|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
26.3.2009 17:22:18   
martka
tudi gaja pogosto je. ni panike. jaz ji dam ko želi, ne gledam na uro.
jaz pa pijem riževo mleko.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
26.3.2009 17:24:27   
petruscha
Moj itak spi od 19.00 pa skoraj do 07.00 tako da se takrat nič ne dojiva, ker on pančka in se ne prebuja za hranjenje. Čez dan pa imava nekje 6 podojev, včasih 7; kar je zelo veliko za 12 ur- se pravi se hrani cca na 2 uri, pa se nič ne pritožujem, ker ponoči imam pa res blažen miruser posted image user posted image .

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
26.3.2009 17:29:26   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka

petruscha jaz sem si jih naročila tu http://otroska-oblacila.blogspot.com/

Joj, kako so luštkani, samo podobne že imam- mi jih je seštrikala moja soseda.
Rada bi imela takšne, ki so malce višji (kot nekakšne nogavičke), spodaj pa so mislim, da iz usnja. Pri enem malčku sem jih videla in so se mi zelo dopadli. Ima mogoče katera podobne in kje ste jih kupile??

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
26.3.2009 18:26:25   
nadya
Petrusha jaz sem take kupila v h&m-ju. Za punčke majo od Hallo kitty za fantke pa ene s tigrčkom in so ful fajn.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
26.3.2009 18:26:54   
nadya
pardon petruschauser posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
26.3.2009 18:29:47   
**NiNa**
oj oj
hrana: jaz sem pa mislila da ful pazim kaj pojem, pa očitno ni tako user posted image , čeprav Vita ni imela nobenih krčev do sedaj user posted image
no še vedno ne jem: svinjskega mesa, čokolade, citrusov, jagod, oreščkov, zelja, fižola, paradižnika, salam,
jajca pa jem (recimo ko naredim palačinke, ali pa spečem rolado, rižev narastek, itd) pa tudi vse mlečne izdelke in pijem mleko, pa ribe tudi jem

Midve se še vedno hraniva na 3 ure čez dan .
spanje: zvečer zaspimo med 20-21 potem pa se zbudimo med 1-2 pa enkrat med 3-4.30 pa ob 6 pa ob 8
plavanje: jaz bi tudi rada hodila na takšno plavanje pa mi zaenkrat nobeni datumi ne odgovarjajo, upam da bodo kakšni termini v maju

katja p : hvala za link o nahrbtnikih, tudi midva se bova verjetno odločila za ta model kot vidva user posted image

dopust: mi pa gremo drug teden za vikend v Rovinj v hotel, na pravi dopust pa bomo šli v začetku junija na Pag v kamp v hišice

Mi smo tudi zboleli in se nam vleče že 14 dni, en teden nazaj smo bili pri zdravnici pa pravi da je viroza. Ima zabasan nosek da tudi dihati nemore in ji ga čistim na vsake pol ure, zadnje 3 dni mi tudi bruha po vsakem obroku, pa včeraj mi je začela še kašljat tako da ji še inhalacije dajem.

Neposredna povezava do sporočila: 2831
26.3.2009 18:33:06   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Moj itak spi od 19.00 pa skoraj do 07.00 tako da se takrat nič ne dojiva, ker on pančka in se ne prebuja za hranjenje. Čez dan pa imava nekje 6 podojev, včasih 7; kar je zelo veliko za 12 ur- se pravi se hrani cca na 2 uri, pa se nič ne pritožujem, ker ponoči imam pa res blažen miruser posted image user posted image .

no hvala enako, samo da gaja spi od 20h do 8h

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

Neposredna povezava do sporočila: 2832
26.3.2009 18:45:58   
tasa.m
Petruscha, tudi v pikapolonici jih imejo, če misliš nogavičke z usnjenim podplatkom

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-obutev/ceveljcki-copatki/play-nogavice-z-usnjenim-podplatom/4811074010952231090

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
26.3.2009 18:48:50   
tasa.m
Glede hrane pa tudi jaz še malo pazim, ne jem orehov... solat, včasih kakšno stvar probam, pa potem vidim če je kakšna reakcija.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
26.3.2009 19:32:37   
katja_p
5ra: a se dobimo me prej v europarku? te js pokličem dopoldan, ko bom v mb, važi?

