|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
29.3.2009 11:57:58   
*Junona*
Detelja, hvala za super zajtrk. Izbrala sem toast kruhke z jajčko.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
29.3.2009 12:03:04   
*Junona*
Mene pa bebi že 2 dni v mehur boksa. Verjetno z rokicami. user posted image
Je pa tak smešen občutek, se mi zdi, da me full lulat tišči, potem pa par kapljic priteče.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
29.3.2009 12:03:46   
*Junona*
Mene pa bebi že 2 dni v mehur boksa. Verjetno z rokicami. 
Je pa tak smešen občutek, se mi zdi, da me full lulat tišči, potem pa par kapljic priteče.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
29.3.2009 12:09:38   
*Junona*
Nmag, kako pa se ti počutiš? Se mi zdi, da si naslednja.user posted image user posted image user posted image

Aja, poleg Brine seveda.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
29.3.2009 12:18:25   
*Junona*
Očitno imam monologe.user posted image

Nič, grem na kosilo.

Dober tek tudi vam.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
29.3.2009 12:18:51   
sonček85
janja.hejla in dobrodošli doma ,sedaj se pa le cartajte in razvajajte user posted image user posted image user posted image ko pa bo čas pa le kako slikco še in porodno zgodbo user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
29.3.2009 12:18:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja:user posted image user posted image user posted image user posted image tvoj dragi je pa res faca,sem mojmu povedala da te tvoj vsak dan vpraša če še ne grete ,pa reče jaz sem pa kr priden glede tega-sem pa rekla ja k te je strah in zato nič ne rečeš-pol se pa začne smejat k ve da imam prav user posted image user posted image user posted image user posted image reče jaz bom sam pelu user posted image glih me je od mojega sodelavec klical, ker sem mu posala mms za rd pa sem zadaj spet slišala, da se je moj drl "če še ne gremo rodit"user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj bo skoz spraševal pol pa bom sam 1x poklicala pol pa mu bo verjetno tko mal na knapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image deci ,ja ko bo šlo pa zares pa verjel ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
29.3.2009 12:18:55   
sonček85
junona.welcome to the club "lažni popadki"user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja hvala za atija ,danes po 13h grem k njemu pa bomo videli,če bo teta spet kaj pametna ji bom povedala svoje ,me je včeraj še ona razpi...ila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
29.3.2009 12:19:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Očitno imam monologe.user posted image

Nič, grem na kosilo.

Dober tek tudi vam.user posted image

dober tek in jaz sem glih vso posodo pomila ,nabasala kosila ,sedaj se pa nekaj jasni tle pri nas ,upam ,da res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
29.3.2009 12:22:55   
nmag
Jernejav user posted image user posted image user posted image  čestitke.
Tudi z mano je slabo včeraj zvečer so se spet pojavili popadki,vendar trenutno zopet zatišje,malo je res krivo tole vreme se mi zdi da kar dol tišči,mirujem in se res pazim,ker bo kmalu torek tu,da pospremim še Ano,potem pa res ne vem,če ne bom naslednja,ko bi vsaj do četrtka še zdržala,da bo res aprilčica,tisti 1.mi lih ni najbolj všeč,samo če bo mala hotla ven potem pač nič ne bom mogla.
BrinaBA upam,da se pocajtaš do odhoda v P in sedaj me res zanima katera bo šla prej ti ali jaz,imam pa res občutek,da se v P srečava.
Lepo se imejte vse držite se,kmalu bomo vse cartale.
Sonček pozdrav tvojemu očiju naj čim prej okreva,tebi tudi vse dobro.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
29.3.2009 12:24:54   
sonček85
nmag.hvalauser posted image in zdrži do 2.4 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za torek pa držimo pesti ,da bo vse čim prej za Ano ,potem pa lahko greš v rimuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
29.3.2009 13:01:21   
detelja
kako smo smešne, le prelagamo datum poroda...vsak dan je nekaj, da ne bi rodile...user posted image user posted image user posted image user posted image  me zanima, katera je danes na vrsti...upam, da ne jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
29.3.2009 13:29:28   
BrinaBA
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Tudi z mano je slabo včeraj zvečer so se spet pojavili popadki,vendar trenutno zopet zatišje,malo je res krivo tole vreme se mi zdi da kar dol tišči,mirujem in se res pazim,ker bo kmalu torek tu,da pospremim še Ano,potem pa res ne vem,če ne bom naslednja,ko bi vsaj do četrtka še zdržala,da bo res aprilčica,tisti 1.mi lih ni najbolj všeč,samo če bo mala hotla ven potem pač nič ne bom mogla.
BrinaBA upam,da se pocajtaš do odhoda v P in sedaj me res zanima katera bo šla prej ti ali jaz,imam pa res občutek,da se v P srečava.

