Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:17:40
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, pa še to... pripravila sem torbo za . Joj, kak je blo fajn, sam ko je takoj fertik.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:17:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js sem si pa dans svečko gurnala v guzo... Ne, res, ker sem zaprta...ampak ni blo še nč kej haska. Po eni uri sem se naveličala čakanja in sem šla mal pritisnat pa je šlo...ampak ne še vse. a bo danes kaj akcije
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:18:24
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Detelja - si pa malo oštra, a ne? Sej včasih je res fajn kej za sebe obdržat veš kaj kar si zasluži to dobi najprej jamra in je "ful bolana" ker bo nezakonski otrok pol pa misli, da bo ta otrok njen pa sam študira kak bomo skoz tam pa bla bla ....skoz misli, da mora vse vedet...itd....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:18:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Tale recept bo pa treba sprobat: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5513 ja res je jaz bi šla kr zdaj pečt,imam vse samo limone nimam Še dober, če ne bi že miksala. ja res je tko se mi nekaj lušta pa ne vem kaj naj,pa kaj naj večerjam ,zdaj pa še bolj k si mi ti take lušte naredla,nevem če ne bom kar jajčka jedla Vse mate po jajčkih lušte. Packe.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:18:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, pa še to... pripravila sem torbo za . Joj, kak je blo fajn, sam ko je takoj fertik. ja res je super ko se veseliš ko zlagaš cotke in ko veš da gre pa zdaj počas proti koncu
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:18:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aja junonca vedno te pozabim vprašat...kje si dobila 4. sezono razočaranih gospodinj???? Sem v BigBangu spraševala pa je še nimajo pa baje je že 6. uzun? preko neta dol krade piratkinja aha je lisica tale naša junonca eh to pa nisem jst tak majster
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:18:53
|
|
|
|
Nalini
|
tu sem :))) malo abstiniram .... ve ste pa zelo pridne ... kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:19:16
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja me je glih tašča klicala pa se menive...pol pa kao, da imam jutri prelged in da ima ona občutek, da bom čez rok rodila...in pol tako reče, če pa še sploh nisi odprta pol pa mi razlaga kak se to čuti, če si že odprt...jaz pa aja, tako...no mo vidli kako bom jaz to čutila, ko se bom začela odpirat...mi je bilo tako smešno...ampak ji ne bom povedala, da sem že v klubu 1 cm jutri mogoče že prestopim ker pol bo vsakih 10 min klicala, če sem že rodila in pol bom Kaka baraba si, da jo puščaš v nevednosti. če bi vedela za moj dober cm bi skoz na tel. visela in me nervirala ji bom pol povedala, da ni imela prav glede tega, da ženska čuti, če je odprta ali ne... In prav srečna boš, ko boš dala to iz sebe, kajne? Si te kr predstavljam. Nje pa ne. pa še kako... ona pa bo rekla, zakaj pa nista nič rekla?...jaz pa bom odg. vse vam pa tudi ni teba vedet IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Detelja - si pa malo oštra, a ne? Sej včasih je res fajn kej za sebe obdržat Detelja prav uživa v misli na to, kako bo tašči to povedala...samo da prilika nanese. Si tako prikupno nesramna in uživaš v tem, kajne? ja, zeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooo uživam kaj pa skoz nos vtika tam kjer ni treba
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:20:02
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Že vem, zakaj je danes tukaj bolj tiho...premalo pomočnikov, se vidi, da je naša Detelja bubana. a vam jih nisem zrihtala????
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:20:17
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini tu sem :))) malo abstiniram .... ve ste pa zelo pridne ... kar tako naprej Ti bom dala js abstiniram...kaj pa norma?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:20:33
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aja junonca vedno te pozabim vprašat...kje si dobila 4. sezono razočaranih gospodinj???? Sem v BigBangu spraševala pa je še nimajo pa baje je že 6. uzun? preko neta dol krade piratkinja aha je lisica tale naša junonca eh to pa nisem jst tak majster
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:20:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Vse mate po jajčkih lušte. Packe. ti si packa k misliš une ,jaz bom kar 4 zmazala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:20:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, pa še to... pripravila sem torbo za . Joj, kak je blo fajn, sam ko je takoj fertik. ja res je super ko se veseliš ko zlagaš cotke in ko veš da gre pa zdaj počas proti koncu Ja, to pa res... upam, da bo kaj prej...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:20:53
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja me je glih tašča klicala pa se menive...pol pa kao, da imam jutri prelged in da ima ona občutek, da bom čez rok rodila...in pol tako reče, če pa še sploh nisi odprta pol pa mi razlaga kak se to čuti, če si že odprt...jaz pa aja, tako...no mo vidli kako bom jaz to čutila, ko se bom začela odpirat...mi je bilo tako smešno...ampak ji ne bom povedala, da sem že v klubu 1 cm jutri mogoče že prestopim ker pol bo vsakih 10 min klicala, če sem že rodila in pol bom Kaka baraba si, da jo puščaš v nevednosti. če bi vedela za moj dober cm bi skoz na tel. visela in me nervirala ji bom pol povedala, da ni imela prav glede tega, da ženska čuti, če je odprta ali ne... In prav srečna boš, ko boš dala to iz sebe, kajne? Si te kr predstavljam. Nje pa ne. pa še kako... ona pa bo rekla, zakaj pa nista nič rekla?...jaz pa bom odg. vse vam pa tudi ni teba vedet IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Detelja - si pa malo oštra, a ne? Sej včasih je res fajn kej za sebe obdržat Detelja prav uživa v misli na to, kako bo tašči to povedala...samo da prilika nanese. Si tako prikupno nesramna in uživaš v tem, kajne? ja, zeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooo uživam kaj pa skoz nos vtika tam kjer ni treba ženske .... a misliš, da me ne bomo tečne, ko bomo tašče