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
26.3.2009 19:47:38   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Petruscha, tudi v pikapolonici jih imejo, če misliš nogavičke z usnjenim podplatkom

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-obutev/ceveljcki-copatki/play-nogavice-z-usnjenim-podplatom/4811074010952231090

Ja, to bo to kar sem mislila, grem jih v soboto iskat. Hvala!!user posted image user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
26.3.2009 20:04:18   
pike
Ojla,

tudi mojauser posted image bi jedla skoraj vsako uro. Jaz malce gledam na uro tako, da jo dojim na 2uri, če pa je sila pa ju damtudi na 1,5 ure. Vendar naša je že pri 3mesecih bila na 7400g. Danes ima 4 mesece in mislim, da bo na naslednjem pregledu, ki je 16 aprila imela že 8 kg. Je pa polno dojena tako, da bo verjetno malce kasneje šlo nekaj špehca, ko bo kobacala.
Vmes ji velikokrat še čaj ponudim in ga rada pije. Na dan mi povprečno spije okrog 100 - 120 ml čaja.

Neposredna povezava do sporočila: 2837
26.3.2009 20:09:33   
pike

glede hrane - jaz sem vso meso jedla že od začetka edino surovega ne ( pršut..), izogibala pa sem se fižolu, orehom v vsaki obliki, pa sadja sploh ne jem, ker mi ne paše in pa zelja. Čokolado sem pa jaz že v porodni jedla user posted image ( eno tablico). Je moj babicam tisto veliko Gorenjko z lešniki zraven prinesel in so mi je malo pustile - za močuser posted image .
Zdaj že celo včasih malo ore spijem čeprav je gazirano ampak maličke na srečo nič ne mantra.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
26.3.2009 20:22:30   
Anonimen
Čeeeeer!!!

Punce moje drage, zagovor uspel, dobile smo 9/9 in smo čisto zadovoljne ... no sedaj mi do končanega faksa res manjka samo še diploma, ki pa je tudi že v začetni fazi ... jupi ... saj počasi bo ... do decembra enkrat, a ne?! user posted image

Moja punca se je pa tačas mirkala pri svojem dedku (mojem očiju) in je bila baje ful pridna, skor čisto nič jokala, dedi je bil pa čisto raznežen in sem mu mogla obljubit, da jo bo še lahko takole pazil user posted image .

Jaz ne vem, al je Neža učeri v bazenu eno prebujenje doživela, saj je danes, ko sem jo kopala naredila celo štalo v kopalnici ... je namreč ugotovila, da je blazno zabavno, če z rokico udarja po vodi, ker potem vse škropi naokrog user posted image .

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
26.3.2009 20:28:12   
skorpika
Česitike Otika!!!!user posted image user posted image user posted image
Ja neža bo zdej verjetn na bazenu vsakič kej novega pogruntala in potem doma pridno vadilauser posted image
Naš pa spet spi že od 18ih, sploh ne vem kdaj ga bom skopala...vrjetn ga bom šla kar zbudit lumpa malgauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
26.3.2009 21:06:22   
Detece
Čestitke Otika!!! Jaz sem pa faks dala malo na stran in upam, da se bom čim prej vrnila in še rešila še tega bremena.

No pri nas zdravstveno stanje nič boljpe, ampak nasprotno. Danes se mi je ves dan zdela, da malemu v pljučkih hrope, vendar nisem bila prepričana. Bil je veliko boljše volje, dosti več buden in clo razigran. Vendar to hropenje mi ni dalo miru in sva se ponovno spakirala in odšla k pediatrinji. Sestre so že skoraj zavijale z očmi. In res v pljučkih mu hrope, kar pomeni da ima revček bronhitisuser posted image user posted image user posted image . Se je verjetno ravnokar razvil, saj so bila pljučka še včeraj zjutraj čista. In ker sem šla tako hitro sma dobila zdravila za inhalirati na 4 ure in zdaj upamo, da bo do jutra boljše, ko se moramo iti ponovno pokazati. Drugače pa s5 via bolnica. Me je kar groza. Držite pesti.
Naju torej jutri ne bo na Lent, vam pa želim, da bi se imele lepo.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
26.3.2009 21:48:11   
hektorina
O, Detece, kako se mi smilita... Ubošček Ruj! Upam, da bo kmalu vse o.k. in da se potem, ko bo revček zdrav zares vidimo!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
27.3.2009 8:14:00   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa danes žalostna.

