|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
28.3.2009 17:21:44   
MIHAILO
REBEKA-full lepi vozicekuser posted image user posted image user posted image user posted image ...katere znamke pa je ,se mi zdi,da ga prvic vidim.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
28.3.2009 17:25:48   
MIHAILO
katjusa,vem kak je...saj bo kmalu 21h...z rr se hitrejuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
28.3.2009 17:30:46   
rebeka84
MIHAILO-znamka je high-trek, ja res je full lep! sicer že imam voziček, ampak bom šla po tega, ker je zakon!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
28.3.2009 17:39:19   
MIHAILO
kr dva bos imelauser posted image ...kirga mas pa zdaj

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
28.3.2009 17:51:07   
rebeka84
iz avstrije Hoco 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
28.3.2009 18:01:09   
BarbaraGS
dober dan:)

Danes smo pa bili res pridni. Spali smo od 10h-4h in potem do 8h. In to samo na maminem mleku. Mogoce mi bo pa le ratalo in bo mala vedno imela dovolj mojega mlekca. Zaenkrat moram se na obeh dojkah podojit in ce imam sreco pride ven najvec 120ml, najmanj pa 40ml...
cez dan pa noce sesat in na zalost je tudi full manj mleka. katera ve kaj povecuje kolicino mleka?

katjusa: ja...nasa je imela krcke in smo jo nosili - od takrat pa noce drugace spat in zaspat sama. Zdaj smo kupili ze dve knjigi in upam, da bomo nasli varijanto kako jo naucit nazaj samo spat, brez nosenja in brez tega da mora imeti nas zraven. Falot mali je takoj izkoristil.
Kaksen nasvet pride prav in je zazeljen, tako, da ce ga katera ima...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
28.3.2009 18:02:33   
Onasiss
No, danes sem šla najprej v Leclerc pogledat za pumpico, pa je niso imel, pol sem skičla pa še v BC in sem kupla kar un aspirator k z usti ven posesaš. So rekl da je fajn in res je. Kolk sem veliko ven potegnila. Sploh ne morem verjet!!!! Malo je bolje, ampak bo treba še malo pred spanjem.

No mojedva ta velikaše kr neki spita. Je ta star zmatran pa tečen, pa sem ga kar spat poslala. Vito pa se mu je pridružu, vzel plenico (ker jo ima med spanjem še vedno) in si jo kr žez sp. gate obleku... No in zdaj spita.

Danes sem se pa palačink najedla, sem bla pridna in sem jih ogromno napekla. A jih bo katera, ste lepo vabljene!!!user posted image user posted image

Ja Kolumbo-veliko, zdravja, sreče indenarja in veliko user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
28.3.2009 18:06:33   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

katera ve kaj povecuje kolicino mleka?

To je čista ekonomika: ponudba in povpraševanje. Toliko koliko je povpraševanja, toliko je tudi ponudbe. Pa veliko jest, pit - vsaj 3 l na dan, pa ne vode, ampak čaj in sokove in seveda počivat. Sam men pri triletniku to ni uspelo in moram tako dodajat. (je že prvi teden vse skoraj usahnelo)

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
28.3.2009 18:38:53   
simonakr
Kolumbo vse naj naj naj naj naj in oh in sploh!

Ja jest polno dojim in ji vseeno enkart al pa dvakrat na dan dam mal čajčka samo ko ugotovi da to ni mlek ga plune ven. nas pa dajejo mal krčki tko da se mal crklamo...

jest ji nosek pucam z fiziološko in vatko - zaenkrat ni tolk povn da bi kej več rabla.

dojimo se pa na 3-4 ure, največkrat iz obeh dojk, ponoči pa iz ene - ker potem gospodična zaspi in je ne zbudim, pa še fajn polne so tko da če eno poje ma pol dost.

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislm da sem vse pokomentirala... user posted image user posted image

aja mam 3 leta delovne dobe, doštudirala sem, naprej pa se mi ne da, morebit kasnej

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
28.3.2009 18:40:28   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

katera ve kaj povecuje kolicino mleka?

To je čista ekonomika: ponudba in povpraševanje. Toliko koliko je povpraševanja, toliko je tudi ponudbe. Pa veliko jest, pit - vsaj 3 l na dan, pa ne vode, ampak čaj in sokove in seveda počivat. Sam men pri triletniku to ni uspelo in moram tako dodajat. (je že prvi teden vse skoraj usahnelo)

To pa ni res. Važna je tekočina, jst bi bla po tej logiki čist brez mleka. Ostalo se pa strinjam.
Barbara, men je deci vinčka al pa šampanjca vedno mlek naredl. Sam res pa nisem vsak dan prakticiralauser posted image
Pa menda polenta, pivo (res pomaga, vsaj men), več se pa trenutno ne spomnem

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
28.3.2009 18:41:48   
brkn83
pozdravljene.

joj kolk ste načvekale. Ne vem če bom utegnila za nazaj prebrati.