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:21:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js sem si pa dans svečko gurnala v guzo... Ne, res, ker sem zaprta...ampak ni blo še nč kej haska. Po eni uri sem se naveličala čakanja in sem šla mal pritisnat pa je šlo...ampak ne še vse. a bo danes kaj akcije
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:21:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja hvala za tele fejst pomočnike....sem prej tak fajn post nardila pa me je skenslal....sem bla pol tok jezna da sploh nisem še enkrat pisala in lepila slikic .....upam da bojo učke in vse ostalo čimprej boljš ....a si mogoče na cvetni prah alergična?? nisem...izgleda, da mi to povrzoča pomanjkanje seksa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:21:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, pa še to... pripravila sem torbo za . Joj, kak je blo fajn, sam ko je takoj fertik. ja res je super ko se veseliš ko zlagaš cotke in ko veš da gre pa zdaj počas proti koncu Ja, to pa res... upam, da bo kaj prej... bomo čaj pile k ga dobimo in bomo šle prej
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:22:10
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aja junonca vedno te pozabim vprašat...kje si dobila 4. sezono razočaranih gospodinj???? Sem v BigBangu spraševala pa je še nimajo pa baje je že 6. uzun? preko neta dol krade piratkinja Ja, res je... Moj dol z neta potegne. Zdej je ful napet. Hoče Dave Catherine fentat... Koga u pišuka,..... men jih je tud full fajn gledat, sam gleda kr te na pop-u, k moj že pravi da so ratale čist telenoveli podobne , men so pa še kr fajne,....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:22:17
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Nalini tu sem :))) malo abstiniram .... ve ste pa zelo pridne ... kar tako naprej Ti bom dala js abstiniram...kaj pa norma? že delam na tem ... jaz bi pa čokoladna jajćka .... njam, njam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:22:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aja junonca vedno te pozabim vprašat...kje si dobila 4. sezono razočaranih gospodinj???? Sem v BigBangu spraševala pa je še nimajo pa baje je že 6. uzun? preko neta dol krade piratkinja aha je lisica tale naša junonca eh to pa nisem jst tak majster jajaj ornk lisička
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:22:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ženske .... a misliš, da me ne bomo tečne, ko bomo tašče ne ,me bomo naj tašče na SVETU
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:23:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Že vem, zakaj je danes tukaj bolj tiho...premalo pomočnikov, se vidi, da je naša Detelja bubana. a vam jih nisem zrihtala???? Premalooooooooo. Veš, kaj je blo prej... pride moj tule k meni v kabinet in vidi slikice z narezki...pa reče, a to maš pa za pomočnike... sem pa rekla, da ne, da pomočniki pa ne smejo takih stvari jest, ker morjo pazit na linijo. To je za nas aprilčice.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:23:45
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Vse mate po jajčkih lušte. Packe. ti si packa k misliš une ,jaz bom kar 4 zmazala 4? Dve kurji in dve... Tebe bo žolč izdal.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:24:00
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Tale recept bo pa treba sprobat: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5513 ja res je jaz bi šla kr zdaj pečt,imam vse samo limone nimam Še dober, če ne bi že miksala. ja res je tko se mi nekaj lušta pa ne vem kaj naj,pa kaj naj večerjam ,zdaj pa še bolj k si mi ti take lušte naredla,nevem če ne bom kar jajčka jedla Vse mate po jajčkih lušte. Packe. moja večerja danes je : 1. dve pečeni jajčki, 2. sendvič...tirolka, pečen pršut, mortadela 3. sirove palčke(burek) pa še kr nisem sita ......ne vem kaj mi je .....se vam tudi kdaj to zgodi?? bo še en Fruchtegut zmazala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 26.3.2009 19:24:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja me je glih tašča klicala pa se menive...pol pa kao, da imam jutri prelged in da ima ona občutek, da bom čez rok rodila...in pol tako reče, če pa še sploh nisi odprta pol pa mi razlaga kak se to čuti, če si že odprt...jaz pa aja, tako...no mo vidli kako bom jaz to čutila, ko se bom začela odpirat...mi je bilo tako smešno...ampak ji ne bom povedala, da sem že v klubu 1 cm jutri mogoče že prestopim ker pol bo vsakih 10 min klicala, če sem že rodila in pol bom Kaka baraba si, da jo puščaš v nevednosti. če bi vedela za moj dober cm bi skoz na tel. visela in me nervirala ji bom pol povedala, da ni imela prav glede tega, da ženska čuti, če je odprta ali ne... In prav srečna boš, ko boš dala to iz sebe, kajne? Si te kr predstavljam. Nje pa ne. pa še kako... ona pa bo rekla, zakaj pa nista nič rekla?...jaz pa bom odg. vse vam pa tudi ni teba vedet IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Detelja - si pa malo oštra, a ne? Sej včasih je res fajn kej za sebe obdržat Detelja prav uživa v misli na to, kako bo tašči to povedala...samo da prilika nanese. Si tako prikupno nesramna in uživaš v tem, kajne? ja, zeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooo uživam kaj pa skoz nos vtika tam kjer ni treba ženske .... a misliš, da me ne bomo tečne, ko bomo tašče Tečna ne vem al bom al ne, radovedna bom pa ziher, ker sem že zdej...še dober, da me moj nazaj drži.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?