Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 17:53:54
|
|
|
|
lara light
|
Snežinka, s tvojo princesko bi se sigurno zastople Zdaj pa k tašči, držte pesti, da ne kej spet pogrunta
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 19:16:23
|
|
|
|
_anja3_
|
Čaw,nosečke Mene pa neki zanima...a je imela mogoče katera probleme z vnetjem,al pa kaj podobnega?Ker jaz imam danes že cel dan čuden občutek"odspodaj" Kot bi mi kaj zateklo(sramne ustnice)...Ko grem na wc in se obrišem,je kot bi me malo zabolelo..ne znam točno povedat,ampak je tak čuden občutek...Sej mogoče se sliši smešno,ampak me mal skrbi... ***LP***
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 19:20:39
|
|
|
|
_anja3_
|
Pa še eno vprašanje zate,Belen...Vidim,da imaš rok 4.dni pred mano Kako se kaj počutiš?A mogoče že veš,kaj boš imela(punčko,fantka)?Meni je rekla ginekologinja,da ena bo sigurno punčka,za drugega pa ne ve,ker je nazadnje imel popkovnico med korakom in se ni videlo...**LP***
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 19:31:23
|
|
|
|
Snezinka4
|
Draga Anja, če je to tisto, kar imam jaz, si kasirala varice oz. povečane vene oz. krčne žile. Če stojiš imaš občutek, da ti bo kaj kar "ven padlo" oz. tak zoprn občutek kot prvi dan močne menstruacije. Če se boš pa dol pogledala (meni je uspelo s pomočjo ogledala) se boš pa kar zgrozila. Vidne žile, vse otečeno. Včasih pomaga, da si "zadevo" mal gor potisnem, tako kot ta pravi moški s svojim bogastvom naredi. Ampak ne na javnih mestih . Baje zadeva zgine v parih dneh po porodu, do takrat pa jo jemlji kot še eno nosečniško "neprijetnost". Mi je moja g. zadevo potrdila napregledu. Zdaj sem že navajena, tako da se da preživet, ampak zato so se pojavile pa krčne žile na nogi. Da mi ni dolgčas, pa da skrbim za telovadbo zjutraj ko si natikam zoknčke. O teh zna pa tudi Mlinčka kaj lepega povedat. Na to temo lahko prebereš tudi na Pušenjakovem forumu - skratka zadeva izgine. Jaz močno računam na to
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 20:03:52
|
|
|
|
pikatara
|
Pridne čvekice moje, en dan me ni pa so že tri strani. No da vam poročam. Ob osmih sem se prikazala v porodnišnici, ctg - popadkov še ni in vaginalni pregled - s prstki je otipala glavce obeh. Pol pa v sobot in čakat do kosila. Hvala Taški in Šmarnogorka za družbo. Pol mi je uspelo dobit mojega ginekologa, ki je še včeraj rekel, da mi bodo danes ali pa jutri sprožili, sedaj se mu pa ne mudi več. Kolikor sem zvedela ni nič dežuren pred torkom, tako da verjetno čakam da se bo jutri dežurni zdravnik odločil ali se bo ukvarjal z mano ali pa me bo pustil drugemu za drug dan. Moj ginekolog je samo rekel, da sem bolj varna tukaj??? Ona nasmejala si me s temi tvojimi kilami. Saj to ni nič. Anja ti sam nič ne skrbi, ker če boš malo prebrala nazaj je velika večina dobro donosila in je vse super in tako boš tudi ti. Samo pogumno. Mucka glede na to kako dolgo me Sunči ni spustila na prvo mesto, bom očitno tukaj še malo počakala. Rosa dobrodošla tudi ti in čestitke. Pridne bodite pa se jutri spet javim. Danes sem imela cel dan govorilne ure, sem prava čveka. Če bom pa prej v porodni, kar pa verjetno ne bo, bom pa poslala sms-je tistim, ki imam številko.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 20:04:39
|
|
|
|
lara light
|
Anja, kako je že rekla Mlinčka, mal 'napihnjena' je, brez skrbi, moja tudi grozno zgleda...so pa vnetja v nosečnosti pogosta...poskusi si malo namazati z jogurtom, če imaš pekoč/boleč občutek, sicer pa na nasl. pregledu povej svoji G, da bo pravilno ukrepala. Pika, kako si? Blanči, je že vse mimo? Mislim na obe
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 20:08:57
|
|
|
|
