Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:44:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ja, hitro se zmenite kdo odpre....s tempom, ki ga imamo bo to čes ....hm...genau ........13minut naj Samsa odpre, k vedno tako zelo dobre zajtrke pripravi. Se strinjate? ja se ne strinjam.............................. Samsa tvoj je 7.del ne ,pa,ni,ne pa ni.........................moooooooooooooooj jeeeeeeeeeeeee hmmm... s čem te lahko podkupim, da se odpoveš? zajtrk samo zame v posteljo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:44:37
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ooooo RMRM, se že dolg nismo slišal kako kej Lukas? ja, res je. Smo fino, lepo napredujemo. Pa vi? Ne, ne, da ne boš narobe razumela, sej te ne vikam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ooooo, pa Ninny je tud tle ej, ko bi srečala stare znanke, mi je kar toplo pr src kok kej Ema? v redu je, hvala. Ja, stare znanke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:45:13
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko pa da ne govorim o tem, da vsak dan non stop ponavlja mama, mama, mama, ko pride ati zvečer domov, Luka ves navdušen začne vpit mamaaaa čer saša,tebe pa tud že dolgo ni blo,a si še vedno tako popedenana,ko na slikci kje pa je kakšna slikca js tud ne vem kero sliko misli? a tisto s preobrazbe? joj kje je že to
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ooooo RMRM, se že dolg nismo slišal kako kej Lukas? ja, res je. Smo fino, lepo napredujemo. Pa vi? Ne, ne, da ne boš narobe razumela, sej te ne vikam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:45:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ja obisk je bil prijeten - slikce lahko :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:45:57
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ja, hitro se zmenite kdo odpre....s tempom, ki ga imamo bo to čes ....hm...genau ........13minut naj Samsa odpre, k vedno tako zelo dobre zajtrke pripravi. Se strinjate? ja se ne strinjam.............................. Samsa tvoj je 7.del ne ,pa,ni,ne pa ni.........................moooooooooooooooj jeeeeeeeeeeeee hmmm... s čem te lahko podkupim, da se odpoveš? zajtrk samo zame v posteljo hmmmmmmmmm.... ok.... se bom potrudila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
saša, jaz pa klikam na tvoj nick, da vidim kje je kakšna tvoja slikca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:46:26
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ooooo RMRM, se že dolg nismo slišal kako kej Lukas? ja, res je. Smo fino, lepo napredujemo. Pa vi? Ne, ne, da ne boš narobe razumela, sej te ne vikam ja hočem, da me vikaš a je še kr luškan in poštiman kot kak že, aja angleški študent
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:47:16
|
|
|
|
Anonimen
|
samsa - jst sm že zdavnej rekla, da je njen naslednji del :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:47:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ja, hitro se zmenite kdo odpre....s tempom, ki ga imamo bo to čes ....hm...genau ........13minut naj Samsa odpre, k vedno tako zelo dobre zajtrke pripravi. Se strinjate? ja se ne strinjam.............................. Samsa tvoj je 7.del ne ,pa,ni,ne pa ni.........................moooooooooooooooj jeeeeeeeeeeeee hmmm... s čem te lahko podkupim, da se odpoveš? zajtrk samo zame v posteljo Za to bo pa tvoj poskrbel
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:47:39
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny saša, jaz pa klikam na tvoj nick, da vidim kje je kakšna tvoja slikca ja, že nekaj časa nism nč prenovila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
utrujena sem ko sto vragov - tko da možno, da mrknem pred 200 stranjo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:48:49
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ooooo RMRM, se že dolg nismo slišal kako kej Lukas? ja, res je. Smo fino, lepo napredujemo. Pa vi? Ne, ne, da ne boš narobe razumela, sej te ne vikam ja hočem, da me vikaš a je še kr luškan in poštiman kot kak že, aja angleški študent hi, hi. Kakor kdaj. Danes naprimer je bil revež v ful premajhni majčki, mu je pol buhka ven gledal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:49:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny saša, jaz pa klikam na tvoj nick, da vidim kje je kakšna tvoja slikca ja, že nekaj časa nism nč prenovila ja, bo teba mal update naredit jaz ga tud že dolgo nisem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ja, hitro se zmenite kdo odpre....s tempom, ki ga imamo bo to čes ....hm...genau ........13minut naj Samsa odpre, k vedno tako zelo dobre zajtrke pripravi. Se strinjate? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sAJ NE BOM PREVEC CVEKALA;KER SEM KOT ENOOKI GUSAR:sEM DOBILA NEKO BAKTERIJO V UC;CELO NOC NIC SPALA;BOLELO KOT ..opa crke....sem bla pri okulistu,dobila prevezo,antibiotik...malo je ze bolje.Zjutraj sem mislila,da bom oslepela,sem imela cist zatemnjeno stanovanje... No,s tavelko sva se zmenili,upam da bo kaj pomagalo.zAENKRAT JE OK;JE PA DOBILA PAR PREPOVEDI:.spet crke.Sori,sem vec kot na pol slepa,pa se ocala imam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:49:27
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny saša, jaz pa klikam na tvoj nick, da vidim kje je kakšna tvoja slikca ja, že nekaj časa nism nč prenovila nimaš cajta, aaa ?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:49:42
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya utrujena sem ko sto vragov - tko da možno, da mrknem pred 200 stranjo A sta pol najdle pravo pot?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny saša, jaz pa klikam na tvoj nick, da vidim kje je kakšna tvoja slikca ja, že nekaj časa nism nč prenovila nimaš cajta, aaa ? kdo, a jaz??? Jaz ga mam skoz
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:50:18
|
|
|
|
sasa.vracko
|
no moja malenkost
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
o Kleo dober večer, pa par za tvoje oko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya samsa - jst sm že zdavnej rekla, da je njen naslednji del :) a nisi zadnjic rekla za Mojco
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko no moja malenkost nice, nice a to je najnovejša fotka?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 20:51:34
|
|
|
|
alea01
|
a je že 200-tka????? ...jaz tako zmatrana...jao kleopatra.....večeeeeeeer in za očke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?