|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
28.3.2009 13:12:31   
malcekvita
grem malo ležat

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
28.3.2009 13:17:39   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Malcekvita, ja imaš prav, ampak ne morem iz svoje kože. Sem zamerila in pika. In zdej se gre za princip. Ne pustim se in pika.

A ti pa samo še 4 dni? Še malo... držim pestke, boš videla, da bo vse kot mora biti.user posted image user posted image user posted image

ja sam še 4 dni, vse je že pripravljeno, samo še naš CAR pride.

Dragi je šel danes spet stanovanje obnavljat, jst sem sama doma, jutri bova skupaj pospravila, sej ni dosti za narest, sam prah pobrisat, posesat, po tleh pomit, pa sšistit kopalnico in wc. Tako, da bomo imeli vsaj s sesanjem in brisanjem tal spet za en teden mir user posted image . žal tega ne morem več sama počet, ker me takoj štihne v križu in boli tudi po 2 dni.

Punce dejte me neki povedat: a se user posted image  pred porodom čisto umiri, ali se še zmeraj premika? moj sonček se še prmika, pa včasih slišim iz trebuha tud kakšen pok, kokr da bi mu sklepi pokali user posted image  ( pa verjemite mi, to niso plini user posted image ). res tak čuden filing, sam zmeraj pozabim G povedat

Ja, js tudi ne morem več čisto sama stanovanja počistit. Mi tudi dragi pomaga. Ali posesa ali pomije...karkoli. Sem zelo ponosna nanj. Niti mu ni težko zdevati posode iz pomivalca, če vidi da je oprana. Sem včasih kar presenečena, ko odprem stroj, da bi jo ven zdevala in je prazen.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 1802
28.3.2009 13:23:27   
brigita23
evo mene nazaj...

mi smo se fajn napapcali, je bilo vse full dobro, zdej pa se mal odpočijemo in potem gremo po nove čevlje za mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image , boga jst sem si hodila čevlje kupovat mnda ene tri mesece, no danes pa gremo mal v shopinguser posted image , pa moj dragi tudi rabi ene take prehodne za zdleuser posted image .

Ja no seveda pa sladica mi še pripada, sladoled pri Nejcuuser posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmm.

Uhh...kak me pa križ danes boli je mnda vreme krivouser posted image , sem komaj posodo v pomivalca zdevala zleuser posted image

Kaj pa ve, ste šle mal pančkatuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
28.3.2009 13:30:23   
*Junona*
Js mam pa spet tak močan izcedek, da mi je prošel čez vložek na vrhnje hlače.user posted image Verjetno ni plodovnica, glede nato, da je na vložku rumeno, verjetno je gosto gor ostalo, tekoče pa je prišlo na hlačke. No, ugibam.Če ne bo nehalo, se bo ap treba it pokazat. Ampak po moje ni nič.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 28.3.2009 13:33:23 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
28.3.2009 13:31:33   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

halo punce zlate

Kako smo kaj....Detelja a je s prehladom že kaj bolje???? Včeraj smo pomočnike pogrešale, še miška se je oglasla češ da je prišla pomočnike pogledat, pa jih ni blouser posted image ...ja, tisto curljanje iz nosu se je nehalo, ampak imam še vedno vse zaštopano...pa veš tisto ko je poln nos pa ne moreš dihat...pa sam mal migam po stanovanju pa že vse teče iz mene...no boljše pa je to, da nimam skoz solznih oči...čeprav sem že celo nosečnost opazila, da če se čist malo nasmejima ali kaj imam skoz take solzne očke...pa ne vem zakaj...sam od prehlada pa je kar lilo zadnjič.....Je mene tudi skozi celo nosečnost nekaj nos zaj...., učke pa tudi, isto to s solzenjem pa tak, da sem včasi mogla očala dat gor ko jih drugače mam 3 x na letouser posted image . No razen ko so bli pomočniki pod vprašajem takrat sem vidla ko zajcuser posted image user posted image    No Nalini je pa itak šla rodituser posted image ...Jo sem prav vesela za njo, da je dobla sinka in upam, da nam čimprej kaj javi. ona pa je itak lisica zadnji večer je napisala, da ji grejo pomočniki na živce...pa sem prav sklepala, da bo sigurno šla rodit in zato govori da ji grejo na živce, da jih pol me tudi ne bi gledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa je še ona v P...javila mi je, da vam naj napišem, da je ok in da vas vse lepo pozdravlja...
super sam da sta z malim ok....je pa res lisička ja, sem ji jst takoj povedla, ko se je začela neki čez naše pomočnike pritoževat....veš kaj fouš je bla ko jih zej ne more gledatuser posted image user posted image user posted image ....no pa sej je dobla zdej najlepšega pomočnika na svetu in javi ji da jo tudi me lepo pozdravljamouser posted image
Angelito-Vse naj naj za tvoj rojstni dan, pa lepo praznujuser posted image user posted image user posted image

