afnica mala
|
Neli je tud na Primotrenu. Men pa ni všeč, ko je imela Neli bronhitis, sva dnevno hodili na kontrole in je opazil, da ima en ušesek rdeč in ji je predpisal nove (poleg Primotrena) antibiotike, ona pa že tko pod minimumom s hrano (pri teži 5.500kg je jedla le 400ml mleka), potem je zaradi ant. dobila še drisko in sem klicala in ukinili antibiotik - to je bilo v ponedeljek pred zaključkom njegovega delovnega dne. Potem je rekel naj pridemo v torek po drug a. smo šli- je bilo vsaj 15 bolanih otrok v čakalnici- smo sam obrnili. V sredo pa je ugotovil, da sta ušeska ok. Ampak ta rdečina se je selila v četrtek na enem ušesku, v petek na drugem, v pon zjutraj na enem, v ponedeljek pop, na razvojni na drugem,v sredo pa je bil ok, njo pa nič bolelo, pa še kaj drugega. Hvaležna mu pa bom, ko je bila stara 1 mesec je dobila drisko, sva jo peljala in je dal napotnico, so naju sprejeli na gastro, po prtegledu Sanforda so ugotovili bakterijo e.colli. terapija, pa zaščitna doza do januarja, ko je imela m-zug(kako se to napiše), kjer je potrjen na levi 3.st, na desni- 1.st. mi prosim lahko poveš kateri so drugi 3 antibiotiki, ker ti povem, zadnjič kličem nefrološko dr. Rino Rus - pa se je oglasil en drug dr. in sem mu povedala zakaj kličem (če je treba povečat dozo, ker njen p. je rekel, da ne ve kako to gre in naj pokličem nefrološko) in me je ta dr. nahrulil, kot da sem jaz kriva, če njen p. ne ve kako dozirat antibiotik ej, veš da si me ful potolažila, ker tvoja punčka ni imela nikoli vnetja kljub 3 st A vi ste na 2 meseca delali kontrole? nam so na nefrološki rekli na 3 mesece. Itak sva bile že vmes na gastru, pa so delali tudi kontrolo urina, pa naslednji mesec ji grozi ponovni sprejem, če se ne zredi v tem mesecu kaj več- ne kaže dobro.
|