|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
29.3.2009 8:47:39   
klaja
Lubenička jaz sem vozila do konca v obeh nosečnostih, pri drugi sem se celo sama peljala rodit (no, šla sem na pregled, pa so me kar zadržali).

Cotike bom pričela sortirat, ko si boma kupila komodo za spalnico, pa ko bom vedela za spol, predvidevam da nič prej, kot julija ali avgusta.

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
29.3.2009 10:05:26   
veselka
jutro,

wau, to mora bit pa res noro user posted image user posted image user posted image in blagor tebi... jaz pa še zmeri nič user posted image ... ma ne, sej ni tko hudo... vztrajno čakamo... bohve kakega zaspanca mava midva to... glede na starše... name zaspan ponoči, na očija pa podnevi user posted image user posted image

uf, čustvena sm pa tut jaz... no, jokala sm že pred nosečnostjo za vsako malenkost, ki se mi je zdela ful lepa, zdej je pa to samo še potencirano. v šoli za starše sem se nekajkrat skor zjokala od sreče, sploh na zadnjem predavanju, ko smo imeli praktični del nege novorojenčka... in ko je patronažna tisto lutko pedenala, in razlagala zraven stvari, sem mela nekajkrat čist solzne oči in sm mogla prou zadrževat.

ja bi tut že zdej najraje vse uredila za user posted image , pa sva tud denarno bolj na psu. odplačevat sva začela stanovanjski kredit, pa še opremit sva se spravla čimprej odkar sva zvedela, da bova starška, ker potem ne vem, kako bi šlo. zdej manjka samo še pomivalni stroj in pečica, pa laminat še planirava v dnevnem prostoru (moj sanja tudi o talnem gretju, samo mislim, da ne bo zneslo), nama bo pa še davčna pobrala skupaj skor pol moje plače, ker pri nas ne znajo odvajat dohodnine kot je treba.

imena imava pa midva zaenkrat že izbrana. sva oba precej izbirčna, tko da je blo treba kr razmišljat.

mate pa vse fuuuuuuuuuul lepe bušije. pripnem svojga, ko mi moj kabel prinese, da ga spravim iz fotoaparata v računalnik.

tale nedeljski dež mi prav paše, precej manj pa premik ure.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
29.3.2009 11:17:49   
veselka
evo, mojga bušija.

user posted image

kolikor sem uspela sama ujet v objektiv user posted image

če ima katera knjigo Nosečnost, Odgovori na vsa vaša vprašanja, izdaja 2006, je na platnicah moja sestrica, ko je bla noseča. pravi, da je na slikicah v 5. mesecu in je res že kot en balon user posted image . meni je rekla, da imam v primerjavi z njo v istem času precej manjši trebušček.

< Sporočilo je popravil veselka -- 29.3.2009 11:23:45 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
29.3.2009 14:14:29   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Vem da je nenormalna ura, ampak MORAM povedat... PRAVKAR ZAČUTILA PRVE PRAVE BRCE  . To je nooooooro! Uf, zdej pa zaspat ne bom mogla... Končno vem kak občutek je to.

No, upam da lepo spite pa da mate lepe sanje.

Noč.

Altaja, super! Čestitam . A te je ponoči začel tako fejst brcat, da si se zbudila ?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
29.3.2009 15:08:20   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jutro,

wau, to mora bit pa res noro user posted image user posted image user posted image in blagor tebi... jaz pa še zmeri nič user posted image ... ma ne, sej ni tko hudo... vztrajno čakamo... bohve kakega zaspanca mava midva to... glede na starše... name zaspan ponoči, na očija pa podnevi user posted image user posted image

ajoj, tole je bilo altaji namenjeno, pa sploh nisem opazila, da sem očitno citat izbrisala user posted image

uf, čustvena sm pa tut jaz... no, jokala sm že pred nosečnostjo za vsako malenkost, ki se mi je zdela ful lepa, zdej je pa to samo še potencirano. v šoli za starše sem se nekajkrat skor zjokala od sreče, sploh na zadnjem predavanju, ko smo imeli praktični del nege novorojenčka... in ko je patronažna tisto lutko pedenala, in razlagala zraven stvari, sem mela nekajkrat čist solzne oči in sm mogla prou zadrževat.