ja, jaz bi tudi komaj 2.4. (ali pa kak dan kasneje), ker se v torek vrne sinko iz smučanja - pa ne bi rada, da ne vidi prvi sestrice...
saj sva rekle, da se dobiva v petek v P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
29.3.2009 13:47:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

IZVIRNO SPOROČILO: nmag

ja, jaz bi tudi komaj 2.4. (ali pa kak dan kasneje), ker se v torek vrne sinko iz smučanja - pa ne bi rada, da ne vidi prvi sestrice...
saj sva rekle, da se dobiva v petek v P user posted image user posted image user posted image

hehe, kako bi to izgledal, če bi si lahko same izbirale kdaj bomo rodile...mislim, da bi včasih trajalo celo leto čez rok, da bi nam ustrezalo...ker drugače imamo vsak dan nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image  jutri že vidim, da si bom zjutrja oprala lase, spedenala noge....to je zdaj na urniku vsak drugi dan...pol pa nazadnje pride kak dan, ko si bom mislila eh itak ne bom rodila pa si ne bom oprala las pa bom glih takrat šla rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smo pa ful smešneuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
29.3.2009 14:14:46   
malcekvita
jernejav čestitke! user posted image

janja lepo, da ste že doma in da ste ok user posted image

sonček držim pesti, da bo s tvojim atijem vse ok user posted image
jst bi šla rada naslednji teden že rodit... ponoči me trebuh boli, še posebej kadar se obrnem iz enega boka na drugega. pa vsako uro hodim ponoči na wc, pa rok imam predvidoma v sredo.

punce lepo se imejte, grem malček tv gledat

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
29.3.2009 14:22:26   
*Junona*
Danes je pa tako zatišje tukaj...kje je pa Brigitka?user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
29.3.2009 14:42:42   
Anonimen
Pozdravljene drage moje Aprilčice!
Ni me bilo dober dan, pa smo že skoraj na koncu 4. dela. Bravo! user posted image V petek popoldan sva z dragim uživala, včeraj pa bila kakšne 4 ure v kleti - sva jo organizirala in pospravila v nulo. No, jaz sem sedela in poskušala komandirat user posted image , dragi je pa garal. Sva si zamislila optimalno postavitev nekih omar v kleti, kar je v začetku izgledalo "mission impossible", toda sva bila tako trmasta, da nama je na koncu uspelo. Tako da imava sedaj klet poštimano, veliko prostora za vso kramo, ki gotovo pride, sedaj ko bomo trije. user posted image
Junona - Sem vesela zate, da je piknik vseeno na koncu bil user posted image . Pa ne se jezit toliko, ker je jeza baje obrambni mehanizem za nemoč user posted image . Ker sem sama jezljivka, ki se poskuša otresti jeze, lahko svetujem iz prve roke user posted image . Mater, ena 18-letna smrkljica pa res ni vredna tvoje pozitivne energije user posted image . Saj so ti punce tukaj na rr dobro svetovale: drugič kar začneš s piknikom ob uri, za katero ste se dogovorili, če pa kdo zamudi, pa je to njegov problem. Zakaj bi se obremenjevala s težavami in zapleti drugih? user posted image
nalini, pikatara in jernejav - Iskrene čestitke za bebice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, pa se je res začelo, vrsta Aprilčic se je že začela redčiti ... kmalu bom na vrsti tudi jaz user posted image user posted image .

malcekvita - Sem vesela, če ti je porodni načrt kaj pomagal. Saj zato pa smo tukaj na rr, da si pomagamo, a ne? user posted image

mišk - Hvala za tolažbo glede poroda, sama sem tudi prepričana, da pot iz Lj do Ptuja ni neka prehuda ovira. Če bom pa rodila tako hitro kot tvoja prijateljica (v treh urah), pol pa tako imava čas od Lj do Ptuja pa nazaj user posted image user posted image user posted image .
detelja - Super za pregled user posted image . Kar se tiče ležanja na hrbtu, pa meni absolutno ne paše že nekaj mesecev. Mislim, da ne bi mogla odležati niti minuto, mi je tako zelo neprijetno, tako da bebicam očitno res ne paše ta lega. Pa mogoče bi nas morala ti peljati k svoji G, da še nam reče, da premalo jemo user posted image user posted image user posted image .

