|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
27.3.2009 16:55:15   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Punce, kok dolgo ve kuhate korenje???

Nimam pojma, kak naj vem da je kuhano. Probat pa ga ne morem, ker korenja ne MARAM, GA NE PRENESEM.

Jaz ga kuham 25min. do pol ure, da je res čisto skuhanouser posted image
Jaz sem tukaj Lovelyuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
27.3.2009 16:55:42   
iraira
Pa še nova stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
27.3.2009 17:07:43   
Lovely
No fino fajn, se že bolje počutim user posted image
Veš kok se je moje dete zdajle pokakalo. Ko ta velika. Jak. Joj  sori, ful zanimivo temo sem zbrala, ni kaj.

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
27.3.2009 17:08:26   
Lovely
Šele zdaj sem uočila anketo o seksu Jolly...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
27.3.2009 17:28:55   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Kje je kaka anketa o seksu???????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
27.3.2009 17:31:12   
janja 27
VALLA maxi uživaj danes user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly kaj pa će je bila zelenjava pretopla...ker si napisala da jo je po kašici pojedel ker meni manca sploh ni tela toplega obroka k se je shladilo pa je vse pospravlauser posted image

lovely pejd po testuser posted image user posted image user posted image sam da nam ne boš iz zapora pol pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak da tu zamuja ker si bla mal nervozna in slabe volje zadnje dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

.100 noga bi tud jaz rabla kako prevajanje kdaj za mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iraira a sedaj te je pa še vročina napadlauser posted image user posted image user posted image user posted image šššššššššššššššccccccccccccccc bacili

goga  a te bi presedajo obiski s šihtauser posted image user posted image user posted image k ti prinesejo vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image k meni jih pošlji...name se niti spominili nisouser posted image user posted image user posted image user posted image

si skuhala korenje??? jaz ga tud kuham tam okoli 25 minut....provaj....moraš se navadit na vse okuseuser posted image user posted image user posted image user posted image kot tvoj rokuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
27.3.2009 17:32:42   
janja 27

Kje je kaka anketa o seksu???????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ob stran na desni so ankete....pa je bila en dan kolikokrat na teden sekste..pejd na ankete na rr pa jo boš našla...........pa ti itak ni treba odgovorit ker VSE vemo da VSAK DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3582
27.3.2009 18:14:48   
PikicaStonoga
Joj, mene pa spet nekej ena joška boli ...že tretjič v 5 mesecih ...upam, da hitro zrihtam, tako kot prvič in drugič :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
27.3.2009 18:17:39   
Pšemek
PikicaStonoga, zdej si že zverzirana, bo šlo še hitreje user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
27.3.2009 18:31:20   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Sem si ravnokar zmerila vročino, ker se tako povoženo počutim _ 37.8user posted image . Zgleda da bo mene tudi doletelo to kar tebe Jollyuser posted image

U jej bogica...upam, da ti mine prej kot meni. user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
27.3.2009 18:31:53   
jolly123

Punce, kok dolgo ve kuhate korenje???

Nimam pojma, kak naj vem da je kuhano. Probat pa ga ne morem, ker korenja ne MARAM, GA NE PRENESEM.

Jaz ga prebodem z vilico in ko se mi zdi dovolj mehko ga dam ven.

Neposredna povezava do sporočila: 3586
27.3.2009 18:33:21   
jolly123

Še zmer me hoče neki depra, ne vem zakaj. Res rabim eno konkretno meditacijo in taiji ob morju. Ponavadi sem šla za 5 dni na taiji tabor v Poreč za prvomajske in smo delali 5 ur na dan, kak raj ej. Bog ve kdaj bom spet lahko... Pogrešam moje morje. MOJE Lučka user posted image , mah sej ne, lahk je tud tvoje ko maš že 1 val doma.