ja bi tut že zdej najraje vse uredila za user posted image , pa sva tud denarno bolj na psu. odplačevat sva začela stanovanjski kredit, pa še opremit sva se spravla čimprej odkar sva zvedela, da bova starška, ker potem ne vem, kako bi šlo. zdej manjka samo še pomivalni stroj in pečica, pa laminat še planirava v dnevnem prostoru (moj sanja tudi o talnem gretju, samo mislim, da ne bo zneslo), nama bo pa še davčna pobrala skupaj skor pol moje plače, ker pri nas ne znajo odvajat dohodnine kot je treba.

imena imava pa midva zaenkrat že izbrana. sva oba precej izbirčna, tko da je blo treba kr razmišljat.

mate pa vse fuuuuuuuuuul lepe bušije. pripnem svojga, ko mi moj kabel prinese, da ga spravim iz fotoaparata v računalnik.

tale nedeljski dež mi prav paše, precej manj pa premik ure.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
29.3.2009 15:12:21   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Altaja, super! Čestitam . A te je ponoči začel tako fejst brcat, da si se zbudila ?

user posted image
Sem se ravno odpravljala spat. Sam za user posted image žura še ni blo konc...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
29.3.2009 15:29:46   
Anonimen
ojla punce!
glede imena pr nama je edin problem ime za fantka ampak bova napisala vsak po 3 imena in bo tamavči izžrebal in to je to,najbolj fer da vsak napiše na tri listke tista imena k so obema všeč in potem mali izvleče in tist kar bo pa bouser posted image vsaj tko sm jaz svoj ime dobila pa sm čist zadovoljnauser posted image pač tradicijauser posted image
mene pa križ ful neki boli pa trebuh, tko da mam tak občutek kot takrat k sm šla tamavčija rodit ampak upam da ni to to pa da bomo videl kaj bo v petek G rekla razen če bo ful začel bolet potem grem pa že prejuser posted image
nč grem ležat k mi je tok slabouser posted image

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3557
29.3.2009 16:11:42   
škorpijončica
Živjo
Najprej; Altaja, čestitam, je dobr občutek ne? Jst najprej nism bila prepričana ali res čutim otročka ali ne, zdaj, en teden kasneje pa že prav konkretno brcne! Spijem kavo pa me brca, se kdo preglasno pogovarja zravn mene, pa je spet čist noro, zjutraj me zbudi in zvečer preden zaspim...

Glede na dramo, ki ste jo brale v mojih postih zadnje dni, sem vam dolžna povedat kako se je razpletlo... No, včeraj sm se še nekaj časa trmila, potem pa je na obisk prišla cela njegova družina in ko so opazili, da se nekaj čudno obnašava, sem povedala kaj je blo. In potem se je cela njegova familija postavla na mojo stran in so ga kregali, da tega ne bi smel nardit, da me celo noč skrbi, pa da me ne sme tok sekirat, k s tem tud otroku škodi.. Saj pol se mi je opravičil in glede na to, da ga ful križ boli, ker je ponoči spal sede v naslonjaču in na tleh, se mi je zdelo, da je odslužil svojo kazen, za vsak slučaj sm pa še njegovim domačim povedala kje je spal, da so  se ful smejali na njegov račun, tko da je trpel še tist njegov prevelik ego.
Glede imena sm mal popustila, da sva lahko podpisala "mirovni sporazum"; Če bo punčka, bo imela dva imena in sicer Nia Maja, pod pogojem, da jo bodo ljudje klicali ali z obema imenoma ali samo Nia, nikoli pa ne samo Maja. Če bo fantek, mu dam ime jaz, pri tem se dragi popolnoma odreče pravici do soodločanja (torej bo Adam ali Anej).
Tko da zdaj je vse zmenjeno, pa ni več nobenih zamer. Dobro, ne?

Se oglasim še kaj, pa lepo lenarite, ker je zunaj tako moreče vreme..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
29.3.2009 16:23:35   
Lubenička
altaja... čestitke!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
29.3.2009 16:30:24   
Lubenička
Škorpijončica...lepo, da se je vse uredilo. :)
Midva se tut za fantka nisva znala zment, pa bi imel dva imena, a potem sem popustila...
Drugače pa je Nia zelo lepo ime in ne vem, zakaj mu ni všeč. Pri fantku pa navijam za Aneja. =)

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
29.3.2009 16:32:24   
Lubenička
Larilu...upam, da bo vse vredu. Kar počivat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
29.3.2009 16:33:54   
Lubenička
Veselka...lep buši...user posted image
Se že nekak približujete mojmu. user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
29.3.2009 17:09:47   
veselka
škorpijončica, lepo da sta uredila nesoglasja. samo, a se ti zdi pogoj o tem kako jo bodo klicali drugi smiseln?

