|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
17.3.2009 9:32:38   
anmp2601
Uuuu otika, to pa je bla porcija!!!! user posted image user posted image user posted image  A gremo dans tud na en "điro" ob bistrci? Jst sem zmenjena ob 11:30 z jano28, pa se nam lahko pridružiš. Se slišmo! Kaj pa ostale mamice, pridete kej do Bernardija?

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.3.2009 16:49:58   
Anonimen
Jao anmp ... smo se falili danes ... jana28, da ne boš mislila, da se te izogibam user posted image ... ma ravno ko sem šla ven pa da bi te poklicala, me je poklicala ena prijateljica, če sem za en điro ... pa smo šli pol no in od doma sem šla malo pred enajsto uro, domu sva pa malo prejle prišli, tak da sva bili prvič celih 5 ur zunaj ... ma je bilo fletno!!! user posted image

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
17.3.2009 19:30:56   
Jana28
ja, saj vem da se naju zihr namenoma izogibata!:)

ni problema, se nam bo že enkrat ratalo dobiti! jaz mam zaenkrat še precej poln "urnik" ker smo še precej sveži in bi vsi radi videli najino pupo, tako da komaj vse stlačim v en teden:) upam, da bo kmalu kaj bolje...

čestitke za pet uric zunaj! nama je danes ratalo bit 2,5 ure od doma (mal sva vozičkali z anmp, pa kofetkali na sončku-super je blo!!, pol sva pa še mal shopingirali in bli še na pošti). za naju je na tej stopnji to kar precej:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.3.2009 22:27:43   
ketinejko
Pozdravljene

Mene pa zanima ali ta telovadba za mamice in otročke še obstaja? Full bi hodila ali pa vsaj vozičkala z vami na sprehode.user posted image  Sem iz Domžal-Ljubljanska c. in imam 3 mes. starega sončka.user posted image

Če je katera zainteresirana, bi bila zelo vesela.user posted image

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.3.2009 16:12:16   
Čebel@
ola mamice!
neki me zanima:ima katera(no vaši user posted image ) za pediatra Tršinarja?kakšen se vam zdi?ena kolegica mi je rekla da full komplicira in da se drži tabelic.
v torek imava s Hano 1. P in me je zdej kar malo strah ratalo da bo kej komplicerov ker je moja bejba bolj pri tamejčkenih(so mi med nosečnostjo rekli da je zastoj rasti-no pa ni!)

lep sončen pozdrav-pa pazite da vas ne prepiha!pa pa

(odgovor članu ketinejko)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.3.2009 20:08:19   
petrax
Ketinejko si pol poslušala moj nasvet? No upam da ti rata dobit kakšno za vozičkač, se pa tud jaz kej oglasm, magar nasledn teden kej.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 231
18.3.2009 20:44:21   
jada
Živjo

Majchy23 - jaz sem imela pri starejši hčeri  Tršinarja, imela sem ga  cc 1 leto in potem sem šla h Klemenčičevi. Z Tršinarjem osebno nisem bila zadovoljna, ker se ni dalo z njim nič pogovorit, poleg tega sva imela pa majhen konflikt glede zdravljenja hčere. Pa osebno ne kompliciram ampak pri njem nisem bila popolnoma prepričana v pravilno zdravljenje, kar se je kasneje izkazalo za upravičeno. Ampak da te ne bi strašila, vsak ima svoje izkušnje z njim, veliko jih ima dobre.

Je pa tako da je vedno gneča pri njem. v posvetovalnici se pa zelo malo stvari z njim sploh lahko zmeniš ali izveš. Poleg tega pa zelo rad pošilja naprej tako v laboratorij kot z napotnico v Ljubljano.

Sporoči kakšen se ti je zdel

LP

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 232
18.3.2009 21:34:16   
ketinejko
O lejo:):):)petrax, po parih sekundah sem pa le ugotovila, da si to ti.user posted image
Sem poslušala tvoj nasvet, itak!user posted image
No, pol se pa oglas kakšen dan s Kristjanom.user posted image

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 233
18.3.2009 21:58:00   
anmp2601
Čer,

ketinejko, dobrodošla. Itak se nam lahko kadarkoli pridružiš, čeprav nam še ni uspelo organizirati skupnega zmenka. Ko boš za vozičkanje, mi kar pošlji ZS.
Za telovadbo pa nisem sigurna, če sploh še obstaja, ker sem nehala hoditi. Pomaranča, tila7, a ste ble dons?

