|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.3.2009 22:15:24
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Spetko, glede spanja bo boljše. Enkrat. Hehe, vem slaba tolažba, ampak resnična. Moj je zaspal le v vozičku, in nikjer drugje. Potem so bila obdobja, da v mojem naročju. Potem pa zraven mene Je začel po 13.mesecu lepo spati, zaspal je sam v posteljici, zadnjič je bil pa bolan, in sem ga zgleda razvadila, in tako sedaj spi poleg mene, oziroma greva kao skupaj spat, ko že trdno spi, ga v posteljo položim. Saj bo, pridejo faze. Aha, Smejčica. Lejla.. full lepo ime Ojej, kako je sprejel? Uh.. grožnje, vlom v naše stanovanje, teženje, ... potem je pa obupal, ko je videl, da me več ne dobi nazaj. Ker sem 2 leti skoz govorila, da je konec, pa ga čez teden dni vzela nazaj.. Takrat pa sem bila res trmasta, in je hvalabogu doumel, da je konec. Ja, saj, letos še grem za sebe. Ko začnem delati, počakam dva, tri mesece, pa grem. Staro in mlado ne gre skupaj, no way! Pa je fajn, kr imaš vse ugodno, pa lažje ti je, ampak ne gre in ne gre. Aha, pa glede fanta ga imam ene 7 mesecov že, samo imava zaj ene male probleme, tako da.. bomo videli, kaj bo Aha, ti še hodiš v šolo? V katero pa, mislim za kateri smer? Tak, jutri me ne bo gor, v soboto tudi ne, tako da komaj v nedeljo kaj natipkam. Prideta dve prijateljici k meni, ker imamo v soboto državno prvenstvo odbojke v Kopru, pa je najlažje da pri meni prespita, in gremo naravnost od mene proti Kopru. Držite pesti, da bomo osvojili katero do 3.mesta Nočko, in lep vikend vam želim.
|