vim
|
Evo me, počivam z laptopom v roki,sem morala najprej vse prebrati kaj se dogaja kaj pri vas. Skratka po dokaj mirni noči, če odštejem da sem na 20 minut hitela na WC, če je še kaj izcedka, moram rečt, da ga ni. Sem pa klicala G in je rekla enako kot so rekli bjondi, POČITEK. In če v pon. ne bo bolje naj pokličem. Preklicat G pa ni lahko. Trebuh me malo boli,enak občutek kot takarat, ko pričakuješ M, ampak noge skupaj tišim. Ena je omenila, da ni "čebelčkanje" od kar je plusek. No pri nas ni čebelčkanja od kar je trebušček večji ,a veste da se ne upam,sploh pa ker me je G vprašala, če smo kaj čebelčkali, da je možno da pride izcedek. Wani, pupa pejta a kar vztrajata z nami. Šivilja, bjondi, katrinka, majana79 in vsem ostalim, hvala za nasvete jaz močno upam, da ne doživim več tega in da od zdaj naprej samo še dobre novice. Šivilja kaj pa ste se avgutovke kregale na temo bolniška, no jaz imam danes dopust, če ne bo bolje bom samo poklicala splošno zdravnico in rekla odpiram bolniško. Tiste, ki imajo težave s komisijami,sicer tega ne bi smela predlagat, ampak vemo kako to gre. Prekinite bolniško z dnevom dopusta in potem ste spet na grbi delodajalace in tako se izognete komisjam. Ja ampak delodajalce vam pa mora odobrit dopust seveda jaz ugotavljam, da sem prepoštena..... No julijke smo pa odprle debato o kilah v nosečnosti, prava debata se je razvila, ....