Kako ste kaj preživele dan? No mi smo bili skor skoz zunaj, zdej smo se najedli, js sem pospravila kuhno, sedaj pa moram dati še prati, pa počistit kopalnico.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.3.2009 18:43:59   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

ampak sm se odločla za une tabletke cerazette....je g rekla da so ql, da nč ne vplivajo. Sam zdj morm pa poklicat pa vprašat kdaj jih lahko začnem jest, ker ponavad je treba začet prvi dam M, sam k ne vem kdaj bo, pa baje lohk traja tud več mescev preden jo dobiš, tko da ne vem....

Lahko takoj začneš jemat. Ker jemlješ jih brez prestanka, vsak dan. Ni vmes pavze tko kot pri ostalih kontracepcijskih tabletah.
Mam iste, mi je že G povedu, pa v lekarni, pa na navodilih tud piše.,..

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.3.2009 18:44:54   
Katjusa
katjusa: ja...nasa je imela krcke in smo jo nosili - od takrat pa noce drugace spat in zaspat sama. Zdaj smo kupili ze dve knjigi in upam, da bomo nasli varijanto kako jo naucit nazaj samo spat, brez nosenja in brez tega da mora imeti nas zraven. Falot mali je takoj izkoristil.
Kaksen nasvet pride prav in je zazeljen, tako, da ce ga katera ima...

nam ga je teta scrtlala (florjana) in ko so oni šli je bil isti problem brez zibanja po rokah ni zaspal in kaj dala sma ga en večer v posteljo in čakala 2 ure, da je zaspal (vmes je malo jokal malo bil tiho) en drugega sma nazaj držala in solze so nama tekle po licu, ampak sma uspela drug dan je bil sam pol ure nemir tretji dan je zaspal kak sma ga not dalauser posted image user posted image user posted image user posted image tak da al se žrtvujeta pa mata pol skos mir al pa pač nosita dokler bo otrok to zahtevaluser posted image user posted image user posted image mogoče je še kaka druga taktika, nebi vedla pr nas je ta vžgala... sej se sliši kruto sam ni tak hudo čeprav tist mument se ti meša sam sej mine, je pa potem tolk boljše in lažje, da je vse poplačano

Mi smo bli zdej skoraj 1 urco zunaj, kljub bolj slabemu vremenu in je prav pasalo..... Moj me je klical so še kr tam in pred pol nočjo jih verjetno ne bo domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene bo pobralo tak sem žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce katera je mela krče pri M kolk časa po krčih se je vlilo? jst sem mela ponoči ful krče pa zdej še nič ni tud krčev ne večuser posted image user posted image user posted image user posted image hodim z vložkom vsa oborožena pa ničuser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.3.2009 18:46:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pozdravljene.

joj kolk ste načvekale. Ne vem če bom utegnila za nazaj prebrati.

Kako ste kaj preživele dan? No mi smo bili skor skoz zunaj, zdej smo se najedli, js sem pospravila kuhno, sedaj pa moram dati še prati, pa počistit kopalnico.

ko boš konec veš kje sem doma (kopalnica čaka)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.3.2009 18:55:30   
brkn83
piškot - pošlji mi svoj mail, pravo tvoje ime, gsm številko, ter kraj od kod si

kolumbo - vse najboljše!!!!

ajvy - upam, da se tarja kmalu pozdravi.

mihailo - js mu pa včasih dam mal komarčkovega čaja, pa ga kr rad pije.

cita- a že veš če imaš v torek čas za kavico

katjuša - še svojo bom komaj pospravila. Sej če bi imela čas bi prišla. Sam sem danes prav utrujena, sva zopet dopoldan zunaj delala. Zdele grem pa še večerjo narediti - bodo slivovi cmoki in kompot.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
28.3.2009 19:12:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

piškot - pošlji mi svoj mail, pravo tvoje ime, gsm številko, ter kraj od kod si

kolumbo - vse najboljše!!!!

ajvy - upam, da se tarja kmalu pozdravi.

mihailo - js mu pa včasih dam mal komarčkovega čaja, pa ga kr rad pije.

cita- a že veš če imaš v torek čas za kavico

katjuša - še svojo bom komaj pospravila. Sej če bi imela čas bi prišla. Sam sem danes prav utrujena, sva zopet dopoldan zunaj delala. Zdele grem pa še večerjo narediti - bodo slivovi cmoki in kompot.

