|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečke iz Izole
18.3.2009 10:49:03   
Najaa
nena, če ima tvoj mož oz. oče otroka tukaj stalno preb., ga bo verjetno tudi otrok imel, ne? Potem te ne bodo zavrnili.

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: nosečke iz Izole
18.3.2009 19:22:39   
BIA79
Nena...glih danes sem brusila zide sobice in ni blo prav nič fajn...enkrat ko bo prebarvana in pohištvo notri mi bo pa v veliko zadovoljstvo...imamo pravi kaos v stanovanju, sploh ne vem kam s stvarmi, ker so mi sedaj zmanjkale 2 omare :)

Pa še to..v materinski šoli so nam rekli, da otroka tudi poleti je treba oblačit z dolgim rokavom. Valda, če bo v stanovanju 30 stopinj, mu ne boš dala 2 rokava, ampak ga oblekla toliko da bo imel tople nogice (baje je pri otrokih to merilo). Maj in junij sta itak še sumljiva meseca, nikoli ne vep kakšno bo vreme...In če ne drugega ti bo patronažna sestra prišla na pomoč prve dni...

Jaz uživam  zadnje dneve v službi :) Zdaj so se nam kanarini začeli valit in ker tu pa tam kakšna samička ne hrani bom morala mladičke hranit na 2 uri :) Dobra šola...oni vsaj ne jočejo :) 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: nosečke iz Izole
19.3.2009 10:09:57   
nena30
Bia maš predpriprave za svoje mladičkeuser posted image !
Punce, jaz sem pa učeraj rekla DA, ma matičnem uradu. In moram rečt, da je kar dobro ispadlo!! Potem smo se šli pa fino najest k Trem lovcem, pa mal smo vse z vinčkom zalil. Ja prav fino je blo,no. Sam danes mam mal slabo vest zarad alkohola. Mah, upam da mala Lisa ni preveč trpela. Zdaj ze veselo razgraja v bušiju!
Lep dan vam želim!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: nosečke iz Izole
19.3.2009 10:12:33   
BIA79
Čestitke gospa Nena :) user posted image

Ne skrbi za Liso :) Če bi bilo vsak dan tako bi bilo hudo :)

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: nosečke iz Izole
19.3.2009 10:19:52   
Belen
čestitke Nena30 user posted image


(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: nosečke iz Izole
20.3.2009 3:39:29   
amaya
čestitke Nena30...

jaz si tudi želim nekega dne....samo moj ni ne vem kako zagret za te scene...no, res pa je, da me je včeraj s tulipančki presenetil user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: nosečke iz Izole
20.3.2009 7:39:17   
nena30
Joj napišem cel roman in ga zbrišem. No dolgovezim o poroki. da evrčke raj čuvava za najino Liso. Mi2 in priče pa smo se imeli prav fino, čeprav v sredo. Pri nama sem bila pa jaz tista ki si nisem želela poroke. Vsaj tiste velike ne.In sem tud dosegla svoje!!!!Z žlahto smo pa nazdravli v soboto na mamini 50 letnici.
A vidiš Amaya. Take spontane pozornosti (tulipančki...) delajo čudeže v odnosih. Tist podpis pri matičarju ne more pričarat tega. Če se štekaš se boš prej in pol in obratno. Pa sej tega se itak vsi zavedamo.
Ja Bia smo pa čisto pozabile da si ti te dneve menjala cifro, al prehitevam. če se ne motim si ribica. Ja vse najboljše ti želim. Boš vidla kako je luštno k jih maš 30user posted image !! A nisi ti govorla da imata vidva tisti stroj za vezenine, al kako hudiča se mu reče!? Razmišljam da bi si dala na odejico izvest ime Lisa! Povej no kako je s tem!!
Glede prebivališča... moj ma stalno prebivališče na naslovu kjer sva podnajemnika in lastnik ni niti najmanj navdušen da prijavi še mene, kaj šele dete..... pa pustimo stvar stat, ker sem že sama sebi dosadna s tem.
Kaj mam še za povedatuser posted image Ja učer sem se pogovorila s šefico in mi bo izračunala ure in dopust, da pokoristim kar se da in potem naprej na bolniško. Dolga bo. Ampak na šihtu nisem več bogve kako uporabna....
Jah fajn bodte jest pa grem zbudit mojga možeka, da spijeva kavico..

