|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
29.3.2009 16:37:09   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

glejte, glejte kaj sem našla....tako približno izgleda pri nas, a ne??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pri vas tudi tako izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, tut, js ne vem, kaj mu je. user posted image
Men se pa muca tak slini...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vidiš ko se pogovarjamo, da imajo moški en in ist problem...bojijo se, da bi otroku kaj narediliuser posted image user posted image user posted image

Ja, to je to. Ampak po porodu me pa prav zanima kak bo ko me ne bomo smele.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
29.3.2009 16:38:43   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Na hitrco se oglašam. Sem ravno prvi del zlikala, sedaj pa greva kuhat kosilo. user posted image Vidim, da se nič kaj ne pustite motit mirni deževni nedelji in je pri vas kar akcija user posted image  user posted image  user posted image . Sem se orng nasmejala tisti slikici, ko gola ženska leta za penisom user posted image  user posted image  user posted image . To pa so potrebe! user posted image  user posted image

malcekvita - Si me kar potolažila, da spakirana torba še nič ne pomeni user posted image . No, mogoče pa se celo opogumim in jo spakiram še danes user posted image user posted image user posted image .

brigita23 - Pri dojenčku vdrt popek pomeni, da je dehidriran. Mogoče pa to pomeni tudi pri nas nosečnicah? Samo ugibam ... Poskušaj mogoče piti več vode. Ali pa imaš samo takšno obliko trebuščka in ni nobene panike. Pri meni je popek ravno toliko, da je čisto mičkeno izbočen, samo ena konička - kot nek vražičji rogec user posted image .

detelja
- Naši trebuški kot kinder jajčki user posted image user posted image user posted image . Ampak saj imaš prav, nekaj sladkega, presenečenje in igračka. user posted image user posted image user posted image

Grem kuhat, lepo se imejte, bodite pridne user posted image , pa se tipkamo,
NenaLena

pojma nimam kaj to pomeniuser posted image ....mami je rekla kao da bo prej??? Ampak sej veš, te govorice in to...no morda pa držiuser posted image ...Ja men tudi prej ni popek glih vn štrleluser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
29.3.2009 16:43:20   
detelja

Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR.user posted image

http://www.showyourdick.org/

ti pa si packauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa mislim, da te ne bi izpisal iz rr, ampak bi bil ogled forum aprilčic tako obiskan, da bi se vse znucaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
29.3.2009 16:44:32   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

naš ati je tudi pridelal nekaj kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa je prej full pazil pa zdravo jedel pa tkouser posted image , sam kaj češ....veš da men je fajn če ne jem sama, da mi družbo delauser posted image user posted image user posted image , pa danes me kr neki lakota grabiuser posted image

kje pa so ostale punce danesuser posted image user posted image user posted image

ostale pa kavč matrajouser posted image user posted image user posted image user posted image

če kdo mene poleg mojega vpr., če ful jem pa če se mi kaj ekstra lušta...pol pa še mojega kako je to ko je nosečnica doma...on sam reče "jaz nimam občutka, da imam nosečnico doma, prej bi rekel, da malo mucko, katera glih tolko da nekaj poje" in pol še reče, da on za naju je...moj pa se je kar fajn zredil sedaj...na začetku ko sem imela vsak dan druge lušte je bil ves happy...ko sem rekla, da če mi kupi npr. smokije...je kupil 3 vrečke smokijev, 3 čipsa pa še in še...seveda ni imel slabe vesti jaz pa itak nisme jedla sam lušti so me imeli...pri mojem je problem služba...zjutraj preden gre neki malega poje...v službi mu ni za jest (saj kateremu kuharju pa je) pol pa pride pozno domov npr. ob 23 pa bi čips jedel  ali pa burek ali pa topli sendvič, ker ne more drugače spat, če je lačen in to pol gre v kg....aktivno pa se ne giblje...če glih je ful na nogah sam to ni neko ekstra gibanje...saj zdaj bomo več zunaj z vozičkom pa bomo hujšal...