Dej ne govori...meditacija..sploh ne vem kdaj je bila nazadnje. Res se moram malo v roke vzet.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
27.3.2009 18:34:54   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jolly kaj pa će je bila zelenjava pretopla...ker si napisala da jo je po kašici pojedel ker meni manca sploh ni tela toplega obroka k se je shladilo pa je vse pospravlauser posted image

vidiš na to pa sploh nisem pomislila user posted image Čist možno

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
27.3.2009 18:35:26   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ob stran na desni so ankete....pa je bila en dan kolikokrat na teden sekste..pejd na ankete na rr pa jo boš našla...........pa ti itak ni treba odgovorit ker VSE vemo da VSAK DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
27.3.2009 19:17:12   
Tejčika29
Hojla,

končno petek, čeprav vikend ne bo nič posebnega, sva povabljena v toplice ampak se nama ne da delat neke kilometrine za eno kopanje, tako da bo klasika, kosila in sprehodi pri staših v Celju, pa kak obisk in to je to. Tud jaz si želim kakšne spremembe, ampak pred prvim majem ne bo morja.

Sicer smo po starem, vas berem, vidim da niste nič kaj razpložene, kot jaz tudi ne.

Jolly- privoščim ti, da urihtaš tvojga, ker tole meni tudi ne bi bilo všeč, dam ti popolnoma prav, tule moraš nekaj ukreniti. Moj je kar ok, je zdaj veliko več doma, tudi prijatelje je dal na stran, je pa res, da imajo tudi oni udaj več ali manj majhne otroke in vsi šibajo domov, mogoče kdaj pa kdaj kakšna pijačka ali če kakšnega otroka zapijejo. Meni se zdi tako prav, saj sva se oba odločila za otroka in morava oba biti z njim, Alina je tako čisto nora na mojga.

Imejte lep vikend, M.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
27.3.2009 19:47:02   
gogabojan
Korenček - no way
Banana   - no way

Korenček + banana (po majhni borbi) - yes way user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim punce katastrofa.

Moja tašča, ga rada rukne. Prav tako njen partner. Kadita obadva po dve škatlici na dan. On je zaposlen, ona brezposelna, ker je invalid.

In ona kliče, da naj ji pošljemo 30 evrov, ker nima za jesti nič. Ne razumite me narobe, saj ji z veseljem pošljem, za hrano seveda. Glede na to, da pa je alkoholik, pa ji nočem.

Sva se pošteno spičila zdaj z mojim.

Saj vem, da je njegova mama. Ampak za alkohol in cigarete pa ji res ne mislim dajati denarja. Itak nisva na višku z dnarjem, ona pa hoče dnar. Če nebi živela tako daleč, bi šla jaz v trgovino in ji fasungo nabavila, tako pa ne morem. Pa saj je bila plača pred 9 dnevi.

No zgodba: Je pomoje kr pošten alkoholik ona. Si je zlomila levi kolk, ker nič ne je in sam pije. Potem pa je bilo ok. Nato je spet začela piti alkohol, pa si je zlomila še drug kolk. Zdaj in pije alkohol in zraven tablete žre. (saj imam rada taščo, sam ne prenesem, da se tako uničuje). Ko smo bili tam, je malega vzela PIJANA v naročje. Jaz ko sem jo videla, sem takoj skočila da vzamem otroka, ona pa mi ga ni hotela dati. Pa sem rekla mojemu, pa ji ga je moj strgu iz rok. SAMA NE MORE HODITI, DA HODI PIJANA Z MOJIM OTROKOM V NAROČJU. Sem svojemu rekla že takrat, grem na obisk, pijana pa ne bo zraven mojega otroka. Če pa ga bo spila, grem pa takoj domov.

No zdaj pa, vedno  ko smo bili dol, čez vikend, sva nabavila fasungo za to, ko smo mi dol hrane, plus višek, da bosta še imela. Sva vedno zapravila okoli 200 evrov. Pa tam smo sam čez vikend.

Pri mojih npr. vedno jeva, večinoma smo pri mojih k so stran 1 km, pa nam še včasih kaj dajo za domov. Mama zaradi recesije ne dela, prvi dan službe pa si je še roko zlomila. Oče pa je v penziji pa dobi penzijo samo 400 evrov. Pa vseeno vse nas futrajo. Pa nikoli niso moji rekli, da jim posodimo denar, čeprav bi ga rabili. Pa nikoli nismo mi, k redno jemo pri njih jim nič kupili fasunge - tako kot pri njegovih.

Pa saj to nima veze. Gre se za to, da tašča rada pije. In joka po telefonu, da nimajo za jesti. So bili pri nas na obisku in je prav tako jokala, ker ji je manjkal alkohol. Ko pa je dobila alkohol, je bilo vse ok.