Kar se pa tiče našega zmenka, mamice.... Kaj pravite, a se končno zmenimo v ponedeljek ob 12h v Bernardiju? Seveda če nam bo sonček naklonjen.

O lej jo jada se končno oglasila. A vi mate tud Klemenčičevo? Mi tud. A si zadovoljna z njo? Men je kul. Itak se pa zdravnik izkaše šele takrat ko otrok zboli. A Balance si pa čist odpisala.? Škoda.

Lahko nočko

(odgovor članu ketinejko)
Neposredna povezava do sporočila: 234
19.3.2009 7:50:35   
jada
jutro

anmp - ja mi imamo tud klemenčičevo in sem z njo ful zadovoljna. Balance sem odpisala, hodim pa na fitnes, pol septembra si bom zbrala pa ali pum ali step. bomo videli.

No upam da nam v ponedeljek uspe, če bo lepo vreme bi jaz skoraj raje imela tale zmenek kako uro prej.

lp   

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 235
19.3.2009 8:33:51   
pomar*ANČA*
mene ni bilo na telovadbo, ker gal spet!! nekaj kašlja in posmrkuje in se mi ni zdelo primerno, da ga peljem.... bova pa konec meseca začela z plavanjem v atlantisu.

če bo sonček v ponedeljek pridem-o, kaj ne mengšanke??sicer bi meni tudi kako urco prej bolj ustrezalo, ampak prišla bom pa tako kot boste rekle.

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 236
19.3.2009 11:25:02   
anmp2601
No pol smo zmenjene v ponedeljek 23.3. ob 11h v Bernardiju!!!! Kdor pride, pride.

Otika, drugi teden se nam pa začne plavanje!user posted image user posted image user posted image user posted image   Komi čakam! A si že najdla kopalke?

Lp

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.3.2009 12:03:18   
jada
No super tole za ponedeljek, ob 11 bo prav fajn, tako da se vidimo, samo upam da bo tudi vreme ok.

lp

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 238
19.3.2009 13:34:15   
Čebel@
klemenčičeva ne sprejma večuser posted image user posted image user posted image user posted image bom počakala do torka pa bova šle k tršinarju in bom videla kakšen je-zaenkrat nisem še nič dobrega slišala o njem......če mi ne bo ok,ga bom pa defnitivno zamenjala

mogoče se pa v ponedeljek vidimo-upam da bo lepo vreme

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 239
19.3.2009 20:55:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601

No pol smo zmenjene v ponedeljek 23.3. ob 11h v Bernardiju!!!! Kdor pride, pride.

Otika, drugi teden se nam pa začne plavanje!user posted image user posted image user posted image user posted image   Komi čakam! A si že najdla kopalke?

Lp

Jaaa plavanje!!! Sicer me enmajčkeno skrbi, ker je šele ob 5ih, pa je naša flenča že kar sitkana takrat, ampak ker bo nagica bo pomoje uživala. Kopalk pa na žalost še nisem našla ... včeraj sem iskala svoje stare, pa sem jih nekam zelo dobro pospravila in jih zdaj ne najdem user posted image ... mi je pa mami dala soje za pomerit in ene bojo za silo dobre, tak da če drugih ne najdem si bom potem tiste za nekaj časa sposodila ... đizs!!! user posted image

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
20.3.2009 10:16:45   
anmp2601
Ja, jst tud ne vem kako bo z našim sončkom na plavanju, ker je mal pozna ura, ampak tko kot ti praviš, ko bo nagi nagi, bo pozabil na sitkanje.user posted image
Za kopalke tud jst nisem čist ziher če so mi moje lanskoletne prav.user posted image user posted image Upam da. Če ne pa grem jutri na hitrco v šoping.

No zdej grem pa Lukcu narest malico in sicer papajo ter banano. Mmmmmljask.user posted image user posted image  Pol pa na telovadbo.

