|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
27.3.2009 18:16:17   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Na pa me je vrglo ven ...

mismis super za folilčke user posted image ... polne in kvalitetne celice ti želim pa tvojemu mirno roko danes ...
šopka super za dve pikici user posted image user posted image ..

se kar podpišem...in tudi jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
27.3.2009 18:23:12   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
mateja_goljev
, super za dve pikici, lepo ju grej, da bo plusek user posted image user posted image user posted image . Midve se ves čas isti dneve vrtiva po GK LJ, ampak spoznali se pa še nisva.

Sapi, seveda bo uspelo, ma da uspe, še sploh ker ste odstranili tisto bakterijo

... in tako ... se absolutno strinjam s tabo draga moja miška, gremo punci ena k zmagi, druga v boj user posted image user posted image user posted image

predvsem pa čestitke na stopki in maximalno orng uspeh v nedeljo, pa primerno trmaste in "podivjane" swimerčke, da naredijo čimveč primernih jaja za v materinščico in skrinjco ... go mala go user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
27.3.2009 19:05:15   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ja,ja BEBIII, ima mišmiš kar prav , jaz hodim v MB tak da se žal ne boma mogle srečatuser posted image user posted image user posted image , lahko pa prideš kaj v moje konceuser posted image

Sigurno se bova kdaj srečale a neuser posted image ,...mi imamo v hiši eno študentko, študira v Kopru in je drugače iz okolice Maribora, pa ko bom kej gor se ti javim, ok?user posted image
Drugače, pa ti lahko prideš kej poleti na kopanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si začela s špikanjem? Jaz si jo bom danes dala že četrtouser posted image user posted image user posted image user posted image  ob 8.00 si jo damuser posted image
pa pa

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
27.3.2009 19:35:50   
mismis
A bomo kaj navijale za jutri...
user posted image  user posted image

Sobota, 28.03.
Bozza - UZ
listek - ET

Bozza, uspešen UZ jutri
Listek, user posted image user posted image user posted image  da so se celice lepo oplodile in da jih dobiš jutri nazaj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
27.3.2009 19:49:01   
Pija76
Mismis ojla, ni pa panike za včeraj, ker jaz sem dobila obiske in nisem bila več nič gor. V službi totalna štala, tolčem od 11h dalje dnevno, tko da pi---zderaj, ti rečem. Ampak samo še malo user posted image . Pol se bomo pa mal spočil, pol pa enkrat v maju na polno user posted image .
Drugač sem pa slamnata in mi je prav dolgčas že, pa noče nobena k men na pir pridt, mater so potuhnjene user posted image .

Grety vidim da si nova!

Sonček zdaj pa maš da res pridš!!!

Vsem en lep pozdravček

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
27.3.2009 19:52:40   
bbpikica

Sobota, 28.03.
Bozza - UZ
listek - ET

Bozza, uspešen UZ jutri
Listek, user posted image user posted image user posted image  da so se celice lepo oplodile in da jih dobiš jutri nazaj

Bom kar tole navijanje podpisala

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
27.3.2009 20:50:35   
sonček33
šopka  -superca. počivaj in uživaj ob misli na pikici, 14. pa eno fajn cifro na testu

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
27.3.2009 20:53:24   
sonček33
mismis -sorči, prej nisem brala nič za nazaj...superca rezultati in danes kmalu pade stopka...še dobro urco. Superca.Ma čutim na vodi, da bo april en lep mesec.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
27.3.2009 21:00:38   
sonček33
miklarom - bravo za začetek fiksanja...to je korak do cilja

Ja res je bilo predlani, kajti midva sva tudi bila v Budimpešti, kako je bilo vroče. No vidiš mogoče sva se videli pa se nisva poznali user posted image . A sta šla preko koncerti.net. Nama je tudi tokrat prav preko njih uspelo dobiti aranžma za U2, res sva imela srečo.
Saj do avgusta je še kar nekaj časa takrat bo pa mali Lovro lahko eno noč sam. Jaz bom pa s trebuhom okrog skakala, ker sva z mojim prepričana, da tokrat uspe. A misliš, da imajo nosečnice kake prioritete na koncertih user posted image ...

Sapi: Ja, ful ej bilo vroče. Mi smo takrat šli v lastni režiji, še dobro, ker so me takoj po koncertu tako zagarbili ledvični kamni (stonsiuser posted image user posted image user posted image ), da so me pelajli direkt na urgenco, potem pa v bolnico v Mursko Soboto. Koncert je bil pa zakon.

Za nosečke bodo mel stole kar na odru, pri Bonotu.user posted image user posted image Ampak, na koncert greš samo v primeru, da se boš fajn počutila. Velja?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
27.3.2009 21:01:26   
miklarom
ja špikam se z Diprhelinom.  hvala vsem za navijanje, jaz pa navijam za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ja zgleda da sem res v dolgem postopku pa nič za to samo da bi bil uspešen.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
27.3.2009 21:03:38   
sonček33
Sonček zdaj pa maš da res pridš!!!

