|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
28.3.2009 10:03:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

zlatorumeno

naše je tud tako že razmišljam o izvozu (zlata)user posted image user posted image user posted image

barbara s kot pa si? bomo pa me k tebi prišleuser posted image user posted image user posted image user posted image .... jst enostavno otroka nisme začela nikol okol nost in ne ve da to obstaja.... sej ga cartam sam ga nimam skos k bedi na rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image k bi mi že roke odpadle.... tak da je navajen.... med vožnjo če smo sami si ga dam na spredn zic da mu dam dudo če joka, sam po večini je čist priden, če gremo vsi 4-je sedita otroka lepo zadaj pa nimamo nobenih težav.....

dons sem mela pa take krče ponoč, da sem misla, da grem še enkrat rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in moja prva misel je bla pa kaj mi je da si to še enkrat želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res me je bolelo sme predihavala k popadkeuser posted image user posted image user posted image user posted image verjetno bo Muser posted image user posted image user posted image

zdej mam pa alarm dons ga neki matra bo treba kakat zgledauser posted image a jim ve kdaj pomagate kakat? kak to izvedete? florjanu smo kr temparaturo v ritki zmerli pa je kakal.... zgleda da ga to mal matra ker je bil sinoči čist mal ob vhodu pokakan kot da noče venuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
28.3.2009 10:25:15   
Čebel@
dober dan!
no z desno roko pišem,ker je na levi hana prislonjena.....gleda okoli cebe kaj tok ropota(računalnik je bolj glasen)......no da jo pohvalim:spala je od 22.30-3.30,potem sva se najedle in je spala še od 4.00-9.00user posted image user posted image user posted image user posted image ......zdej jo pa pokonci držim,da ne bo toliko spala

dejte mi nekaj povedati:te kapljice ki smo jih dobile(ad3) a se dajo naenrat na žličko recimo 4 kapljice ali po eno kapljico pred 4 obroki?upam da veste kako mislimuser posted image

jaz sem tudi za kakno srečanje,ampak v dopoldanskem času sem brez prevoza,edino če bi naja kakna pobrala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
28.3.2009 10:28:42   
piskot
dan.

kaksno gnilo vreme user posted image . spet se bomo cel dan prekladali po stanovanju. popoldan pa dobimo obiske.

ursa se strinjam da das slike v album pod geslo. a kolo potem priporocate?

brkn a ti bos zbirala podatke? kaj vse rabis?

simonakr ja pampers od milerja so res ful boljse kot tiste ki jih kupis v ostalih trgovinah.

mihailo a imate tisto peno za pod rit pri avtosedezu. pri romerju in pri maxicosi je zraven. mogoce bi potem sedel bolj v lezecem polozaju.

zdaj pa grem ker mi martin pomaga tipkat in ga imam pocasi dovolj.

lp

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
28.3.2009 10:30:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

dobro jutro!

Tiste, ki ste svoje sončke že vpisale v vrtec, dajte mi prosim povedat kaj vse je potrebno predložit in kje najdem vlogo?

Hvala

na spletnih straneh vrtcev so obrazci(vsak vrtec ima svojega) oz. greš na sedež vrtca in ga dobiš.....je pa na spletni strani ministerstva za šolstvo seznam vseh vrtcev v sloveniji kjer so tudi naslovi,telefonske...drugače ti pa na obrazcu piše kaj moraš priložiti(za študente,on sociale če dobivaš...)

upam da sem razumljivo napisala 

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
28.3.2009 10:56:17   
MIHAILO
Balonchy,Katjusa,Birdy,Kolumbo,Piskot ,Umpalumpa-upam,da nisem katero pozabila-VSEM hvala za vase odgovore in nasvete...tist pas mamo cez rame samo jaz sem na hitro se hotla ga slikat v lunci prvic in ga nisem zapela do konca,on pas od avta sem narobe dala zato,ker je vceraj Mihailo ze zelo jokal pa smo se ustavljali ,da sem ga mal ven vzela in pomirila in potem taka raztresena sem naredila taksno neumonostuser posted image ...Meni se je zdelo ,da je nekako cudno sedel v lunici,umpalumpa si lepo razlozila kako pride pas in do kje mora bit otrok,tko,da bo naslednjic ok.Kaj pa naj naredim glede one podologe ,ki jo imamo v sedezu a more bit zdaj notri?Balonchy ja ono oporo za vrat sem narocila tu je link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172848
Ne vem pa ,ce je za malcke,cakam,da jo dobim in bom pogledala ,ce bo kje pisalo od kdaj se uporablja,ker tu na netu ne pise nicuser posted image user posted image

