|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
28.3.2009 19:57:05   
Katjusa
boš tak k tale tvoj zajčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tud hud je treba včasih bit, pr nas je na srečo to redko sma ko sem pa jezna sem pa tok, da se mi mešauser posted image user posted image user posted image user posted image pa tud najbolj se razjezim k dela neki k ni nič pametnega in mu po možnosti vzame cel danuser posted image user posted image user posted image user posted image , na srečo je takih dni 1 na 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
28.3.2009 19:57:45   
MIHAILO
Brkn koliko caja mu pa das?
Katjusaa boga,saj bo...Jaz sem cel dan gledala in brala za lunico... evo bom prilimala zdaj slikice sem ga zdaj slikala...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
28.3.2009 19:58:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

bom nehala težit in smetit......hvala za poslušanje-se grem hladiti pod tuš......pridne bodite

sam ne se preveč shladit mal jih pa more slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spočij si ju3 je nov danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
28.3.2009 19:59:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Brkn koliko caja mu pa das?
Katjusaa boga,saj bo...Jaz sem cel dan gledala in brala za lunico... evo bom prilimala zdaj slikice sem ga zdaj slikala...

se mi kr smiliš k si se zdej s tem ubadala......

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
28.3.2009 20:00:17   
Katjusa
jst grem pa izkoristit, k mam čas da dam neki pod zob se mi je hrenovk zluštalouser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte če se ne javim pol veste zakaj k mam 2 za skopat pa za spat datuser posted image user posted image user posted image user posted image mam pa sma 2 roki rabla bi pa sam za enga ene 4user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
28.3.2009 20:12:37   
MIHAILO
katjusa si ti sprasevala koliko stanejo fixies plenice?13e-54 kosov od 4-9kg.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.3.2009 20:27:20   
MIHAILO
katjusa dober tek...ja sem se morala,da bom ziher ,da je lepo notri...
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.3.2009 20:34:35   
tanci29
zdej sm spisala cel roman pa me je vn vrglo...user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša zmeri probam nardit ko si že večrat zapisala kako si dobiš nazaj sporočilo pa mi nikol ne rata...zmeri mi vrže nazaj na prazen oknček...

zdej pa nam še enkrat pisala ker se gremo kopcat...

pupka in birdy-hvala da sta me poučile o rota virusu...zaenkrat je mirno upam da tako ostane...razkužujemo pa roke previjalno pa ...

katjuša lep večer...še dobro da tvoj ne pride ob dveh k pol bi bil ob treh domauser posted image

majchy-ti se kar malo razkuri sej mal lohk pša tud deci včasih slišijo

rebeka-lep voziček

naša mala se je danes odločla da ne bo pančkala...že cel dan okol gleda pa sam nosila bi se

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.3.2009 20:36:10   
timy
Pozdravljene mamiceuser posted image

Se že nisem precej časa javila, nazadnje menda, ko sem prišla iz porodnišnice. Eva me je čisto okupiralauser posted image  Pri dveh tednih je imela glivice v ustih, soor. Jaz pa nisem vedela in sem mislila, da je mlekouser posted image  Pa je bila patronažna pri nas in ni ničesar rekla. Prišlo je pa tako daleč, da ubožica ni mogla več požirat in se je začela zverinsko dreti, ker je bila lačna. Pa smo šli kar k dežurnemu in potem na pediatrijo, kjer so ji obloge v ustih odstranili. So rekli, da jo bodo obdržali notri, če ne bo po tem mogla jesti. HB je pojedla in sva jo lahko odpeljala domov. Sem ji pa morala 4x na dan dajati gel Daktarin, ker je imela obloge celo v požiralnikuuser posted image  No, potem pa je bilo bolje. Ampak zaradi vseh skrbi, pa še jedla nisem, mi začelo primanjkovati mleka. Pa še tako hudo jo je bilo hraniti zaradi tega. Zato sva jo začela hraniti z Aptamilom.

Drugače Eva čez dan bolj malo spi, do 17. ure spi le kakšno uro skupaj. Potem pa zaspi do 24ih. Potem se zbudi ob 3eh in potem ob 6ih.