Spičila pa sva se zato, ker sem slabe volje ratala, ko je reku, da ji bo dal denar. Saj bi ji jaz tudi, sam tako vem, da ga bosta zapravila za alkohol, ker brez alkohola ne moreta živeti.

Pa sem mu rekla, da jaz bi voziček, on pravi nimamo tok dnarja (da bi kupila tistega k ga hočem, pa saj ni drag 150 evrov). On pa bi dal za alkohol njim. Saj vem da ma mamo rad, ampak dam roko v ogenj da jim se gre zaradi alkohola. K ona spije najmanj 2l na dan vina. O njemu pa da ne govorim.

Pa je reku, moj dnar je, jaz bom delal z dnarjom, kar jaz želim. To me je tako prizadelo. Njegov denar. Mislim halo.

Bi pa morali iti na Jezersko čez vikend. In sem rekla, da ne bom šla, ker nimamo denarja. Si ne bom mogla privoščiti to. Pa sva se še bolj skregala.

Saj sem prav naredila, ko sem rekla, da nočem iti na Jezersko. Res, je treba natankat, darila kupit, meti še tam dnar. Iti ven jest,.........

Recite, da sem prav naredila.

Vem, da mu je žal in da ga srce boli, ker mu je mama jokala. Saj je meni tudi zeloooo hudo. Sam vem, roko dam v ogenj, da bosta alkohol kupila. K masta skrinjo polno mesa. Vsaj mela sta jo pred 14 dnevi. Pa ona zelo malo je mesa. Tak da ne verjamem da gre za hrano. Pa joka na tak način, samo takrat, ko ji manjka alkohol.

Joj, tako hudo mi je, ker sva se skregala zaradi tega. K je njemu hudo zaradi mame, je meni tudi hudo. Alkoholizem pa ne podpiram. Sem mela slabe izkušnje z alkoholiziranimi ljudmi. Tako da,.........

SE opravičujem za ta post, toda men je tako hudo, in hkrati sem tako jezna zaradi tega.

K se vedno če se skregava, se zaradi njegovih in alkohola, ki je pri njihovih prisoten.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
27.3.2009 19:48:38   
gogabojan
Vem da je ta post full oseben. In marsikatera bi rekla, lej ka razlaga osebne stvari gor. Sam boli me kur.... kaj si kdo misli.

MORALA SEM DATI TO VEN IZ SEBE.

Ne mi zameriti prosim.

Nimam trenutno nikogar, da se z njim pogovorim o tem

Neposredna povezava do sporočila: 3592
27.3.2009 20:13:13   
Lovely
Gogabojan, nehaj se opravičevat prosim te.

Vse si prav naredila, prav reagirala, še občudujem te, da nisi na grd način znorela (jaz sem te dni ravno take volje namreč in se težko krotim). Sicer vedno rečem kdo sem jaz, da sodim, se mi pa pač zdi zelo neodgovorno od tvojega, da sploh pomisli, da bi mami dal denar v dani situaciji. Vi bi morali biti njegova prioriteta madona, ne mama. Rok rabi voziček - to je prvo kar mora kupit ne pa alko.
In vem, da ti je zdaj ful hudo. Ampak ga ne smeš odrinit od sebe, zdaj ga moraš stisnit k sebi, da mu pomagaš, da se zave kaj je bolj pomembno. ne ga stran odrivat in mulo kuhat k bo tako bližje mami.   

Je pa pri nas ista zgodba. moji bi gate slekli za naju, njegovi pa hladni kot špricer pa še medkulturna razlika seka čisto preveč. Kar me čisto vsakič vrže s tira. Ampak se premagam in sem politična. Vežem ga ful nase takrat, da ne pozabi svojih prioritet.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3593
27.3.2009 20:15:48   
Lovely
Gogabojan, imaš ZS

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
27.3.2009 20:18:50   
Lovely
grem jest. vas berem kasneje. papa

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
27.3.2009 20:26:49   
Dream

Korenček - no way
Banana   - no way

Korenček + banana (po majhni borbi) - yes way user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K se vedno če se skregava, se zaradi njegovih in alkohola, ki je pri njihovih prisoten.