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: nosečke iz Izole
20.3.2009 11:17:41   
BIA79
Nena...za naredit ime Lisa ni problem! Moraš mi pa povedat na kakšen materjal bi ti rada to dala, ker se na kakšne tanke ne more dat oz. se moram pozanimat! Boš enkrat prišla na obisk, bova izbrali pisavo in naredile :)

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: nosečke iz Izole
20.3.2009 14:25:14   
Najaa
nena, čestitam. user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: nosečke iz Izole
20.3.2009 15:09:30   
Belen
 bia79,
kaj pa za naredit Karolina? user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: nosečke iz Izole
20.3.2009 15:50:20   
BIA79
Imena niso problem...sam napišeš in sam program naredi vse :) Ne še ti s Karolino...po mojem so že vsi navajeni na ime Karolina tako da bodo razočarani, če ji ne bo tako ime hahaha

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: nosečke iz Izole
25.3.2009 18:30:44   
nena30
OJ!! Sem komaj našla Izolo, ha ha! Se zadnje cajte kar nekaj izogibam računalnikauser posted image ! Pa sedaj ko imam cajta na pretek, ker sem doma, mi kar nekaj zmankuje le tega. Ratal dan prekretekuser posted image ! Joj kako je luštno Bit fraj službe!! Šele sedaj vidim kako me je utrujala! Veliko počivam, malo brklam po stanovanju- pomladansko čiščenje, vsak dan lepo počasi, po malem!Mi pa full paše v kadi se namakat in potem fino premazat s kremo. Me pa moj možek vsak dan potera da greva mal na šetnjo! Ma sem mu hvaležna, da mal poskrbi, da rit ne bo predebela. Učeraj sva bila v baby centru in sva mal zapravljala. Joj ko začneš sploh ne moreš nehat. Človek bi kupil kar rabi in kar ne rabiuser posted image !! Kaj je katera že kupila prsno črpalko? Jest ne vem!? Al bi bilo boljše počakat, da rodimo pa vidmo kaj in kako! Kaj pa sterilizator?
V sredo 1.4. se začne spet materinska šola v Izoli in sem se odločila, da grem mal pogledat!! Moj G sicer pravi, da je to za preganjanje dolgčasa. Ma škodilo mi ne bo. Je katera bila oz. namerava hodit v izolo na tečaj?
Ja Bia glede odejise pa velja! Bom videla kaj bom našla . Če bo vse preveč načičkano bi najraj kupila enobarvno in dala gor ime. Za poleti pa itak razmišljam, da bo dovolj kaka tetra!? Kompliciram za brezvezeuser posted image !
Kako ste mi ve? Zdrave, vesele, debeleuser posted image ???
                                           
                                                           LP

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: nosečke iz Izole
26.3.2009 8:31:35   
Belen
nena30 jutro,
ja js delam po 4 ure do 12h kot da bi bila fraj....mi ni težko saj zaenkrat še ne.....
torej 1.aprila začne šola???? al je to šala??? user posted image
ja alora bom šla tudi jaz....da kasneje ne bom prepozna..... ob kateri uri pa??? weš? user posted image

jaz sm tudi bila wčeraj w BC pa sm kupla sam par teh majč tetra za zawezat,da bo lažje na začetku oblačit male..... ampak ostale pripomočke sterilizator, pupice to bom kasneje, če bo rabila.....

torej se widimo na MŠ user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: nosečke iz Izole
26.3.2009 9:03:40   
nena30
Dobro jutro!
Predavanja potekajo ob 8h zjutraj! Ja, zelo so zgodni. Sama sem prvo nameravala it v maju, pa grem kar zdaj. Bog si ga vedi kaj bo še do majauser posted image user posted image user posted image !
Ma kje si našla tetra majčke? Jest jih nisem videla. samo pisane majčke za zavezat. pa sem uzela samo 2. So mi te tetra corti in praktične za pranje in oblačenje- kot si rekla.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: nosečke iz Izole
26.3.2009 9:26:58   
BIA79
Ne vem, če je materinska šola prav za preganjanje dolgčasa, izve se veliko uporabnih stvari. Res pa je, da ima vsaka patronažna sestra svojo teorijo...Mogoče je dobro, ker se ti nekako pripraviš na prihod male kepice... itak pa predavanja so eno, praksa drugo :)

Jaz sem se tudi lotila spomladanskega čiščenja :) Vsak dan en prostor pospravim (tako se sliši da imamo ogromno stanovanje, kar ni res, jaz delam po obrokih). Sobica je skoraj končana. Včeraj sva sestavila še posteljico, glih da stoji v sobici :) Danes moraš je nalepkice zalepit in bo :)