ja sej je res kar praviš...tak urnik je problem, vem prej ko sem sama delala, kak sem jedla v bistvu enkrat na dan...pa cel dan laufala okol, zato se pa je meni pol vse obesl, ko sem šla v bolniško in začela jesti 5x na danuser posted image
Moj pa prej je hodil 3x na teden na rekreacijo, zdej pa ko je bil šivan pa ni smel bit nič aktiven zaradi potu, pa so šle kg gor...in zdej sem itak jst krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
29.3.2009 16:45:10   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Na hitrco se oglašam. Sem ravno prvi del zlikala, sedaj pa greva kuhat kosilo. user posted image Vidim, da se nič kaj ne pustite motit mirni deževni nedelji in je pri vas kar akcija user posted image  user posted image  user posted image . Sem se orng nasmejala tisti slikici, ko gola ženska leta za penisom user posted image  user posted image  user posted image . To pa so potrebe! user posted image  user posted image

malcekvita - Si me kar potolažila, da spakirana torba še nič ne pomeni user posted image . No, mogoče pa se celo opogumim in jo spakiram še danes user posted image user posted image user posted image .

brigita23 - Pri dojenčku vdrt popek pomeni, da je dehidriran. Mogoče pa to pomeni tudi pri nas nosečnicah? Samo ugibam ... Poskušaj mogoče piti več vode. Ali pa imaš samo takšno obliko trebuščka in ni nobene panike. Pri meni je popek ravno toliko, da je čisto mičkeno izbočen, samo ena konička - kot nek vražičji rogec user posted image .

detelja
- Naši trebuški kot kinder jajčki user posted image user posted image user posted image . Ampak saj imaš prav, nekaj sladkega, presenečenje in igračka. user posted image user posted image user posted image

Grem kuhat, lepo se imejte, bodite pridne user posted image , pa se tipkamo,
NenaLena

pojma nimam kaj to pomeniuser posted image ....mami je rekla kao da bo prej??? Ampak sej veš, te govorice in to...no morda pa držiuser posted image ...Ja men tudi prej ni popek glih vn štrleluser posted image

mogoče pa se ti je toliko spustil pa je zdaj vdrt....sicer pa če boš več pila pa tudi ne bo škode, ker itak premalo pijemo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
29.3.2009 16:45:46   
brigita23

Kaki čudni, fuuuj... http://www.the-penis.com/pictorialguide.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tule so pa res vsi čudniuser posted image user posted image user posted image , en ma kr gor zavihangauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
29.3.2009 16:47:06   
detelja
midva z user posted image  pa greva zdaj mal kavč segrevat, pol greva pod tuš pol pa se spet vrneva...

joj, sem srečna, da je nehal tečt iz nosu...sicer je še vedno mal zaštopan sam je pa velko boljše, kot pa zdanjič...bi rabla kar tampone za nosuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2107
29.3.2009 16:49:39   
brigita23

Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR.user posted image

no tule je pa že malj boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
29.3.2009 16:50:22   
*Junona*

ti pa si packauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa mislim, da te ne bi izpisal iz rr, ampak bi bil ogled forum aprilčic tako obiskan, da bi se vse znucaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Misliš?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
29.3.2009 16:51:17   
*Junona*

Kaki čudni, fuuuj... http://www.the-penis.com/pictorialguide.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tule so pa res vsi čudniuser posted image user posted image user posted image , en ma kr gor zavihangauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2110
29.3.2009 16:52:12   
*Junona*

no tule je pa že malj boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image

tIST DIREKTORSKI JE TAK ELEGANTN.user posted image user posted image user posted image user posted image Ups, z velikimi pišem.

