|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
27.3.2009 12:58:35   
vim
Evo me, počivam z laptopom v roki,sem morala najprej vse prebrati kaj se dogaja kaj pri vas.
Skratka po dokaj mirni noči, če odštejem da sem na 20 minut hitela na WC, če je še kaj izcedka, moram rečt, da ga ni. Sem pa klicala G in je rekla enako kot so rekli bjondi, POČITEK. In če v pon. ne bo bolje naj pokličem. Preklicat G pa ni lahko. Trebuh me malo boli,enak občutek kot takarat, ko pričakuješ M, ampak noge skupaj tišim. Ena je omenila, da ni "čebelčkanje" od kar je plusek. No pri nas ni čebelčkanja od kar je trebušček večjiuser posted image ,a veste da se ne upam,sploh pa ker me je G vprašala, če smo kaj čebelčkali, da je možno da pride izcedek.

Wani, pupa pejta a kar vztrajata z nami. user posted image

Šivilja, bjondi, katrinka, majana79 in vsem ostalim, hvala za nasvete jaz močno upam, da ne doživim več tega in da od zdaj naprej samo še dobre novice.

Šivilja kaj pa ste se avgutovke kregale na temo bolniška, no jaz imam danes dopust, če ne bo bolje bom samo poklicala splošno zdravnico in rekla odpiram bolniško. Tiste, ki imajo težave s komisijami,sicer tega ne bi smela predlagat, ampak vemo kako to gre. Prekinite bolniško z dnevom dopusta in potem ste spet na grbi delodajalace in tako se izognete komisjam. Ja ampak delodajalce vam pa mora odobrit dopust seveda jaz ugotavljam, da sem prepoštena.....

No julijke smo pa odprle debato o kilah v nosečnosti, prava debata se je razvila, ....

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
27.3.2009 13:05:01   
majana79
Oo, vim, lepo da si se oglasila, jaz sem panik pa me je že skrbelo. user posted image Ti kar počivaj, pa bo sigurno boljše.

Tole za komisije tudi jaz vem, ampak a ni to žalostno da se na tak način izigrava nekaj... Mene to bolj žalosti kot kaj drugega.

Upam da se glede kil ne kregate preveč in ne jezite, ker od jeze rit raste, pravijo pri nas. user posted image Sploh pa... Sto ljudi, sto čudi in sto nosečnic, sto kil. user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
27.3.2009 13:38:41   
vim
ah ja majana79 pač včasih je pač tko, da država špara tam k ni treba,je pa res da tole z bolniškami včasih tudi mi gremo predaleč, ampak tko je vedeti kdo si jo zasluži in kdo ne pa je težko biti objektiven.....

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
27.3.2009 13:44:15   
bjondi
Vim-jap počitek pa bo boljše zagotovo.Pa čim manj mislit na to.Vsekakor pa omeni G na pregledu.Pa lepo da si javila.
Ej levi bok za počitek je zakonuser posted image ...

Majana79-user posted image  jaz bi bila vesela za kej več oblog okol riti kljub 7pridelanim kilam do 27 tedna.
Vrjetn sem ena redkih ,ki si želi bit vsaj še enkrat buhtlčk v lajfu user posted image .Pa kljub vsemu me sprašujejo kje je trebuhuser posted image ...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
27.3.2009 13:56:41   
PapuaNG
evo samo na kratko-csd vroča odločbe in ostala pisanja po zup. In ja, to naj bi pomenilo, da ni več treba na pošti urediti pooblastila (tisto je pooblaščenec za vročanje), ampak se uredi sproti, pa kolikor vem se nič ne plača, ker jih nič ne stane. 

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
27.3.2009 14:08:16   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
Vrjetn sem ena redkih ,ki si želi bit vsaj še enkrat buhtlčk v lajfu user posted image

Veš, nikol nam ni prav. user posted image Meni pa že rahlo preseda, ko vsak ki ima 5 minut časa komentira, 'ti si pa lepo okrogla' ali pa 'o kako lepo si zalita'. user posted image Ja pa kaj če se ti 25 let nazaj nisi zredila nič (itak...) pa si takoj po porodu oblekla prednosečniške hlače (ker to je treba povedat obvezno).