Neposredna povezava do sporočila: 3563
29.3.2009 19:05:20   
škorpijončica
Ja, veselka, pogoj je bistven, ker če bi jo vsi klicali Maja nism nič nardila, če bo pa vse po sreči, se bodo vsi navadli, da ji je ima Nia, pa je problem rešen in lohk pozabim na tisto drugo ime. Pa tudi otrok je zmeden, če ga eni kličejo s prvim imenom, drugi pa z drugim. Se ti ne zdi? Mislim, da če ima otrok dva imena, da se je treba zmenit, katero ime se bo uporabljalo bolj pogosto, ko bo pa odrasla, se bo pa lahko sama odločila katero ime ima raje in s katerim se bo predstavila. Sicer pa sem privolila le zato, ker obe imeni ful lepo pašeta skupaj, tko fonetično. Mislite, da bi Maja lahko bila z ipsilonom Maya? Bolj španski zapis... Ali bi blo to pa že pretiravanje?
Meni so všeč bolj posebna imena. Lubenička lepo, da ti je všeč Anej, meni tudi. Premišljava, da bi imel tudi fantek dva imena. Nia Maya in Anej Nik? Kako se vam zdi?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
29.3.2009 19:28:43   
majra
Kako user posted image  dan je danes. Posledično je takšno tudi moje počutje. Pa neprespana sem vsa, ker malo matrajo zobki user posted image  in že 2 dni skor nič ne spimo.

Larilu, upam da si že boljše. Ti kar počivaj. Sploh, če te vse boli. Mene je ful bolel križ in sem vzela kar bolniško, počivala kolikor se je le dalo in je sedaj veliko boljše.

Škorpijončica glavno da sta prišla do kompromisa. Mi je pa ful lepa kombninacija Nia Majauser posted image

Jaz sem sicer za malo bolj tradicionalna imena, ampak v meji normale, tako da, Klaja, Jožko ne bouser posted image

Veselka, lep trbušček

Neposredna povezava do sporočila: 3565
29.3.2009 21:57:14   
Rubin.
Uff Škorpijončica, ti pa znaš biti huda, pravi škorpijoček .
Jaz pa glede imen nimam težav z možem, se z vsem strinja . user posted image
Nia Maya kar paše skupaj, ker tudi Nia ni čist navadno ime, se mi zdi skoraj boljše kot Nia Maja.

Danes je pa bil en tak tečen dan, a ne? Tudi Mala miss je non stop jezila atija, no še dobro da je mene pustila pri miru . Meni so slabosti že skoraj čisto minile , mogoče se pojavijo 1x na dan pa še to za čist kratko, sem še tudi utrujena, ampak gre na bolje, komaj čakam na energijo.

Lenck zakaj bi pa čakala tako dolgo? Jaz sem v prvi nosečnosti tudi čakala do zadnjega z nabavo in pranjem in likanjem, pa mi je bilo ful žal. Proti koncu ti že zmanjkuje energije, začneš zatekat ipd. Ni fajn, da imaš še potem ful dela. Najboljši čas je tam od 4-7 meseca, sem bila nabita z energijo in nič mi ni bilo težko. Sedaj bom imela vse porihtano že najmanj dva meseca pred PDP, da potem samo še vse 4 molim v zrak user posted image .
Lubenička lep trebušček user posted image

Jaz sem vozila do en dan pred porodom user posted image , kako bo pa sedaj ko sta dva pa ne vem, če se bom sploh lahko zbasala za volan. user posted image

Altaja user posted image  to je prekrasen občutek, bravo, bravo user posted image .

Pa ne bit preveč stroge do svojih user posted image , sej so si tudi oni po eni strani bogi, ko morajo prenašati naše muhe, nihanja v razpoloženju in včasih ne vedo kaj jih čaka, ko pridejo domov, pa se morajo včasih malce sprostit in si nafilat baterije user posted image .