sej bom z večerjo tud zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čez kolk časa pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
28.3.2009 19:31:01   
Onasiss
Ej punce, da ne boste pozabile DANES SE URA PRESTAVI NAPREJ, iz dve na tri. Kar pomeni, da bomo eno uro manj spali. Kriza mi že tako manjka spanca. Ampak tako vsaj vem, da bo kmalu poletjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
28.3.2009 19:42:32   
Čebel@
ola!
midve sva pojedle,zdej se še malo z dudo krega-bo kmalu jo zmanjkalo ker je že čist adijo

sem pa tok slabe volje......jezna sem na mojga........je ob 11 prišel iz službe in šel takoj v delavnico ker so enmu kolegu štrihali ograjo in je mogu zraven viseti.....potem mi je prinesel mrzlo kosilo(ribje palčke in krompir) in sem rekla da ne mislim jesti mrzlo in tisto kar se tašči lušta tko da bom začela sama kuhati......no pred kakšno uro je šel pa spat......lahko bi se spomnil da sem jaz tudi zmatrana in da bi on lahko za spremembo hano nafural da jaz malo počijem....čez dan ne delam druzga kot planice menjam,flaško držim in kupčke podiram.....vmes mi rata kaj malega pospravit,konec dneva sem pa crknjena ko bi maraton pretekla

se pravičujem ampak sem mogla dati iz sebe.....se mi zdi da je boljše da tuki natipkam ko pa da moža nap.izdim(ga kar ignoriram)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
28.3.2009 19:45:40   
Pupka
Kolumbo velik dobrih stvari ob rojstnem dnevu! Upam da te vsaj danes kaj razvajajo

brkn83
tudi jaz sem ti sporočila podatke
dan je bil pa kar naporen ker smo meli sistematski pregled z tavečjim.... Še jaz sem se jokala ko je blo treba pikat user posted image user posted image

ajvy
  user posted image user posted image user posted image user posted image za tajro da bo kmali bolje

tanci lepo da ste doma... Zdaj se pa le ahtejte. Rota virus ko se pomiri je okej- ne bi smel več driskat, razen če pride do ponovne okužbe... je treba full pazit in roke razkuževat.

zdaj pa morem šibat... spet kasneje

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
28.3.2009 19:46:05   
Katjusa
majchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej veš za vsakim dežjem posije sonce. sej je prav, da se nam mal potožiš, ti je potem lažje.. tvojga pejt pa zrukat pa mu povej, da si ti tud utrujena in da jo nej vsaj pol ure ma....
moj tud včasih preskoči pa mu ga kr porinem in mu rečem, da sem utrujena.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
28.3.2009 19:46:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud
Majchy- dober avataruser posted image user posted image

hvalauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image -moj bo sexa stradal do 9.4. ko imam pregled

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
28.3.2009 19:48:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej veš za vsakim dežjem posije sonce. sej je prav, da se nam mal potožiš, ti je potem lažje.. tvojga pejt pa zrukat pa mu povej, da si ti tud utrujena in da jo nej vsaj pol ure ma....

če grem zdele v spalnico ga ne bom zrukala ampak mahnila okoli ušes k sem tok huda nanga,tko da je boljše ga sploh ne grem tjauser posted image user posted image user posted image mah mal se mi že cufa,pa sej bo boljše.....z aprilom začnem v telovadnico hodit in bo takoj boljše ko bom imela 2 uri samo zase

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
28.3.2009 19:50:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

če grem zdele v spalnico ga ne bom zrukala ampak mahnila okoli ušes k sem tok huda nanga,tko da je boljše ga sploh ne grem tjauser posted image user posted image user posted image mah mal se mi že cufa,pa sej bo boljše.....z aprilom začnem v telovadnico hodit in bo takoj boljše ko bom imela 2 uri samo zase

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem, pomoje imamo vse kdaj tak dan.... jst sem tud jezna včeraj cel dan pa dons cel dan in  še ju3 verjetno ker bo utrujen.... vsaj dopoldne mu morem pustit, da se spočije

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
28.3.2009 19:53:17   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem, pomoje imamo vse kdaj tak dan.... jst sem tud jezna včeraj cel dan pa dons cel dan in  še ju3 verjetno ker bo utrujen.... vsaj dopoldne mu morem pustit, da se spočije

jaz ne znorim velikokrat,samo ko pa,takrat pa full.....pol me pa sprašuje zakaj sem slabe volje-a jaz pa ne smem nikoli biti?moram biti vedno nasmejana in dobre volje-ja malomorgenuser posted image .......pa sej mi ni panike če vem da je kej pametnega delal,ne pa da ga v celem dnevu vidim 10 minut ker je ena butasta ograja bolj pomembna kot jaz......sej mu bom povedala tasvoje samo da se skida iz posteljeuser posted image še dobro da imam vas tuki da ma "poslušate"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 28.3.2009 19:55:11 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
28.3.2009 19:56:52   
Čebel@
bom nehala težit in smetit......hvala za poslušanje-se grem hladiti pod tuš......pridne bodite

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......