Jaz vso zelenjavo in sadje na drobno narežem in se prej skuha, torej je dovolj 15 minut. Danes sem mu dala hruško, pa nekak ni bila najbolj priljubljena zadeva. Sicer pa lahko poskusiš tako, da med korenček zmešaš malo krompirja in malo kolerabe.

Enako ne podpiram alkohola in po mojem mnenju si imel čisto prav, da si se bunila okrog tega ali bo dal denar ali ne. No, pa saj veš, moški drugače razmišljajo o tem -  moj in tvoj denar. Verjetno je bil razburjen in je tako odregiral. Ne žri se preveč, se ne splača. Saj veš, da ti bo rit še bolj zrasla, če se boš sekirala.

Neposredna povezava do sporočila: 3596
27.3.2009 20:30:35   
Pšemek
gogabojan, te popolnoma razumem, obenem pa razumem tudi tvojega, kajti tudi sama se že vrsto let srečujem z alkoholom in imam v družini alkoholika. Je pa ta oseba moja mami, zato po eni strani razumem tvojega. Tudi meni gre alkohol in pijane osebe dobesedno na živce, zato sem tudi vedno vsa živčna in slabe volje, če moj kdaj preveč spije. In se takrat tudi vedno skregava.

Moja mami pije že zelo dolgo, že več kot štiri leta hodi tudi na AA in na začetku je pomagalo oz. je nehala piti, potem pa je spet začela. Zakaj? Ne vem! Vsaj predvidevam, da je k temu pripomoglo dejstvo, da je izgubila službo. In ker je že toliko stara in spada pod težko zaposljiv kader, nove službe ni dobila. Pred pol leta je potekla tudi doba, ko je prejemala prispevke od zavoda, socialne pa ne dobi nič, ker imata oba z očetom skupaj preveliko premoženje. Tako da trenutno živita samo od očetove pokojnine.

Drugi problem pa je ta, da je moja mami preveč ponosen človek in nikoli ne prosi za pomoč. Zato sva se z mojim dogovorila, da ji mesečno anonimno pošiljava 100€, pa čeprav gre morda del tega denarja tudi za pijačo. K sreči imava midva toliko dohodkov, da si trenutno to še lahko privoščiva. Na dejstvo, da gre del tega denarja za pijačo, po pravici povedano, sploh ne razmišljam, saj raje vidim, da ima in za hrano in za pijačo, kot pa da bi ves denar, ki ga ima porabila za pijačo, za hrano pa skoraj nič. Skratka, raje vidim, da je in pije, kot pa da samo pije. Žal je tako. Ta njen ponos pa ji preprečuje tudi to, da bi se s komerkoli od nas pogovorila, da bi nam zaupala svoje težave,kaj jo muči, saj sem prepričana, da so težave, ki jih zadržuje v sebi tudi razlog, da se ne more izkopati iz tega sranja. Sem že velikokrat pristopila do nje z namenom pogovora, pa nisem nikoli nič dolgoročnega dosegla. Zdaj, ko imam Nejko pa tudi časa nimam več toliko, žal.

Se je pa tudi pri nas pripetilo, da je pijana prijela Nejko v roke. Celo ko je imela Nejko v naročju, je šla v sobo in spila, kolikor pač je takrat uspela. Pije namreč na skrivaj, čeprav vsi vemo, da pije in kdaj pije. Ker poznam Nejko in njen jok vem, da jo je takrat odložila (verjetno na posteljo) in spila. Jaz sem zaslišala, da Nejka joka in sem prihitela k njej, a jo je ta čas mami že vzela nazaj v naročje in jo dala meni, ko sem prila do niju. Kasneje sem slišala, kako je šla zapreti flašo. Sem tudi sama že razmišljala o temu, da bi ji dala ultimat, da ko smo mi tam in ko ima Nejko v naročju, naj ne pije, sicer nas ne bo več tja. Samo močno dvomim, da bi s tem kaj dosegla, oz. bi le še slabše naredila. Pa tudi sama se ne bi mogla zadržati da ne bi več k njim hodila, saj je sedaj pri njih na oskrbi moja babica, ki ima raka pljučnega raka z zasevki na možganih in ne bo več dolgo živela. Že zaradi nje bom tako jaz, kot tudi Nejka z mano, čim večkrat hodili tja. No, pa to je že druga zgodba.

