|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
26.3.2009 14:25:11   
Belen
bia79, lepo fullllllllll.... takoj da jo naučiš,da bo znala delat na kmetiji user posted image

mi pa nismo preuredili še otroške sobe...oz.bomo kanseje, ker sadj bo itak znami spai user posted image user posted image in nimamo welikih sob...tako da w eni sobi je naša postelja matrimoniale + 2 stajici ....
w drugi pa garderobne omare, rač itd...... tam bom pole njihowa sobica.... drugače ne stoji user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
26.3.2009 14:33:24   
DannyS
Jaz za otroško sobo imam čas sigurno še kako leto, če ne še več,... do takrat bo pa itak z nami v sobici... pol pa bo naš drobižek cel car, ki bo imel 16 m2 veliko sobo samo zase, dokler ne bo prišel še kak bratec ali sestrica.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
26.3.2009 14:35:21   
BIA79
Ma te nalepkice (kmetija) se mi zdijo najbolj nevtralne...pa še to so živali, ki se jih najprej začne spoznavat :) Sej verjetno čez kakšno leto bo jih treba dat dol in polepit kakšne Winx ali spider mana :)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
26.3.2009 14:38:36   
Belen
dannyS fancy..... ti lahko še 3-4 narediš w tolkih m2 user posted image
kje pa si nalepke polepila sedaj? w waši sobici?

bia79, ti misliš na wse....widiš.... meni ne bi padlo na pamet,da bi se spomnila da te žiwali začne najprej spoznawat.... razen psa in muce seweda user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
26.3.2009 14:45:50   
DannyS
Jaz jih bom nalepla kar v naši spalnici v tisti kotiček kjer bojo posteljica in previjalna, pol bojo itak verjetno še na naslednjega otročka tam počakale...

Eno vprašanje, glede modrcev,... jaz si bom zdej vzela kakega komot, ki te moji me vsi nekam stiskajo in motijo... kaj se splača vzet kar takoj tistega, ki ti pride prav pol za dojenje?

Ja sej jaz si želim 3,... samo je treba videt najprej kako bova z mojim z enim shajala... mislim ne glede financ in prostora, ampak tako na splošno...

< Sporočilo je popravil DannyS -- 26.3.2009 14:47:00 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
26.3.2009 14:49:07   
Belen
alora jih bom tudi js.... ker sm oklewala, če jih dat w našo sobo al počakat.... mislim da ni nič narobe,če jih dam w spalnico.... user posted image

glede modrca sm si js kupla že enga za kasneje in dojenje....ampak zaenkrat mi še ne rabi.... ta dwa moja ki jih imam sedaj najrajši sta še wedno ql..... drugi bojo počakali.... po porodu user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
26.3.2009 14:52:52   
DannyS
Ma jaz imam vse te moje modrce s temi kostmi in podložene, in zadnjič sem opazla da mi je počla ena žilica, lahko lih od te kosti ki me stiska...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
26.3.2009 14:57:12   
BIA79
Jaz si nameravam tudi kupiti modrc za dojenje. Baje so uredu in poceni tisti, ki jih prodajajo v Muellerju. Čeprav vsi mi pravijo, da ni dobro kupovati veliko modrcev za dojenje, ker se velikost, oblika prsi po porodu spremeni. Jaz si bom kupila številko, ki jo nosim sedaj in potem na podlagi tega kasneje ugotovila kaj mi pride prav.
Danny, komot modrc pa mora biti...Jaz imam sedaj še najraje une športne, ma kaj ki ne najdem tako velike številke hahaha

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
26.3.2009 15:03:03   
Belen
bia79 js mam iste probleme w mullerju sm kupla enga za dojenje 9 al 10 eur.... ma sam enga... kot mam js sedaj št.85C.... nism ga niti probala...sam oprala komaj user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
26.3.2009 16:13:50   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

možno user posted image

danes oz.wčeraj zwečer je rodila moja kolegica..... edina ki jo poznam, ki je rodila na točen PDP.... imela ga je 25.in tudi takrat rodila.... punčko Lano.... 56cm in 4.200g.... težka fulllllllllllll user posted image

mislim da letos wse ki poznam so rodile punčke, lani pa fantke user posted image

kaj ta ki je rodila točno na daum je mogoče Biljana?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
26.3.2009 16:23:22   
spetko
najprej dober dan...
prej sem kar direkt vprašala..brez nobenega pozdravauser posted image

vidim da si vse že lepo rihtate prostore in vse...
jaz sem tudi še trenutno pri starših ker si urejamo stanovanje ki smo ga kupili v ankaranu...
in bomo tudi imeli njegovo pojstlo v naši sobi ker nimamo tolko sob...ko bo večji mu bomo jo naredili..

kako pa se počutite tko ..ste imele ful slabosti in te zančilnosti nosečnosti?