lara light
|
Pika čvekica naša , lepo te je brati. Res je, da si tam bolj na varnem. No, ko bo, bo prav. Lepo naj ti bo v modrem hotelu. In poročaj! Lepo nočko!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 20:26:14
|
|
|
|
sonček85
|
pikatara.ja bolje da si res tam ,saj si res bolj varna.T i se kr drži me pa bomo misle na tebe čakamo novičke
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 20:27:06
|
|
|
|
blanč
|
Pišem bolj počasi, ker mi ketonal direkt v žilo teče, ko bi vsaj mal šnopsa zraven zmešal Počutim se uredu, na wc lahko grem sama pa tak sem se veselila kahlice Jutri pa mogoče še kaj izvem kako je operacija uspela. Lačna sem bla ko satan oni pa meni, da mi bo slabo če bom jedla, japajade mi je moj prnesu sendvič pa štrudl pa jagode, zdej sem pa ko tak velik buhtl
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 20:54:28
|
|
|
|
amrica
|
en lep pozdravcek vsem danes mi je prijateljica povedala za to stran tako kot ona tudi jaz pricakujem dvojcke in sicer 8. 6.2oo9 nevem pa kaj bo bo presenecenje . Komaj cakam da pridejo na svet ,me pa je vsak dan bolj strah
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.3.2009 21:21:53
|
|
|
|
Snezinka4
|
Dobrodošla Amrica ! Čestitke za dvojčka. Juhuhu še ena junijka se je pofočkala!!! Ajde junijke, še ostale na plano! Amrica kar z besedo na dan. Nas vse zanima. kako prenašaš nosečnost? Je bil šok ko si zvedela za dva? Si na bolniški? Vse ok? Strah je nekaj normalnega, vse se spopadamo z njim vsake toliko časa, hkrati ga pa zavestno odganjamo, saj nič dobrega ne prinese. Pozitivno moramo razmišljat, pa se potem tudi bolje počutimo, a ne? Lara kako kaj tašča? Moja mi jutri dopoldan uleti. Bom sama par ur z njo lahko preživela - možek bo v službi, otročki pa v šoli... Blanč - dobro se držiš ni kej! In ti bi kar šnops v žilo . A nebi rajš kakšnega šampanjčka srebala, al pa kakšen fin likerček . Jutri pa poročaj naprej. Pa mirno noč!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 6:59:00
|
|
|
|
mlinčka
|
Dobro jutro! Najprej dobrodošlica vsem ta frišnim dvojnim ! Več nas je, bolj se mamo luštno ! Kar pridno pisat, punce! Evo, pa še ena kavica za lepši dan
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 7:45:09
|
|
|
|
blanč
|
o mlinči, kako slastno zgleda tale tvoj zajtrk. Snežinka bom drugič probala vizualizirat tole srebanje šampanjčka Pika kako kaže? Taškica malo še zdrži 3v1 bo pa potem tooliko lepše. MMmmmm še 15 minut pa mi prinesejo zajtrk, bemti sem lačna
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 8:04:39
|
|
|
|
Snezinka4
|
Mlinčka - mogoče se bom pa le približala tvojim kofetkom - šalco že imam tako . to je začetek . In tale tvoja slikca me je prepričala, da se bom spustila v spodnje nadstropje do hladilnika...Mji punci st ati hvaležni, da bosta dobili nekaj za pod zob... Blanč men tudi že ene 15 minut kruli po želodcu, ampak kaj ko je v postelji tako fino...ampak brez dela ni jela...štunfke gor, pa zajtrk pripravljat Dobro jutro ostale punce! Danes imamo vsaj sonce v Lj. Ravnokar je posijalo. Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 8:06:19
|
|
|
|
taškica
|
Blanč super, da je že zatabo. Eko, zdaj si pa zašita ko devičica.... Pikatara - če kdaj, potem moraš zdajle umiriti konje. Pred vikendom ti najbrž res ne bodo delali nič; imajo pa te na opazovanju, pa CTG redne ti bodo delali in se najbrž na podlagi tega odločili. Pa saj veš, da te imamo rade na prvem mestu, mogoče pa boš postvila nov rekord - 40tednov???? Super, da se javljate ta nove, kar lepo pogumno! Danes se spet sonček kaže, vse z malo manj kilami in malo manj tedni hitr ven na zrak, jaz grem pa kauč peglat. Je tko fino gledat skoz okno kako folk zebe .