Pozdravček pa lep vikend user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
23.3.2009 8:13:17   
jada
Jutro punce

pride danes katera ob 11 v bernardija??????

lp

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 242
23.3.2009 9:12:01   
Jana28
dobro jutro!

naju danes žal ne bo v Bernardija, ker sva ob 12h naročeni v razvojno ambulanto. ampak uživajte še za naju in pozdravčki vsem-upam, da vam tokrat rata!:)

zdaj pa še eno strokovno vprašanje tistim, k mate več izkušenj kot jaz-naša pupa je včeraj popoldne dobila rdeče fleke po celem telesu, pa vsa je bla nemirna, skoz neki jokcala, kar ji sploh ni v navadi. pa zdaj ne vem, ali je to od AD3 kapljic, ki jih tudi ne prenaša dobro in sem dala včeraj eno kapljico več (ampak že ob 8h zjutraj, tako da bi učinki po moje morali biti vidni zgodaj dop., ne šele proti večeru?!), ali jo ti rdeči flekci srbijo!?
na prvi pogled izgleda kot izpuščaj, ampak očitno ni, saj če s prstom pritisneš na kožo, le-ta ni več rdeča, ampak se obarva v belo (ko spustiš pa spet nazaj). enkrat sem brala, da bi to lahko bilo od tega, k ji je prevroče, ampak mislim, da ji ni, ker sem ji eno plast slekla, pa ni bilo nič bolje. temperature pa tudi ne namerim?

nimam pojma kaj je...ne bi pa rada letela k Klemenčičevi, ker je tam (predvidevam) malo morje res bolanih otrok, pa naj mi še kaj stakne...

če ma kjera kakšno podobno izkušnjo ali idejo kaj bi to blo oz. ali je treba k zdravniku, se toplo priporočam!

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 243
23.3.2009 9:15:08   
jada
JANA živjo

ne poznam tega primera, ker običajno če je otroku vroče ima majhne izpuščajčke. Pokliči klemenčičevo po telefonu in ji to opiši pa ti bo svetovala.

lp

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.3.2009 9:31:04   
anmp2601
Dobro jutro!

Midva prideva danes v Bernardija ob 11h.

Jana28, nam se tud še kej takšnega ni zgodil. Res bo najbolš, da pokličeš Klemenčičevo, pa ti bo razložila kako in kaj. Jst sem jo tud enkrat poklicala za mnenje, ko je Lukec na veliko kakal. Pa mi je res ful lepo razložila in me hkrati pomirila. V vsakem primeru ti bo rekla, da če ne bo bolš, da se prideta pokazat. Jst resnično upam, da se bo lepo izteklo.

Ostale mamice, upam da se danes vidimo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.3.2009 9:46:11   
jada
živjo,

no anmp tolk da vem da ne bom sama tm, imam pa bež oranžen peg perego, da se ne bove zgrešile

lp

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.3.2009 10:18:52   
anmp2601
Ok jada se vidimo, sej otika se nam tudi pridruži. Ona je že vzuni. user posted image user posted image  Mmmmmm, vroča čokolada vabi!!!!user posted image

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.3.2009 12:10:47   
Jana28
hejla punce!

upam, da uživate! jaz sem klicala Klemenčičevo in sva šli pokazat najine flekce. zdravnica je rekla, da se na krvi vidi, da je staknila en virus, ampak ker dokaj normalno je in nima vročine, naj bi sami izzveneli do konca tedna, medtem pa moramo bit bolj doma in se crkljat (še bolj kot običajno:)

tako da uživajte še za naju v tem lepem sončku!

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.3.2009 16:14:21   
jada
Živjo

No otika in anmp - Žiga je potem spal ko sem ga položila v voziček od Bernardija do doma pa še celo 15 minut doma. Tako da je bil očitno utrujen.

Jana - upam da boste kmalu bolje

LP

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.3.2009 23:01:30   
anmp2601
Jana28, res upam da se boste hitro popedenali in da se nam kaj kmalu pridružita na sprehodu.user posted image user posted image user posted image

Jada, Žiga je pa res nagajiv fantek.user posted image user posted image  No sam da se je napančku.

No, končno je zmenek kokr tok uspel. Punce, lahko vam je žal, ker niste pršle, ker smo res uživale na sončku in mal poklepetale. Ok, jadi je mal njen pikec nagaju, ampak vseen smo se mel fajn, a ne otika in jada? No tko kot je jada predlagala, lahko bi se vsak ponedeljek ob 11h dobile pri Bernardiju in kakšno rekle. Kaj pravite?

Lahko nočko

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?