Sonček85 - Ja, ja, ta pa je dobra fora, da si je Aleks zaželel čokoladico user posted image user posted image user posted image . Si jo bom kar sposodila in jo uporabljala te zadnje tedne, dokler jo še lahko. user posted image
Objem zate in za tvojega atija user posted image . Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo user posted image user posted image user posted image .
brigita23 - Kako čudovita gesta, da boš svojemu dragemu napisala pismo user posted image user posted image . Jaz sem tudi velika "pisateljica pisem", toda se na to nisem spomnila. Mogoče pa ukradem še tvojo idejo in mu tudi jaz kaj napišem, dokler sem še 2v1. Saj ne boš jezna, a ne? user posted image Si bila pa res prava McGayverka, da si sama odmontirala palico in to pri dveh letih user posted image ? Tako da kar pričakuj, da bo tudi tvoja bebica tako navihana in prefrigana user posted image user posted image .
Aja, pa še en nasvet glede poroda: če ti že zdaj bebica pritiska na rito, ti zna pritiskati tudi med porodom. Še posebej, če boš rodila leže ali polsede. Če boš imela težave s tem med porodom, prosi babico, da te spravi v položaj na vse štiri, saj ta položaj zelo olajša ta pritisk otroka. Nekatere ženske imajo namreč zelo težave, ko jim bebica pritiska na trtico in že samo menjava položaja lahko zelo olajša tovrstno bolečino. Morda pa ti ta moj nasvet celo pride prav user posted image

angelita - Jaz bi se gotovo poskušala izogniti CR, če je le možno, saj gre za resno operacijo. Poskusi še s stojo na glavo in foro, ki jo je omenila ena od punc, da si daš vzglavnik na postelji na tisto mesto, kjer si dosedaj imela noge, da torej obrneš strani. Baje to pomaga, da se otrokec obrne. Morda pa se obrne celo nekaj ur pred porodom. Vsekakor bodi v prvi porodni dobi čim bolj v gibanju in ne ležat, pa ti morda celo uspe. So pa tudi ženske rodile z ritko navzdol, tako da jaz bi vsekakor poskusila preden bi privolila na CR. Odločitev pa je seveda popolnoma tvoja.

vaginalni pregledi - Vse raziskave kažejo, da je bolje čim manj vaginalnih pregledov tako med nosečnostjo kot med porodom. Če pa že so, pa morajo biti dovolj nežni, da ženske ne boli, vsekakor pa jo je potrebno (med porodom) pred vsakim pregledom obvestiti, da bo sledil vaginalni pregled, ne pa kar "navaliti". Še posebej bodite pozorne, če vam bo že odtekla voda, ko boste v P, da vam ne delajo preveč vaginalnih pregledov, saj se s tem povečajo možnosti za okužbo.

krst - Midva najine Ele ne bova krstila, ker ne verjameva v boga, čeprav sva bila oba vzgojena v krščanski veri. Moram pa reči, da so dragega njegovi starši in sestra že "napadali" zaradi tega, češ, kako to, pa to je treba ... Sem kar malo norelauser posted image , saj je to najina odločitev, toda moj dragi je bil tako skuliran, se jim sploh ne pusti sprovocirati. user posted image Sploh ne razumejo, da bi bila največja možna hinavca, če bi se šla nekega obreda in govorila "Verjamem", če pa v nič od tega ne verjameva. Resnično ne razumem ljudi, kako so lahko tako primitivni, da si upajo se tako zelo vtikati v tuje življenje in tako pomembne odločitve. Toda nama je pomembno, da slediva sama sebi in si ne dopustiva, da nama vsi ti poskusi vtikanja pridejo blizu. Ok, meni še ne uspeva vedno (sem bolj kot Junonca, ki se jezi user posted image user posted image user posted image ), toda na srečo je moj bolj umirjene sorte. Ker drugače bi se najbrž tako kadilo in bliskalo od jeze user posted image user posted image user posted image .

Prelaganje poroda - Absolutno jaz do 9. aprila še ne morem roditi, ker imam še par nujnih opravkov v načrtu user posted image user posted image user posted image . Kaj si bom pa po 9. izmislila, pa še ne vem user posted image user posted image user posted image .

