Ploha
|
Jeeeej, zadeva deluje,…. No zdej vsaj lahko kaj pokomentiram,… Barba: to se daje zato, če ga slučajno krči, da ga še čez dan in ne ponoči, ti kar daj takrat ko tebi paše, sploh nima veze kdaj,… Kile: še 8 kg preveč, sam trebuh je pa obupen, res katastrofa, mislm sej vem da sm mela velik trebuh sam kaj bom pa zdej nardila pa še ne vem, no danes sem delala neke vaje za trebuh, sam mal, tko za začetek in bom probala vsak dan več,… Mimi: kdaj si mela pa ti posvetovalnico, kolk zdej vagate? Loh da si že povedala, pa sm pozabila?? Pa super pridnega moža imaš Fax: ja jest mam tudi aprila 2 ali 3 izpite, morm se počas začet prpravlat, vsaj eno urco na dan pa bo super,… Sonček: super za karte! Niia: a so kakšni stranski učinki po cepljenju? Da te je tako strah al zarad teha ko se bo oskar jokal?? Naša meta se tudi takrat smeje ko se dobro naspi, al pa ko mene zagleda po dolgem času kaj pa vem,… Sem pa opazila, da skos bolj opazuje svet okoli sebe, posluša, gleda, res je čist drgač ko kakšen teden nazaj ko je bla še bolj »odsotna«,…upam da se bo kmalu zamotila s kako igračko,… Jest dajem te D3 kapljice, in čez dan še kapljice proti krčem, ene navadne, iz gornejskih lekarn, a je možn da ji tolk pomagajo te kapljice, pa še nekaj sem opazila, da spi kot ubita po teh kapljicah, sm mislna da skos manj spi dojenček, naša pa skos bolj, zdej me pa že skrbi???
|