Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:21:00
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Pol je moj čisto nasprotje tvojega. Mi je rekel da naj že 2 dni pred , naredim test, da se že mora videti . Sem rekla, da tako pa ne gre in da bo mogu mal še počakat . In pol še en šok nedeljo, me je peljal kao na izlet in kosilo in me zaprosil . Sem zelo srečna, vendar sem po drugi strani glede zanositve spet bolj nervozna. Upam da boš zagledala ČESTITKE ZA SNUBITEV!!!!!!!!! Ja midva se že skoraj leto dni trudiva, tak da po eni strani noče da bi prehitro delala test, v kolikor me bo spet kaj zafrkavala. jaz tudi namerno čakam, da ne bom spet razočarana . Danes sem oddala tudi diplomsko nalogo tako da sem se rešila še tega bremena, zdaj čakam samo še na zagovor. Pomoje da zdaj ko nebom več tako obremenjena in se bom lahko bolj skulirala. oooo Kika99, tole je pa vse skupaj skoraj sanjsko....še plusek ti manjka Skoraj sanjsko manjka mi samo še + . Na plusek čakam bolje, kot na vse skupaj, kar se mi je do sedaj uresničilo. Moram pa priznati da se zelo bojim razočaranja , do sedaj se še ni prikazala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:22:14
|
|
|
|
dini
|
kinnie kaj nebi dočakala?
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:25:41
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: dini Čestitam za snubitev. Kdaj bo pa mene? Nikoli. Eh dini ne . Mene tud moj ni zasnubil pa sva vseeno poročena . Midva sva se kr zmenila, nič "filmske" snubitve pa to. Pa ni vse v poroki verjemi! he hhe pri naju tudi ni bilo nobene filmske snubitve.... takrat še navdušen ni bil preveč nad idejo,.... Jaz sem bila zadnje čase (od januarja) tako obremenjena z vsemi stvarmi, da mi snubitev niti po razno ni prišla na misel. Saj še ne dojemam ravno najbolje. Če do maja 2009 ne zagledam + bom morala spet na razne preglede, ki niso ravno prijetni . Punce želim vam da čimprej zagledate pluske
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:46:37
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Jaz sem bila zadnje čase (od januarja) tako obremenjena z vsemi stvarmi, da mi snubitev niti po razno ni prišla na misel. Saj še ne dojemam ravno najbolje. Če do maja 2009 ne zagledam + bom morala spet na razne preglede, ki niso ravno prijetni . Punce želim vam da čimprej zagledate pluske Jaz imam že od novembra napotnico za Leonišče in za dodatne preiskave pa se še zdaj nisem naročila. nekako ne čutim še, da bi se mogla naročit in upam, da mi tudi ne bo treba.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:52:54
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini kinnie kaj nebi dočakala? poroke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:53:50
|
|
|
|
dini
|
Zakaj ne?
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:56:38
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: *tammy* Živio punce, meni že dve dni zamija - no danes je že tretji dan, pa še od nikoder. Tako sem se odločila da danes zjutraj naredim test (ker ima mož rojstni dan). Test mi je pokazal rahlo pobarvano drugo črtico. Ker mi nikoli ne zamuja je vedno točna, bom še test ponovila v soboto, v primeru da se ne pojavi. čestitkam ti Zanima me samo, če si vseeno imela enake znake kot pred . Ker meni tudi zamuja, pa me že nekaj dni fanj špika, pa je tudi ni od nikoder. Samo pri meni je bilo navadno tako, da ko sem test naredila se mi je pa pokazala . Zdaj pa namerno čakam na soboto da bo bolj ziher Pri meni je ponavadi tud tako. Lahko jo ni tud 40 dni, ampak takoj naslednji dan po testu pride.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 14:07:22
|
|
|
|
Hana76
|
tinkatonka, kako dolgo pa se trudita in koliko si stara?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 14:13:42
|
|
|
|
tinkatonka
|
hana76....mlada sem . V ponedeljek jih bom dopolnila 27 . Imam že enega otroka (3.letnega fantka). Trudiva se...ja aprila bo 1 leto. Pa sem potem poleti zbolela na ščitnici, pa potem, ko se mi je hormon kao umiril s tableti pa ni bilo še nič , mi je dala G kar napotnico za naprej, ampak jaz sem rekla, da bom poklicala tja ko bom čutila tako. In nekako še vedno odlašam in ne čutim. Ker po UZ-ju sodeč ni z mano nič narobe. S prvim otrokom sem zanosila takoj, ko smo se začeli pogovarjat, da bi imel otroke . tak da nekako upam, da bo šlo brez pomoči medicine. Hormon je vredu, M so postale redne, točne na 30 dni že več kot 4 mesece(predtem sem imela cikel od 40-45 dni), no razen zdej me heca tale , ker je po parih mesecih redne, spet ni na 30 dan . Danes je torej 33. dan od zadnje M. Kr zmešalo se mi bo, če se mi cikel spet kaj zamika .