No zdaj ko bomo počasi vse doma, bi se pa lahko na eni kavi dobile in poklepetale :)

Jaz sem bila tudi z mamo v baby centru,iščeva komplet za iz bolnice :) Mama mi je spletla majčko, kapico in copatke in sedaj iščemo nekaj za skombinirat spodaj :) Mi je kar smešno kako hitro splete tisto majčko :) Ponavadi, če jih kaj jaz naročim jo dobim komaj drugo sezono :)

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: nosečke iz Izole
26.3.2009 9:48:03   
Belen
nena30, no ja ne wem če so tetra, wsak mi reče drugače.... uglawnem une za zawezat mako al tetra .... meni so wse iste user posted image  user posted image  

bia79, prow imaš ... MŠ je wedno uporabna.... ti si jo končala? dobila diplomo? twoj? kako je reagiral,ko ti pokažejo slike itd....o porodu? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: nosečke iz Izole
26.3.2009 9:54:26   
BIA79
Jaz imam zadnje predavanje v petek. Imamo še pogovor s pediatrom.

Slike niso bile prijetne niti meni. In po pravici povedano, ne bi nikoli hotela, da je partner tako prisoten pri porodu, da vse to vidi. Sem gledala zadnjič eno oddajo na pop tv, ki so kazali žensko, ki rojeva in mož je bil tam zraven in vse videl v živo. Ne hvala...imam raje naš sistem, kjer si lepo pokrit in on ti stoji pri glavi. Seveda, če pričakujeva otroka je že vse videl kar je za imel videt, ampak porod ne vem...se mi zdi preveč, ne vem kako to razložit..mi ne bi bilo prijetno in kot sem prebrala lahko včasih pride potem do sprememb v odnosu... Seveda to je stvar vsakega posameznika...midva vsa se že zmenila, da če mu bo hudo, bo on šel ven iz sobe in prišel nazaj, ko je bo otrok rodil...
Kar se mi je zdelo fajn na v tej isti oddaji, je da je ženska rojevala na postelji, ampak ta postelje je imela kot eno naslonjalo na koncu, tako da je se je ona dala na koncu na kolena in se naslonila, tako da je otrok lažje zdrsnil ven... Kdo ve zakaj pri nas ne nabavijo kaj takega...tudi popodke lažje predihaš, če se imaš kam za naslonit kot pa leže...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: nosečke iz Izole
26.3.2009 10:03:55   
Belen
ja pri nas stoji zrawen tebe..... ma ben gledat lih mislim da nobenemu ni user posted image
je pa res da pri nas uporablajjo( ne wem zakaj) tehniko ležanja..... baje sede in bolj pokončno bi blo lažje..... ne wem nop.... al smo 100 let za kačami al pa.... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: nosečke iz Izole
26.3.2009 14:40:43   
nena30
Ja itak da MŠ nima kaj škodit- kvečmu kontra! Dohtarji so pa dohtarji njim se zdi že vse samo po sebi umevno. Bia a v šolo hodijo po večini v parih? Jest bom šla sama, ker moj ima službo- upam, da ne bom edina!?Ga pa grabi malo panika glede poroda in ne mislim it preko meja. če bo cel cajz z mano bom vesela, če pa ne bo zdržal bo pa zunaj počakal. Meni se zdi pomembno, da je poleg ko se pripravljaš...da nisi sam..... Mene pa bolj grabi panika kako bo po porodu. Kar se mi zdi, da vsemu temu ne bom kos. Ah.....
Ja pa da pohvalim sobico male Karolince. Full je corti! Sta izbrala nalepke od kmetije!
Ja,za kavico sem jest takoj za!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: nosečke iz Izole
26.3.2009 14:46:45   
Belen
nena30, sej twoj dragi gre ponawadi na 2-3 predawanja.... tipo če hoče bit zrawen poroda.... drugače si sam.... js bo tudi sama....pole ko bo pa možno pride še moj zrawen user posted image
mene daje panika wsak dan...mislim pomislim kaj bo...ko bosta zunaj.... in to še dwa user posted image user posted image ...... ne wem.... sej si mislim,če so wsi lahko, bom tudi jaz....
ampak ni rečeno...niso wse nareje za bit mame... user posted image čepraw naj bi blo to prirojeno..... ampak poznam eno punco,ki ne misli ratat mama (nikoli) no saj za nadaljnih 5-8 let...zdej jih ima 27 kot js.... čemo videt.... user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: nosečke iz Izole
26.3.2009 14:53:19   
BIA79
Očetje imajo posebno predavanje, tako je bilo vsaj v Kopru. Tam naj bi pridobili tudi potrdilo, ki ga je potrebno imeti, če hoče biti zraven poroda. Nena jaz sem tudi hodila sama na materinsko, mislim, da so bili pari v veliki manjšini. Edino ,kar sem hotela je to, da bi šel npr. na predavanje o previjanju in kopanju, ampak konec koncu ni bilo veliko koristi od tega. Zato pa ga bom spravila na predavanje v studio Maja o handlingu :) Upam, da se bo tam dobila kakšna informacija več.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: nosečke iz Izole
27.3.2009 15:04:34   
nena30
Ja Belen saj res tebi 2 rožici rasteta pod srčkom. Mi2 sva tud na začetku trepetala da bo več kot ena pikica, ker sem zanosila s hormonsko terapijo. No pa se je prijela vsaj ena in ta vztraja do konca- prava borka!! Jest sem bila že prej lesena za dojenčke in če je imelo kako dete manj kot pol leta se mu sploh nisem upala približat. Kaj šele, da bi ga pestovala. No edino sestra mi je svojo malo štruco kar porinila v naročje...sploh ni bil slab filing!! Na tisti fotografiji se držim, kot da bi "boga za jajca držala",HAHA ................ zdaj je pa strah in groza. Kaka paranoja! Moja mama pravi, da je to normalno,da to občuti vsak. Pač eni bolj intenzivno drugi manj. Eni o tem spregovorijo, drugi raje molčijo. Se pravi- ŠE JE UPANJEuser posted image user posted image user posted image ! Hecam se!
V postojni partner ne potrebuje potrdila! Za prisotnost plačaš okoli 20 eur in to je to. Meni se po eni strani to ne zdi prav. Je fino da moški vsaj malo ve za kaj se gre!Moj je drugače po karakterju full nežen in krhek( ko kaka ženskauser posted image ) ampak ni spontan. in če mu tam ne bojo dajali napotkov... bo stal kot pribit. Bogi se mi kar smili, ker ne ve v kaj se spuščauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: nosečke iz Izole
28.3.2009 11:34:33   
BIA79
Zanimivo da je Izola ena najdražjih porodnišnic...prisotnost pri porodu se mi zdi da je 30 eurov, epiduralno plačaš...katastrofa...a kaj ko je najbližja...in še moj fant se zgraža da ja ne bo našemu otroku pisalo rojen v Postojni :) Primorec mora bit in pika user posted image

