Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Lorencia saj bo...vem kako je biti čez rok, ko si že fizićno in psihično utrujen....jaz sem v 1. bila le 3 dni čez....pa me je leva stran križa fuuul bolela, tako da sem se eno jutro po obisku wcja dobesedno vrgla na posteljo, ker počasi ni šlo in me je nek živc zagrabil, no čez 7 ur sem cartala.....odtekla voda po minutu, ko sem padla na posteljo, drugače pa tudi vprašanje kdaj bi se odločila priti ven. Zdaj ko pa sem 25 dni prej, ti pa povem , ja je nepričakovano, nimaš časa razmišljati kako in kaj , samo dobiš pa tako drobceno in nebogljeno dete.,,,,tvoj bo pa cel mačo, boš videla in razvit kot je treba,,,a na UZ si kaj bila, če ima mali dovolj polodovnice.... z mano v sobi je bila ena, katere je bila prenošena (čez rok), samo ne vem koliko...pa se je ful lupila....tako suho kožico je imela....verjetno je bila že na suhem notri....drugače pa konkretna 3 in pol kilce...luškana... Jaz sem tud prvič bila čez rok, 8 dni. Ma ja, se vleče, ko si enkrat tako daleč, najbolj pa so me iz tira metali tel. klici. In to, da sem bila še sama seb tečna, ker sem bila ko nasedel kit. Prav nič vam ne zavidam, punce, ampak če pa prehitro rodiš, pa vidiš, kako pomemben je vsak dan za otroka v trebuščku. yania, imaš s cimro še stike? Je taka fajn punca, ne?
|