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
26.3.2009 16:24:56   
spetko
aja še to glede modrcev ki vidim da ste v dvomih..
jaz sem na koncu nosečnosti šla kupit modrc za dojenje...in sicer sem si izmerla obseg prsi in pol si kupla tak modrc...in mi še zdej ustreza ko dojim..
če vam je kaj v pomočuser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
26.3.2009 18:11:14   
Hator
bia79-ful lepa sobica, sploh ovčke so ful luštkaneuser posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
26.3.2009 19:19:00   
Belen
spetko.... Biljana ja user posted image welika in težka punčka user posted image

ben js sm kr kul.... zdej malo še imamo čas zase....pole bo šagra ga ne bo weč user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
26.3.2009 20:03:52   
spetko

spetko.... Biljana ja user posted image welika in težka punčka user posted image

ben js sm kr kul.... zdej malo še imamo čas zase....pole bo šagra ga ne bo weč user posted image

a res..a je rodila...
ja ma res velika punca...
lepo lepo...
kaj veš mogoče kako je šel porod in to?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
26.3.2009 21:22:49   
BIA79
Mi smo bili pa pridno danes zvečer...smo naredili listo 10 imen za našo pupco, za fantka imamo že zdavnaj izbrano ime...sedaj bodo potekali boji med imeni da pridemo do finala :)

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
27.3.2009 8:16:58   
Belen
jutro user posted image ,
spetko...ja wse kul je blo...pa še hitro je rodila user posted image

bia79, kaj tolko? 10 imen??? midwa ko swa zbirala swa mogoče imela 5 imen...za user posted image , 3 za user posted image .....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
27.3.2009 8:32:35   
spetko
a super...dobro da ni imela kakšne probleme ki je tako velika punčka..

hehehe..
mi smo pa tudi imeli 3 imena za user posted image in 3 za user posted image ...
kadar sem rodila sva oba od enkrat rekla isto ime za fantka...tko da smo pol sigurno dali to ime...user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
27.3.2009 8:37:48   
Belen
ja edino kar je bilo mi je weč imen za user posted image  wšeč, kot za user posted image .... ne wem zakaj....
drugače? powej kako je kej žiwljenje mamice? ima fulll krčev? spi ponoči?

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
27.3.2009 9:37:32   
spetko

ja edino kar je bilo mi je weč imen za user posted image  wšeč, kot za user posted image .... ne wem zakaj....
drugače? powej kako je kej žiwljenje mamice? ima fulll krčev? spi ponoči?

ma življenje mamice je fulllll lepo res...samo ko se ti nasmeje ti polepša dneve in pozabiš na vse res...meni je ful lepo no...v  glavnem ti ni nič težko naredit...
priporočam pa edino pomoč v prvih tednih...drugače pa ni nobenega problema...
krče je imel fulll ..varianta od 18h pa do polnoči..pol pa smo kupli ene granule v miljah..in so kr pomagale..mislim niso tako pomagale da ni blo več krčev ampak tako da recimo je šel spat ob 22h...
hvala bogu mi spi ponoči (trkamuser posted image )..enkrat se zbudi se podojimo in pol spi naprej...

vi imate že vse pripravljeno za svoje sončke?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
27.3.2009 10:00:29   
Belen
werjamem... čepraw z dwemi...mal težje user posted image

ma js mam kr dosti stwari že....edino woziček naj bi bil naslednji teden... ga gremo iskat... pa malenkosti, jogiji, par oblekic,čepraw sm dosti dobila,kako flaško itd.... drugo imam že wse user posted image

ja s temi krči si mamice pomagajo na različne načine user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
27.3.2009 11:03:34   
Belen
kje ste punce??????? user posted image
res da je 5ek.... a was nikjer user posted image .... dobro dobro.... user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
27.3.2009 11:19:06   
BIA79
Evo Belen :) tu sem...

Danes smo imeli zadnje predavanje v materinski šoli, nam je predavala pediatrinja in moram reč je bilo predavanje zelo zanimivo. Škoda, ker je bilo tako malo časa. Sicer pa praksa je eno, teorija pa čisto nekaj drugega. Baje bi mogli otroci spat 5-6 ur neprekinjeno od 3 meseca naprej, moji svakinji po enem leto to še redko uspeva...Ampak, vsak otrok je drugačen...
Jaz za fantka imam 20 imen, ki so mi všeč :) Ampak, odločitev je padla, da bo dobil ime, ki sta ga zbrala moja starša zame in za mojo sestro, če bi bile fantki. Tudi tokrat ne bo nobenega Gregorja :) Od teh 10 imen pa bodo šli z nami v porodnišnico le 4...v najslabšem primeru bomo čakali da se nasmeji na eno ime :)

Uff..že cel teden sem doma in res ne vem kam naj se dam...Sej dela res ne manjka, ampak pospravljanje in likanje mi ne dišita preveč...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
27.3.2009 11:30:03   
Belen
HEHE... oooooo widiš ko kaj "zatežiš" se nekdo oglasi user posted image
joke....

no super,zdej teorijo si oswojila, pride na wrsto še praksa user posted image . Mi štartamo 1.aprila,upam,da ni hec.... sm hotla it maja,ampak mai ne znaš.... kaj bo z mojimi user posted image  user posted image  maja..... pa wročina, pa če ne bom mogla sedet, pa če slučajno gremo kam.... buuuuuuu...

Danes po službi pride moj tast zmerit mizo še...jo moremo skrajšat račun.ki je fulll welika.... in wzame brez weze plac... user posted image
pole pa me ta weekend čaka.... 2 roj.dnewa....ki so meli frendi 30 let.... + danes nek kao piknik... user posted image  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
27.3.2009 11:43:07   
BIA79
Pester vikend allora :) Mi imamo trenutno obdobje, ko ni veliko rojstnih dnevov, tako da kar paše bit doma. Čakamo pa da prijateljica rodi...zamuja že za cel teden :)

Upamo, da vsaj vreme zdrži, ker napovedi niso bile preveč lepe...jaz bom počasi mogla začet prat in likat vse stvari..no saj jih ni dosti, upam, da še kaj podedujem, da bomo imeli vsaj prve mesece mir :) Potem bo že problem, ker vse kolegice imajo fantke doma :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.