Glede dojenja-vceraj zvecer smo zaceli dojiti leze...user posted image moj mozek mi je pomagal prvic drugic sva pa kar sama naprej in sem se spocila res,ampak upam,da ta bolecina mine ,ker mesec dni sem verjetno tako dojila da sem sebe namesto Mihaila priblizevala...sede sva se ze tudi zdaj navadla ,da ne trpi hrbet sam do zdaj ,ker sem sebe "mucila" v nelagodnem polozaju je boleecina v hrbtu ze kar velika in bom rabila nekaj casa da mine...moz me vsak vecer masira in pomaga...bom pa se zdaj pogledala te blazine za dojenje na netu kaj pise kaj o njih...

Se enkrat vsem hvala za trud.Kaj bi brez vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
28.3.2009 11:14:51   
Onasiss
Oj punce, naša ma zamašen nosek in smo bolj slab spal. Bom šla kupt aspirator sam ne vem kergauser posted image user posted image user posted image
Mihailo- sem tudi jaz imela na začetku probleme z dojenjem leže. Zdaj pa smo se ulaufali, pa včasih, še bolj sede, ker se potem tko cartave, Evi zaspi jaz pa tud mal podremucam.user posted image user posted image user posted image

Drgač pa za vrtce---v našmu je 4x preveč vpisa... Groza, je pa res, da smo iz Ljubljane in je seveda naval.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
28.3.2009 11:24:45   
malaflobe
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: malaflobe

Pozdravljene Februarčice!

Tudi jaz se lahko pofočkam pri vas. Sem nova na forumu.
Rodila sem 5.2.09. Dvojčka Florijan ( 2800g, 48cm ) in Benjamin ( 3135g, 51cm ).
Pozdravljena Rebeka, k sva bile cimre v porodnišnici.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiii kaka lepa imena, rebeka mi je povedala, da je mela ena v P dvojčka in ima imena Florjan in Benjamin no tvoj vidim, da je florijan naš je pa kr Florjan.... sem kr naježena k vidim, da je nekdo dal svojima princema taka imena k mata naša dva tak da dobrodošla in upam, da se kdaj srečamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravljena Katjuša! Sem tud jaz vidla da imajo najini ista imena. Zanimivo! Še, če bi se dogovorile nebi mogle tako uskladit.

Lepo vas je brat, čeprav nimam veliko časa.

Lepo se imejte in uživajte s svojimi sončki!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
28.3.2009 11:28:04   
Čebel@
mihailo....super da vama je ratalo se naštimati med dojenjem.......meni osebno je bilo lažje dojiti v sede z blazino za dojenje.......imam tadolgo(sta 2 dolžini) in jo uporabljam tudi sedaj ko sva na flaški in je super
mlea.....sploh ne govori o vrtcih-nimam pojma kako bomo ker vem da vrtca ne bomo dobili-bomo verjetno taščo zaposlili,jaz pa šla delat po 4 ure......za aspirator ti ne znam svetovati ker ga nimamo,baje je pa boljši ta ki z usti ven potegneš ker električni lahko baje poškuduje noska-ti bojo druge znale več povedati

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
28.3.2009 11:31:28   
Katjusa
malaflobe ja res to bi se težko zmenleuser posted image user posted image user posted image user posted image
verjamem, da imaš malo časa ob 2 fantih pa da še tvojga porihtaš ti res za nas bolj malo ostane.... no, ko boš lahko pa se le kej javi in kake slikice tvojih dvojčkov bi bili zelo veseli....