Danes mesec imam pa jst rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo se mi še tak dolg zdiuser posted image .
Kaj boste kuhale punce???. Jst danes pripravljam takšno bolj domače kosilo, kuhano šunkico, repo in restan krompirček...no pa še juhica bo prejuser posted image .

Vas nisem še nič uspela prebrat, tak da bom zdle da pridem mal na tekočeuser posted image

oooooooo super...jaz pa imam še od PDP 13 dniuser posted image user posted image user posted image  sam se še vedno ne zavedam, da lahko vsak čas grem na letalo za rim...user posted image user posted image user posted image  včeraj me je mal zdramil ko je nalini javila, da je rodila...

Ja ti si res blizu z PDP sam mislim da boš počakala do tistega svojega 10.4. ko si ravno tako želišuser posted image ....sicer pa Rim za nobeno od nas ni več daleč....jst še sam svojga prepričam da se mal user posted image user posted image user posted image user posted image , ker pol do junija ziher nič ne bouser posted image user posted image ...ti deci ej, moj ga tak skriva kot da ma zlatgauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj ga je tut neki začel skrivat, js ne vem, kaj jim je. Js pa cela mehka ko ležim zram njega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA ga primem v roke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image js tudi ja, pikola ej, smo me boge, pa potrebneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
28.3.2009 13:31:56   
*Junona*
Brigitka, super, da sta se tak fajn napapcala. Js sem še kar tešča danes. Edino bk kavico sem zjutraj spila. Trmasta pa sem, kajne?user posted image

Fajn kupita in še zame eno kepico poliži.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
28.3.2009 13:32:24   
*Junona*

halo punce zlate

Kako smo kaj....Detelja a je s prehladom že kaj bolje???? Včeraj smo pomočnike pogrešale, še miška se je oglasla češ da je prišla pomočnike pogledat, pa jih ni blouser posted image ...ja, tisto curljanje iz nosu se je nehalo, ampak imam še vedno vse zaštopano...pa veš tisto ko je poln nos pa ne moreš dihat...pa sam mal migam po stanovanju pa že vse teče iz mene...no boljše pa je to, da nimam skoz solznih oči...čeprav sem že celo nosečnost opazila, da če se čist malo nasmejima ali kaj imam skoz take solzne očke...pa ne vem zakaj...sam od prehlada pa je kar lilo zadnjič.....Je mene tudi skozi celo nosečnost nekaj nos zaj...., učke pa tudi, isto to s solzenjem pa tak, da sem včasi mogla očala dat gor ko jih drugače mam 3 x na letouser posted image . No razen ko so bli pomočniki pod vprašajem takrat sem vidla ko zajcuser posted image user posted image    No Nalini je pa itak šla rodituser posted image ...Jo sem prav vesela za njo, da je dobla sinka in upam, da nam čimprej kaj javi. ona pa je itak lisica zadnji večer je napisala, da ji grejo pomočniki na živce...pa sem prav sklepala, da bo sigurno šla rodit in zato govori da ji grejo na živce, da jih pol me tudi ne bi gledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa je še ona v P...javila mi je, da vam naj napišem, da je ok in da vas vse lepo pozdravlja...
super sam da sta z malim ok....je pa res lisička ja, sem ji jst takoj povedla, ko se je začela neki čez naše pomočnike pritoževat....veš kaj fouš je bla ko jih zej ne more gledatuser posted image user posted image user posted image ....no pa sej je dobla zdej najlepšega pomočnika na svetu in javi ji da jo tudi me lepo pozdravljamouser posted image
Angelito-Vse naj naj za tvoj rojstni dan, pa lepo praznujuser posted image user posted image user posted image