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 14:16:53
|
|
|
|
Hana76
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka hana76....mlada sem . V ponedeljek jih bom dopolnila 27 . Imam že enega otroka (3.letnega fantka). Trudiva se...ja aprila bo 1 leto. Pa sem potem poleti zbolela na ščitnici, pa potem, ko se mi je hormon kao umiril s tableti pa ni bilo še nič , mi je dala G kar napotnico za naprej, ampak jaz sem rekla, da bom poklicala tja ko bom čutila tako. In nekako še vedno odlašam in ne čutim. Ker po UZ-ju sodeč ni z mano nič narobe. S prvim otrokom sem zanosila takoj, ko smo se začeli pogovarjat, da bi imel otroke . tak da nekako upam, da bo šlo brez pomoči medicine. Hormon je vredu, M so postale redne, točne na 30 dni že več kot 4 mesece(predtem sem imela cikel od 40-45 dni), no razen zdej me heca tale , ker je po parih mesecih redne, spet ni na 30 dan . Danes je torej 33. dan od zadnje M. Kr zmešalo se mi bo, če se mi cikel spet kaj zamika . Ja, ful mlada, pa že enega , tako da po mojem ne boš več dolgo v tej rubriki. Mogoče pa ta zamik zdaj ni zaradi premika menstrualnega cikla?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 14:27:39
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Zakaj ne? ker me verjetno ne bi zaprosil, bi mu bilo dovolj, da skupaj živiva, se imava rada....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 14:39:27
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka hana76....mlada sem . V ponedeljek jih bom dopolnila 27 . Imam že enega otroka (3.letnega fantka). Trudiva se...ja aprila bo 1 leto. Pa sem potem poleti zbolela na ščitnici, pa potem, ko se mi je hormon kao umiril s tableti pa ni bilo še nič , mi je dala G kar napotnico za naprej, ampak jaz sem rekla, da bom poklicala tja ko bom čutila tako. In nekako še vedno odlašam in ne čutim. Ker po UZ-ju sodeč ni z mano nič narobe. S prvim otrokom sem zanosila takoj, ko smo se začeli pogovarjat, da bi imel otroke . tak da nekako upam, da bo šlo brez pomoči medicine. Hormon je vredu, M so postale redne, točne na 30 dni že več kot 4 mesece(predtem sem imela cikel od 40-45 dni), no razen zdej me heca tale , ker je po parih mesecih redne, spet ni na 30 dan . Danes je torej 33. dan od zadnje M. Kr zmešalo se mi bo, če se mi cikel spet kaj zamika . Ja, ful mlada, pa že enega , tako da po mojem ne boš več dolgo v tej rubriki. Mogoče pa ta zamik zdaj ni zaradi premika menstrualnega cikla? Joj naj se tvoje besede pozlatijo!!! Vse bomo enkrat . Samo na vrsto čakamo. Navijam
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 15:05:56
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska28 Mene pa lahko obarvate v modro, me je obiskala Se selimo v april in držim pesti za vse, ki pričakujemo tako zaželjeni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 15:07:38
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tammy* Živio punce, meni že dve dni zamija - no danes je že tretji dan, pa še od nikoder. Tako sem se odločila da danes zjutraj naredim test (ker ima mož rojstni dan). Test mi je pokazal rahlo pobarvano drugo črtico. Ker mi nikoli ne zamuja je vedno točna, bom še test ponovila v soboto, v primeru da se ne pojavi. čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 15:09:20