Kar sem ti hotela povedati je, da je alkoholizem, tako kot vsaka odvisnost, ena kuruser posted image  bolezen, pri kateri je treba biti zelo previden in je še strokovnjaki ne pozdravijo, če bolnik ne sodelje. Kaj šele, če bi se zdravljenja lotili jaz ali ti, ki sva popolna nevedneža na tem področju. Pogovori se s svojim in probaj ga razumeti, kot naj tudi on tebe proba razumeti. Žal je tako, da je pri alkoholizmu ponavadi vpletena cela družina.

Jaz se, za zdaj, ko me Nejka najbolj potrebuje, probam kar najbolj distancirati od tega in se ne sekirati zaradi tega, žal. Bi rada pomagala mami, ampak ji ne morem in ne znam, zato sem se odločila na prvo mesto postaviti sebe in mojo družino.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3597
27.3.2009 20:55:16   
PikicaStonoga

Saj vem, da je njegova mama. Ampak za alkohol in cigarete pa ji res ne mislim dajati denarja. Itak nisva na višku z dnarjem, ona pa hoče dnar. Če nebi živela tako daleč, bi šla jaz v trgovino in ji fasungo nabavila, tako pa ne morem. Pa saj je bila plača pred 9 dnevi.

Mamo tak primer v sorodstvu (moževa teta). Sicer ne pije, kadi pa. Nikol nima denarja, ampk dela pa tud NIČ. Živi v hiši, pa še vrta al pa ene kure, da bi ji jajca znesla nima .Sorry, jaz se pa ubijam, pa mam dve službi, ap še v porodniški delam. A men je pa lahko? Mojmu je blo na začetku težko, ampk sva se zmenila, da kadar greva na obisk, vedno kaj neseva (moko, sladkor, kavo, ...-fasngo), denarja pa en dajeva.

No zgodba: Je pomoje kr pošten alkoholik ona. Si je zlomila levi kolk, ker nič ne je in sam pije. Potem pa je bilo ok. Nato je spet začela piti alkohol, pa si je zlomila še drug kolk. Zdaj in pije alkohol in zraven tablete žre. (saj imam rada taščo, sam ne prenesem, da se tako uničuje). Ko smo bili tam, je malega vzela PIJANA v naročje. Jaz ko sem jo videla, sem takoj skočila da vzamem otroka, ona pa mi ga ni hotela dati. Pa sem rekla mojemu, pa ji ga je moj strgu iz rok. SAMA NE MORE HODITI, DA HODI PIJANA Z MOJIM OTROKOM V NAROČJU. Sem svojemu rekla že takrat, grem na obisk, pijana pa ne bo zraven mojega otroka. Če pa ga bo spila, grem pa takoj domov.

Jaz bi pop...ne bi dovolila alkohola pred svojim otrokom ...pa je lahko še 10x mama. Se bo mogu tvoj z mamo pogovorit, samo vidva morta bit na isti strani.

Pri mojih npr. vedno jeva, večinoma smo pri mojih k so stran 1 km, pa nam še včasih kaj dajo za domov. Mama zaradi recesije ne dela, prvi dan službe pa si je še roko zlomila. Oče pa je v penziji pa dobi penzijo samo 400 evrov. Pa vseeno vse nas futrajo. Pa nikoli niso moji rekli, da jim posodimo denar, čeprav bi ga rabili. Pa nikoli nismo mi, k redno jemo pri njih jim nič kupili fasunge - tako kot pri njegovih.

Pr nas je enako, ampak pri obojih starših. Finančno ne morejo pomagati, ker so al v penziji s penzijo kot tvoj oče al pa navadni delavci. Pomagajo pa fizično (če majo čas nama pomagajo delat na hiški) in tud s hrano z vrta. Nama to VELIKO pomeni. Vedno ko greva do njih mava polno vrečko hrane in za to sem jim hvaležna!!!Obojim. Pa midva res dostkrat ostaneva cel vikend pri enih al pa drugih pa res nič ne pričakujejo od naju, samo to, da sva z njimi.

Pa je reku, moj dnar je, jaz bom delal z dnarjom, kar jaz želim. To me je tako prizadelo. Njegov denar. Mislim halo.