Danes mesec imam pa jst rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo se mi še tak dolg zdiuser posted image .
Kaj boste kuhale punce???. Jst danes pripravljam takšno bolj domače kosilo, kuhano šunkico, repo in restan krompirček...no pa še juhica bo prejuser posted image .

Vas nisem še nič uspela prebrat, tak da bom zdle da pridem mal na tekočeuser posted image

oooooooo super...jaz pa imam še od PDP 13 dniuser posted image user posted image user posted image  sam se še vedno ne zavedam, da lahko vsak čas grem na letalo za rim...user posted image user posted image user posted image  včeraj me je mal zdramil ko je nalini javila, da je rodila...

Ja ti si res blizu z PDP sam mislim da boš počakala do tistega svojega 10.4. ko si ravno tako želišuser posted image ....sicer pa Rim za nobeno od nas ni več daleč....jst še sam svojga prepričam da se mal user posted image user posted image user posted image user posted image , ker pol do junija ziher nič ne bouser posted image user posted image ...ti deci ej, moj ga tak skriva kot da ma zlatgauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj ga je tut neki začel skrivat, js ne vem, kaj jim je. Js pa cela mehka ko ležim zram njega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA ga primem v roke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image js tudi ja, pikola ej, smo me boge, pa potrebneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
28.3.2009 13:33:06   
brigita23

Js mam pa spet tak močan izcedek, da mi je prošel čez vložek na vrhnje hlače.user posted image Verjetno ni plodovnica, glede nato, da je na vložku rumeno, verjetno je gosto gor ostalo, tekoče pa je prišlo na hlačke. No, ugibam.

a res al kauser posted image user posted image user posted image  ja pikola to pa ne vem kaj bi lahko bilo....sam če je rumene barve je po moje izcedekuser posted image .....pa ma kaj vonjauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
28.3.2009 13:34:00   
*Junona*

Js mam pa spet tak močan izcedek, da mi je prošel čez vložek na vrhnje hlače.user posted image Verjetno ni plodovnica, glede nato, da je na vložku rumeno, verjetno je gosto gor ostalo, tekoče pa je prišlo na hlačke. No, ugibam.

a res al kauser posted image user posted image user posted image  ja pikola to pa ne vem kaj bi lahko bilo....sam če je rumene barve je po moje izcedekuser posted image .....pa ma kaj vonjauser posted image

Ne, nima nič vonja.

Neposredna povezava do sporočila: 1809
28.3.2009 13:34:47   
*Junona*
Grem se mal uležt, mi bebi dol pritiska.

Lepo se imejta, ne zapravita preveč.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
28.3.2009 13:35:17   
brigita23

Brigitka, super, da sta se tak fajn napapcala. Js sem še kar tešča danes. Edino bk kavico sem zjutraj spila. Trmasta pa sem, kajne?user posted image

Fajn kupita in še zame eno kepico poliži.user posted image user posted image user posted image

pejt neki jest, čene pa k men prid, mi je še vsega ostal...pa še topl jeuser posted image , tvoja trma bebiju ne bo pomagala...le pejt neki v usta dat junoncauser posted image ...te pa razumem...mal pojej potem pa s trmo naprejuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
28.3.2009 13:38:16   
brigita23

Grem se mal uležt, mi bebi dol pritiska.

