Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 18:30:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Evo na hitro...mi smo doma...naš Neo je tako pridkan bnkolo, ki samo spi in je...malo joka...predvsem, ko se previjamo, ampak to bo mimo... Porod je bil FANTASTIČEN...in na tak način lahko rodim še 10 otrok ...zadnja faza je trajala le 15 minut...trikrat sem potisnila in je kar odletel ven...nič šivana, kar je super... Ko ga je babica dvignila nad mene, me je polulal ... Več pa drugič.... O čao. Super, da sta doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 19:05:42
|
|
|
|
čebeica maja
|
ČER VSEM Sem uspela naložit slikce so v mojem albumu in mal sem jih pokomentirala. Tako pa Maks nažmiguje mamici. Je kr priden za papanje in spanje, uspavam ga pa res teško, zaspi na ciziki sm če pol podreva še kupček se čist prebudi, pol pa spet cizika. Miha pa zaenkrat ni lubosumen ima sm kakšne čudne izpade. VSEM KI ŠE ČAKATE NA SVOJE VSEM NOVIM MAMICAM IN OSTALIM
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 19:10:32
|
|
|
|
yania
|
oooo..kaki lepi ..... kaj pa porodne zgodbe? Piruri, super je slišati mamico, ki ji je bil porod FANTASTIČEN....no, meni je bil fantastičen le konec poroda, ko dobiš v naročje malo kepico...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 19:13:43
|
|
|
|
Yassy
|
Pozdravcek vsem pupam in malckom se od mene, no po dolgem casu se spet javljam, da ne boste rekle da sem pozabila na vas:) Tudi mi smo ze pricakali naso pupiko,z nama je vse ok in kar lepo napredujemo:)Kako pa kaj ostale,...koliko jih je sploh ze rodilo? No vsem ki ste ze rodile,..iskrene cestitke,tistim ki pa se niste pa drzim pestke, da bo vas soncek cimpreje z vami:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 19:14:02
|
|
|
|
tasa_m
|
večer:) ne vem če že veste ampak Pupa je šla v P.!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 19:19:30
|
|
|
|
yania
|
Pupa????? kaj res?...no potem je le naredila še 4.vajo.... Tasa poročaj, kaj je pa bilo, da je šla? Čebeica maja...lepe slikice .....kaj pa ima to MAks na glavici?...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 19:25:16
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, lejca sporoča!!! Mamici Lei v veselje in očku Giancarlu v ponos, na svet sem prikukal brez zobkov in bos. Dne 25.marca ob 21:35. MATTEO (51cm, 3960g) Lea in Giancarlo iskrene čestitke mladi družinici, veliko veselja ljubezni in sreče ČESTITKE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 19:43:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja ČER VSEM Sem uspela naložit slikce so v mojem albumu in mal sem jih pokomentirala. Tako pa Maks nažmiguje mamici. Je kr priden za papanje in spanje, uspavam ga pa res teško, zaspi na ciziki sm če pol podreva še kupček se čist prebudi, pol pa spet cizika. Miha pa zaenkrat ni lubosumen ima sm kakšne čudne izpade. VSEM KI ŠE ČAKATE NA SVOJE VSEM NOVIM MAMICAM IN OSTALIM Lušten palček je.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 19:43:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer:) ne vem če že veste ampak Pupa je šla v P.! Ja ne, kako naj bi vedle?? Super, go pupa!!! Kaj pa se je zgodilo? Je končno kak bolj konkreten znak?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:06:22
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer:) ne vem če že veste ampak Pupa je šla v P.! JOOOOOOJ, GO PUPA, GO!!!!! KONČNO! DRŽIM PESTI ZA ČIMLAŽJI POROD!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:08:41
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Evo na hitro...mi smo doma...naš Neo je tako pridkan bnkolo, ki samo spi in je...malo joka...predvsem, ko se previjamo, ampak to bo mimo... Porod je bil FANTASTIČEN...in na tak način lahko rodim še 10 otrok ...zadnja faza je trajala le 15 minut...trikrat sem potisnila in je kar odletel ven...nič šivana, kar je super... Ko ga je babica dvignila nad mene, me je polulal ... Več pa drugič.... za lahek porod, da ste že doma, za takega lepega cukerčka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:09:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Šla je v P. ker je imel tamali previsok pulz. Je pa rekla da se bo še javila kako in kaj??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:10:11
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja ČER VSEM Sem uspela naložit slikce so v mojem albumu in mal sem jih pokomentirala. Tako pa Maks nažmiguje mamici. Je kr priden za papanje in spanje, uspavam ga pa res teško, zaspi na ciziki sm če pol podreva še kupček se čist prebudi, pol pa spet cizika. Miha pa zaenkrat ni lubosumen ima sm kakšne čudne izpade. VSEM KI ŠE ČAKATE NA SVOJE VSEM NOVIM MAMICAM IN OSTALIM Maks je prava faca, pravi cukerček!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:13:09
|
|
|
|
Tulipan12
|
Grem si pobarvat lase, mogoče je jutri moj dan D in spodobi se, da moj spozna lepo mamico ! Pridem potem prečekirat, kako je s Pupo, pa Lorencia se tut ni javila, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:17:41
|
|
|
|
sanna
|
