Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 13:52:12
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz sem pa našemu danes za kosilo žgance skuhala....., pa jih zadnjič ni jedel....., bomo videli...... druga varinta pa je bučka pa krompirjevi svaljki ....to ta drugo bi blo fajn ja, če bi mu lahko dala.....bomo mi imeli zraven puranjih zrezkov....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 13:57:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 jaz Galu NIKOLI ne dam nič za jest, kar nisem sama prej probala. Če ti pa že eno uro vre, je pa sigurno kuhana. ja jaz pa kure za noben denar ne dam v usta,pa adaptiranega oz.kakšnegakoli mleka tud ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 14:00:12
|
|
|
|
arabela*
|
joj,to naše dete....saj ni jedla...par žličk...ostalo pa se zmrdovala ko sam hudič zraven...vse drugo zraven delala...zokne si dol vlačla,se nagibala iz ležalnika,vriskala....ona bi samo sadje jedla zdaj je novo foro pogruntala..da se je fajn nagnit iz ležalnika z glavo in ven zlest.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 15:27:54
|
|
|
|
AinB
|
o, kolk je faca tale tvoja pupika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 15:56:03
|
|
|
|
Jazzy1
|
Ooooo pa smo na 5-ki!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 17:29:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kaj bomo danes kuhale .... Lari sem naredila cvetačo s paštico in malo kisle smetane sem not dala... Pa pečen pršut ji je bil kr všeč.... Sebi pa tudi cvetačo in malo pršuta na kruh....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 17:31:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft za 135 evro jaz sem pa jo dala za 80€ gor + dežno prekrivalo zraven.....pa se mi dosti zdi A naj popravim Ne vem..... nova Jane lupinica je 190 €.... in je bla v bistvu nova, rabljena iz porodnišnice domov in ekrat smo šli v Izolo.... drugače smo se stalno furali z mojim avtom in lupinico, ki je pač v tem avtu... tko da, se mi sploh ne zdi veliko....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 27.3.2009 17:33:07 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 18:23:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft za 135 evro jaz sem pa jo dala za 80€ gor + dežno prekrivalo zraven.....pa se mi dosti zdi A naj popravim Ne vem..... nova Jane lupinica je 190 €.... in je bla v bistvu nova, rabljena iz porodnišnice domov in ekrat smo šli v Izolo.... drugače smo se stalno furali z mojim avtom in lupinico, ki je pač v tem avtu... tko da, se mi sploh ne zdi veliko.... jaz mam pa maxi cosi cabriofix..... ma bom kar tak pustila..... je v bistvu polovična cena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 18:33:47
|
|
|
|
*bubi*
|
za 5. del. Pa še link do 4. dela, da ga ne izgubimo: TUKAJ
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 19:40:49
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene punce. No pa smo na petici. Bravo čvekice. Lana spančka, meni pa je tak slabo. Počutim se kot ob menstruaciji drugače. Nisem je še imela, je pa čas tak, da bi lahko bila. Joj, joj v kakem bedu sem. Pa napihnjen trebuh sem dobila danes ful.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 19:57:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz mam pa maxi cosi cabriofix..... ma bom kar tak pustila..... je v bistvu polovična cena kolk maš ti ceno,fiška jaz jo bom tud kasneje prodala,po moje se šparat ne splača....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 19:59:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana spančka, meni pa je tak slabo. Počutim se kot ob menstruaciji drugače. Nisem je še imela, je pa čas tak, da bi lahko bila. Joj, joj v kakem bedu sem. Pa napihnjen trebuh sem dobila danes ful. ja,jaz mam zdaj tud probleme s ,po porodu,prej sploh vedela nisem,da jo imam...zdaj je tak hudo,da moram 2 dni skoraj odležat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 20:01:20
|
|
|
|
arabela*
|
kje pa ste vse
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 20:05:02
|
|
|
|
ključek
|
ohoho.................5................. ..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 20:18:15
|
|
|
|
Čarli08
|
Evo, da se še jaz pofočkam. Drgač sem pa leteča, pečem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 20:19:34
|
|
|
|
petra1978
|
se mi zdi, da si ti govorila, da pečeš to nutelino torto. A je dobra? Sem razmišljala da bi mogoče to spekla za Galov krst.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 20:49:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma kje bi kupla bolj poletno vrečo za spanje? Verjetno bi jo mogla spodaj manj oblečt.... Ma vseeno bi rada kako vrečo... iz debelejšega frotirja magari...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:00:32
|
|
|
|
Čarli08
|
Lara, Pikapolonica ima take iz pliša, meni zgledajo kar tanke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:03:15
|
|
|
|
gloria
|
jaz sem blond ampak ne štekam tisto na zs .....ponovi na bolj izi način če sploh je .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:05:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Lara, Pikapolonica ima take iz pliša, meni zgledajo kar tanke. Ma nebi pliša... jaz bi iz naravnega materiala za pomlad in poletje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:33:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kje bi kupla bolj poletno vrečo za spanje? Verjetno bi jo mogla spodaj manj oblečt.... Ma vseeno bi rada kako vrečo... iz debelejšega frotirja magari... frotiraste so daleč najboljše. Za MB vem, kje jih prodajajo (v Aladdinu). Evo, zdaj pa imaš razlog, da nas obiščeš No, če pa nujno rabiš in ne boš drugje dobila, pa tudi pošta obstaja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:38:34
|
|
|
|
Marsy
|
Punce, imam lento. Sicer izgleda kot pogrebni trak za k svečam, ampak je tud v tem mal štosa . Tako da res hvala za nasvet. Bom probala kakšno fotko gor dat. Jutri se bo dogajalo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:38:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma kaj ta Aladdin je samo pri vas? Bom pa prišla, če bo treba...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:40:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj ta Aladdin je samo pri vas? Bom pa prišla, če bo treba... Ja, v MB imajo 2 trgovini. Nimajo pa niti spletne strani.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Popoldanske aktivnostibinyyAli vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...da, plesne, telovadbo,... (
33%)
da, pravljične urice (
5%)
da, tuje jezike (
7%)
ne, je se premajhen (
32%)
ne, ker ni zainteresiran (
7%)
ne, ker nimamo finančnih sredstev (
16%)
Število vseh glasov: 178Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!