Pija, ma jaz mam zmeri tok dober namen, pol pa neki vmes pride. Bi vas fuuul rada spoznala. No, sej ene vas že poznam po videzu. Če bo vse ok (z malim greva v četrtek na pediatrično na ene preiskave) zihr pridem, ap amgari sam za dve urci.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
27.3.2009 21:04:43   
sonček33

user posted image user posted image

Sobota, 28.03.
Bozza - UZ
listek - ET

Bozza, uspešen UZ jutri
Listek, user posted image user posted image user posted image da so se celice lepo oplodile in da jih dobiš jutri nazaj

user posted image user posted image

Se podpišem! Dejmo babe žabe.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
27.3.2009 21:06:46   
gloria
user posted image

Mismis mal stimulacije,,,,sicer maš pa zdej tko dobre rezultate da je sploh ne bi rablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
27.3.2009 21:07:40   
bambi75
mismis, ja je mel dr. D že danes ful gužvo. So ga klicali tudi na punkcije. Revež ni vedel, al bi najprej šel na punkcije, al bi koga še v ambulanti sprejel.
Praviš, da je dr. Tomaževič oz. Tom Tom tudi v redu. NO potem pa upam, da bodo kaj pametnega pogruntali za mene.

Bumo, hvala za lepe želje. Tudi tebi želim lepo nosečnost do konca.

Sapi vidim, da bo tudi kmalu nosečka.

Zvezdica vaš mali veliki je pa res prava stimulacija za nas, ki smo že občasno obupali. Ko vidim , kaj takega se prepričam, da se je še vredno truditi, za tako lepo nagrado na koncu.

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
27.3.2009 21:08:58   
gloria
user posted image

ta slikica je pa stimulacija za ostale moje borke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
27.3.2009 21:10:08   
bambi75

Sobota, 28.03.
Bozza - UZ
listek - ET

Bozza, uspešen UZ jutri

Seveda navijam  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
27.3.2009 21:11:49   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

ta slikica je pa stimulacija za ostale moje borke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No danes pa padajo za stimulacijo taki lepi mali kobacajčki.  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
27.3.2009 22:03:25   
bambi75
N74 moji soborki v zadnjem postopku pa moram čestitat za srčka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
27.3.2009 22:08:14   
mismis
Padla jeeeee.................... stopka namreč.
Sedaj smo že zelo blizu cilju, ga že slišim kako trka na vrata.user posted image user posted image user posted image

Bambi, kaj je že tvoj problem, a tisto da zarodki zelo hitro propadajo??? Ali se spet motimuser posted image  Drugače pa ima dr. D  skoraj vedno gužvo, se mi zdi, da je še najbolje iti k njemu na posvet, ko ima popoldansko ambulanto, takrat ne čakaš skoraj nič, ker ni UZ-jev, ni puncij in ne ET. Držim pestke, da najdeta s Tom Tomom rešitev zate.

Gloria user posted image user posted image user posted image  hvala za stimulacijo, tista slikica baywatch mi je sploh všečuser posted image user posted image  Glede rezultatov, jaz imam vedno dobre celice in potem zarodke, celo zamrznjenčke, problem pri meni je v vgnezditvi, te pa še nimam, do sedaj....Tokrat  bo pa drugače, ker sedaj smo pa že mi na vrsti za svojo malo jokajočo srečo.

Sonček, pa saj ne moreš slediti vsemu, no zdaj itak veš

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
27.3.2009 22:09:39   
MBT1979

Sobota, 28.03.
Bozza - UZ
listek - ET

Bozza, uspešen UZ jutri

Še jest!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
27.3.2009 22:11:16   
MBT1979

Sedaj smo že zelo blizu cilju, ga že slišim kako trka na vrata.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
27.3.2009 22:29:12   
bambi75
mismis user posted image  user posted image  user posted image  za zapičeno stopko. Je bila neboleča. Meni je ta najbolj zoprna v postopku. No pa tudi ta dipherline peče včasih ko hudič.
Ja med drugim imam problem z propadanjem zarodkov tako kot Dejzika, v prvo pa je problem že z ogromno nezrelimi celicami.

Kdaj pa ima dr. D popoldansko ambulanto? Jaz imam nasledjnič uro ob 13 -tih 24.4. Verjetno je to še dopoldan, ker je prav tako na petek.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
27.3.2009 22:35:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a imaš spletno aerobiko? user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
27.3.2009 22:37:37   
mismis
Bambi, Stopka je malo zapekla, ampak sedaj je že mimo, saj si videla, da sem zelo žilavo dekle. user posted image user posted image user posted image user posted image
Za dr. D-ja vem, da ima ambulanto ob torkih popoldne, ponedeljek in petek pa dopoldne. To vem pa samo zato, ker sem bila že naročena ob vseh teh dnevih pri njemu. Bemti, tkole res zgleda, da vem veliko o njem, pa sploh ni res user posted image user posted image user posted image .

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
27.3.2009 22:39:04   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla punce, oprostite ker se nisem včeraj nič javila!!

Takole, vstavli oba zarodka, test mam 10.04..

Upam na najbolje!!!!

Bravo Mateja!!! Zdej naj se pa držita 9 mesecev!!!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?