|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 21:28:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 21:30:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1577
   RE: Februarčice 2009
27.3.2009 21:36:36   
Urša08
Boma veš očitno maš takega otročka k rad bolj pogosto je.  Tak pecajzl je moj ta prvi otroček in ko je mel on dost je bilo dost, pa čeprav sem mela ta drugo doijko še čist polno. No pa še dons je tak, da ko ma dost ga ne prepričaš da bo še kako žlico pojedu. Sem mela takole pri Nejcu oz še bolj pogosto na 1,5 ure in vem da si utrujena in, da maš včasih občutek da samo dojiš in previjaš ampak kakšne rešitve jaz nisem našla. Sčasoma se je uredilo vsaj ponoči da je na tri ure jedel, čez dan pa potem k sem začela uvajati gosto hrano. Jaz upam da se vama prej poštima. Kaj pa če bi probala tako da ga prvo podojiš, podreš kupček, ga previješ in potem ponovno pristaviš. Mogoče bo pa še kaj pojedelj in bo posledično dalj časa sit. 

Neposredna povezava do sporočila: 1578
27.3.2009 21:37:13   
Urša08
Kolumbo kok časa je pa trajalo da je Majkl obvladov bicikl? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 21:37:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1580
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 21:39:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1581
27.3.2009 21:39:49   
Urša08
Kolumbo hvala za informacijo, ampak jo mamo že. Kako se rihtate k ste sami? Otroka že spita? 

Neposredna povezava do sporočila: 1582
27.3.2009 21:43:09   
Onasiss
Sem vas začela glih brat, pol pa se je začel za velik uglašat, da je žejen, mu nesem sok, pridem nazaj pa ste napolnile že štiri strani.... Čist ste hudeeee...

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
27.3.2009 21:44:13   
Urša08
No sej Nejc tud hod. Je tok dobr, usede se na zic in hodi sam po parih metrih ga ravnotežje izda.user posted image user posted image user posted image ampak sej smo dons šele pol ure probaval, sej on bi še sam men se mal omare v stanovanju smiljo in smo ga rajši dol pelaluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
27.3.2009 21:46:51   
Onasiss
boma2-tudi moja je takole na dve uri...Ponudi toliko, kot hoče, vmes podrita kupček, potem pa še enkrat probi podojit, ker je verjetno lačen, da se zbudi na dve uri.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
27.3.2009 21:46:52   
Urša08
Punce jaz vas zapuščam in šibam na kavč.

lahko nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
27.3.2009 21:52:06   
Ajvy
Boma, jst bi šla čimprej dohtarju,,,,,zdej pa res ne bi smela več kri tečt

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
27.3.2009 21:52:13   
Punce mi poveste kakšno barvo blata morejo imeti otročki če imajo dodatek????

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 21:59:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
27.3.2009 22:03:27   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst še Roka pedemam, Maj že spi...

Barva blata je ENAKA...če ma krče je mal zelenkast

naša ma skoz bolj temno blato al je to kaj narobe???user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 22:06:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
27.3.2009 22:12:15   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Sem prebrala ,da so ene sprasevale za plenice ... Mi smo probali pampers,baby love,lumpi amoak so fixies zakon.

Mi mamo pamperske iz Muellerja in sem full zadovoljna!!!
Zdržijo pa tut celo noč... Čeprav tega ne prakticiramo, se je že zgodilo, da je mali imel plenico od 21 zvećer do 5-6 zjutraj in je blo vse OK!

kaj si mu pa dala za pit.. da je tolk dolgo spal? prosim za recept.. :)

Ni recepta!!! user posted image

Vmes je jedel, sam je tko hitr zaspal, da mi ga je blo greh zbudit za previjanje!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
27.3.2009 22:14:30   