Nosek ji čistim vsak dan, najprej ji kanem v nosnici fiziološko raztopino, nato pa še z aspiratorjem, ko sam ven vlečeš. Na začetku se je upirala, zdaj pa ve, da je potem bolje in mi kar pustiuser posted image

No, vas grem še brati za nazaj. Imam kar veliko čtivauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
28.3.2009 20:47:24   
timy
Ene ste pisale glede pridobivanja teže. Eva se je v enem mesecu zredila za 800g in je pediatrinja rekla, da je to idealno. Naj bi se zredili približno 200g na teden. Tako, da izgleda, da vsi drugače pravijo. Zrasla pa je za 4 cm. Tako, da jih ima zdaj 54.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
28.3.2009 21:19:10   
Ajvy
oj, dan je bil naporen...bomo videli kaj bo noč prinesla....

Hvala za lepe želje...se zahvaljujem za skrb...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malaflobe.....full ste fletkana družina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če želiš, mi prosim ,mi prosim daj podatke za na seznam.....kera nosečnost, kater otrok, mere dvojčkov ob rojsstvu in datum rojstva....

Sazi...jst tudi upam ,da bo Lev zdržal veliko dlje v vrtcu.....mogoče bo pa potem bolje, ko boste dali žrelnico ven.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zarja ima pa res naporen tempo....drži se.......

Tanci...pršli smo do 39.2...pol sva ji pa mogla dat svečko Voltarena, ker ji Calpol sploh ni prjel....
Kako ste vi, kako je Erik???

Za rota virus je pa tko, kolkr se jst spomnim, ko se enkrat izserješ in izbruhaš( če bruhaš) se to ne vrne nazaj....samo želodec rabi kar nekaj časa ,da lahko spet normalno deluje,...sem bla kar kar teden na dieti....

Mihailo...jst zaenkrat ne dodajam nič druge tekočine....

Rebeka.....zelo lep vozek!!!
Me pa samo zanima....kaj še nimaš vozeka??

BOma...pr nas je tko....npr.ob 6.00 se zbudi, jo previjem....potem 15 min. na eni, 15 minut na drugi ( vmes podiranje kupčka- nikoli dlje kot 5 minut)....potem pa zaspi......ob 7.00....naslednje bujenje ob 10 ali 11...in spet ista procedura....zaspi od 12...in spet bujenje ob 16....tko nekak.....al pa včasih spi tri ure..enourna procedura rihtanja....pa tko......upam, da sem ti kaj pomagala......
Proti krčkom mam doma kapljice in Lekarne Deteljica....ne vem, pa kolk pomagajo, ker jih še niso sprobali.....

Claud....super za uspešen pregled in da je vse u redu !!! in da ste se slončkali.....user posted image user posted image user posted image
Super ,da je že sedaj taka klepetulja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
28.3.2009 21:27:56   
Pupka
Kot sem omenla smo meli danes sistematskega... Sem mislila da se mi obrne do konca! Najprej neumnosti potem pa za nič na svetu na stol, da ga cepijo.
Pa sem ga hotla na lep način, pa je jokal... take krokodilje solze, pa sem ga hotla prijet hočešnočeš na silo pa tudi ni šlo... Na kar pride iz ordinacije zdravnik ga prime in ga je cepila... Se je drl kot mala zverina- še meni so pritekle solze, čeprav vem, da je treba cepit.   user posted image user posted image user posted image   Po tem pa še v laboratorij... Tam sem ga na lep način lahko pregovorila, da je šel v ordinacijo- SAM, ampak se je tako drl zraven, ko da bi mu kožo vlekli dol. Pol sem se vsedla jaz na stol, pa si ga vzela na kolena in smo opravili! "čebelica" in "komar"  v enem dnevu... user posted image user posted image user posted image

Tamali je pa danes tako priden, da ne morem verjet... Že ponoči je spal 7 ur. Zdaj spi že eno uro, bomo videli kako dolgo bo... 6 ur sigurno! Je pa spet prej popoldan povrnil dost mlekca... Kakšenkrat nič, al pa lih tolko, prej je pa kar letelo iz njega! user posted image

V ponedeljek mama kontrolo kolkov.

