je lepšeMaša (
63%)
Tjaša (
37%)
Število vseh glasov: 257Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!