Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 17:22:18
|
|
|
|
martka
|
tudi gaja pogosto je. ni panike. jaz ji dam ko želi, ne gledam na uro. jaz pa pijem riževo mleko.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 17:24:27
|
|
|
|
petruscha
|
Moj itak spi od 19.00 pa skoraj do 07.00 tako da se takrat nič ne dojiva, ker on pančka in se ne prebuja za hranjenje. Čez dan pa imava nekje 6 podojev, včasih 7; kar je zelo veliko za 12 ur- se pravi se hrani cca na 2 uri, pa se nič ne pritožujem, ker ponoči imam pa res blažen mir .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 17:29:26
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka petruscha jaz sem si jih naročila tu http://otroska-oblacila.blogspot.com/ Joj, kako so luštkani, samo podobne že imam- mi jih je seštrikala moja soseda. Rada bi imela takšne, ki so malce višji (kot nekakšne nogavičke), spodaj pa so mislim, da iz usnja. Pri enem malčku sem jih videla in so se mi zelo dopadli. Ima mogoče katera podobne in kje ste jih kupile??
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 18:26:25
|
|
|
|
nadya
|
Petrusha jaz sem take kupila v h&m-ju. Za punčke majo od Hallo kitty za fantke pa ene s tigrčkom in so ful fajn.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 18:26:54
|
|
|
|
nadya
|
pardon petruscha
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 18:29:47
|
|
|
|
**NiNa**
|
oj oj hrana: jaz sem pa mislila da ful pazim kaj pojem, pa očitno ni tako , čeprav Vita ni imela nobenih krčev do sedaj no še vedno ne jem: svinjskega mesa, čokolade, citrusov, jagod, oreščkov, zelja, fižola, paradižnika, salam, jajca pa jem (recimo ko naredim palačinke, ali pa spečem rolado, rižev narastek, itd) pa tudi vse mlečne izdelke in pijem mleko, pa ribe tudi jem Midve se še vedno hraniva na 3 ure čez dan . spanje: zvečer zaspimo med 20-21 potem pa se zbudimo med 1-2 pa enkrat med 3-4.30 pa ob 6 pa ob 8 plavanje: jaz bi tudi rada hodila na takšno plavanje pa mi zaenkrat nobeni datumi ne odgovarjajo, upam da bodo kakšni termini v maju katja p : hvala za link o nahrbtnikih, tudi midva se bova verjetno odločila za ta model kot vidva dopust: mi pa gremo drug teden za vikend v Rovinj v hotel, na pravi dopust pa bomo šli v začetku junija na Pag v kamp v hišice Mi smo tudi zboleli in se nam vleče že 14 dni, en teden nazaj smo bili pri zdravnici pa pravi da je viroza. Ima zabasan nosek da tudi dihati nemore in ji ga čistim na vsake pol ure, zadnje 3 dni mi tudi bruha po vsakem obroku, pa včeraj mi je začela še kašljat tako da ji še inhalacije dajem.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 18:33:06
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha Moj itak spi od 19.00 pa skoraj do 07.00 tako da se takrat nič ne dojiva, ker on pančka in se ne prebuja za hranjenje. Čez dan pa imava nekje 6 podojev, včasih 7; kar je zelo veliko za 12 ur- se pravi se hrani cca na 2 uri, pa se nič ne pritožujem, ker ponoči imam pa res blažen mir . no hvala enako, samo da gaja spi od 20h do 8h
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 18:48:50
|
|
|
|
tasa.m
|
Glede hrane pa tudi jaz še malo pazim, ne jem orehov... solat, včasih kakšno stvar probam, pa potem vidim če je kakšna reakcija.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 19:32:37
|
|
|
|
katja_p
|
5ra: a se dobimo me prej v europarku? te js pokličem dopoldan, ko bom v mb, važi?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 20:04:18
|
|
|
|
pike
|
