|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
27.3.2009 10:34:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, zdle bom pa uno majčko dala zram prat. Ni atija in mamice doma, sestro bom pa že zamotla.user posted image user posted image user posted image Sej sem itak narobe obrnala, da se ne vidi napis.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem jo pa že in sem jo dala poleg moje v torbo user posted image user posted image user posted image super ,samo pazi da kdo kaj ne vidi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.3.2009 10:35:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdle grem dat pa posteljnino prat. 

Kr neki me preganja pa ne vem, kaj naj še nardim. Zadnje čase kr neki perem.user posted image user posted image user posted image

da ne boš ti že 10.4 rodila na polno luno k tolk delaš user posted image user posted image user posted image bom žalostna če ne bomo skp z brigito v P

Takrat ne morem, ker potico pečem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tam enga 14. bi pa že rada.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej vedve tut, kajne?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.3.2009 10:36:39   
*Junona*
Mogoče me pa po mesenju testa zagrabi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.3.2009 10:42:12   
kpmk
Dobro jutro,... no bolj pozno jutro še z moje strani,...
laydbird - čestitke user posted image user posted image user posted image

Tudi jst sem imela neko čudno noč, sem se zbudla in me hoče glava bolet, tako da bom šla mal ajat, da bo nehala user posted image  ,....
sonček85-  v kolikem času pa si prejela majčko? a si jo naročila preko sončka?
detelja in vse ostale ki imate preglede  - fajn rihtajte in poročajte user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.3.2009 10:43:49   
malcekvita
Sonček pregled imam 2.4., rok pa je uradno 1.4. user posted image
prejle sem napisala en daljši post, pa mi ga ni sprejelo user posted image . v glavnem, hotla sem samo čestitat novopečenim mamicam in jim zaželet veliko zadovoljstva v materinstvu.
nena lena hvala za porodni načrt, napisala si ga zelo izčrpno in vidim, da si o vsem ful dobro informirana user posted image .
malo prej sem ugotovila, da moram v Ljubljano, ker je moj user posted image  pozabil vzet s seboj adapterček za namestitev košare na voziček, ki sva jo kupila in jo nameravava vrniti, ker se mehanizem za spuščanje in dvigovanje strehice ful zatika user posted image . zato bova k vozičku quinny buzz3 kupila košaro Car cot buzz, če bo mehanizem boljši... UPAM.... in ker sem jst svoj avtoček prodala, se moram zdaj hitro uštimat in skočit na avtobus. moj je cel paničen, da kaj če se začne user posted image , mene pa ni nič strah, če se začne, bog pomagaj, bomo v 1 uri v LJ, pomočnik šoferja bo pa za babco user posted image user posted image user posted image user posted image

drage moje, lepo se imejte, zdaj vas spet zapuščam, pa-pa

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.3.2009 10:46:34   
štorkljica
Junonca pol pa moreve midve fejst mesit, da nama prej prime...pa saj ni treba da samo testo mesima, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.3.2009 10:48:05   
štorkljica
Kaj pa naj jaz danes kuham...kake ideje bi bla vesela.

Palačinke....morda, pa kako juhico za prej?

Al kva?????

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.3.2009 11:27:13   
diti
Pozdravljene aprilske čvekice!

Da se na hitro javim … torej, še vedno sva 2v1, pritisk navzdol je precejšen, tako da upam, da zdržimo še do 1. aprila, ko imam naslednji pregled. Ta teden naj bi počivala, ampak je bilo toliko stvari še za opravit, da ni bilo mogoče … no, od danes naprej pa res počivam. Pri meni ne pridejo v poštev sredstva za pospešitev poroda, saj si želimo zdržati do 4. aprila, ko tast praznuje abrahama, no potem lahko pa kr grem! Torba za v porodnišnico je pripravljena.

Malo sem uspela prebrati, da je že kar nekaj aprilčic rodilo, tako da vsem mamicam iskrene čestitke in veliko veselja z otročki!!!!

Vidim, da nisem edina, ki ima težave s spanjem. Že dooolgo nisem sladko spala, zbudim  se pa predvsem zaradi bolečih bokov, na katerih ležim. Tudi strije so prisotne, sicer samo spodaj, ob strani, ampak važno je, da bo sinek zdrav!

Ko bo kaj, se javim, da takrat pa uživajte še v zadnjih tednih nosečnosti in bušijih!

Lp, Diti

Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.3.2009 11:27:32   
detelja
Nalini

"Za najino uho je bil najlepši zvok, ko sva ob 7:02 uri prvič po rojstvu zaslišala od najinega fantka jok."

ISKRENE ČESTITKE NALINIuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.3.2009 11:34:53   
klavdyk
čestitke Naliniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.3.2009 11:35:13   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Nalini

"Za najino uho je bil najlepši zvok, ko sva ob 7:02 uri prvič po rojstvu zaslišala od najinega fantka jok."

ISKRENE ČESTITKE NALINIuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.3.2009 11:36:00   
klavdyk
zdaj se je pa začelouser posted image
kr vsak dan ena rodi-sej je res april se bližauser posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.3.2009 11:39:18   
m..tina
Nalini čestitke.

Klavdyk...pol si pa že počasi ti, pa js user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.3.2009 11:41:17   
detelja
no, poročilo z pregleda...še vedno smo v klubu 1 cm...popadki so čist rahlo zaznani...drugače se vse mehča in krajša...naslednji pregled imam 6.4. takrat imam ctg, uz...gin. je rekla, da zna bit kaj prej kot na rok...moram pa vam povedat, da me je danes začelo pošteno spodaj špikat pa tudi neki v križu...

se mi zdi, da so se začeli redni poleti za rim........