Za pupo !!! Drži se, pa čim manj bolečin.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:21:24
|
|
|
|
sanna
|
Jaz sem bila tudi na pregledu, nič posebnega, vse pripravljeno na porod, samo popadkov ni, je rekel G, da ne bi več čakali, tako,da grem zjutaj v P. Potem bomo pa videli ali me bodo pošibali domov ali bomo jutri spoznali našega deteta. Če me ne bo na RR, sem ostala notri. Zdaj se grem pa spet k mojemu crkljat (mislim, da ga je malo strah ratal, pa noče priznat).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:30:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Jaz sem bila tudi na pregledu, nič posebnega, vse pripravljeno na porod, samo popadkov ni, je rekel G, da ne bi več čakali, tako,da grem zjutaj v P. Potem bomo pa videli ali me bodo pošibali domov ali bomo jutri spoznali našega deteta. Če me ne bo na RR, sem ostala notri. Zdaj se grem pa spet k mojemu crkljat (mislim, da ga je malo strah ratal, pa noče priznat). sanna upam,da spoznaš ju3 svojega deteta. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:32:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Grem si pobarvat lase, mogoče je jutri moj dan D in spodobi se, da moj spozna lepo mamico ! Pridem potem prečekirat, kako je s Pupo, pa Lorencia se tut ni javila, ne? Pravilno. Jaz sem tudi en dan prej šla k frizerju ker sem se hecala, da če grem v P. da se me tamala nebo vstrašla . mogoče pa se tdui pri tebi kaj sproži..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:39:14
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Jaz sem bila tudi na pregledu, nič posebnega, vse pripravljeno na porod, samo popadkov ni, je rekel G, da ne bi več čakali, tako,da grem zjutaj v P. Potem bomo pa videli ali me bodo pošibali domov ali bomo jutri spoznali našega deteta. Če me ne bo na RR, sem ostala notri. Zdaj se grem pa spet k mojemu crkljat (mislim, da ga je malo strah ratal, pa noče priznat). Držim pesti za Pupo, predvsem za čim lažji porod. sanna na podlagi česa se je G. odločil, da več ne bi čakali in sprožili porod. Jaz sem jutri 8 dni preko roka, pa me vedno na pregledu tako hitro odslovijo v porodnišnici. Se bom jutri prav upret mogla, če bo spet tako...ker ne morem več, mene že ves dan tako hudo v križu ščipa..čep se mi lušči že 3 dan - sploh nisem vedela, da ga gre toliko ven...skratka - ali je kakšen poseben razlog za sprožitev poroda ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:44:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Pupa sporoča (bom citirala kr njen sms): No, tuki ni praksa, da te dajo na flašo ampak so neke specialne svečke, na 6.ur. Eno sem že doblila, nekaj imam celo svojih popadkov, čakamo da se kaj razvije. Srček od malega pa se je tudi umiril. Vse ok, ob devetih spet ctg,.. Pupa držim pesti da jutri zjutraj že cartas !! Sem z teboj!! GO, GO,GO !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:53:53
|
|
|
|
Irena83
|
Evo tudi jaz sporočam, da je porod za mano in da sva z mojo Manco že doma. Manca se je rodila 26.3. ob 13:33 uri. Vse, ki ste rodile čestitke, ostale, ki pa še čakate pa upam, da svoje malčke čimprej dobite, ker je to res nekaj najlepšega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:54:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa sporoča (bom citirala kr njen sms): No, tuki ni praksa, da te dajo na flašo ampak so neke specialne svečke, na 6.ur. Eno sem že doblila, nekaj imam celo svojih popadkov, čakamo da se kaj razvije. Srček od malega pa se je tudi umiril. Vse ok, ob devetih spet ctg,.. Pupa držim pesti da jutri zjutraj že cartas !! Sem z teboj!! GO, GO,GO !! Se podpišem čim hitreje in čim lažje ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:56:19
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irena83 Evo tudi jaz sporočam, da je porod za mano in da sva z mojo Manco že doma. Manca se je rodila 26.3. ob 13:33 uri. Vse, ki ste rodile čestitke, ostale, ki pa še čakate pa upam, da svoje malčke čimprej dobite, ker je to res nekaj najlepšega. Čestitke tudi tebi sedaj pa veliko cartanja...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 20:58:13
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irena83 Evo tudi jaz sporočam, da je porod za mano in da sva z mojo Manco že doma. Manca se je rodila 26.3. ob 13:33 uri. Vse, ki ste rodile čestitke, ostale, ki pa še čakate pa upam, da svoje malčke čimprej dobite, ker je to res nekaj najlepšega. A je tale datum pravi???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 26.3.2009 21:13:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Grem si pobarvat lase, mogoče je jutri moj dan D in spodobi se, da moj spozna lepo mamico ! Pridem potem prečekirat, kako je s Pupo, pa Lorencia se tut ni javila, ne? Pravilno. Jaz sem tudi en dan prej šla k frizerju ker sem se hecala, da če grem v P. da se me tamala nebo vstrašla . mogoče pa se tdui pri tebi kaj sproži.. haha, jaz sem pa preden sem rodila mela v planu it nasl. vikend na štajersko in h svoji frizerki, pa me je Nika prehitela... in sem ŠE ZDAJ neostrižena!!! Zato ja, le zrihtaj se.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?