Lepo se imejta, ne zapravita preveč.user posted image

kr pejt se spočit....pa pojej neki, če ne te bom po riti. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pol pa se nam javi kaj da vemo da je vse ok....boš vidla če ti bo še teklo kaj, lahko da je to tudi od tega ko si se naživciralauser posted image ....ej ni vredno, tvoj user posted image  je bolj pomemben kot vse drugauser posted image .
no spočij si, pa pa

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
28.3.2009 13:41:10   
kpmk

Kpmk, js sem šla še enkrat tvoj albumček gledat in si mi znana...ampak ne od G, od nekod drugod, pa se ne spomnem od kod.

Kje pa lahko jaz tebe vidim, da te prepoznam user posted image ????  V albumčku si se spretno skrila user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
28.3.2009 13:41:57   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Junona - 18 let pa tko komplicira,.... oh jej user posted image  

Ja, katastrofa... baje se ima za učit mi je zdle tašča rekla. Sej je 14 dni prej vedla, da bo piknik. Če se ma pa tolk za učit, naj bo pa doma. Sej ni nujno da pride, ni piknik njej v čast. Kot sem že rekla 14 dni nazaj je bla prvič pri hiši pa misli, da se cel svet okol nje in njenga vrti. On se je šel pa na taščo dret, ona pa nič kriva.user posted image user posted image user posted image Če pa danes ne bo jedla mesa, ji pa js čevap v uste zrinem.

Joj si me nasmejala user posted image  Sej verjetn če se ma za učit, je pa res vseen al ma "pavzo" ob enih al pa ob treh user posted image .
Ko bote imeli piknik se ti lepo imej na njo se pa ne ozirat,... Če ne bo ona htela čevapov jest jih pa nam na rr pošlji, se ne bomo bunile user posted image user posted image  

Učenje je po moje sam izgovor brata od mojga. Onadva sta se očitno tak zmenla in tak more bit.user posted image user posted image user posted image Smrkla je za mene in nič drugega. Sicer je pa 14 dni vedla, da bo piknik. In če ne more pridit pač ne more, pa kaj. Men dol visi, itak je čudna. Se skos smeji, tut takrat ko noben nč smešnga ne pove. In to naglas.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
28.3.2009 13:43:12   
kpmk

Evo, je prišel moj dragi, me potolažil in je bratu povedal svoje.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo tvoj dragi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
28.3.2009 13:43:25   
brigita23

Kje je pa Sonček danes? 

pa res sonček se pa danes ne druži z namiuser posted image user posted image user posted image ...kje je kajuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
28.3.2009 13:44:27   
brigita23

Evo, je prišel moj dragi, me potolažil in je bratu povedal svoje.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo tvoj dragi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to je decuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
28.3.2009 13:46:33   
malcekvita
Junona nehaj se razburjat in nekaj pojej! Ni treba zarad sebe, ampak naredi to za otročka, ki ga nosiš. Sej veš, da sigurno tudi on čuti tvojo nervozo, s tem pa ne delaš usluge ne sebi, ne otroku. Pa še tašči in tastu najbrž ni tako enostavno, ker pomoje ne vesta, kako bi naredila, da bi blo prav za vse. Pomiri se. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.3.2009 13:51:03   
brigita23
no jst se grem tudi malo spočituser posted image ....

Lep popoldan vsem, pa čuvajte svoje bušijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1819
28.3.2009 14:10:14   
detelja

jaz pa bom zdaj šla mal ajat...sem ful utrujena...sicer pa sem danes že kar fajn aktivna...pa še ta prehlad me matra..pa itak moram si spočit, ker če slučajno grem rodit...bom umrla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa le ajat, pa čajčka (malinovegauser posted image ) da se čim prej pozdraviš, da boš lažje potem predihovala popadke user posted image  

ne bo nič iz malinovega čaja...jaz še vedno čakam, da se bo moj spomnil na svojega malinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
28.3.2009 14:15:17   
detelja

Junona - 18 let pa tko komplicira,.... oh jej user posted image  

Ja, katastrofa... baje se ima za učit mi je zdle tašča rekla. Sej je 14 dni prej vedla, da bo piknik. Če se ma pa tolk za učit, naj bo pa doma. Sej ni nujno da pride, ni piknik njej v čast. Kot sem že rekla 14 dni nazaj je bla prvič pri hiši pa misli, da se cel svet okol nje in njenga vrti. On se je šel pa na taščo dret, ona pa nič kriva.user posted image user posted image user posted image Če pa danes ne bo jedla mesa, ji pa js čevap v uste zrinem.

