|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
26.3.2009 20:52:54   
majana79
Hvala vim, upam da je pri nas podobno, bom pa povprašala jutri. user posted image

Hm... Obarvani izcedki baje niso nič dobrega. A si imela še kake posebne bolečine ali kaj podobnega? Oziroma meni se je enkrat to zgodilo, ampak po tem, ko sem ves dan bila na nogah, potem ko sem se ulegla pa ni bilo nič več.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
26.3.2009 20:54:28   
Anonimen
Pozdravček!

Vim, rajši kar v porodnišnico pokliči... kri je tudi rjavkaste barve.

Pupa7, kako je bilo danes na pregledu? Si šla rodit?

PapuaNG, samo da je bilo s pregledom v redu. user posted image  Nič hudega, če te kdaj pa kdaj zamede... saj je težko stalno biti na tekočem z datumi.
Glede nogic je pa moj prvi imel plavutke namesto stopal!! Ko je partner prinesel nogavičke za novorojenčke, da ga ne bi zeblo v nogice, ker je imel bolj mrzle, sem jih komaj dala na njegova stopala... pravijo, da je fino, če ima velike noge = hitreje in bolj stabilno shodi (user posted image )

Šivilja, kolikokrat pa se cepijo za klopni meningitis in pri kateri starosti? Kakšne so reakcije?

Pa lepo spančkajte!

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
26.3.2009 21:34:52   
vim
Joj ne me strašit.....kaj pa naj bi pomeni rjavi izcedek, a vnetje al kaj drugega. Jaz nočem paničarit, me je pa strah priznam.
Jah majana79 zna biti, cel dan v pogonu pa je kriza, pretiravam, jutri sem vzela dopust.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
26.3.2009 21:43:53   
majana79
Jah rjavi izcedek lahko pomeni da se spodaj kaj dogaja, kar se ne bi smelo. Glej, če imaš koga doma, pa ker si v LJ, te lahko zapelje v porodnišnico na urgenco in te pogledajo. Boš vsaj mirno spala, pa še kak UZ ti bodo naredili sproti. Lahko pa samo pokličeš tja in naj ti svetujejo. Mogoče počakaš še kako urico če se bo stanje kaj spremenilo.
Ni pa treba bit preveč pogumna, ker je škoda živcev. Zato so zdravniki tam, da nam pomagajo, če je treba.

Saj najbrž ni nič narobe , ampak veš kako je s tem... Moramo poskrbeti zase in za user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
26.3.2009 22:13:22   
bjondi
 Vim-Jaz sem v 27t in sem imela kar nekaj težav glede rjavih izcedkov.Bolniške mi niso dali mi pa služba oz. posel ,ki ga imamo dopušča ,da sem in še kar dosti počivam,je pa mnogo bolje od morfologije naprej,takrat sem moram potrkat zadnjič imela rjavkast izcedek.tako,da sem bila kar nekajkrat malo panična.Počakala sem čez noč ,da sem vidla kaj bo ,ker počitek pa itak najbolj zaleže.Aja pa spolnih odnosov nimamo že od prvaga dne pluska.G pa mi je dal buscopan šele pri treh mesecih,kljub izcedkom že od prvega dne pluska. Jemala sem ga po potrebi in na zadnjem pregledu,ko jih nisem imela mi jih ni več predpisal.V glavnem pravi vedno počitek ,počitek.Omeni pa zadevo tvojemu G to pa vsekakor sploh ,če nisi na bolniški.No sicer meni je niso dali ne vem zakaj ne in kako ti lahko potem rečejo čim več počivajteuser posted image ...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
26.3.2009 22:26:32   
majana79
bjondi, a res ti niso hoteli dat bolniške na take težave? Pa kako je to možno...user posted image Jaz sem danes omenila sestri od G glede bolečin, ki se mi pojavljajo zadnje dni in je sama rekla da naj kar rečem zdravnici za bolniško. Sicer bom videla kaj bo G rekla, ampak jaz res čedalje težje sedim 8 ur in več.
Kako lahko rečejo počivat, potem pa itak ne moreš... Pa ti kot vem še bolj nizko nosiš, kaj je itak pritisk na vse skupaj... Skrb za nosečnice in otroke my ass. user posted image T

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
26.3.2009 22:52:26   
Lsica
PapuaNG, hvala, hvala, hvala...

Men je zdaj vse logično in jasno, ne vem kaj sem prej razmišljala, ampak sem mislila, da z nastopom porodniške preneham z delovnim razmerjem in je to spet nek poseben status...

