detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo tko ,da se vam malo javim Z dragim sva očistila okna-ja čeprav bo danes dež a jutri mojega ni doma dopoldan ker dela tko da smo to naredili danes,eno delo manj,sedaj pse perejo zavese,potem še dam posteljnino,........in mislim ,da se mi bo dan že počasi iztekel Moram vam pa povedat da sem šla prej po pošto in nam nekaj dvigalo popravljajo tko da sem šla peš dol iz peš gor v 7.nadstropje.Pa pridem gor zadihana k konj samo so se nekaj vozili z dvigalom ,a sem rekla jaz sem noseča in se ne bom ,saj je gorela lučka k so popravljali še,pa naj kir drug ostane not jaz ne bom ,sem že 1x dost v največjem neurju(še nisem bila )no in pol pridem pa reče dragi ja ki si pa bla ,pa rečem pa ka ti mene kdaj poslušaš če sem ti rekla da grem in da pridem čez 5 min,je pa rekel nisem ču k sem pa gledal tv na slo2.Je reku da bi un šel drgač -deci kpmk:ja preko sončka ,sem dala uno slikco gor -najboljši očka na svetu in jo dobila v 4dneh malcekvita.ja potem boš rodila pa 2.4 k imaš pregled.srečno diti .lepo da si se javila in da si e 2v1 in zdrži do 4.4 nalini:sem vam rekla da bo šla še ta teden čestitke mami in družinici detelja:ja zdaj pa gre zares,ti si naslednja ali pa,........ klavdyk;čestitke za 37t ,ja volja se najde k pogledam kako je vse mazano in prašno pa čeprav je ni se spravim in potem me prime še za kaj več in potem je vse lepo narejeno mene mal še pusti na miru no, da vam povem še eno štorijo....pridem iz lab. in vidim na tistem izvidu, da je spet neki povišanega...sem bla že cela paf kaj če me da v P...pol pa me gin. vpr. če sem na tešče...jaz pa "pa saj noben mi ni rekel, da moram bit" pa gin. seveda vam ni saj vam tudi ni treba, da ste...sem rekla, da nisem...pol pa je tko mal čudno pogledala pa nič...sem rekla, da sem pojedla kos kruha in kakav sem spila sem pa mal lačna...pol pa mi reče premalo jeste za ta čas...jaz jo na veliko pogledam pa si mislim kako le premalo jem...če pa se redim ko pujs...pol pa mi reče malo več jesti ...sicer je res, da sem včeraj pol 12 imela kosilo pol pa sem le še 2 jogurta pojedla in to je bilo vse....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|