MIHAILO
|
Balonchy,Katjusa,Birdy,Kolumbo,Piskot ,Umpalumpa-upam,da nisem katero pozabila-VSEM hvala za vase odgovore in nasvete...tist pas mamo cez rame samo jaz sem na hitro se hotla ga slikat v lunci prvic in ga nisem zapela do konca,on pas od avta sem narobe dala zato,ker je vceraj Mihailo ze zelo jokal pa smo se ustavljali ,da sem ga mal ven vzela in pomirila in potem taka raztresena sem naredila taksno neumonost ...Meni se je zdelo ,da je nekako cudno sedel v lunici,umpalumpa si lepo razlozila kako pride pas in do kje mora bit otrok,tko,da bo naslednjic ok.Kaj pa naj naredim glede one podologe ,ki jo imamo v sedezu a more bit zdaj notri?Balonchy ja ono oporo za vrat sem narocila tu je link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172848 Ne vem pa ,ce je za malcke,cakam,da jo dobim in bom pogledala ,ce bo kje pisalo od kdaj se uporablja,ker tu na netu ne pise nic Glede dojenja-vceraj zvecer smo zaceli dojiti leze... moj mozek mi je pomagal prvic drugic sva pa kar sama naprej in sem se spocila res,ampak upam,da ta bolecina mine ,ker mesec dni sem verjetno tako dojila da sem sebe namesto Mihaila priblizevala...sede sva se ze tudi zdaj navadla ,da ne trpi hrbet sam do zdaj ,ker sem sebe "mucila" v nelagodnem polozaju je boleecina v hrbtu ze kar velika in bom rabila nekaj casa da mine...moz me vsak vecer masira in pomaga...bom pa se zdaj pogledala te blazine za dojenje na netu kaj pise kaj o njih... Se enkrat vsem hvala za trud.Kaj bi brez vas.
|