V glavnem, sem spraševala že svojo sodelavko v kadrovski, pa mi ni znala (al pa ni hotla, user posted image ) tega povedat. Tud k sem jo vprašala glede dopusta, kako so ga druge koristile (ker nisem edina, ki je v nosečnosti na bolniški) je rekla, da ne ve, al da se ne spomni, pol mi je blo pa jasno, da se z njo nimam kaj pogovarjat... Kaj češ, če ti človek noče pomagat,... prisilit ga ne moreš...

Tako da še enkrat, hvala ti, user posted image .

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
26.3.2009 23:05:13   
Lsica
Vim, upam da ni nič hujšega, navadno to pride če malce pretiravaš z aktivnostjo, pa kakšna žilica poči...

Ampak tko kot majana pravi, jaz tudi ne bi bla mirna, če ne bi o tem vsaj govorila z zdravnikom. Mene so že tko navadli, da je bolje, da vprašaš, če gre za čisto običajno stvar, ti bojo pa pač tako povedal, ne?

V glavnem pa itak nimajo neke rešitve - rečejo, da je treba počivat, kar pa predvidevam da tudi že počneš...

Pa ostale najbrž tudi, je ura že za spanec, user posted image ....lahko nočko....

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
27.3.2009 8:48:12   
katrinka
dobro jutrouser posted image

vim - a si poklicala G, a si sla na pregled - kako siuser posted image

lsica - sam tale tvoja sodelovka je pa b..ch, a loh koga druzga vprašašuser posted image

pupa - a si se v enem kosuuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
27.3.2009 9:09:35   
PapuaNG
No, glede dopustov itd vam kadrovska mora dati odgovor. Če ne gre ustno, se pa postavi pisno. Če ne drugače, pa prek nadrejenega. Pri nas je sicer ta, ki ureja kadrovske zadeve,sicer super (moja bivša mentorica), a ko je prišlo do vprašanja glede izkoriščanja dopusta in prenosa le tega, sem zahtevala, da se direktorico vpraša, kako in kaj, da ne bi pol prišlo do nesoglasij. Pa še vse imam v pisni obliki na mejlu. Dobri odnosi gor ali dol, eno leto je dolga doba, ko se lahko marsikaj pozabi in bolje prej poskrbeti, da ne bomo potem živcev izgubljali.

Aja, pa včeraj me je ven vrglo in se vse zbrisalo - glede prevzema priporočenih pošiljk, ki jih pošiljajo csd-ji po ZUP (zakon o upravnem postopku-osebna vročitev): od 1.1.2008 lahko tudi tako pošto prevzame kdo drug, ki se ga pooblasti, lahko tudi ustno. Pooblaščena oseba mora pri prevzemu le na list napisati, da ga je ta in ta oseba pooblastila za prevzem tega in tega, zapisati št. osebnega dokumenta (pooblaščene osebe) ter podpisati. Nekateri poštarji oz. pošte te spremembe zakona sicer začuda še vedno ne poznajo, a z zadostno mero tečnobe boste lahko dosegli, da tudi vaš partner/kdo drug prevzame pošto za vas, če vas ni doma/ne morete dvignit.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
27.3.2009 9:18:26   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Aja, pa včeraj me je ven vrglo in se vse zbrisalo - glede prevzema priporočenih pošiljk, ki jih pošiljajo csd-ji po ZUP (zakon o upravnem postopku-osebna vročitev): od 1.1.2008 lahko tudi tako pošto prevzame kdo drug, ki se ga pooblasti, lahko tudi ustno. Pooblaščena oseba mora pri prevzemu le na list napisati, da ga je ta in ta oseba pooblastila za prevzem tega in tega, zapisati št. osebnega dokumenta (pooblaščene osebe) ter podpisati. Nekateri poštarji oz. pošte te spremembe zakona sicer začuda še vedno ne poznajo, a z zadostno mero tečnobe boste lahko dosegli, da tudi vaš partner/kdo drug prevzame pošto za vas, če vas ni doma/ne morete dvignit.

Mislim, da poštarji tole kar vejo, vsaj pri nas je bilo logično, da je dal kuverto poštar možu, ker mene ni bilo doma. Če imajo pa kakšnega študenta, pol se pa zna zakvačkat.