vim, sej tako je pri vsaki stvari, zato naj bi bili pa po mojem mnenju zdravniki tisti, ki so strokovno usposobljeni za dajanje mnenj in predlogov kdo in kdaj naj bi bil upravičen do bolniške. Žal imam iz družine preveč slabih izkušenj, ko določene napotnice niso dali samo zato, ker so svojo 'kvoto' že porabili in to na račun prijateljev ali pa sorodnikov. Od kar mi je oče skoraj umrl po enotedenskih neznosnih bolečinah v glavi, ker ga ni splošna hotela dat na resne preiskave, ampak samo na ORL!, se je moje zaupanje v strokovno presojo zdravnikov precej zmanjšalo. Ampak to je pač moja zgodba, obstaja še veliko takih, ki so pa pozitivne. user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 27.3.2009 14:09:51 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
27.3.2009 14:46:03   
katrinka
vim - samo da si bolje in kot vse ostale - počivajuser posted image

majana79 - se strinjam, me ne moti k sm se zredila, sej sm vendar noseča, ne moti me trebuh, ampak motijo pa me pripombe, pa v smislu da sm taka k da dva nosm, pa da se bom še zredila pa bla bla bla
pa zakaj morm to poslušat...koga briga kok se je ena 10 let nazaj zredila....sm kr besna če slism take komentarje....pol začnejo pa se vsi s pametni nasveti o vzgoji in podobn....pa kdo bo tuki stars...
to me pa tok razjezi...pa če se bom zredila 20kil pa kaj pol, in če jih bom 15 dol spravla bo kul, imam svojo predstavo kok hočm shujšat po porodu sam ne za vsako ceno

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
27.3.2009 14:56:39   
ana**
A vas zanima? Itk,da vasuser posted image user posted image
Naši pupi se je začelo dogajat... Popadke ima na 3minute tako
da navijamo da se končno sreča z svojim user posted image !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
27.3.2009 14:58:25   
vim
Bjondi oblogica je spredaj, raste rasteuser posted image .
Katrinka take komentarje moramo preslišat, kot si rekla konec koncev bomo me tiste, ki bomo mogle odvečne kilce dol spravljat. Jaz sem se nehala sekirat, bolj kot pazim kaj jem hitreje gor letijo.
In še majana79 samo, da se je s tvojim očetom dobro izteklo pa še to zato, ker ste bili vztrajni. Včasih je treba biti tečen, ne gre drugače. Jaz sem danes komaj preklicala mojo G,rekla pa je točno to kot sem že vedela sama oz. ste mi svetovale ve--POČITEK. In zdaj se dolgočasim na obroke. Mož je šel delat,itak bolje, ker me je živciral,ko je hodil gor pa dol in razmišljal boh vedi kaj.......

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
27.3.2009 15:02:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

A vas zanima? Itk,da vasuser posted image user posted image
Naši pupi se je začelo dogajat... Popadke ima na 3minute tako
da navijamo da se končno sreča z svojim user posted image !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako pa veš.. si šla čekirat na njihovo temo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   full dobr...  go pupi go... nej se nam že pridruži ta fant 

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
27.3.2009 15:13:14   
wani
še jaz držim pesti za pupo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

sem nekje  na forumu prebrala da čaj iz malin pospeši porod  in da ga ženske pijejo že od 32 tedna naprej,celo v avtstrijo hodijo po čaj...in grem jest lepo v lekarno,pa famacevtka pade čiest ven....joj!! Kaj še čakam doma,da je to nevarno,da naj grem takoj v porodnišnico.Pa da prvič sliši da plodovnice ne gledajo..obup kake farmacevtke mamo. ojjjejejeje..
Nimam besed...

Tak da navijam sam še za pupo! dejmo pupa...)))

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
27.3.2009 15:23:11   
majana79
vim, to so pa moški user posted image Ti kar še kako kitico oddremaj, pa bo hitreje minilo. user posted image

Hvala bogu, da se pupi končno dogaja. user posted image user posted image user posted image user posted image Držimo pesti da bo čim hitreje mali prišel k njej.