Jutri imam pregled, držite pestke, da bo vse o.k. Prejšnji teden sem spet krvavela user posted image .

Lepo noč vam želim.

user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 29.3.2009 22:00:47 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
29.3.2009 22:22:02   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Takole so izgledale krvavitve pri meni v prvi nosečnosti....vsakič ko se je ulilo, sem bila hospitalizirana, nikoli niso dorekli zakaj krvavitve,...vsak ki je delal UZ je podal svojo diagnozouser posted image ...spremljali so dolžino MV, čakali, ali bo ali ne bo.... tudi jaz sem za domov dobila spasmex in to je bilo to. Krvavitve so trajale med 15.-17. tednom,....potem se je umirilo....

Kinnie, pa mi morda lahko ti kaj poveš o tem (pri meni se vlečejo že od petega tedna namreč, s tem, da sem v dneh takoj po ovulaciji kar 14 dni krvavela zelo zelo obilno), kako se soočit s tem. Namreč, ker se to ponavlja, nikoli ne vem, ali je torej spet kriza in naj grem zdravniku, ali pa naj lepo čakam, da se umiri... Kako s tem? user posted image Jaz imam včasih kar dosti vsega, danes sem imela spet krvav izcedek, pa potem spet mine... user posted image

Lubenička, jaz ga tudi žuram (ok, plešem ne, pa skačem ne, samo grem pa kdaj na pijačko, če se fajn počutim, ali pa včasih v kino), pa čisto brez slabe vesti user posted image In rada peljem avto. Pas dam pač pod bušija, naprezam se pa itak ne, saj ne prebijam dna z gasom user posted image V bistvu mi je bolj udobno, če sama vozim, ker mi potem pa ni nikoli slabo.
Glasna glasba pa res ni fajn. Sploh noben hrup. V bistvu bebe zdaj že zaznavajo zvok in ga hrup lahko celo prestraši.

Altaja user posted image Meni se tudi zdi, da je včeraj prvič dala pikica zares vedeti, da je tu. V bani sem ležala, pa je počil prvi mehurček v trebuhu, čisto na površini, pa takoj še en. In sem se ravno spraševala, kaj za vragca je zdaj to, pa pikico spraševala, kaj počne tam notri, ko je še en mehurček počil nekje drugje... user posted image Hm... bomo videli čez kak teden, če bo še kaj, potem je bilo to to. Je pa prav konkretno, po mojem, če bi kdo držal roko točno tam, bi čutil user posted image

Ah, pa spoznavni dan je za nami user posted image V bistvu sem kar malo olajšana, fajn je bilo. Moja bodoča tašča je izredno avtoritativna oseba, "močna ženska", moja mati tudi, in jaz tudi, in sem se kar spraševala, kako bo to šlo user posted image Pa razen par prilik, ko je ena, druga, ali dve tretjo, pogledala malo izbuljeno in v šoku, pa smo obrnii na hec, ni bilo hudega. Lepo, res sem vesela. user posted image Razen, da ima tašča zdaj mnogo idej, kako narediti "ohcet", kot se spodobi, midva pa si sploh ne želiva takega "nek se vidi" žura user posted image Ampak to bomo že uredili.

Škorpijončica, ampak, ne mi zamerit, kako boš pa lahko vsem ukazala, kako naj jo kličejo? user posted image Bemtiš, še jaz, ki imam samo eno ime, sem bila klicana vse mogoče, ne glede na to, kako so me klicali starši user posted image Ne se preveč jezit zaradi tega. Ime bo njeno, to bo ona, ne bivša ali katerakoli druga Maja.
No, osebno pa ne bi dala imena z ipsilonom. Pač ne. Je "naša" Maja čisto dovolj kul.