Glede dopusta in poteka delovnega razmerja je takole: pravico imaš izkoristit dopust ne glede na to, da si na bolniški - to pač prekineš in greš na dopust, vsekakor se moraš pa zmenit z delodajalcem.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
27.3.2009 9:20:00   
wani
Tud jest sem še tle...user posted image
Nič novega,razen tega ena neprijetna izkušnja.Dobila svečke,pa če prav mislim,da to ni toampak...bom pridna in jih jemala...
Ni se za rodit,pravijo,da je treba čakat!user posted image

Pupa sočustvujem s teboj,tud jaz se lahko na ol prekoljem,pa ne sproži nič poroda.Trebuh me že kar boli,pa tako napet in velik je,pa težek,da me pošteno pobira...
POjavila se je še slabost,kar je lahko posledica slabokrvnosti...
Skratka preklicala sem skoraj vse ambulante  lj...želim namreč pogledat plodovnico če je oki,pa brez uspeh--..moja ginekologinja pa pravi da je vse uredu kar na pamet oz samo s ctg-jem...ultrazvoka pa ne vklaplja že 14 dni...
Čakam na 2.4 pregled in zadnji termin poroda..bemti!!!:((((user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
27.3.2009 9:33:45   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

bjondi, a res ti niso hoteli dat bolniške na take težave? Pa kako je to možno...user posted image Jaz sem danes omenila sestri od G glede bolečin, ki se mi pojavljajo zadnje dni in je sama rekla da naj kar rečem zdravnici za bolniško. Sicer bom videla kaj bo G rekla, ampak jaz res čedalje težje sedim 8 ur in več.
Kako lahko rečejo počivat, potem pa itak ne moreš... Pa ti kot vem še bolj nizko nosiš, kaj je itak pritisk na vse skupaj... Skrb za nosečnice in otroke my ass. user posted image T

Ja tud men je vse mal čudn al nočjo več dat kar vsaki bolniške.Devet let nazaj so mi jo dali prvi dan pluska zarad rjavih izcedkov.
Ampak vseeno zdaj v 2user posted image  je bilo teh izcedkov mnogo več kot v prvi user posted image .Plus tega da me je kar dobr na spodnji strani trebuha bolelo nekje do 20 tedna.Ja nič k sreči lahko počivam ker imamo doma firmo.Ne predstavljam pa si kako bi bilo ,če bi imela službo nekje drugje.V glavnem zmeraj mi reče počitek ,počitek user posted image ...Ja takle mamo...Tako da potem tudi ne težim...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
27.3.2009 9:38:40   
bjondi
Wani  Pupa7-Ajde dejmo dejmouser posted image ...Lahko govort a ne user posted image ...Hm,v prvo sem rodila 12 dni prej tko da res ne vem kako zgleda ,če si čez rok...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
27.3.2009 10:23:25   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
 user posted image  Pupa7 (28 let)                  21.3.2009          1 user posted image          0 user posted image                   ?        user posted image
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image                  ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009         3 user posted image          2 user posted image                   ?
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  angelito (28 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  pikatara (29 let)               17.4.2009          1 user posted image          0 user posted image                   ?     user posted image &user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?      user posted image
user posted image   BrinaBA (33 let)                 20.4.2009         3 user posted image            2 user posted image                  ?      user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image             7.4.2009   user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image         30.3.2009   user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image        30.3.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                 ?
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image          3.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image                  ?         user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009   
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image          20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image          1.4.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image           1.4.2009    user posted image
user posted image   nborazem (32 let)              6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image                ?       user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image           7.4.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image  anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          31.3.2009   user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)                29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image                ?
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image         9.4.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        31.3.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image           30.3.2009 user posted image
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image      10

user posted image     14

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image            Lejla            
user posted image   naia
user posted image   yania                                           user posted image            Timon
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image            Lucija              53 cm            3840 g
user posted image   UT_2008
user posted image  simonaa             24.3.2009         user posted image             Ana                                      2700 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
27.3.2009 10:23:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: vim
Blueeyese o CSD-jih ne bi. Moj CSD velja za enega najbolj goljufivih CSD-jev v LJ, še narobe vtipkajo v računalnik povprečje plač in potem dobiš tudi do 100 EUR manjšo porodniško, ker je pač tipkarska napaka.Ma hudiča a lahko vsaj vejico prav postaviš 1.300,00 ni isto kot 130,00.

kerga csd pa maš???

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
27.3.2009 10:43:58   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: wani

Tud jest sem še tle...user posted image
...
Ni se za rodit,pravijo,da je treba čakat!user posted image
....

Trebuh me že kar boli,pa tako napet in velik je,pa težek,da me pošteno pobira...
...

Čakam na 2.4 pregled in zadnji termin poroda..bemti!!!:((((user posted image

O wani, saj bo... pravijo, da noben še ni noter ostaluser posted image . Bomo pa s tabo čakale na 2. april.  Medtem se bo pa že kaj premaknilo, boš vidla user posted image . Kaj pa pričakujete, bo user posted image ?