Pri nama ni moj, njegov. Halo. Skupaj sva. MIDVA morava prit čez mesec, torej je denar NAJIN.

Bi pa morali iti na Jezersko čez vikend. In sem rekla, da ne bom šla, ker nimamo denarja. Si ne bom mogla privoščiti to. Pa sva se še bolj skregala.

Saj sem prav naredila, ko sem rekla, da nočem iti na Jezersko. Res, je treba natankat, darila kupit, meti še tam dnar. Iti ven jest,.........

Recite, da sem prav naredila.

Te čist razumem, se tud jaz odpovem enodnevnim izletom, ker poberejo največ denarja. Najprej NUJNE stvari.

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3598
27.3.2009 20:55:37   
gogabojan
Oj.

Evo, moj je šel na nogomet. Sem končno lahko poklicala svojo mamo in ji potožila. Solze pa so tekle v potokih.

Je pa mama moja dala fajn idejo. Je rekla naj denar pošljeva njegovi sestri (živi 20 km proč), in naj sestra kupi fasungo, tako sigurno ne bo šlo za pijačo.

Glede Jezerskega (tam bi se dobili njegov brat in sestra), je pa mama moja rekla, da naj gremo tja, in naj udarim po mizi, in naj najdemo neko rešitev. Če ne, naj se vsaj zmenimo, da bomo dajali denar, sestra pa naj kupuje hrano. Tako ne bo nič pijače.

Ma moj malček se noče in noče zbuditi. Tako čudno joka in cvili. Morda je bilo preveč, ko smo meli obiske, in je tamala njihova fulll skakala okoli roka. Potem, ko je rok hotel spati, je pa mala full cvilila.

Drug GLAVNI PROBLEM.

Sem šla na blato. Sem si obrisala rit (sorryte izrazu). Madona, saj sem kakala samo KRI. DOBESEDNO SAMO KRI. Se obrišem spredaj, (sem mislila da zaradi menstruacije, k sem jo mela) ni bilo nič. Spet se zadaj obrišem fulllllllll živordeča kri. Pa saj me anus nič ne boli. Niti nič.  VSEENO PA ČIST KRI KAKALA. Kaj za user posted image user posted image user posted image pa je zdaj to????????????????''

Pa kot da nimam zadosti problemov, zdaj pa še to.

Mah v tem trenutku bi najraje vzela puško in se šicnila v glavo.

Je mama rekla da sem preveč občutljiva že cel lajf, zadnje čase pa preveč. Morda zaradi mlaja. Je še brat pršu in se z mano po filozofsko pogovarjal.

Mislim, katastrofa na katastrofo.

Pa aja, k sem roka rodila. Moji so za ''babine'' (k pridejo dojenčka pogledat) dali 200 evrov (čeprav nimata keša), kupila stvari, hrano, ma ni da ni.

Njegovi... bojanu čokolado in bombončke, mojemu vžigalnik, meni kao kavo (pa vejo da je ne pijem).

KATASTROFA V LAJFU. Kaj sem naredila na robe, da me življenje mora tepsti non stop po glavi. Pa sem glih mislila, uuuu fajn, nam bo šlo zdaj na bolje. Bomo meli majhen višek.

Ni mi več do nič.

Sorite k utrujam s tem. Če mami povem to, mama takoj reče daj tablet prid iskat pa se mal pomiri. Mah kakšen tablet.

Tak da,..................................

Punce ve ste super. Bog (če verjamete v njega ali ne), naj vam nakloni srečo, zdravlje in zdrave dojenčke še posebej.

Men pa naj odžene tega user posted image k se me drži že nekaj časa. Da bom lahko spet začela uživati, ne pa da bom sama doma in razmišljala o problemih. K mam pa ressssss fulllll cajta razmišljat o tem.

Zdaj mam vsaj hobi RR pa farmo na FB, da nebi znorela, k bi drugač sam analizirala probleme in bi se mi dobesedno ODFUZLALO.

lp

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
27.3.2009 20:57:11   
PikicaStonoga

Je pa pri nas ista zgodba. moji bi gate slekli za naju,

pri nama pa oboji pomagajo maksimalno, sam tale izraz pri nas res drži...sebi bi vzeli iz ust, da bi imeli mi jesti ....

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?