ta vaša mlada snaha bo sigurno nosila hlače pri hiši, se že zdaj vidiuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
28.3.2009 14:17:43   
detelja

halo punce zlate

ne ne, jza kar čakam, da me letalo tam 9.4. pobere tam po polnoči takoj pa pride najin sonček/sončkauser posted image user posted image  na svet...zdaj me že ful matra kaj je, kako izgleda...danes že cel dan pišem pa boš še enkrat sploh se ne zavedam, kaj imam v trebuhu in da grem kmalu rodituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1822
28.3.2009 14:19:23   
detelja

Brigitka, Junonca se je potepala. Je mela Sonček prav. Zdle pa ležim na posli ko nasedli kit, sem tak sita, da še slino komaj požiram.user posted image user posted image user posted image

Nalini, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da čujem kaj si dobrega jedla....firbec jstuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst sem tudi full sita, sem zmazala celo pico macarenauser posted image user posted image user posted image

Mi je kr nerodn napisat, kaj vse sem danes pojedla... ko da mam lukno v trebuhu.
No, okol petih popoldan me je zagrabila lakota in sem začela svojo pojedino... 2 kosa kruha namazana s putrom in marmelado, potem sem zobala sir, nato sem jedla francosko solato, hrenovko in topel domač kruh od tašče. Potem sem pa še sladoled. Zdle me bo pa raznesl, se bojim noči, ker sem prasička tolk požrla.user posted image user posted image user posted image Zdle boljš da ne grem par dni na vago, res. Pa še piknik imamo jutri. Ampak takšnega apetita, kot ga imam pa zdle zadnjih 14 dni pa že dolgo ne. Js bi že šla kr rodit, ker če ne se bom še 5 kg zredila do konca.

Evo, šibam, moj je že film zalaufo.

Fajn pančkite.user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image junonca-junonca ti si taka facauser posted image user posted image user posted image user posted image , sej mam jst tudi full apetit zadnji časuser posted image , kaj čemo itak moramo zaužit okoli 2600kcl na danuser posted image

Tole ne vem, če jih ni blo ene 10 000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mam 1kg več danes, pa še spila sem veliko včeraj, lulat pa ne grem, čisto po malo, ni šlo 3 dcl iz mene.user posted image Spet se mi nekje voda nabira, ker zatekam ne, mogoče čisto, čisto malo.

meni tudi tehnica nagaja tko kar čez noč...pa tudi mislim, da nam zdaj na koncu mal bolj voda nagaja....saj ni nujno, da imaš zateče noge...lahko se ti kje drugje nabira voda...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
28.3.2009 14:22:07   
detelja

halo punce zlate

moj ga itak ali tako skriva al pa mi mal tko nag zapleše pol pa jaz takoj na veliko pogledam pa vpr., če bo kaj...pa se hitr obleče (to ponavadi ko se stušira) pa ni duha ne sluha o seksu...mogoče pa bo kaj do koncauser posted image user posted image  zdaj se me upa vsaj dotaknit...prej pa se me je izogibal tako, da bog ne daj, da bi me kje prijel, da slučajno ne bi pomislila na kajuser posted image user posted image user posted image  ej sam naj kaj jamra po porodu...bom mu ga otrgalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
28.3.2009 14:22:36   
kpmk

jaz pa bom zdaj šla mal ajat...sem ful utrujena...sicer pa sem danes že kar fajn aktivna...pa še ta prehlad me matra..pa itak moram si spočit, ker če slučajno grem rodit...bom umrla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa le ajat, pa čajčka (malinovegauser posted image ) da se čim prej pozdraviš, da boš lažje potem predihovala popadke user posted image  

ne bo nič iz malinovega čaja...jaz še vedno čakam, da se bo moj spomnil na svojega malinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?