Hmmm, nekaj sem še imela v mislih, pa sem pozabila... user posted image

Aja, da vam nekaj povem glede porodnišnice. Glede naše sem jaz že vse sorte brala. Ker znam biti precej "alternativna" in "tečna" in včasih imeti kako svojo idejo (čeravno sem na splošno precej pridna, samo, če pa si kaj zapičim v glavo, recimo, da nečesa nočem, če ni nujno, in pika), sem se že itak spraševala, kako bomo mi to rojevali user posted image ampak ok, se bom s tem ubadala, ko bo čas. Potem sem pa brala predvsem negativno o porodnem oddelku, kako so sestre tam neprijazne in ne vem kaj... no, jaz sem bila tam. Sprejeli so me ob 2h ponoči, bila sem dva dni, in reči moram, da pridem z veseljem tja jeseni. Vsi so bili prijazni, klepetale smo s sestrami (sploh z eno mlajšo, ki je tudi mlada mamica), brez problemov sem dobila brezmesno hrano... edino zoprno je bilo, da mi zdravnice nikoli niso ničesar pojasnile, v glavnem s sestrami. Kar sem na vizitah, je bilo "kako ste?" "v redu" "lepo". in to je vse. malo hecno izpade, no... nič ne povedo, kaj in zakaj, ko so me vprašali, kdo je moj zdravnik, nisem vedela, ker se nihče ni predstavil (kako naj jih poznam?)... ampak sicer pa je bilo vzdušje res prijetno. Pa vseeno upam, da me do avgusta/septembra ne bodo več videli user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
29.3.2009 23:04:22   
škorpijončica
Ja Rubin, jst sm pravi škorpijon in z mano se ni dobro kregat, ker pičim...Zarad tega se tud z fantom ne spreva pogosto, ker se mu vse vrne.
Lenčk, tebi pa seveda ne zamerim, saj forumi so zato, da vsak lahko pove kar misli in če ne bi hotla od vas slišat mnenja, pač ne bi načenjala teme. Kako bom ukazala naj jo kličejo? Pač lepo bom povedala, da ne želim, da jo kličejo samo Maja in pričakujem, da bodo to prošnjo upoštevali, če pa ne, bom pa tamalo naučila žaljive vzdevke za ljudi, ki jo tako kličejo :)
Bi še katera komentirala ipsilon? Verjetno vas je več za navadni zapis, ne? Bova še vidla kako bo.. Rubin, ti imaš prav glede tega, da bi bilo ime z ipsilonom drugačno, kar je meni všeč, po drugi strani pa razumem tudi Lenčk, da ni treba spreminjat čisto v redu slovenskega imena. Saj ne da ne bi bila naša maja dovolj kul, ampak z ipsilonom bi bilo ime pa bolj svetovno, če bo šla kdaj v katero drugo državo naprimer Španijo, Ameriko,..

Lepe sanje vam želim

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
30.3.2009 0:01:53   
Lubenička
Škorpijončica...meni je všeč Nia Maya in Anej Nik...lepa imena. :)
Jaz navijam za posebna, nenavadna in samosvoja imena!! user posted image
Itak je pa odločitev vajina. user posted image

Nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3569
30.3.2009 7:22:06   
sontschica
dobro jutro user posted image

najprej en zdrav zajtrk in ena kavica za polno energije.

user posted image

user posted image

vidim da ste se kar razpisale ta vikend.

meni so tudi obedve kombinacije imen všeč (Nia Maya in Anej Nik). sama sicer nisem pristaš y ali pa x v naših imenih, samo odločitev je pač posameznikova.

Lenčk super, da je spoznavni večer uspel in da imaš same pozitvne izkušnje s porodnišnico. to se mi zdi zelo pomembno, ko je enkrat čas, da gre user posted image  ven.

veselka lepega bušija imaš, je tudi že kar velikuser posted image user posted image user posted image

midva z dragim sva bila pa včeraj na obisku pri njegovemu bratrancu, ki ima mesec dni starega fantka in je  user posted image  tak srček, kar za pojest. tako da komaj čakam, da najina bebica pride na svet. čeprav bo treba še kar malce počakat.user posted image

jaz pa samo še danes in jutri delam, potem bom pa doma preganjala dolgčasuser posted image user posted image user posted image . komaj čakam. to se mi zdi da je prvič v življenju, da se bom lahko brez slabe vesti posvetila samo sebi in stvarem, ki jih rada počnem.user posted image user posted image

želim vam en lep dan, čeprav je deževen.

Neposredna povezava do sporočila: 3570
30.3.2009 8:12:44   
baby blue
dobro jutro čveke
sem vas na hitro preletela in opazila da že pridno lepite svoje bušije... joj kako so lepi se jih kar ne morem nagledat... se bom potrudila in kmalu nalepila mojega...

vreme je obupno ampak vikend je bil kljub temu fajn...

uspešen začetek tedna

altaja čestitke za prve brce... jst ne čutim še nobenih metuljčkov pa sem v 17 tednu

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
30.3.2009 8:26:12   
Bety11
Dobro jutro....

