Dream
|
Dan! Vidim, da že spet rpidno čvekate, medtem ko se sama ubadam s pospravljanjem stanovanja in razmišljanjem, kaj naj danes kuham. Regrat imam že pripravljen, ne vem pa, kaj naj skuham zraven. Diši mi mesna rižota... IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jaz sem mu kupila knjigo za fante v kateri piše vse kar bi ga lahko zanimalo, pa jo skupaj prebirava...... Ja mami, se je treba pripravljat na ....... da lahko zalotimo kdaj. Veš, zdaj sem se spomnila dogodka, kako sem jaz učila svojega sineka lulat. Pač ni bilo moškega v naši bajti (sama dva sva živela od njegovega 1. leta - bojanovga mislim). Pa sem ga postavila pred tuš kabino, jaz vzela kanglco za rožice zalivat, nafilala vode, in pokazala, kako naj se postavi, in kazala fullllllllllll veselje, ko sem zadela odtok. V upanju, da ga bo to veselilo in bilo smešno, da bo imel pogum da tudi on začne lulati v tuš kabino (školjka previsoka, kahlice pa se je fulll bal). Ima pa še vedno kompleks pri lulanju. Še vedno si ga ne prime, ampak se prime za trebuh in kožo dol potiska, da mu lul.... ne opleta. Pač mu jaz takrat nisem mogla pokazati, kako se to dela pravilno, ker nimam une stvari. Za fajn razlago pa je bil premajhen, ker ni mel še niti dve leti, ko je bil brez plenic. Tak toplo mi je zaj pri srčku. Kaj vsega se otroci naučijo od nas. Čiste osnove že, k se nam zdijo čist samoumevne. Ob tem sem se pa res prav fino namsejala. Vendar ne, ker bi bilo tko smešno, ampak ker si tako izvirna. Meni na kraj pameti ne bi padlo, da bi uporabila kanglico. Ja, takole se pa res vidi, da otrok potrebuje oba starša, a ne?
|