V Lj tako lepo dežuje, mi kar paše ta mir, še vedno me čaka nekaj likanja, pa danes si moram nujno spakirati torbo za user posted image in mene. Mogoče pa zato odlašam, ker me je nezavedno strah, da ko bo enkrat torba spakirana, bo pa kar čas, da grem rodit user posted image user posted image user posted image . Na koncu bom pa pakirala tik pred zdajci, med popadki user posted image user posted image user posted image .

Babuške vsem vam želim lepo nedeljouser posted image , če se kakšna odpravlja proti Rimu, naj bo polet čim bolj mirenuser posted image , brez nekih nepotrebnih turbulencuser posted image , drugače pa se slišimo morda zvečer ali pa zagotovo jutri. Vse, ki imate v ponedeljek pregled, pa uspešno in javite, kako je šlo user posted image .

Čao čao,
NenaLena

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
29.3.2009 15:02:05   
malcekvita
jst pa na TV3 gledam supervaruško, mi je ful dobra oddaja. Pol pa pride na vrsto obnavljanje doma v 1 uri, ne vem glih točno naslova, pol pa še oddaja o gradnji hiš. Te tri oddaje so nama the best, ker zmeraj dobiš kakšno novo idejo, kako bi kej naredil user posted image

Junona kako si danes?user posted image
Nena lena jst sem si torbo pripravila že kar nekaj časa nazaj, pa še nič ne kaže , da bomo leteli proti Rimu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
29.3.2009 15:16:56   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

jst pa na TV3 gledam supervaruško, mi je ful dobra oddaja. Pol pa pride na vrsto obnavljanje doma v 1 uri, ne vem glih točno naslova, pol pa še oddaja o gradnji hiš. Te tri oddaje so nama the best, ker zmeraj dobiš kakšno novo idejo, kako bi kej naredil user posted image

Junona kako si danes?user posted image
Nena lena jst sem si torbo pripravila že kar nekaj časa nazaj, pa še nič ne kaže , da bomo leteli proti Rimu user posted image

Malcekvita, danes sem pomirjena. Sem se včeraj potem izkašljala.user posted image Dala sem jima vedet, da mi ni prav. Hvala za vprašanje in objemček.user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
29.3.2009 15:17:46   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Pozdravljene drage moje Aprilčice!
Ni me bilo dober dan, pa smo že skoraj na koncu 4. dela. Bravo! user posted image V petek popoldan sva z dragim uživala, včeraj pa bila kakšne 4 ure v kleti - sva jo organizirala in pospravila v nulo. No, jaz sem sedela in poskušala komandirat user posted image , dragi je pa garal. Sva si zamislila optimalno postavitev nekih omar v kleti, kar je v začetku izgledalo "mission impossible", toda sva bila tako trmasta, da nama je na koncu uspelo. Tako da imava sedaj klet poštimano, veliko prostora za vso kramo, ki gotovo pride, sedaj ko bomo trije. user posted image
Junona - Sem vesela zate, da je piknik vseeno na koncu bil user posted image . Pa ne se jezit toliko, ker je jeza baje obrambni mehanizem za nemoč user posted image . Ker sem sama jezljivka, ki se poskuša otresti jeze, lahko svetujem iz prve roke user posted image . Mater, ena 18-letna smrkljica pa res ni vredna tvoje pozitivne energije user posted image . Saj so ti punce tukaj na rr dobro svetovale: drugič kar začneš s piknikom ob uri, za katero ste se dogovorili, če pa kdo zamudi, pa je to njegov problem. Zakaj bi se obremenjevala s težavami in zapleti drugih? user posted image
nalini, pikatara in jernejav - Iskrene čestitke za bebice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, pa se je res začelo, vrsta Aprilčic se je že začela redčiti ... kmalu bom na vrsti tudi jaz user posted image user posted image .

malcekvita - Sem vesela, če ti je porodni načrt kaj pomagal. Saj zato pa smo tukaj na rr, da si pomagamo, a ne? user posted image

mišk - Hvala za tolažbo glede poroda, sama sem tudi prepričana, da pot iz Lj do Ptuja ni neka prehuda ovira. Če bom pa rodila tako hitro kot tvoja prijateljica (v treh urah), pol pa tako imava čas od Lj do Ptuja pa nazaj user posted image user posted image user posted image .
detelja - Super za pregled user posted image . Kar se tiče ležanja na hrbtu, pa meni absolutno ne paše že nekaj mesecev. Mislim, da ne bi mogla odležati niti minuto, mi je tako zelo neprijetno, tako da bebicam očitno res ne paše ta lega. Pa mogoče bi nas morala ti peljati k svoji G, da še nam reče, da premalo jemo user posted image user posted image user posted image .