Ojla, tudi moja bi jedla skoraj vsako uro. Jaz malce gledam na uro tako, da jo dojim na 2uri, če pa je sila pa ju damtudi na 1,5 ure. Vendar naša je že pri 3mesecih bila na 7400g. Danes ima 4 mesece in mislim, da bo na naslednjem pregledu, ki je 16 aprila imela že 8 kg. Je pa polno dojena tako, da bo verjetno malce kasneje šlo nekaj špehca, ko bo kobacala. Vmes ji velikokrat še čaj ponudim in ga rada pije. Na dan mi povprečno spije okrog 100 - 120 ml čaja.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 20:09:33
|
|
|
|
pike
|
glede hrane - jaz sem vso meso jedla že od začetka edino surovega ne ( pršut..), izogibala pa sem se fižolu, orehom v vsaki obliki, pa sadja sploh ne jem, ker mi ne paše in pa zelja. Čokolado sem pa jaz že v porodni jedla ( eno tablico). Je moj babicam tisto veliko Gorenjko z lešniki zraven prinesel in so mi je malo pustile - za moč . Zdaj že celo včasih malo ore spijem čeprav je gazirano ampak maličke na srečo nič ne mantra.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 20:22:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeeeeer!!! Punce moje drage, zagovor uspel, dobile smo 9/9 in smo čisto zadovoljne ... no sedaj mi do končanega faksa res manjka samo še diploma, ki pa je tudi že v začetni fazi ... jupi ... saj počasi bo ... do decembra enkrat, a ne?! Moja punca se je pa tačas mirkala pri svojem dedku (mojem očiju) in je bila baje ful pridna, skor čisto nič jokala, dedi je bil pa čisto raznežen in sem mu mogla obljubit, da jo bo še lahko takole pazil . Jaz ne vem, al je Neža učeri v bazenu eno prebujenje doživela, saj je danes, ko sem jo kopala naredila celo štalo v kopalnici ... je namreč ugotovila, da je blazno zabavno, če z rokico udarja po vodi, ker potem vse škropi naokrog .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 20:28:12
|
|
|
|
skorpika
|
Česitike Otika!!!! Ja neža bo zdej verjetn na bazenu vsakič kej novega pogruntala in potem doma pridno vadila Naš pa spet spi že od 18ih, sploh ne vem kdaj ga bom skopala...vrjetn ga bom šla kar zbudit lumpa malga
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 21:06:22
|
|
|
|
Detece
|
Čestitke Otika!!! Jaz sem pa faks dala malo na stran in upam, da se bom čim prej vrnila in še rešila še tega bremena. No pri nas zdravstveno stanje nič boljpe, ampak nasprotno. Danes se mi je ves dan zdela, da malemu v pljučkih hrope, vendar nisem bila prepričana. Bil je veliko boljše volje, dosti več buden in clo razigran. Vendar to hropenje mi ni dalo miru in sva se ponovno spakirala in odšla k pediatrinji. Sestre so že skoraj zavijale z očmi. In res v pljučkih mu hrope, kar pomeni da ima revček bronhitis . Se je verjetno ravnokar razvil, saj so bila pljučka še včeraj zjutraj čista. In ker sem šla tako hitro sma dobila zdravila za inhalirati na 4 ure in zdaj upamo, da bo do jutra boljše, ko se moramo iti ponovno pokazati. Drugače pa s5 via bolnica. Me je kar groza. Držite pesti. Naju torej jutri ne bo na Lent, vam pa želim, da bi se imele lepo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 21:48:11
|
|
|
|
hektorina
|
O, Detece, kako se mi smilita... Ubošček Ruj! Upam, da bo kmalu vse o.k. in da se potem, ko bo revček zdrav zares vidimo!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 27.3.2009 8:14:00
|
|
|
|
CIPRESA
|
Jaz sem pa danes žalostna. Včeraj smo dobili še zadnje izvide iz infekcijske klinike za toksoplazmozo in so bili pozitivni In sicer kažejo novo okužbo, ki sploh nevem kako je verjetna saj mala ni bila v stiku z nobeno živaljo oz. ni jedla nič drugega kot mleko. Danes ima mož posvet pri dr. Arneževi na inf. kliniki in dobili bomo antibiotike v praških ki jih naj bi mala jemala do enega leta Nevem kako je to možno, dvakrat je bilo negativno zdaj tretjič pa pozitivno Pa tudi na pregled je ni šeenkrat dala čeprav je rekla da gre lahko za "laboratorijski kiks", ona ji bo kar antibiotike dala Jaz sem čist zmedena, nevem več kaj naj si mislim. Ko bo mož prišel domov vam sporočim kaj sva zvedela