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursap danes je priša ta tečka . kar v modro me obarvajte in se selim v april.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 15:15:44
|
|
|
|
tinncyka
|
MARCA 2009 PRIČAKUJEMO oz. XX.03. - tečnobica v nove boje XX.03. - jaz5 v nove boje XX.03. - dini 01.03. - Jenny17 v nove boje 01.03. - tatjana.d v nove boje 04.03. - srecna_zvezda srečka 05.03. - baby1978 ( 7.krog ) 07.03. - Tiki55 v nove boje 08.03. - MAŠKA (1. krog po ss) v nove boje 09.03. - sashy srečka 09.03. - dysan v nove boje 09.03. - tropical (11.krog) v nove boje 09.03. - among_the_clouds srečka 09.03. - pikica01 srečka 10.03. - ciciv v nove boje 10.03. - Nattasha ( 3.krog ) v nove boje 10.03. - SISI4 v nove boje 10.03. - lidijajenko (1. krog) vnove boje 11.03. - Maisha v nove boje 11.03. - Alna 12.03. - teji v nove boje 13.03. - camino79 (24.krog, 2 po SS ) 13.03. - Pikapoka83 srečka 13.03. - mikica01 ( 13.krog ) 13.03. - loko77 srečka 13.03. - Anonimna srečka 14.03. - Jane77 v nove boje 14.03. - mausikaa v nove boje 15.03. - tassika srečka 15.03.. - Ursa30 (3.krog po HSC) v nove boje 15.03. - bellissima v nove boje 15.03. - moglan srečka 15.03. - giotti srečka 16.03. - LUNA83 v nove boje 18.03. - Še ena T v nove boje 18.03. - cofk v nove boje 19.03. - zvezdica1980 19.03. - Kliki v nove boje 19.03. - ursap ( 4.krog ) 20.03. - DOaisy ( 5.krog ) v nove boje 20.03. - Aqua77 v nove boje 20.03. - piščančka ( 2.krog ) v nove boje 20.03. - azeleja01 20.03. - Anonimna srečka 21.03. - Anneri v nove boje 21.03. - nikolinca srečka 21.03. - Pupa83 v nove boje 22.03. - FIA80 23.03. - neodkrita v nove boje 23.03. - tinkatonka 23.03. - Lori13 v nove boje 24.03. - Tanisha (5. krog) v nove boje 24.03.- *tammy* 25.03. - miska28 v nove boje 25.03. - pikapolonica24 ( 8.krog ) 25.03. - Kika99 26.03. - Tejchy 8 10.krog ) v nove boje 26.03. - majalina 27.03. - spelci22 (9. krog) 27.03. - anonimna-o 28.03. - nony 28.03. - limonita (12. krog) 29.03. - tinncyka 30.03. - katra55 (2. krog) 30.03. - shiva1 31.03. - prizma 31.03. - BEBIII 31.03. - bejbibu MARCA NAS JE 68, OD TEGA 12 SREČK . Modrih 33 Roza 12 Skupaj 45 NAVIJAČICE *larilu *crvicek * ency *Grethy *Anya22 *toba *Nončika *spps *sonček85 *S* * Nea_teja * *kinnie* * mojca345 * Bojana82 * murkica *Stella Rossa *pajcevina HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................... 31,25% srečk nosečk FEBRUAR.................................................. 26,09% srečk nosečk MAREC.....................................................26.66%srečk nosečk
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 15:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: *tammy* Živio punce, meni že dve dni zamija - no danes je že tretji dan, pa še od nikoder. Tako sem se odločila da danes zjutraj naredim test (ker ima mož rojstni dan). Test mi je pokazal rahlo pobarvano drugo črtico. Ker mi nikoli ne zamuja je vedno točna, bom še test ponovila v soboto, v primeru da se ne pojavi. čestitke te lahka damo med srečke nosečke ... boš malo procent popravila ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 18:36:55
|
|
|
|
nikolinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Punce hvala, ker upate z mano Dan se je prevesil v noč, pa od nikoder..... , še je upanje. naredi test
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 22:27:18
