Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 8:37:43
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka kika99...kdaj si rekla, da boš test delala? Res upam da zagledaš ! v soboto 28.3 , ful težko čakam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 8:42:19
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka kika99...kdaj si rekla, da boš test delala? Res upam da zagledaš ! v soboto 28.3 , ful težko čakam Še dva dni, boš vidla da bo hitro minilo jaz ga bom pa delala v ponedeljek. Vsaj upam, ker to pomeni da ne bo , čeprav sem moža že včeri nekaj žicala, da bi šel test kupit, ko sem zvedla da so rezultati ščitnice OK , pa ni bil za. On je celo rekel naj kakih 14 dni počakam, kam se mi mudi. ja valda...14 dni. A je na glavo padel
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.3.2009 8:51:32 >
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 9:08:38
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka kika99...kdaj si rekla, da boš test delala? Res upam da zagledaš ! v soboto 28.3 , ful težko čakam Še dva dni, boš vidla da bo hitro minilo jaz ga bom pa delala v ponedeljek. Vsaj upam, ker to pomeni da ne bo , čeprav sem moža že včeri nekaj žicala, da bi šel test kupit, ko sem zvedla da so rezultati ščitnice OK , pa ni bil za. On je celo rekel naj kakih 14 dni počakam, kam se mi mudi. ja valda...14 dni. A je na glavo padel Moj tud pravi, če delam test, če ni škoda denarja. Pravi, da če sem noseča, se bo itak v vsakem primeru kmal vidlo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 9:08:40
|
|
|
|
*tammy*
|
Živio punce, meni že dve dni zamija - no danes je že tretji dan, pa še od nikoder. Tako sem se odločila da danes zjutraj naredim test (ker ima mož rojstni dan). Test mi je pokazal rahlo pobarvano drugo črtico. Ker mi nikoli ne zamuja je vedno točna, bom še test ponovila v soboto, v primeru da se ne pojavi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 9:09:29
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka kika99...kdaj si rekla, da boš test delala? Res upam da zagledaš ! v soboto 28.3 , ful težko čakam Še dva dni, boš vidla da bo hitro minilo jaz ga bom pa delala v ponedeljek. Vsaj upam, ker to pomeni da ne bo , čeprav sem moža že včeri nekaj žicala, da bi šel test kupit, ko sem zvedla da so rezultati ščitnice OK , pa ni bil za. On je celo rekel naj kakih 14 dni počakam, kam se mi mudi. ja valda...14 dni. A je na glavo padel Pol je moj čisto nasprotje tvojega. Mi je rekel da naj že 2 dni pred , naredim test, da se že mora videti . Sem rekla, da tako pa ne gre in da bo mogu mal še počakat . In pol še en šok nedeljo, me je peljal kao na izlet in kosilo in me zaprosil . Sem zelo srečna, vendar sem po drugi strani glede zanositve spet bolj nervozna. Upam da boš zagledala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 9:11:59
|
|
|
|
tinkatonka
|
črtica je črtica pravijo, tako da upam, da se v soboto pojavi še bolj močna
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 9:12:12
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tammy* Živio punce, meni že dve dni zamija - no danes je že tretji dan, pa še od nikoder. Tako sem se odločila da danes zjutraj naredim test (ker ima mož rojstni dan). Test mi je pokazal rahlo pobarvano drugo črtico. Ker mi nikoli ne zamuja je vedno točna, bom še test ponovila v soboto, v primeru da se ne pojavi. Ponavadi, če test pokaže drugo črtico, pa tudi če je nevemkako slaba, to pomeni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 9:13:19
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Pol je moj čisto nasprotje tvojega. Mi je rekel da naj že 2 dni pred , naredim test, da se že mora videti . Sem rekla, da tako pa ne gre in da bo mogu mal še počakat . In pol še en šok nedeljo, me je peljal kao na izlet in kosilo in me zaprosil . Sem zelo srečna, vendar sem po drugi strani glede zanositve spet bolj nervozna. Upam da boš zagledala ČESTITKE ZA SNUBITEV!!!!!!!!! Ja midva se že skoraj leto dni trudiva, tak da po eni strani noče da bi prehitro delala test, v kolikor me bo spet kaj zafrkavala.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 9:22:23
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tammy* Živio punce, meni že dve dni zamija - no danes je že tretji dan, pa še od nikoder. Tako sem se odločila da danes zjutraj naredim test (ker ima mož rojstni dan). Test mi je pokazal rahlo pobarvano drugo črtico. Ker mi nikoli ne zamuja je vedno točna, bom še test ponovila v soboto, v primeru da se ne pojavi. čestitkam ti Zanima me samo, če si vseeno imela enake znake kot pred . Ker meni tudi zamuja, pa me že nekaj dni fanj špika, pa je tudi ni od nikoder. Samo pri meni je bilo navadno tako, da ko sem test naredila se mi je pa pokazala . Zdaj pa namerno čakam na soboto da bo bolj ziher
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 9:27:39