A, sem hotla sam povedat, da sem kupla kengurujčka v pikapolonici, ko je znižan iz 39 na 30 ojrov! sem ga danes mal nosla... Je pa res fajn se mi zdi... tak da mislim, da se bomo kar nosli. Kasneje ko bo večji ga bo tudi tata noso, ker je že reko zadnjič enkat.

Kje je pa kaj naša sunny?? Najbrž se pripravlja na 1. april user posted image user posted image Al pa ji Gaja ne pusti "dihat". Bi jo rada nekaj vprašala...

Rota virus je pa hudič, ja... Prvi ga je mel pr 5. mesecih.... Pravzaprav ga je v bolnici fasal... kot da itak ni bil že dovolj bogi!
Je pa ga dobla tudi cimra v porodnišnici... Je hodla na wc 100 na uro. Jaz pa cele 4 dni kar sem bla tam nisem šla na "veliko potrebo", tak da mi je pred odhodom domov prinesla še svečko, ki je seveda pristala v košu! Ko sem prišla domov se je tudi to poštimalo.

Zdaj pa mislim, da bom šla kar spančkat, če ne bom v prevelikem zaostanku... In se ne bom spočila!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
28.3.2009 21:28:22   
Ajvy
Rebeka...sem prebrala....boš kar dva imela user posted image

Barbarasg.....super za današnji dan in za mlekec.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Baje polenta povečuje nastajanje mleka

mlea....vav..palačinke....jst prnesem Nutello.-.....
SUper za noska....ja res je neverjetno, kolk enga materiala je v teh majhnih noskih....

Brkn...dobila si zs.....

MAjchy......verjamem, da si ven padla...jst bi tut....ti se kar skašljaj....zato smo tu user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupka.
...te čist razumem.....verjamem, da si jokala...jst se vedno komaj zadržujem....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
28.3.2009 21:31:34   
tanci29
ajvy-joj je pa visoka vročina...a svečka je prijela...kje ji ti meriš temperaturo...jest sem danes prvič sprobala ušesnega, do sedaj sem zmeri pod pajsko merla...upam da boste čimprej zdravi

Erik je ok, glede na to kakšno bolezen je fasal se super drži...bomo pa rabli malo časa in lepo počasi spet na srate tire..je kar živahen ampak se hitro utrudi in tudi ne dirka tolk okol, smo bolj na izi( knjigice malo gre naokoli, spet je najdu predale za ven zlagat)..je pa bil v bolnici veliko boljše volje kot sedaj doma...zgleda da ma preveč prostora in preveč stvari tukaj...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
28.3.2009 21:31:57   
Pupka
jaz se pa ne morem zadržat... sem taki čustven človek, da si včasih grem res na živce. Ko me kar takoj oblijejo solze! Tudi ko sva mogla z  tamalim nazaj v bolnico, ker je dobil zlatenico, sem se po nastanitvi v sobo tok jokala da groza, ker so ga pikali pa infuzijo mu je nastavljala... Meni je tak hudo ko moram to gledat, pa čeprav vem da je treba in da ni tolko hudo... ah ja... 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
28.3.2009 21:33:07   
Ajvy
Majchy...full je luštkan LUpko v avatarju user posted image user posted image user posted image

KAtjuša..dober tek...

MIhailo
.....iiiii kak cortek....

Tanci.
..če me kaj živčno naredi, je potem tole ko te ven vrže....user posted image

Timy
.....super da si se javla....
jjjjoooooooooooojjjjjjjjjj...bogica Eva...je pa tut smešna tale patronažna......bogica...me veseli ,da vama ni bilo treba vstat v bonišnici......in da sta sedaj ok user posted image user posted image user posted image user posted image
Važno da je sita....ne sekiraj se zaradi mlekeca.......Eva.....a boš kakšno slikico pokazala....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
28.3.2009 21:36:45   
tanci29
pupka kakšno cepljenje ste imeli...sorry sem najbrž zgrešila

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.3.2009 21:38:30   
Pupka
proti hepatitisu B se mi zdi... To cepljenje pri 5. letu!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
28.3.2009 21:39:57   
Ajvy
PUpka...sam je res ...hudo je ,,,sam kar se mora se mora...nimaš kej.....
Super da je tamali tak priden....le lepo ajat, da boš še ti spočita....