Sonček85 - Ja, ja, ta pa je dobra fora, da si je Aleks zaželel čokoladico user posted image user posted image user posted image . Si jo bom kar sposodila in jo uporabljala te zadnje tedne, dokler jo še lahko. user posted image
Objem zate in za tvojega atija user posted image . Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo user posted image user posted image user posted image .
brigita23 - Kako čudovita gesta, da boš svojemu dragemu napisala pismo user posted image user posted image . Jaz sem tudi velika "pisateljica pisem", toda se na to nisem spomnila. Mogoče pa ukradem še tvojo idejo in mu tudi jaz kaj napišem, dokler sem še 2v1. Saj ne boš jezna, a ne? user posted image Si bila pa res prava McGayverka, da si sama odmontirala palico in to pri dveh letih user posted image ? Tako da kar pričakuj, da bo tudi tvoja bebica tako navihana in prefrigana user posted image user posted image .
Aja, pa še en nasvet glede poroda: če ti že zdaj bebica pritiska na rito, ti zna pritiskati tudi med porodom. Še posebej, če boš rodila leže ali polsede. Če boš imela težave s tem med porodom, prosi babico, da te spravi v položaj na vse štiri, saj ta položaj zelo olajša ta pritisk otroka. Nekatere ženske imajo namreč zelo težave, ko jim bebica pritiska na trtico in že samo menjava položaja lahko zelo olajša tovrstno bolečino. Morda pa ti ta moj nasvet celo pride prav user posted image

angelita - Jaz bi se gotovo poskušala izogniti CR, če je le možno, saj gre za resno operacijo. Poskusi še s stojo na glavo in foro, ki jo je omenila ena od punc, da si daš vzglavnik na postelji na tisto mesto, kjer si dosedaj imela noge, da torej obrneš strani. Baje to pomaga, da se otrokec obrne. Morda pa se obrne celo nekaj ur pred porodom. Vsekakor bodi v prvi porodni dobi čim bolj v gibanju in ne ležat, pa ti morda celo uspe. So pa tudi ženske rodile z ritko navzdol, tako da jaz bi vsekakor poskusila preden bi privolila na CR. Odločitev pa je seveda popolnoma tvoja.

vaginalni pregledi - Vse raziskave kažejo, da je bolje čim manj vaginalnih pregledov tako med nosečnostjo kot med porodom. Če pa že so, pa morajo biti dovolj nežni, da ženske ne boli, vsekakor pa jo je potrebno (med porodom) pred vsakim pregledom obvestiti, da bo sledil vaginalni pregled, ne pa kar "navaliti". Še posebej bodite pozorne, če vam bo že odtekla voda, ko boste v P, da vam ne delajo preveč vaginalnih pregledov, saj se s tem povečajo možnosti za okužbo.

krst - Midva najine Ele ne bova krstila, ker ne verjameva v boga, čeprav sva bila oba vzgojena v krščanski veri. Moram pa reči, da so dragega njegovi starši in sestra že "napadali" zaradi tega, češ, kako to, pa to je treba ... Sem kar malo norelauser posted image , saj je to najina odločitev, toda moj dragi je bil tako skuliran, se jim sploh ne pusti sprovocirati. user posted image Sploh ne razumejo, da bi bila največja možna hinavca, če bi se šla nekega obreda in govorila "Verjamem", če pa v nič od tega ne verjameva. Resnično ne razumem ljudi, kako so lahko tako primitivni, da si upajo se tako zelo vtikati v tuje življenje in tako pomembne odločitve. Toda nama je pomembno, da slediva sama sebi in si ne dopustiva, da nama vsi ti poskusi vtikanja pridejo blizu. Ok, meni še ne uspeva vedno (sem bolj kot Junonca, ki se jezi user posted image user posted image user posted image ), toda na srečo je moj bolj umirjene sorte. Ker drugače bi se najbrž tako kadilo in bliskalo od jeze user posted image user posted image user posted image .