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Pol je moj čisto nasprotje tvojega. Mi je rekel da naj že 2 dni pred , naredim test, da se že mora videti . Sem rekla, da tako pa ne gre in da bo mogu mal še počakat . In pol še en šok nedeljo, me je peljal kao na izlet in kosilo in me zaprosil . Sem zelo srečna, vendar sem po drugi strani glede zanositve spet bolj nervozna. Upam da boš zagledala ČESTITKE ZA SNUBITEV!!!!!!!!! Ja midva se že skoraj leto dni trudiva, tak da po eni strani noče da bi prehitro delala test, v kolikor me bo spet kaj zafrkavala. jaz tudi namerno čakam, da ne bom spet razočarana . Danes sem oddala tudi diplomsko nalogo tako da sem se rešila še tega bremena, zdaj čakam samo še na zagovor. Pomoje da zdaj ko nebom več tako obremenjena in se bom lahko bolj skulirala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 9:42:51
|
|
|
|
*tammy*
|
Hvala za čestitke. Tisti dan, ko bi morala dobit me je ful ščipalo, tako sem bla sigurna da jo bom dobila. Včeraj pa je bilo ščipanja zelo malo. Držim pesti, da zagledaš magični .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 9:55:13
|
|
|
|
dini
|
Čestitke
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 11:02:28
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tammy* Živio punce, meni že dve dni zamija - no danes je že tretji dan, pa še od nikoder. Tako sem se odločila da danes zjutraj naredim test (ker ima mož rojstni dan). Test mi je pokazal rahlo pobarvano drugo črtico. Ker mi nikoli ne zamuja je vedno točna, bom še test ponovila v soboto, v primeru da se ne pojavi. čestitkeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 11:07:43
|
|
|
|
dini
|
Čestitam za snubitev. Kdaj bo pa mene? Nikoli.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 11:09:57
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Čestitam za snubitev. Kdaj bo pa mene? Nikoli. Eh dini ne . Mene tud moj ni zasnubil pa sva vseeno poročena . Midva sva se kr zmenila, nič "filmske" snubitve pa to. Pa ni vse v poroki verjemi!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 11:13:30
|
|
|
|
dini
|
Ma sej zasnubil me je že, sam poročila bi se pa ful rada
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 11:15:33
|
|
|
|
dini
|
No midva sva imela tako da sem jst njega
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 12:57:53
|
|
|
|
ursap
|
danes je priša ta tečka . kar v modro me obarvajte in se selim v april.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:02:45
|
|
|
|
dini
|
ursap brez obupavanja naprej.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:12:24
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursap danes je priša ta tečka . kar v modro me obarvajte in se selim v april. Pogumno naprej v nov krog.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:12:31
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursap danes je priša ta tečka . kar v modro me obarvajte in se selim v april.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:14:24
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: dini Čestitam za snubitev. Kdaj bo pa mene? Nikoli. Eh dini ne . Mene tud moj ni zasnubil pa sva vseeno poročena . Midva sva se kr zmenila, nič "filmske" snubitve pa to. Pa ni vse v poroki verjemi! he hhe pri naju tudi ni bilo nobene filmske snubitve.... takrat še navdušen ni bil preveč nad idejo,....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:15:12
|
|
|
|
majalina
|
jst isto razmišljam, Dini... da mi ga kar jaz... :-) če bom čakala, da se bo on spomnil ;-)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:15:44
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Pol je moj čisto nasprotje tvojega. Mi je rekel da naj že 2 dni pred , naredim test, da se že mora videti . Sem rekla, da tako pa ne gre in da bo mogu mal še počakat . In pol še en šok nedeljo, me je peljal kao na izlet in kosilo in me zaprosil . Sem zelo srečna, vendar sem po drugi strani glede zanositve spet bolj nervozna. Upam da boš zagledala ČESTITKE ZA SNUBITEV!!!!!!!!! Ja midva se že skoraj leto dni trudiva, tak da po eni strani noče da bi prehitro delala test, v kolikor me bo spet kaj zafrkavala. jaz tudi namerno čakam, da ne bom spet razočarana . Danes sem oddala tudi diplomsko nalogo tako da sem se rešila še tega bremena, zdaj čakam samo še na zagovor. Pomoje da zdaj ko nebom več tako obremenjena in se bom lahko bolj skulirala. oooo Kika99, tole je pa vse skupaj skoraj sanjsko....še plusek ti manjka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2009 26.3.2009 13:16:45
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majalina jst isto razmišljam, Dini... da mi ga kar jaz... :-) če bom čakala, da se bo on spomnil ;-) jest pri mojem ne bi dočakala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Vožnja s kolesomkrtačkaKdaj se je vaš otrok znal voziti s kolesom na pedala brez pomožnih koles?pred 3. letom starosti (
16%)
med 3. in 4. letom starosti (
31%)
med 4. in 5. letom starosti (
33%)
med 5. in 6. letom starosti (
12%)
po 6. letu starosti (
7%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!