(odgovor članu wani)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
27.3.2009 10:44:55   
Lsica
Pupa, pa ti, še v enem kosu?

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
27.3.2009 10:46:42   
Lsica
Ni nobeneuser posted image ... pa drugič...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
27.3.2009 10:55:18   
PapuaNG
no, prej je poštar to naredil na podlagi poznavanja in da mu ni bilo treba pisati listka, nositi pošte nazaj itd. Zdaj pa je to še uradno, v zakonu, in se ne nanaša samo na partnerja, ampak ubistvu kogarkoli. In začuda tega še ne vedo povsod-je ravno sodelavka zadnjič pravila, da njenemu možu v Ljubljani niso hoteli izročiti pošte, dokler jim ni pol ure dokazoval, da mu jo pravzaprav morajo dati. user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
27.3.2009 11:18:06   
majana79
Ma s temi poštarji je res križ... Vsaj z našim, kjer mu moraš stalno nekaj dopovedovat pa klicarit kontrolorja, potem ti pa mulc po možnosti kake pošte sploh ne prinese, ker si ga prijavil. user posted image Ne razumem da jim ne razložijo zakonsko obvezo, ki jo imajo pri dostavi pošte. Saj to ni kruh, ki ga prineseš ali ne...

A se pošta CSD potem vroča kar po ZUP ali ima svoj zakon?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
27.3.2009 12:14:30   
šivilja
K.tja ceplenje proti meningokoknemu encefalitisu (klopnemu meningitisu), je v treh dozah. Cepljeni so lahko otroci po prvem letu starosti. Cepljenje moraš plačati (ena doza za otroke je 30,40€. Za cepljenje se naročiš pri pediatru ali na zavodu za varovanje zdravje, kjer se cepijo odrasli. Najbolje je zimsko obdobje, ker zaščita prime šele po drugem odmerku, ki je en mesec za prvim. tretji pa je po pol ali po enem letu (nisem sigurna). Kasneje se za dolgotrajo naščito enkratno dozo ponavlja na 3-5 let.

Vim - rjav izcedek lahko ni nič groznega, lahko pa kaže da je nekaj tudi narobe. Če si bila res cel dan v pogonu, en dan počivaj in boš videla. Če ga ne bo več, ga omeni na naslednjem pregledu, če pa se bo še kar ponavljal, pa ne čakaj in vsaj pokliči svojega G ali pa pejdi na pregled.

O bolniški pa ne bi veliko, smo se pri avgustovkah fino skregale - skratka zdaj ko je kriza zavračajo vse po vrsti na ZZZS, tako da mora G napisat cel roman, kaj vse ti fali, oziroma se moraš pritožit.

To o izročanju pošte po ZUP mi je pa novo, a pol ni treba it več na pošto podpisat pooblastila , ki te je stalo 6€. To je pa dobro, hvala za informacijo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
27.3.2009 12:23:28   
šivilja
vim še ne nasvet - če boš slučajno šla na urgenco se prej oboroži z dobro voljo, znajo biti zelo grozni. Jaz sem šla v 5. tednu nosečnosti, ker sem imela take bolečine, da nisem mogla niti stat, pa me je nadrla, češ da smo razvajene, ker včasih ni bilo clearblujev in je bil to edini znak nosečnosti. Prosim? - že trikrat prej sem zanosila, pa nikol nisem okol hodila kot vrašaj, ki ga je obleval mrzel pot in tresla mrzlica. Ko sem jo vprašala, če to pomeni, da naj hodim v službo se je pa spet zadrla, da to pa ne, da naj počivam. Ja kaj pol??

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
27.3.2009 12:32:38   
katrinka
sivilja - jz mam pa hvala bogu dobre izkušnje z urgenco, k sm naletela na eno mlado ful uredu dohtarco k si je konc cajta zame vzela...res morm pohvaltuser posted image

vim - pa ne hod na urgenco ampak direkt v porodnišnico, k na urgenci majo do 20t nosečnosti, naprej pa v porodnišnici

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
27.3.2009 12:41:38   
majana79
Kje pa je danes vim, se nič ne oglasi... user posted image Pa žive tudi ni bilo že nekaj časa...

Aja glede bolniških... To sem pa tudi jaz slišala, da so začeli šparat pri bolniškah in da nekatere komisije tako težko podaljšajo nosečnicam, da je groza. Če že vse tako preračunavajo, a ne znajo izračunat koliko primankljaja pri BDP pomeni vsaj nerojen otrok, pa vsak nedonošenček... Eni pa veselo šušmarijo po bolniškah in podobno.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?