Včeraj smo dobili še zadnje izvide iz infekcijske klinike za toksoplazmozo in so bili pozitivniuser posted image user posted image In sicer kažejo novo okužbo, ki sploh nevem kako je verjetna saj mala ni bila  v stiku z nobeno živaljo oz. ni jedla nič drugega kot mleko. Danes ima mož posvet pri dr. Arneževi na inf. kliniki in dobili bomo antibiotike v praških ki jih naj bi mala jemala do enega letauser posted image user posted image

Nevem kako je to možno, dvakrat je bilo negativno zdaj tretjič pa pozitivnouser posted image Pa tudi na pregled je ni šeenkrat dala čeprav je rekla da gre lahko za "laboratorijski kiks", ona ji bo kar antibiotike dalauser posted image

Jaz sem čist zmedena, nevem več kaj naj si mislim. Ko bo mož prišel domov vam sporočim kaj sva zvedelauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
27.3.2009 8:17:05   
Anonimen
Detece in Cipresa tole je za vaju in vajini štručki:

user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
27.3.2009 8:58:54   
skorpika
detece in cipresa user posted image user posted image user posted image za vaju...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
27.3.2009 9:01:00   
CIPRESA
Mož me je klical in povedal da so kri testirali 2X, da je Anja  na novo okužena z tokso, da se je okužila najboljverjetno (drugače skoraj nemogoče) med porodom.

Zdaj sledi jemanje zdravil dvoje različne, prve enkrat na dan in druge 2X na dan + vitamine za ohranjanje dobre krvi. Po prvih zdravilih ima mala lahko drisko in izpuščaje, po drugih pa se poznajo neželeni učinki le na krvi zato bo potrebno na 14 dni preverjanje krvi pri pediatrinji, na en mesec pa na infekcijski kako je z vrednostmi tokse.
Enostavno moramo začeti z zdravljenjem takoj ker lahko bolezen pusti posledice na notranjih organih (vranca, pljuča, jetra, srce, ledvica...) ali postane slepauser posted image
Noro! Sloh nevem kaj naj rečem, moram malo k sebi pridet....

Pa še po zadnjem preverjanju krvi so trombociti spet padli na mejno vrednost, niso kritični ampak so nizki. Po drugem preverjanju jih je imela 275, zdaj pa spet malo čez 140user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 27.3.2009 9:02:27 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
27.3.2009 9:42:20   
pumpkin23
Joj groza kaj se vam dogaja z vasimi cukri. Upam da bo kmalu bolje in da bote kar se da hitro nazaj v ustaljenem ritmu.Tacajt pa sam pozitivno razmisljat in ne se pustit user posted image
Mi smo drugace super. Mali pancka na novem kavcu, jaz pa zraven njega sedim z racunalnikom v narocju in kavico obstraniuser posted image .In seveda cakam na lepse vreme da grem lahko km vn kofetkatuser posted image  

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
27.3.2009 9:57:38   
Anonimen
Cipresa, res en veeeeelik velik objemček in bodi kar se da močna za tvojo punčko!!!

Moj se je pa danes kar se da izkazal, saj mi je odpeljal v Ljubljano oba ključa od Mazde, v Mazdi je pa voziček ... bemti user posted image ... dobro da gre njegova mami čez kako uro v LJ ene materiale iskat, da mi bo ključe pripeljala, ker drugače bi bili lahko cel dan doma, ko gospodična noče bit v kenguruju.

Aja, a sem že povedala, da smo našo flenčo predvčerajšnjim prvič dali v športni del vozička? Kolk je punca uživala ... ko sem jo imela v stanovanju v njem, je kar vriskala user posted image .

Aja pa učeri je en nov zvok pogruntala, tako da zrak vase potegne ... no sliši se pa kot bi se skor davila in valjda ko sva bili včeri še pri naših in ta zvok spusti, smo in jaz in mami in oči planili pokonci in k Neži, kaj se dogaja ... tamala se nam je pa samo navihano smejala ... no vsa situacija se je ponovila še zvečer doma, ko je iste glasove začela spuščat pri mojmu v naročju in ga je čist panika zagrabila ... tamala se mu je pa režela kao ''a si kaj ponosen name, ko nekaj novega znam?'' user posted image

Pa iz boka na bok se mi je začela na polno obračat ... ji manjka pomoje samo še čisto čisto malo, pa se bo kar na trebuh obrnila ... še malo pa ne bo več nepremičnina user posted image .

No zdaj pa ko mala spi grem jaz nahitro malo pospravit pa kaj pojest, pol pa upam da bo voziček kmalu na voljo (bemti desce) in bom šla lahko iz Mobitela na Simobil prevekslat v mesto ...

(odgovor članu pumpkin23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
27.3.2009 9:58:07   
petruscha
user posted image

Detece in Cipresa za vaju in vajine user posted image user posted image user posted image user posted image in pikapoka .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
27.3.2009 10:53:31   
5ra_28
petrusha...ob 12h pri trti.
pičim.

Končno smo trije:)

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.