Če se se ona dobr počuti in pretirano ne joka in kaka normalno pol pomoje ni kakšne panike...drugač pa kr pediatrinjo poklič pa povej kaj te muči...oni najbl vejo

je bolj kot ne zaprta sedaj bom probala z drugim mlekom do sedaj sem imela aptamil confort sedaj pa bom probala z novalacom zarad zaprtja mogoče ima zarad mleka zeleno blato...pa kakšne barve pa sploh more bit???se čist nč več ne spomnim ko je bila Laura dojenček...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm kr žalostna...user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1593
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 22:20:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 22:22:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1595
27.3.2009 22:24:03   
BarbaraGS
lep vecer punce :)

hvala za odgovore o plenicah! mi kupujemo pampers v mullerju

hranimo se na 3-4 ure in pojemo od 90-120ml/obrok

jaz vam kar zavidam. Kako si upate na tako dolgo pot in pohajkovanje s tamalimi? Vam nic ne jocejo, kak jih nahranite... Nasa se samo joce ce ni nosena na pravi nacin, se ne igramo z njo in ne spi. Je full zahteven otrocek in zato me je kar malo strah se podati na taksna srecanja, ceprav si tega neskoncno zelim user posted image .
V moih oceh ste res pogumne in vsak vas nasvet mi bo prisel prav, da vas tudi sama koncno spoznam v zivo na kaksnem srecanju.

cestitke vsem za boljse pocutje, okrevanje in lepe rezultate izvidov!user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
27.3.2009 22:53:25   

ne sekeri se! Jst zdej tkooo kompliciram pri Roku k pr Maju nism pol toliko, pa vse sm že pozabila, pa samo 2 leti sta narazen.....sploh pa sta kot noč in dan....že nosečnost je bla čist drugačna d sm bla skor sto posto d bo bejbauser posted image

veš da sem jaz popolnoma ista pr Lauri nisem nč komplicirala tle pa kompliciram 300 na uro in nosečnost je bila od prvega dne težja kot pr lauri pa tale naša mala miss je zahteven in scartan otrok ko Laura je bila tako nezahtevna popolnoma kontra mogoče mpa je krivop drug atekuser posted image user posted image user posted image to je sigurnouser posted image user posted image ...sem se zdele pogovarjala z eno kolegico sem jo takoj zamorila oz.sm ji napisala sms pa me je poklicala in mi rekla da naj ne skrbim ker če ni sluzasto ni panike ampak mene še vedno skrbi jaz sem tak panik da dol padešuser posted image user posted image user posted image če Lia zakašla kdaj pa kdaj malo pa rečem joj upam da nis se prhladila pa moj popolni pozitivc reče ne ne ni bolana oz.ne bo bolana dober da ga mam da bi mela še eno tako paniko doma kot sem jaz ne bi bila danes na rr ampak Made in Vojnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1597
28.3.2009 6:37:53   
tanci29
hej

evo mi smo prvo nočko prespali...erik se je zbudil malo čez pet, se je v bolnici začel bolj zgodaj prebujat.
ampak je blo ful dobro ko smo vstali in smo gledali risanke..kao

super da ste tako uživale na srečanju...
no mi bomo prišli na kakšnega drugega sedaj še vsaj dva tedna ne smemo nikamor mormo bit notri, tudi na sprehod ne.

malo sem vas prebrala za nazaj ampak kaj dosti si nisem zapomnila

birdy-super da ste bolje, joj kok je to fajn
urša-fajn kolo, mali mora res uživat
ajvy-kako ste pa kej vi, pa hvala ker si mislila na nas....no hvala vsem ker ste mislile na nas
balonchy-super da je tvoj ptiček tako priden in da je začel lepo papcat
mihailo-joj dobr za izvide, za lupinico so pa ziher zraven navodila kako se pripne, meni tam v avtu tudi malo čudno zgleda, sej še malo pa ti bo to čista rutina
brkn-ti si še kr zmeri tolk pridna, u r unbelivible

joj sem vas ziher ene pol spustila ampak se bom zdej mal bolj potrudla da vas spremljam

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
28.3.2009 9:09:17   
simonakr
Jutro

Joj kolk ste ve naspidirane - samo od 8 zvečer vas nism brala pa ste že tolk napisale - živa groza! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja srečanje je blo ful dobr, naslednič se pa dobimo kje na sončku - ala Zbilje! Urša se priporočam za geslo!

Plenice - mi mamo trenutno beauty baby od mullerja, samo mislim da bom kar nazaj na pamperske prešaltala - ki jih kupim v mullerju seveda. Baje so boljše.

Grem malo pospravit, vsaj tolk da bom zgledala pridna hihihi user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
28.3.2009 9:57:44   
rebeka84
dobro jutro!

Tiste, ki ste svoje sončke že vpisale v vrtec, dajte mi prosim povedat kaj vse je potrebno predložit in kje najdem vlogo?

Hvala

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......