|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
26.3.2009 21:51:28   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a še jaz pristavim piskrček lepim novicam - videla sem user posted image , malo mi je bilo žal še za drugega, vendar je tisti eden vse poplačal.

Vem kako ti je. Enako sem doživljala sama lansko leto. Pa poglej kak post višje kaj sem dobilauser posted image

Navijam za vas. user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, saj vem, da bo zaenkrat eden čisto dovolj. Samo, da se bo lepo razvijal naprej. Tvoj je kot vsi ostali tak cuker, zame so to najlepše stimulacije, ko take lepe slikce gor limate.

miška73 - se vam pridružim čez vikend, zdaj sem komaj en lep tikerček zase našla
zofka7 - bo naslednjič več sreče, samo ne obupat

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
27.3.2009 5:46:54   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
27.3.2009 6:47:29   
Reby
Pa navijam za naši frčafeli danes, Šopka - želim ti uspešen sprejem pikic/e na toplo in porcijo lignjev :), mišmiš - upam, da si foliklčke  pridno zalivala s Hajnijem in da bo čimprej stopka user posted image

Petek, 27.03.
Šopka - ETZ
mismis - UZ

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ne vem, zakaj mi danes noče cheerleaderjev prlept :(

< Sporočilo je popravil Reby -- 27.3.2009 6:51:55 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
27.3.2009 7:35:18   
biba007

Petek, 27.03.
Šopka - ETZ
mismis - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
27.3.2009 7:48:30   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

AKTUALNO  

Petek, 27.03.
Šopka - ETZ
mismis - UZ

jutri pa user posted image user posted image  za akterke...

se podpišem pod to tudi jaz!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
27.3.2009 7:55:20   
sapi
Tudi jaz navijam user posted image user posted image

Šopka naj te zamrznjenčki pričakajo in ostanejo pri tebi ...
mismis tebi pa želim lepe in kvalitetne foliklčke ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
27.3.2009 8:21:29   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa navijam za naši frčafeli danes, Šopka - želim ti uspešen sprejem pikic/e na toplo in porcijo lignjev :), mišmiš - upam, da si foliklčke  pridno zalivala s Hajnijem in da bo čimprej stopka user posted image

Petek, 27.03.
Šopka - ETZ
mismis - UZ

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Si bom kar od Rebyke sposodila. Jst tudi navijam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
27.3.2009 8:36:45   
Kruce Fiks

user posted image

http://www.siol.net/tv-spored.aspx?day=4&val=2627372&

V nedeljo zvečer in ponedeljek ob 9h in 14h
ponovno oddaja "v maternici"
To rundo bomo spremljali dvojčke, trojčke, četvorčke od spočetja do rojstva....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
27.3.2009 8:57:19   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Petek, 27.03.
Šopka - ETZ
mismis - UZ
Navijam močno za vas!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
27.3.2009 8:59:31   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image

http://www.siol.net/tv-spored.aspx?day=4&val=2627372&

V nedeljo zvečer in ponedeljek ob 9h in 14h
ponovno oddaja "v maternici"
To rundo bomo spremljali dvojčke, trojčke, četvorčke od spočetja do rojstva....

user posted image Hehhe, gledam vsako nedeljo,v bistvu par nedelj je do sedaj bilo, pa tudi o kužkih od oploditve naprej, res zanimivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
27.3.2009 9:20:59   
Rakica_80
Mismis in Sopka, javite kako je šlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
27.3.2009 9:23:13   
T1979
Jutro,

user posted image  Zofka7 user posted image .

Zvezdica pravi mali cuker. user posted image

Listek super za celici, naj se lepo oplodita in razvijata. user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2687
27.3.2009 9:24:17   
T1979
Mlinčka hvala za kufe. user posted image

N74 super za srčka,  user posted image   user posted image  naj veselo tik-taka naprej.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
27.3.2009 9:49:16   
palcica_
Dobro jutro!

Včeraj sem si kupla krvomočnico user posted image  in sedaj me zanima koliko naj bi se jo popilo na dan? Pripravla sem jo 2 dcl po navodilu.

Vsaka 2 dneva na tšče pojem tudi apikomplet (mešanica matičnega mlečka, cvetnega prahu in raznih medov) - a mislte da kej škodi če še krvomočnico pijem?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
27.3.2009 9:59:34   
suska
Živjo, punce! Mene zanima, če je katera imela kakšno reakcijo na inekcijo, ki jo dobiš pri punkciji. Mene tista špika ni nič bolela, tudi poznalo se mi ni. Kakšen teden za tem pa sem imela čisto temno (kot od kakšnega udarca) in čisto trdo in je na dotik full zabolelo (zvečer nikakor nisem mogla spati na tistem boku). A je to normalno, ali je to kakšna reakcija?
Včeraj sem bila 6 dan po ET in sem zbolela (vročina, smrkanje...). Ali mislite da je to pač prehlad ali je to posledica tega postopka?  Katere tablete se lahko vzame (lekadol)?

Zofka7, škoda user posted image !!! Zdaj pa čimpreje v nove boje in zmagi nasproti, ne?! 