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 9:30:49
|
|
|
|
_rosa
|
Halo punce. Vidim, da ste nekatere že na vse zgodaj pridno pisale. Sem videla, da imava samo jaz in Cembi enojajčne dvojčke. No, razen ostale ko še ne veste. Cembi a tvoja nosečnost poteka vredo glede na to da vsi pričakujejo zaplete. Mlinčka ti pa pošiljaš take lepe slikice, da se mi kar sline pocedijo. Grem hitr neki jest. Zanima me če ima še katera problem, da ji trebuh otrdi. To traja kakšno minuto potem pa mine in se spet ponovi ko vstanem in hodim. Mislite, da je kaj narobe? Verjetno so nekakšni krči in upam, da niso nevarni za ortoka. Meni se to dogaja zadnje dva, dni danes je zgleda boljše. Na veliko pijem magnesol in zgleda pomaga. Snezinka a pri vas v LJ je pa sonce, tu pri nas v SG je zjutraj ob sedmih snežilo in je kar fajn belo. Upam, da bo zdaj sonce in se bo vse stopilo. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 9:31:31
|
|
|
|
lara light
|
Blanči, super, le da se dobro počutiš, lakota dober znak ...tvoj pa ve, kaj je dobro ...na šnop pa še mal počakaj, bo že še v potokih tekel . Ju3 zveš več, poročaj! Drži se, lubčka! Amrica, dobrodošla in čestitke zva 2! Še ena nova, juhu! O, Mlinčka, me kar lakota zagrabi...najmi, fino, mljask ...hvala! Snežinka, pošlji malo sončka tudi k nam . Moja taščica je bila včeraj prav fajn, no ene par jih je spustila, ampak nič drastičnega ...ti boš pa kar par ur s tvojo sama? srečno kekec , se hecam, saj so zlate! Taški, kako si spala? Jaz spet že 2. noč šlampasto. Par ur, šetnja po stanovanju, pa spet urco, pa spet ven iz postelje.... jaz bi tudi Piko pustila še nekaj časa na prvem ...tudi zato ker potem smo že majčice na vrsti...pa še april ni??!! Pika, drži se! Kdaj pa Sunči pride domov? Fajn dan vsem!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 10:55:02
|
|
|
|
buba.miska
|
Pozdravljene! Jaz pa sem se pred kako dobro uro zbudila. Sem tak lepo spala, ker so nama včerej okne not naredli pa rolete. Včeraj sem tak mislila da mi bodo noge stran pale, ker sem stala od pol ene pa do osme. So nam tak dugo montirali . No je pa blo lepo da nama luna ni not svetla pa ko je že zunaj sonček bil sem mela v sobi še čisto temo. Še malima je pasalo pa sem šla ponoči samo dvakrat na wc hvala bogu drugače morem na vsako uro. Lepo pozdravljene tudi nove . Aja pa opravičujem se ker sem narobni seznam citirala in sem spet naredila delo lari light
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 11:36:34
|
|
|
|
Rubin.
|
Pozdravljene moje drage nosečke. Meni se je v torek spet pojavil izcedek in še kar traja . Zato sem bolj take volje in mi ni za pisat. Držite pesti, da je vse o.k. in da je samo kakšna žilica. V ponedeljek imam pregled, pa bomo videli kaj bo. Dobrodošle nove double go. Pikatara drži se. A mogoče katera ve kako je z Sunčico? Ima verjetno polne roke dela. Lupčka vsem.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 11:40:45
|
|
|
|
_anja3_
|
Živjo,vsem skupaj!Vidim,da nekatere pridno že zgodaj vstajate Jaz sem danes tako lepo spala,pa sem malo podaljšala,ker za čudež nisem hodila na vsake 2.uri na wc "Snežinka",hvala ti,za podrobnejšo razložitev...si me prav malo pomirila "Lara",hvala tudi tebi,za nasvet!Hvala bogu je danes malo boljše,kot včeraj...ni več tolko hudo...Zunaj je pa tak lep sonček..ma jaz grem vseeno še malo na kavč poležavat Lep dan še naprej..
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 14:25:27
|
|
|
|
pikatara
|
Taški bom dala jaz tebi 40 tednov, če bi bila doma bi mi bilo vseeno sploh če bi vedela, da se ta male dva redita. Tukaj nam pa ni luštno. Tud otroka ne uživata, da o nesprespani noči ne govorim. Najbolj me moti pa to ker si ful zmišljujejo in sami ne vedo kaj bi. Dva dohtarja se sklicujeta en na drugega kdaj bodo sprožili. Najhitreje jutri. Če pa ne bom pa vztrajala, da me čez vikend domov spustijo. Sem že čist slabe volje tuki. Če bi bilo kaj narobe mi ni problem tu bit, tako ko sem pa super je pa brez veze, ker je edina stvar ki jo v celem dnevu naredijo ctg. Ta pa nič ne kaže sam ravno črto. Rosa to so standardne težave, veliko magnesolain kalcija pa bo.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 17:03:09
|
|
|
|
miska73
|
Pozdravljene dvojne. Blanč a si danes imela kakšen pogovor z zdravnico o narejeni cerklaži. Kako si drugače? Te kaj boli? Že kaj veš, do kdaj boš na All Inclusive? Pikatara ti verjamem, da ti preseda biti v bolnici kar tako. Ni ga čez domače okolje. Upam, da greš čez vikend domov. Kakšna je pa hrana v LJ? Saj si tam, a ne? Rubin držim pesti, da ni nič takšnega. Kako močni pa so izcedki? Pozdravček tudi vsem ostalim.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 18:47:24
|
|
|
|
blanč
|
Miška moja, lepo da te malo za mene skrbi Baje grem jutri domov, samo ne verjamem dokler jutri to ne slišim. Rubin upam, da je prenehalo...
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 19:18:43
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Miška moja, lepo da te malo za mene skrbi Baje grem jutri domov, samo ne verjamem dokler jutri to ne slišim. Rubin upam, da je prenehalo... To mi deli.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.3.2009 19:46:56
|
|
|
|
pikatara
|
Mipka hrana je kar vredu, sicer ni to kuhinja Pri Maekiju ampak za porodnišnico je super, velike porcije, 4 obroki. Včeraj: njoki, goveji zreski v omaki, rdeča pesa, zvečer krompirjev golaž, pa vmes kruh in salama, danes kruh, kakav, trdo kuhano jajce, sirni namaz, špinača, pire, postrv, fižolja juha, salamaa, kruh, jogurt, makaroni s polovko, rdeča pesa, skupa, pa pri kosilu še rolada.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?