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.3.2009 11:42:46   
klavdyk
mi smo pa danes dopolnili 37tuser posted image user posted image
še malo

js bi tut mogla mal popravlat pa se i ne da. povejte mi, kkk dobite voljo, da se lotite popravljanjauser posted image user posted image
sm rekla mojmu, da morma bano spucat enkrat-pa je reko, ja no sej enkrat jo boma spucalauser posted image user posted image kda kaj!?! sm pozabla mu rečt ta teden. no sej bo-če ne danes, jutri ga bom angažirala. si je pa danes na šihtu neki prst poškodoval, pa je glih šov k zdravniku tk da ne vem če bo kaj iz najinega pospravljanja. bom mogla kr sama.
dejte povejte mi kako ve sedaj spučete bano?pa katero čistilo upiorabljate?

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.3.2009 11:43:04   
Pat74
Iskrene čestitke Nalini!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.3.2009 11:44:43   
klavdyk
m..tina
ja sej v sredo me je prav štihalo že enih dvakrat-sm zgleda nič konkretnegauser posted image user posted image
sm pa včeraj šla na sprehod do mesta s tamalim in mamo in pri Lisci me je tk štihnalo v križu, da sva z mamo mogle it kr na kafe v Arsa-pol je bilo pa boljši-še ene šuhe sm si kupla v Tejčijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.3.2009 11:46:48   
kpmk
detelja - že zaznani popoadki? A ti jih tudi že kaj čutiš? Nekatere jih baje na začetku sploh ne čutijo, upam,dabo tko pr meni tuduser posted image user posted image  U se je pa res začelo,.... user posted image  se ti pa že bliža.... user posted image  Da nas ne boš vse prehitelauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.3.2009 11:50:26   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

še malo

js bi tut mogla mal popravlat pa se i ne da. povejte mi, kkk dobite voljo, da se lotite popravljanjauser posted image user posted image
sm rekla mojmu, da morma bano spucat enkrat-pa je reko, ja no sej enkrat jo boma spucalauser posted image user posted image kda kaj!?! sm pozabla mu rečt ta teden. no sej bo-če ne danes, jutri ga bom angažirala. si je pa danes na šihtu neki prst poškodoval, pa je glih šov k zdravniku tk da ne vem če bo kaj iz najinega pospravljanja. bom mogla kr sama.

Čestitke za 37 t. Mi bomo pa lih 1.4. dopolnili 37 t. user posted image

Bogi A., sej bo. A misliš, da ni to zanalašč naredo, da mu ne bo treba pucat? user posted image
Moja volja za pospravljanje izvira iz tega: prej ne grem kam, dokler ne bo vse tipi top!!! Moram pa B. pohvalit, da je bil ful pridn, pa mi je tud mal pomago.

Js mam sicer tuš kabino, kar je za vodni kamen še slabše, pa še ful trda voda je pri nas. Js kupujem v DM-ju od Frosch-a za kopalnice, pa ful nese vodni kamewn dol, pa fajn po limoni diši. Sicer mam tud mehčalec od Frosch-a, ker ne povzroča alergij.
No, probaj s tem čistilom men je fajn. Aja, pa ne draži tk ko kak Cilit al pa podobne stvari.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.3.2009 11:52:31   
m..tina

m..tina
ja sej v sredo me je prav štihalo že enih dvakrat-sm zgleda nič konkretnegauser posted image user posted image
sm pa včeraj šla na sprehod do mesta s tamalim in mamo in pri Lisci me je tk štihnalo v križu, da sva z mamo mogle it kr na kafe v Arsa-pol je bilo pa boljši-še ene šuhe sm si kupla v Tejčijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče te je pa lih pri Lisci s kakim razlogom, maš kake spomine od tam?  user posted image user posted image user posted image user posted image Aha, za tolažbo pa kr po šuhe! user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.3.2009 12:03:00   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

detelja - že zaznani popoadki? A ti jih tudi že kaj čutiš? Nekatere jih baje na začetku sploh ne čutijo, upam,dabo tko pr meni tuduser posted image user posted image  U se je pa res začelo,.... user posted image  se ti pa že bliža.... user posted image  Da nas ne boš vse prehitelauser posted image

ne, razen tu pa tam da kaj špika jaz ne čutim nič...sicer pa to je tako, ko se je bebi začel gnezdit takrat so se kao pokazali drugače pa ne...sestra je rekla, da ko je 40% se gre rodit...jaz pa sem mela tam 4-10%...ja, pa gin. je rekla, da ne smem na hrbtu ležat, ker se otrok ne počuti dobro...so mi ctg delali najprej 10 min na hrbtu in pol 10 min na levem boku...in na hrbtu je bil slab utrip itd....

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
27.3.2009 12:07:30   
detelja

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP                 NAŠI APRILSKI ZAKLADKI

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm )
user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700G - ?)user posted image

lili82   
       21.03.         04.04.2009     SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image

nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
27.3.2009 12:08:09   
detelja
mi pa smo danes dopolnili 38 tedenuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
27.3.2009 12:09:09   
štorkljica
Nalini čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja tebi tudi user posted image  za uspešen pregled, le tako naprej in tudi vidva bosta kmalu cartalauser posted image  Je bla fejst gužva?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
27.3.2009 12:12:44   
štorkljica

še malo

Čestitke!

Čist tko...sproti, ko vidim, da se že prah po tleh nabira me zagrabiuser posted image user posted image

Kako priročno...tale poškodba prstauser posted image user posted image

Stoje, z gobico, Domestos.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

in najlepše od teh je?
Erin

Kristin (61%)

Kerstin (15%)

Tristin (24%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!