Vsem ostalim pa čestitke za lepe vmesne rezultate in držim pestke za naprej!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
27.3.2009 10:09:25   
Rakica_80
Suska, možno, da je reakcija na enekcijo, da boš mirna, hodi do najbližjega ZD in vprašajuser posted image
Mislim pa da ni ič hudegauser posted image
Želim ti, da zagledaš en debeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
27.3.2009 10:17:29   
womanpolice
MISMIS... Dobro so si se stimulirala user posted image  user posted image  user posted image ... Če prav razumem, ti bo pa punkcijo delala moja dr. (Bokal)?

LISTEK... Naj bosta zmagovalni user posted image user posted image user posted image

ZVEZDICA... Kak je luškan ta drobižek...

n74... Itak, da bo vse ok... tko kot ti je rekla Zvezdica...

ZOFKA... Žal mi je... Pogumno v nov boj... user posted image

LANA70 IMaš zeloooooo krateeeeeeeeeek ZS user posted image user posted image user posted image

FARGESIA... Hvala ti še enkrat....

Dans se nism skor nč naspala... Iz službe sm prišla mal čez pol dve zjutraj, zaspala nekaj čez dve, za dans sm si uro naštimala ob 11ih, pa me je sosed zbudil, ker nekaj dela na novogradnji, že ob pol osmih... potem se je še maček jokal... in nism mogla nič spat... Dans pa imam od 13ih do 20ih, jutr pa že ob 7ih...
Upam, da sosed ne bo drug tedn razbijal ko imam dve nočni do 6ih, drgač ga bom šla z....

Nč, lačna sm.......... grem nekaj pojest, potem pa itak počas že v službo.

Zato bom SPET kratka... V bolniški, vidim, da sem imela več časa za tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. avto sm končno dobila, vendar še manjkajo okrasne letvice... Je pa zdaj kot nov (spredaj) user posted image

Nč,.. želim vam lep dan, pa se tipkamo.

aja, jutri greva z mojim in njegovo tamalo na razstavo kač, škorpijonov, pajkov v City Park... A je katera že šla ali bo šla? Jst sm mojmu rekla, da grem sam pod pogojem, da ne bo tisti možakar na silo tišal kačo proti men user posted image user posted image user posted image , saj bi me srčna kap....

Neposredna povezava do sporočila: 2692
27.3.2009 10:38:57   
mismis
Dober dan, se samo na hitro javljam, ker imam malo gužve v službi.

Danes zvečer ob 22. uri pade stopka, v nedeljo  29.03. punkcija

Rezultati:
endometrij: 12 mm
D: 23, 21, 20 ,16 ,15
L: 20, 21 ,17

Sicer ne vem, kam je izginil en na levi strani, mogoče je pa na desno preskočil user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
27.3.2009 10:46:24   
MBT1979

Rezultati:

Sicer ne vem, kam je izginil en na levi strani, mogoče je pa na desno preskočil user posted image user posted image

Bravo!!! Odlično!!! Res lepi foliklčki in še lepši endometrij!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
27.3.2009 10:56:46   
T1979

Rezultati:

Mismis super djuper. Odlični rezultati. Mater maš foliklov. user posted image  To bo dece.

Pa čestitke za stopko.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
27.3.2009 11:05:21   
diana79
čestitam mismis!zelo lepe rezultate!bi te nekaj vprašala!ali je to normalno da mi nič ne boli?včaših malo špika v jajčnikih,ampak nič rresnega!kot da sploh nič ne dogaja!a ti je kaj bolel ali si se počutila podobno kot jaz?zdaj pa res ne če je to dober znak ali ne!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
27.3.2009 11:26:37   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

čestitam mismis!zelo lepe rezultate!bi te nekaj vprašala!ali je to normalno da mi nič ne boli?včaših malo špika v jajčnikih,ampak nič rresnega!kot da sploh nič ne dogaja!a ti je kaj bolel ali si se počutila podobno kot jaz?zdaj pa res ne če je to dober znak ali ne!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

diana79 nič bit zaskrbljena. Vsaka ima svoje znake. Tudi občutki med samimi postopki so različni. Meni v prvem postopku ni bilo nič, tudi čutila nisem nič, potem v drugem me je mučila slabost pa špikalo me je vse spodaj itd. Vsakič je drugače.

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 27.3.2009 11:27:30 >

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
27.3.2009 11:40:30   
Rakica_80

Rezultati:

Jaaa supeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes si STOPKO kr zapiči ponosnouser posted image
Fuuuul dober rezultat, BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
27.3.2009 11:43:04   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

Diana, jaz sem v prvem postopku in imam stranske učinke, to pa ni rečeno, da če ne čutiš nič, da se nič ne dogajauser posted image Vse drugače reagiramo, jaz naprimer ko spijem Aspirin sem zadeta od njegauser posted image skoraj bi tako rekli, kaj nebo z inekcijamiuser posted image
Brez skrbi in čim več sproščenostiuser posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
27.3.2009 11:44:47   
Rakica_80

U vraga, pa reeesuser posted image user posted image , so pa ti tvoji foliklčki poskočniuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?