Toliko ste napisale, da je nemogoče vsem odgovoriti....

Čestitam za brcike, mehurčke, metuljčke...user posted image user posted image user posted image

Klaja....Upam, da je s tvojim počutjem vse OK. Križ boli, če otročička nosiš v križu in navijam, da samo raste user posted image .....Za porod je še prezgodaj in ne hodi nikamor..user posted image ...Najboljše zdravilo za to je vsekakor počitek....Zato počivaj....

Lubenička....V nosečnosti delaj tisto, kar misliš sama, da lahko. Žuraj, če si pri močeh in volji... In ko ne boš mogla več, se boš ustavila.....Še posebej, če se dobro počutiš.

Telovadba v nosečnosti:....Rada bi, da preberete v prilogi materinske knjižice, kaj pravijo o telovadbi. V zmerni in počasni količini je dobra. Vse drugo pa škodi, ker se kri preusmeri v srce, pljuča in mišice in maternici ga primanjkuje.....

Kepica....Danes sem se spomnila, da nisem priložila original slušalk, ki so bile tako zanič, da sem jih nekam založila. Še telefonske slušalke so boljše. Uporabiš za poslušanje katerekoli slušalke,ki jih imaš doma....Imaš pa tudi priključek za zvočnike ali računalnik, če želiš vse skupaj snemati....Upam, da boš danes dobila to stvarco....

Bolniška...ALi katera od vaju ve, kako na komisijo posredovati mnenje delodajalca, da terensko delo ni primerno za mojo nosečnost in da mi delodajalec more zagotoviti drugega dela?

Toliko za zdaj....Če je dež, bo trava in sadje bolj raslo, pa slane ne bo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
30.3.2009 8:30:34   
*kinnie*
Dobro jutro.user posted image

Pri nas lije kot iz škafa, res je tak dan, da bi človek samo spal,....no in pri obeh otročkih, ki vstajata ob 6h vsak dan + mamici (se je že navadla, da nema spanja v naši hišiuser posted image ), vsi lepo zaspimo vrtec....vstali smo sicer po nekem naključju,...pridem v kuhinjo bi me pa skoraj kap...no potem itak pomislim, da  dragi mogoče pa le ni vseh ur prestavil za eno uro....ne ne, vse je bilo ok, samo zaspali smo....potem smo hiteli kot nori,....in sedaj sta HB v vrtcu....ma če ne bi imala narest toliko za šolo-moram danes oddat, jih v tem dežju pravgotovo ne bi peljala....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
30.3.2009 8:35:27   
Picabo
Dobro jutro bodoče mamice...

Sontschica tale kavica pa je mamljiva. Kaj bi eno...

Imam vprašanje za tiste z daljšim stažem (jaz sem se vam namreč pridružila, ko sem zanosila), prej RR nisem poznala in ga ne uporabljala, sedaj pa z veseljem zavijem sem gor. Ko sem zadnjič vprašala o stresu, kako se spopadate z njim ali bi morala jaz kam drugam pisat? Vem, da obstajajo tudi druge strani, samo jaz se samo Septemberk 2009 držim, glede na to, da nobena ni napisala nič, morda pa nobena ni pod stresom v službi? Tko, da če moram za to pisat drugam mi prosim sporočte, da vem za drugič. Ker so tudi teme, za moje pojme pomemnejše, kot kako bi posameznik napisal Nik ali Nick, pa nimam prave virtualne sogovornice.

Simonae, kar napiši mi glede telovadbe sem full zainteresirana, lahko mi daš samo kontakt kam naj pokličem.

Imate pa lušne trebuščke, jaz od nekdaj občudujem nosečnice, sedaj pa sem sama ena izmed njih. JUHEJ. user posted image

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
30.3.2009 8:36:35   
Anonimen
jutro!
betty sej to lahk tvoja zdravnica pošlje naprej na komisijouser posted image

jaz ponoč nism skor nič spala k me vse boli,prov za znort kakorkol se dam me boli tko da komi čakam petek da vidim kaj se dogaja no vsaj upam da bom zdržala do petkauser posted image
nč lep dan vam želim!

(odgovor članu Bety11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?