Tanci...ja, res je viskoa.....ja, je svečka prijela....upam, dabo čimdlje držala....če ne jo bomo pa ponoč z brisačam hladil......
Ušesnega jaz še nekaj časa ne bom uporabljala, ker sem se nazadnje full ustrašla, ko se je začela tako dret , da se mi je srce zlomu...seveda, ko je imela pa vnet ušesuser posted image ..tko da zdej kr podpazduho mermo in to brez travme.....gledamo kako bo čina piskala....user posted image

Bogec Erik...ja, zdej je bil pa res orenk bogi......super, da tako lepo napreduje,,,,user posted image user posted image user posted image
A misliš..da je tako....ne vem....po mojem te mau probava....ne vem....pr nas je tko..če je full bolna , itak da popustiš kje kdaj, pol pa ,boljše je zdravstveno, večji težak je psihično...pol se pa najdeva na sredini in lepo furamo naprej...

Upam ,da bo Erik čimprej popolnoma ozdravel....in da bo vesel....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
28.3.2009 21:40:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

jaz se pa ne morem zadržat... sem taki čustven človek, da si včasih grem res na živce. Ko me kar takoj oblijejo solze! Tudi ko sva mogla z  tamalim nazaj v bolnico, ker je dobil zlatenico, sem se po nastanitvi v sobo tok jokala da groza, ker so ga pikali pa infuzijo mu je nastavljala... Meni je tak hudo ko moram to gledat, pa čeprav vem da je treba in da ni tolko hudo... ah ja... 

ah to bi tut jst jokala..in to orenk....za cepljenje pa pač nimaš kaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
28.3.2009 21:48:57   
tanci29
ajvy-ma tale pod pajsko ne vem če mi prav kaže...zdej ko sem mu doma merla je mel tam do 37.5, ko so ga pa sprejeli v bolnico je mel pa 38.5 pa še narasla je čez 39...zato sem se malo ustrašla da mi mogoče tale prav ne kaže sam zgleda da mu je kar naenkrat zrasla vročina...zato sem danes prvič sprobala ušesnega ampak sva se kar dajala da sem jo zmerla

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
28.3.2009 21:49:48   
Katjusa
dons mam pa norišnico tle.... florjan mi je z bepantenom vlakece namazal tačas k sme jst benjamina kopala.... za kazen sme mu vse vlekece vzela in ga dala spat brez dude in pleničke.....
benjamin se pa dere k da je že prvi zob zdruuser posted image user posted image user posted image user posted image no zdej s eumirja v svoji posteljci.... čakam da zaspi pol grem pa pod tuš moj pride približno čez urco in pol.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
28.3.2009 21:51:01   
tanci29
pupka-mam mislim da smo mamice itak tak občutljive da jokcamo za vsako stvarco za naše otročičke...

jest sem se danes zato ker se je usedu u voziček in ven gledal...me je tko stisnilo ko sem vidla tiste njegove očke kako si želijo ven na zrak

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
28.3.2009 21:53:18   
tanci29
katjuša-joj tale tvoj florjan pa zmeri kej namaže...so mu všeč kreme pa snegciuser posted image  faca...še malo pa pride možek sam kaj ko bojo otroci takrat že pančkali

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
28.3.2009 21:53:45   
Pupka
ajvy, hvala, pa naj svečka le zdrži čez noč... Boga pupa... Gal je bil do 4. leta nonstop bolan.. se mi je že fuzlalo. AB na A plus inhalacije...
Teden dni vrtca pa tri tedne doma... Pol je bil slabo leto dober, pol a spet napad (kao astma), pol se pozdravi pa takoj vodene koze, tak da je bil tudi skor 2 meseca doma. Sam da kaj hujšega ni!

Zdaj pa šibam v pojstlo. Še mojega morem poklicat. Jutri spet pride. Smo še vedno tako- vsak na svojem, ampak hiška baje lepo napreduje in bomo kmalu skupaj. Malo še bomo zobe stiskali. Se včasih zjokam ko dete, ker me mami spravlja ob živce... ampak če sem zdržala 5 let očitkov da nič ne delam prav, bom zdaj še malo... 
Pridno klepetajte še naprej!

nočko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......