Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:38:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ste premaknile urne kazalce?? pri nas je že pol deset... daj nena se zezaj pa zmotla se se noooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:38:32
|
|
|
|
arabela*
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:38:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya itak,če vodim....me kera dohiti? ma, jaz sem že študirala kdaj si jih ti toliko naklofala ...en cajt sma bile pri neki glihi...zdaj, pa .....hvalabogu nisem taka čveka ........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:40:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi.. ti si se en dan za mano prijavila.... Jaz sem se prijavila malo kasneje, ko smo začeli delat na bebici... in sem v tistmu koledarčku vsak mesec prestavljala datum zadnje menstruacije.... haha Pred tem sem bila pa pod drugim nickom prijavljena Že med 1. , tak nekje v začetku 2005.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:40:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če imaš samo enega ...........kam namontiraš avtosedež? za voznikov ali sovoznikov sedež? butasto mogoče, sam res ne vem........ ........kje je boljše? za sovoznikom, da ga vidiš, ko voziš.... ga vidiš ja,z glavo naprej ma, ja ...ne glih dobesedno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:41:10
|
|
|
|
ključek
|
jz sm šla prou gledat..........sem na RR od 2.8.2006........ že kr neki časa čvekam tuki..........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 28.3.2009 21:42:31 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:41:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jeeeeeeeeeeeeeeeeeee tak, zdaj pa se grem naprej učit Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:41:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:42:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya itak,če vodim....me kera dohiti? jaz sem se eno leto in 2m kasneje prijavila kot ti. Te lovim ..jaz tud eno leto in nekaj za njo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:42:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
ponoči sem ga 2x preoblačila...mu je 2x premočila plenica...ko leži na boku, mu nekak ob strani ven pride....mi ni jasno....pri prvem mi ni niti 1x Ej, sem kupla ene super plenica v Mulerju.... so neke nove pamperske -oranžna pakunga... pa samo 8 €... Danes je bla plenica res poscana do fundamenta.... je včeraj fuul vode popila... nič ni šlo čez... ne spi pa na boku... Pa kr štirko sem vzela, ker trojke ni blo... drugače ji je trojka še čist prav..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:43:09
|
|
|
|
gloria
|
...čer....mi smo se imeli danes super v toplicah tak da smo tri urno karto podaljšal na ceu dan ...mali je bil zjutraj taka tečka da že nismo mislili iti,ko smo pa pršli tam je pa ratal tak dobrovoljček ,ful je čofotal....no slikice pridejo ....grem pod tuš....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:43:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jeeeeeeeeeeeeeeeeeee tak, zdaj pa se grem naprej učit Lahko noč! nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:44:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naš je pa ponoči in še pol dopoldan nekaj tečkal..... ponoči sem ga 2x preoblačila...mu je 2x premočila plenica...ko leži na boku, mu nekak ob strani ven pride....mi ni jasno....pri prvem mi ni niti 1x si že začela 4ko uporabljat? Jaz jo že lep čas, pa ni še nikoli nič premočilo. Pri bubiju sem pa imela ful težave s tem mi mamo tud 4, že kr neki časa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:45:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naš je pa ponoči in še pol dopoldan nekaj tečkal..... ponoči sem ga 2x preoblačila...mu je 2x premočila plenica...ko leži na boku, mu nekak ob strani ven pride....mi ni jasno....pri prvem mi ni niti 1x si že začela 4ko uporabljat? Jaz jo že lep čas, pa ni še nikoli nič premočilo. Pri bubiju sem pa imela ful težave s tem ma imama že 4 en čas ...mogoče je pa res, da pri fantkih višlje pride, pa če se premetava preveč ....pol prebije..... ponavadi takrat no, ko se premetava......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:45:20
|
|
|
|
arabela*
|
čin....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:46:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ste premaknile urne kazalce?? pri nas je že pol deset... daj nena se zezaj pa zmotla se se noooooooooooooooooooooooooooo ja, saj sem prebrala pol ...sem mislila, da nas hočeš s kako prvoaprilsko že nasrat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:46:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jeeeeeeeeeeeeeeeeeee .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:47:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ponoči sem ga 2x preoblačila...mu je 2x premočila plenica...ko leži na boku, mu nekak ob strani ven pride....mi ni jasno....pri prvem mi ni niti 1x Ej, sem kupla ene super plenica v Mulerju.... so neke nove pamperske -oranžna pakunga... pa samo 8 €... Danes je bla plenica res poscana do fundamenta.... je včeraj fuul vode popila... nič ni šlo čez... ne spi pa na boku... Pa kr štirko sem vzela, ker trojke ni blo... drugače ji je trojka še čist prav.. te jaz kupujem...simply dry ...že tri mesece in so suuupeeerrrr
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:47:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čin....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:48:09
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ej, sem kupla ene super plenica v Mulerju.... so neke nove pamperske -oranžna pakunga... pa samo 8 €... Danes je bla plenica res poscana do fundamenta.... je včeraj fuul vode popila... nič ni šlo čez... ne spi pa na boku... Pa kr štirko sem vzela, ker trojke ni blo... drugače ji je trojka še čist prav.. Te oranžne so res fajn. Pa vijolične. Vse ostalo, kar sem kupila, mi ni potegnilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:49:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Rožle pošilja Leyli čestitke za polovičko! .....mi se pa kar podpišemu tu zraven .... pa jaz ..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:49:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ponoči sem ga 2x preoblačila...mu je 2x premočila plenica...ko leži na boku, mu nekak ob strani ven pride....mi ni jasno....pri prvem mi ni niti 1x Ej, sem kupla ene super plenica v Mulerju.... so neke nove pamperske -oranžna pakunga... pa samo 8 €... Danes je bla plenica res poscana do fundamenta.... je včeraj fuul vode popila... nič ni šlo čez... ne spi pa na boku... Pa kr štirko sem vzela, ker trojke ni blo... drugače ji je trojka še čist prav.. te simply dry ....so kao cenejša varianta , pa piše, da so super vpojne, pa flexi ob straneh.... samo jih je pri 4 (7-18kg) samo 40 not...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 28.3.2009 21:53:09 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?