Prelaganje poroda - Absolutno jaz do 9. aprila še ne morem roditi, ker imam še par nujnih opravkov v načrtu user posted image user posted image user posted image . Kaj si bom pa po 9. izmislila, pa še ne vem user posted image user posted image user posted image .

V Lj tako lepo dežuje, mi kar paše ta mir, še vedno me čaka nekaj likanja, pa danes si moram nujno spakirati torbo za user posted image in mene. Mogoče pa zato odlašam, ker me je nezavedno strah, da ko bo enkrat torba spakirana, bo pa kar čas, da grem rodit user posted image user posted image user posted image . Na koncu bom pa pakirala tik pred zdajci, med popadki user posted image user posted image user posted image .

Babuške vsem vam želim lepo nedeljouser posted image , če se kakšna odpravlja proti Rimu, naj bo polet čim bolj mirenuser posted image , brez nekih nepotrebnih turbulencuser posted image , drugače pa se slišimo morda zvečer ali pa zagotovo jutri. Vse, ki imate v ponedeljek pregled, pa uspešno in javite, kako je šlo user posted image .

Čao čao,
NenaLena

Točno tako kot si napisala.user posted image user posted image user posted image

A vidva sta bla ša tak pridna? Super.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
29.3.2009 15:21:20   
*Junona*

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
blueeyes :1.2.1983
frutolina :10.2
Urnebes :12.2
anchika :24.2
srečka82 :26.2.1982

user posted image
L&L :1.3.1979
narcisa :3.3.
kunda :5.3.
uka7: 7.3.
Anca :12.3.1981
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979
NinaMM :9.4.1986
bambocha :11.4.1983

user posted image
pikaro :2.5.
duda1 .8.5.
m..tina: 15.5.
jernejav :19.5.

user posted image
brigita23 :10.6.1983
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

.user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
mlavla :15.9.1983
rea27 :19.9.1981

user posted image
lili82:13.101982
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.
Miška2006 :14.12
simonaa :19.12.1979
diti :29.12.1981

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
29.3.2009 15:21:30   
*Junona*

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.         02.04.2009      MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82          21.03.         04.04.2009      SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700G - ?)user posted image
nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.        17.04.2009      PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03         07.04.2009      ANŽE (3390g - 50cm )

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.3.2009 15:21:47   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
29.3.2009 15:22:37   
*Junona*

user posted image Detelja/38t2d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image
Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image frutolina /36t
user posted image NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja
/37t4d
user posted image BrinaBa /35t4d
user posted image kpmk /36t

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
29.3.2009 15:22:49   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )  SPOL KRAJ

01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image GO

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                     LJ/PO
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0) ŽE  CARTA user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image PO
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image PO  
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)ŽE CARTAuser posted image  PT
18.Nalini                           (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image MS            
05.04. 
19.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            LJ
20.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
22.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

22.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
23.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
24.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)ŽE  CARTA user posted image   LJ
25.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
26.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
27.jernejav                      (št. 1, št.  0)
ŽE CARTA user posted image SG-JU       
28.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
29.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                    KR  
30.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
31.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
32.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
33.bineti                           (št. ?, št. ?)   
34.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            LJ                         
11.04.              
41.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )           LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)           
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                              
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2)               
1.4 v P ,čakamo novičke                       
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                         
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
ŽE CARTA user posted image LJ 
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)            LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)            KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?) ŽE CARTA user posted image user posted image LJ
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)          PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)        LJ
Opazila krvav madež-čakamo 

80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)           
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)       PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85 (24)       (št. 1 ,št. 0)          CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                      (št. 2, št. 1)        
101.barboom                       (št. 1, št.  0)        PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)         
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2) LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)              LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?) ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

30.03
sončni nasmeh
blueeyes
pikaro
31.03
štorkljica
L&L ctg
vud
srečka82
klavdyk
blančica UZ-rasti
01.04
Cveta28
ninaMM CTG
matcar 1.4  v P
Artičoka
m...tina CTG
kpmk CTG v P
diti
02.04
NenaLena
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
mlavla
malcekvita
angelito
03.04
*Junona* CTG
malapikica
duda1
nmag
06.04

Brigita 23
ninica23
Detelja
07.04
Pat74
Artičoka
09.04
zupancdam
10.04
Cveta28
14.04
m...tina CTG
*Junona* CTG
TRENUTNO NAS JE: 117nosečk

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?