(odgovor članu wani)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
27.3.2009 15:23:17   
Blueeyes
priporočljiv je po 36t... glih pred kratkim smo o tem govorile na naši temi... zdej ga bomo pa počas začele že piti ena za drugo user posted image  user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
27.3.2009 15:29:29   
ana**
Žabarke,da vas še tukaj vprašamuser posted image  Sm že odprla temo in so bile skoraj vse za Filipa pa me še vaše mnenje zanimauser posted image
Toorej, katero ime:
  • Filip
  • Nal
  • Val
  • Maj

Je tko,da al mojemu ni všeč al pa meniuser posted image  Tko,da zdaj še malo druge sprašujem, na koncu pa se itk sama odločima..

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
27.3.2009 15:36:25   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**
Toorej, katero ime:
  • Filip
  • Nal
  • Val
  • Maj

Je tko,da al mojemu ni všeč al pa meniuser posted image  Tko,da zdaj še malo druge sprašujem, na koncu pa se itk sama odločima..

trenutno sem za ime Maj ali pa Filip

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
27.3.2009 15:36:55   
majana79
Med naštetimi je moj favorit tudi Filip. user posted image  

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
27.3.2009 15:41:44   
Blueeyes
joj kok mori to današnje vreme... mal sonce, mal oblačno... piha... user posted image  user posted image  nič kaj obetavnega.... vikend bo pa dež baje user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
27.3.2009 16:00:49   
knutek

Tud men ni hotela dati bolniškeuser posted image ,pa čeprav nisem več tko mlada,v službi pa sem tud cel dan na nogah.
Tko da sploh ni fajn.Je rekla moja g.,da ona priporoča bolniško  glede na stanje user posted image ,ker je pa z menoj vse
v redu,mi pa ni treba izkoristit bolniške.Moja kolegica je bila pa od prvega dne pa do konca na bolniški,in pol čez eno leto tud,ker ima dva otroka enega za drugim,tko da je ne bo v službi skoraj 3 leta,malo manj. Kje so take g.,ki dajo na bolniško kar tako,na lepe oči?user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
27.3.2009 16:11:47   
majana79
knutek, takih zdravnikov itak ni, samo če imaš težave jih pa kar omeni in to večkrat. Jaz dostikrat kaj požrem pa si mislim, ma bo že, ampak na koncu samo jaz trpim. Meni ni smisel biti zdrava na bolniški ker mi je doma dolgčas pa še nikamor ne smeš it, ampak če mi pa delo povzroča bolečine bom pa to povedala, brez skrbi. Vam bom sporočila kako se bom zmenila v sredo, ko imam pregled. Če mi da predlog za 4 ure, bo ravno prav, ker toliko še prenesem...

Blue, vi ne boste imeli samo dežja ampak sneg, tako da se kar pripravi.

(odgovor članu knutek)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
27.3.2009 16:15:58   
bjondi
Dejmo Pupa7user posted image ,bo pa lepo darilo dobila za roj.dan...

wani ti pa tudi dejmo dejmouser posted image ...a pri vas je spol user posted image  ?

Ana-na tvojo pojavo kakršna si( v pozitivnem smislu) ,pa čeprav te še ne poznam definitivno Filip...

(odgovor članu knutek)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
27.3.2009 20:11:25   
vim
Meni so vsa všeč malo manj Nal, navijam pa za  Vala, čeprav Filip je tudi cortkano, tako kraljevsko ime.Karkoli se bosta odločila je lepo.

Majana79 začni jambrat,nakladat,se držat kot da si že čisto na koncu nosečnosti in pojdi na bolniško. Saj si bila pridna si dolgo delala.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
27.3.2009 20:19:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Blue, vi ne boste imeli samo dežja ampak sneg, tako da se kar pripravi.

kako že pravjo.. s tvojih ust v božja ušesa... kaj bi dala da bi še mal zapadel... a ti to drugač resnmo al se hecaš?? k nisem glih ker spremljala vremenske napovedi... sam vem da bo baje dež drug teden

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
27.3.2009 20:26:42   
Blueeyes
sem spet mal pokukala med marčevke... vidim da še nič novega od pupe... še kr navijajo zanjo... tko k me...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
27.3.2009 20:54:16   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
sam vem da bo baje dež drug teden

Dež naj bi bil že deloma jutri, samo ne bo tako hladno. V noči na nedeljo naj bi se malo ohladilo in začelo bolj padat.
S tem da v torek bo pa že brez padavin. Upam da se do naših tortic že kaj segreje.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
27.3.2009 22:01:46   
ana**
Naša pupa je ob 19.02 postala mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?