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 27.3.2009 8:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Detece in Cipresa tole je za vaju in vajini štručki:
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 27.3.2009 8:58:54
|
|
|
|
skorpika
|
detece in cipresa za vaju...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 27.3.2009 9:01:00
|
|
|
|
CIPRESA
|
Mož me je klical in povedal da so kri testirali 2X, da je Anja na novo okužena z tokso, da se je okužila najboljverjetno (drugače skoraj nemogoče) med porodom. Zdaj sledi jemanje zdravil dvoje različne, prve enkrat na dan in druge 2X na dan + vitamine za ohranjanje dobre krvi. Po prvih zdravilih ima mala lahko drisko in izpuščaje, po drugih pa se poznajo neželeni učinki le na krvi zato bo potrebno na 14 dni preverjanje krvi pri pediatrinji, na en mesec pa na infekcijski kako je z vrednostmi tokse. Enostavno moramo začeti z zdravljenjem takoj ker lahko bolezen pusti posledice na notranjih organih (vranca, pljuča, jetra, srce, ledvica...) ali postane slepa Noro! Sloh nevem kaj naj rečem, moram malo k sebi pridet.... Pa še po zadnjem preverjanju krvi so trombociti spet padli na mejno vrednost, niso kritični ampak so nizki. Po drugem preverjanju jih je imela 275, zdaj pa spet malo čez 140
< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 27.3.2009 9:02:27 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 27.3.2009 9:42:20
|
|
|
|
pumpkin23
|
Joj groza kaj se vam dogaja z vasimi cukri. Upam da bo kmalu bolje in da bote kar se da hitro nazaj v ustaljenem ritmu.Tacajt pa sam pozitivno razmisljat in ne se pustit Mi smo drugace super. Mali pancka na novem kavcu, jaz pa zraven njega sedim z racunalnikom v narocju in kavico obstrani .In seveda cakam na lepse vreme da grem lahko km vn kofetkat
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 27.3.2009 9:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Cipresa, res en veeeeelik velik objemček in bodi kar se da močna za tvojo punčko!!! Moj se je pa danes kar se da izkazal, saj mi je odpeljal v Ljubljano oba ključa od Mazde, v Mazdi je pa voziček ... bemti ... dobro da gre njegova mami čez kako uro v LJ ene materiale iskat, da mi bo ključe pripeljala, ker drugače bi bili lahko cel dan doma, ko gospodična noče bit v kenguruju. Aja, a sem že povedala, da smo našo flenčo predvčerajšnjim prvič dali v športni del vozička? Kolk je punca uživala ... ko sem jo imela v stanovanju v njem, je kar vriskala . Aja pa učeri je en nov zvok pogruntala, tako da zrak vase potegne ... no sliši se pa kot bi se skor davila in valjda ko sva bili včeri še pri naših in ta zvok spusti, smo in jaz in mami in oči planili pokonci in k Neži, kaj se dogaja ... tamala se nam je pa samo navihano smejala ... no vsa situacija se je ponovila še zvečer doma, ko je iste glasove začela spuščat pri mojmu v naročju in ga je čist panika zagrabila ... tamala se mu je pa režela kao ''a si kaj ponosen name, ko nekaj novega znam?'' Pa iz boka na bok se mi je začela na polno obračat ... ji manjka pomoje samo še čisto čisto malo, pa se bo kar na trebuh obrnila ... še malo pa ne bo več nepremičnina . No zdaj pa ko mala spi grem jaz nahitro malo pospravit pa kaj pojest, pol pa upam da bo voziček kmalu na voljo (bemti desce) in bom šla lahko iz Mobitela na Simobil prevekslat v mesto ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 27.3.2009 9:58:07
|
|
|
|
petruscha
|
Detece in Cipresa za vaju in vajine in pikapoka .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 27.3.2009 10:53:31
|
|
|
|
5ra_28
|
petrusha...ob 12h pri trti. pičim.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.