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
28.3.2009 11:32:36   
malaflobe
mi smo tud skoz nekaj prehlajeni. V Bc nam je predlagala baby aspirator, ki je za na sesalec. Res se grozno sliši, a nam je ful pomagal. Si lahko pogledaš predstavitveni filmček na netu.  pa kmalu se pozdraviteuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
28.3.2009 11:35:32   
Katjusa
malaflobe sem že našla slikice v albumuuser posted image user posted image user posted image user posted image ka to so vsi tvoji otroci? ful so luštni kolk so pa stari?

Neposredna povezava do sporočila: 1611
28.3.2009 11:37:57   
Čebel@

malaflobe sem že našla slikice v albumuuser posted image user posted image user posted image user posted image ka to so vsi tvoji otroci? ful so luštni kolk so pa stari?

user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam-full so cukrčkiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
28.3.2009 11:49:37   
MIHAILO
majchy...verjetno,da jo bom tudi jaz kupila...
Mlea jaz imam ustni aspirator,samo Mihailo mi je samo enkrat pustil ocistiti...mogoce bi slo lazje z fiziolosko sam mu se nisem dala nikoli ,ker patronazna rekla da naj jo ne dajem,ker full jokajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1613
28.3.2009 11:51:23   
Čebel@
mihailo....jaz moji samo z fiziološko in vatko čistim noska in nič ne joka-mi umakne glavico ampak ni hudega

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
28.3.2009 11:52:54   
Čebel@
katjuša..........super slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj me nauči kako daš slikico za avart?jaz je ne znam.....moram verjetno pomanjšati?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
28.3.2009 11:55:25   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam-full so cukrčkiuser posted image

tudi jaz user posted image user posted image user posted image  za tako lepo družinico

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
28.3.2009 11:56:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

majchy...verjetno,da jo bom tudi jaz kupila...
Mlea jaz imam ustni aspirator,samo Mihailo mi je samo enkrat pustil ocistiti...mogoce bi slo lazje z fiziolosko sam mu se nisem dala nikoli ,ker patronazna rekla da naj jo ne dajem,ker full jokajouser posted image

???? važno, da imajo noska čistega, jst mu dam pred previjanjem fizjološko not, po previjanju mu pa s pumpico ven sčistim.... pa nič ne jokauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
28.3.2009 11:57:28   
Katjusa

katjuša..........super slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj me nauči kako daš slikico za avart?jaz je ne znam.....moram verjetno pomanjšati?

ja pomanjšat moreš jst to nardim s ACDSee programom...

aja pa hvala za pohvale.... sej sem si šla zamenjat k sem vidla, da si si ti zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 28.3.2009 11:58:13 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
28.3.2009 11:58:45   
MIHAILO
sem se jaz pogledala slikice,full so lepe...mene tut zanima ,ce so to tvoji otroci vsi?jaz bi tudi imela 4...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
28.3.2009 12:00:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

sem se jaz pogledala slikice,full so lepe...mene tut zanima ,ce so to tvoji otroci vsi?jaz bi tudi imela 4...user posted image

jst tud, no moj mi je zdej prvolu za 3.... tak, da rabim recept za dvojčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma drgač bo pa tud 3 čist vredu sam, da jih bomo imel in da bodo zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
28.3.2009 12:01:09   
Onasiss

???? važno, da imajo noska čistega, jst mu dam pred previjanjem fizjološko not, po previjanju mu pa s pumpico ven sčistim.... pa nič ne jokauser posted image user posted image user posted image

S katero pumpico pa?

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
28.3.2009 12:03:14   
Čebel@

ja pomanjšat moreš jst to nardim s ACDSee programom...

aja pa hvala za pohvale.... sej sem si šla zamenjat k sem vidla, da si si ti zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image aja.......folšijauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
28.3.2009 12:03:34   
Onasiss
Mi bomo pa kar pri dveh ostali. Imamo zdaj par in je čist dovolj. Moram še diplomirat, potem bom šla pa še na magisterij. Potem bom pa itak prestara.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
28.3.2009 12:04:19   
Čebel@
tanci kako si?full sem vesela da je erik domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
28.3.2009 12:05:29   
Čebel@
midva bova upam da tudi imela 3-samo bo treba malo počakati da jaz šolo do konca spackam in si kakšno boljšo službo umislim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......