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej! Nikjer nobene? Jaz sedim na kavču z laptopom v naročju. Mož že spi, sin tudi, jaz sem pa ravno spekla domač pirin kruh in čakam, da se ohladi . Ma me mika, da bi malo zagriznila vanj, pa je ura že tok pozna da ne smem . Upam, da se boste jutri oglasile s kakšnimi lepimi čestitkami, če ne prej pa v soboto od Kike99. Če bi bilo vsaj po TV-ju kaj pametnega , no pa se šetam po FB in RR. Lahko noč drage moje. Tina
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 27.3.2009 9:16:53
|
|
|
|
Kika99
|
Jutro punce Jaz jo še kar čakam in sem že ful nestrpna kaj bo......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 27.3.2009 10:13:38
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Jutro punce Jaz jo še kar čakam in sem že ful nestrpna kaj bo...... waw super Kika!!! Jutri, da se nam javiš z lepimi novičkami za dobro jutro . A se kaj "hecno" počutiš? Tudi moja M vztrajno zamuja, ampak imam čedalje bolj filing, da mi bo namesto rojstnodnevnega darila prinesla rojstnodnevno razočaranje.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 27.3.2009 10:13:42
|
|
|
|
tinncyka
|
dobro jutro!! jaz sem pa komaj zdajle vstala, ker sem včeraj do 3h oz danes delala seminarska za mojo sestrco ko jo nujno rabla.... pa se je zadnji dan spolnila da bi me prosila za pomoč ko ji ni šlo! evo kavica za nas da se zbudimo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 27.3.2009 10:40:45
|
|
|
|
nony
|
Dan....no ta kavica izgleda zelooooo dobro.....jaz sem se pa zdle najedla da se počutim kot sodček.....očitno bo prišla ,ker se mi je povečal apetit in še vsi ostali znaki so se tudi pojavili....:(((
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 27.3.2009 10:46:18
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Jutro punce Jaz jo še kar čakam in sem že ful nestrpna kaj bo...... waw super Kika!!! Jutri, da se nam javiš z lepimi novičkami za dobro jutro . A se kaj "hecno" počutiš? Tudi moja M vztrajno zamuja, ampak imam čedalje bolj filing, da mi bo namesto rojstnodnevnega darila prinesla rojstnodnevno razočaranje. Ju3 se javim v vsakem primeru. Drugače mam pa tak čuden občutek - ščemenje čutim ga prav v maternici, včeraj roza oz. bolj bež izcedek (danes ga ni), drugače sem pred imela ful mozoljev, boleče prsi, bila sem prava sitnoba..... Kako se počitiš ti? Tinncyka kavica bi se zdajle prav prilegla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 27.3.2009 10:52:07
|
|
|
|
Ejla
|
tinkatonka in kika9...pozdravček...smo na istem...jutri (najbrž) tudi jaz delam testek. Tinkatonka kdaj praznuješ? Tudi jaz bom in čakam tole darilce!! Boš videla, da bova obe dobile najlepše darilce na svetu. Kika9 ti si pa bla očitno tko pridna, da boš kar brez praznika darilce dobila! A BOSTA DELALE KAJ TESTKE?
< Sporočilo je popravil Ejla -- 27.3.2009 10:54:23 >
|
|
|
Paket presenenjanada56Bi zlahka kupili zase ali komu drugemu paket presencenja v vrednosti npr.15 eur s poštnino vred?Da, 15 eur ni veliko za cel paket (
20%)
Da, rad imam presenečenja (
6%)
Da, če bi vedel, da dobim ok zadevo (
33%)
Da, vsec mi je, da je poštnina že všteta (
4%)
Ne, ker nimam rad presenečenj (
7%)
Ne vem, bi premislil, tudi 15 eur je denar (
31%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!