Nena tudi jaz imam ista načela, če otrok nima 6 mesecev (oz. ne drži sam glavice pokonci), ga ne primem v naročje...zdaj pa bo treba dat strah na stran in se soočit s tisto struco :)

Kar se tiče predavanja, pa se ga itak tvoj partner lahko udeleži. Po pravici povedano ni glih da te "osvetlijo" s tem kaj naj bi delal...konec koncu so oni tam da pomagajo nam, da so nam v oporo, da komunicirajo s sestrami, vlažijo ustnice...Po mojem jim pride "avtomatično" nekaj delat, ker ti si v takem stanju, ko te verjetno še ni videl...oba sta nemočna, ampak on je tisti, ki ga "ne boli" :) Ampak, kot so nam večkrat povdarili je dobro o tem se pogovarjat in izrazit svoje želje in spoštovat želje partnerja...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: nosečke iz Izole
28.3.2009 19:15:52   
nena30
Ja Bia to si ful lepo in realno povedala- sam dala še mojmu prebrat! Pri julikah je ena pupa objavila link kjer se gor primerjajo porodnišnice. Tako majhna državica pa take razlike. Ma če moj SUPER G, ki je tud porodničar, ne bi delal v PO, bi se tud sama odločila za Izolo.
Danes sem doma naredla mal piknika. Smo mal spekli pa to.... in kolikor sem se veselila obiskov sem po 3 urah komaj čakala, da grejo. Enostavno nisem več kos temu in folk kar težko šteka da ni več tako kot je blo še lani, ko smo žurko raztegnil kar na 2 dni. Hvala bogu!!!
Uživajte punce!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: nosečke iz Izole
29.3.2009 11:15:00   
Belen
nena30, kje je ta link? ga napišešm tle spodaj?
hwala user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?