Neposredna povezava do sporočila: 2111
29.3.2009 16:52:55   
*Junona*

midva z user posted image  pa greva zdaj mal kavč segrevat, pol greva pod tuš pol pa se spet vrneva...

joj, sem srečna, da je nehal tečt iz nosu...sicer je še vedno mal zaštopan sam je pa velko boljše, kot pa zdanjič...bi rabla kar tampone za nosuser posted image user posted image user posted image

Fajn bodi, pridi še pol na partijo čveka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
29.3.2009 16:53:13   
brigita23
junonca si kaj s sončkom govorila?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
29.3.2009 16:54:05   
brigita23

Fajn bodi, pridi še pol na partijo čveka.user posted image user posted image user posted image

ja tudi jst mislim isto, pa da ne boš kaj pokvarjenega delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
29.3.2009 16:55:45   
brigita23

tIST DIREKTORSKI JE TAK ELEGANTN.user posted image user posted image user posted image user posted image Ups, z velikimi pišem.

aha vem kir jauser posted image user posted image user posted image user posted image , ka pa un predzadenj????? je pa mal too muchuser posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
29.3.2009 16:58:39   
brigita23
nič se grem jst tudi mal k mojmu stisnat.....

se pol tipkamo še kaj, fajn boditeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2116
29.3.2009 17:09:01   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Sem včeraj dobila en obisk....pa so mi učke kmalu ven padle.

Moja kolegica ima brata, ki se ukvarja z manekenstvom v Italiji. In je z njo me prišel obiskat, ker mi je ona prinesla neke cotke za tamalo. Jao, jao....ne boste verjele....tak pomočnik bi lahko bil, da mi je kar sapo vzelo.

Mel je nek ohlapen plašč, ko ga je pa dol dal...user posted image user posted image user posted image . Oprijeta majica, oprijete hlače, obute škornje....še sedaj me kuha. Nisem še pršla k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Samo, da ve babe ne boste me imele za prismuknjeno. Tudi ve bi popadale na kolena, če bi ga vidle. Njami, njami

Miška, ti si men taka faca, taka fajna mamika.user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image ...enako

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
29.3.2009 17:11:38   
Miška2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
29.3.2009 17:13:49   
*Junona*

junonca si kaj s sončkom govorila?

Ne, nič. Je šla k atiju na obisk potem sta pa verjetno še z njenim kam šla.

Neposredna povezava do sporočila: 2119
29.3.2009 17:13:59   
*Junona*

Sem včeraj dobila en obisk....pa so mi učke kmalu ven padle.

Moja kolegica ima brata, ki se ukvarja z manekenstvom v Italiji. In je z njo me prišel obiskat, ker mi je ona prinesla neke cotke za tamalo. Jao, jao....ne boste verjele....tak pomočnik bi lahko bil, da mi je kar sapo vzelo.

Mel je nek ohlapen plašč, ko ga je pa dol dal...user posted image user posted image user posted image . Oprijeta majica, oprijete hlače, obute škornje....še sedaj me kuha. Nisem še pršla k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Samo, da ve babe ne boste me imele za prismuknjeno. Tudi ve bi popadale na kolena, če bi ga vidle. Njami, njami

Miška, ti si men taka faca, taka fajna mamika.user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image ...enako

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
29.3.2009 17:14:24   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, si videla moje pomočnike?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
29.3.2009 17:14:35   
*Junona*

aha vem kir jauser posted image user posted image user posted image user posted image , ka pa un predzadenj????? je pa mal too muchuser posted image user posted image

Ja, to pa res.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
29.3.2009 18:16:58   
*Junona*
Kje ste zdej vse?user posted image

Tole si poglejte, lahk da se bote mogle registrirat. Je pa zanimiv video, prikazuje naraven vaginalni porod.

http://www.mojvideo.com/video-porod/15e1ea36a653b51ac9b4

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
29.3.2009 18:21:52   
*Junona*
http://www.youtube.com/watch?v=YgwjRO1O4SA

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
29.3.2009 18:24:39   
BrinaBA
Kakšna grozljiva muzika, pa nekam dolgo je trajalo; meni se zdi, da je boljše, da ne vidim... user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?