|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
26.3.2009 14:32:29   
Lupinca
tassika povej twixy, da mi je zelo hudo zanjo in da ji pošiljam močne objemčke! Vsekakor pa močno navijam in upam, da bo druga mala pikica dovolj močna in se obdržala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res mi je hudouser posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 776
26.3.2009 14:37:54   
pikica 28
twixy user posted image user posted image user posted image
držim pesti za drugo pikico, naj bo prava borka....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 777
26.3.2009 14:39:45   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: sasika

Pikica 28, meni je tudi všeč zelen. Sem prebrala malo forumov in ga kar hvalijo. Malo me moti le to, ker se ga ne da čisto poleči. Mislim letni del. Je pa drugače res popolen. In cena je zares ugodna.

sem pokazala slikico vozička svojemu dragemu in mu je zelo všeč.... Samo ne vem ali je za off road varianto tudi, ker kolesa pa niso zelo velika...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 778
26.3.2009 14:39:49   
tassika
Jaz se pa zdaj res slabo počutim, me je čisto zadela ta novica, sploh ker poznam njeno celo zgodbo že od prej, tako se je veselila tega pluska in potem še da bosta dva, zdaj pa enega ni več, drugemu pa srček bije baje zelo počasi in šibko. Res upam, da se tadrugi obdrži.

Jaz imam pa še 50 min službe in sploh ne morem več nič. Najrajši bi šla domov, pa grem pol še k tašči na kofe oziroma sploh ne vem kako ji bom povedala, da kave ni več na mojem jedilniku ker lahko bruhamuser posted image  Ponavadi pa spijem tudi do 4 na dan, pa nikoli mi ni prepozno zanjo

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 779
26.3.2009 14:40:32   
rožica13
Joj boga twixy držim pesti da bo srček začel biti močneje!user posted image
Jaz sem pa ravno po pošti dobila člansko izkaznico iz Baby centra user posted image , sem šla kupit enga pajacka takoj ko sem zagledala user posted image , da bi tako povedala fantu da dobiva družbo in sem se včlanila.

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 780
26.3.2009 14:43:43   
tassika
Rožica jaz sem včlanjena že par let, moje prijateljice so zgodaj imele dojenčkeuser posted image . Je pa v mojem albumu slikca štumfkov in testek, sem pripravila paketek zjutraj za mojega in sem postavila v kuhinjo zraven hladilnika in kot zakleto se ga je ogibla še celo naslednjo uro in pol, jaz pa sem mislila znoret k sem se delala da nič ne vem in lpo tikala po račuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 781
26.3.2009 14:44:00   
murkica
Kar se pa tiče tega, povedati ali ne. Midva sva povedala samo dvema prijateljema. Ena od njih je Lupinca, ker sva bile pač borke skupaj in itak, da je treba takoj sporočit veselo novico in sva na isti dan zagledali svoje user posted image , drugi pa je prijatelj, s katerim sva šla na smučanje in nekako nisem mogla zadržati novice zase, saj mu ni bilo jasno zakaj jaz ne bom smučala. Tako, da sva pač njemu povedala in je bil seveda zelo vesel za naju, saj je vedel že koliko časa se trudiva. Domačim pa še nisva povedala.

Čakava ponedeljek, da vidimo kako je z najino pikico. Jaz sem razmišljala, da bom mojim, tudi če bo novica slaba(kar sem prepričana, da ne bouser posted image user posted image user posted image ) povedala. Enkrat se mi je že zgodil SS in sicer čisto na začetku,tako da čiščenje ni bilo potrebno in sem takrat povedala svoji babici in mi je bilo potem še veliko težje, ker sem ji morala povedati, da naju je mala pikica zapustila in ji je bilo ful bad za naju. Tako, da sem se tokrat odločila, da počakamo pregled, potem pa sporočimo novico. Za naše bom šla kar kupit majčko 100% dedek in 100% babica in mislim, da bosta padla na rit. Do taščice pa se bova kar zapeljala, ker ji tako ali tako nič ne bo jasno, kaj sva prišla med tednom, ker je ona trenutno v Podčetrtku in potem ji bova povedala novico in sem prepričana, da bo zelo, zelo vesela. Je namreč bila vzgojiteljica in sama od kar je v penziji govori, da komaj čaka, da pridejo vnuki, da bo lahko zopet z otroci.

Zdaj pa šibam počasi skuhat kosilo, potem pa se moram dobiti še s sošolci zaradi ene naloge, tako, da imam danes popolnoma zaseden dan.

Pa ne se preveč prepirat okoli kajenja. Jaz sem prepričana, da se lahko vsakdo odpove kajenju, tudi sama sem kot smrklja kadila in sem potem sčasoma dojela, da se mi že tako lahko pripeti ogromno stvari zaradi katerih zbolim in zakaj bi se temu še bolj izpostavljala, tako, da zdaj ko sem noseča pa mi cigareti niti na misel nebi padli. Moram priznati, da je meni nekaj najgršega na svetu, ko vodim nosečnico s cigaretom v roki, ker je to skrajno sebično. Ampak vsak ima svoje življenje in sigurno nisem jaz tukaj, da bi sodila nekoga po njegovih dejanjih. Tako, da odločitev je v vaših rokah, kako boste odreagirale. Sem pa tudi sama že nekajkrat slišala, da je bolje postopno zmanjšati, saj naj bi bil to vseeno prevelik šok za otročička, kakšno pa je dejansko stanje pa vam ne znam povedati. Pokličite svoje G in se pozanimajte. Kolegici je G celo priporočil, naj cigaret ne opusti čisto v celoti, saj je imela tako nizek pritisk med nosečnostjo, da je rekel, da bi ji to samo še znižalo. Tako da je potem do konca nosčenosti kadila, sicer super lahke cigarete in nekaj na dan. Tako, da situacije so sigurno različne, vi pa se prilagodite svoji.

Pa lep dan še naprej.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
26.3.2009 14:54:14   
mariee
Živjo vsem skupaj,
tudi jaz sem novembrkauser posted image . še čakam na prvi pregled in takrat bom vedela ali je vse vredu, sem pa v 5. tednu. Hvala bogu da obstaja ta forum, da lahko vse najdeš na enem mestu, ker takrat ko čakaš user posted image , te vse zanima.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 783
26.3.2009 15:00:37   
rožica13
mariee čestitamuser posted image
Jaz sem bila drugače v soboto na sejmu poroka in altermed, ker vem da se vas kar nekaj poroči bi vas sigurno zanimale obleke, joj kako so lepe sem videla modno revijo in vse poslikala čeprav ne vem za koga ker to še ni v mojem planuuser posted image . A dobila sem veliko testerčkov od te naravne kozmetike Primavera k jo v Kalčku prodajajo tut, proti strijam in tudi za dojenčka. Ne vem pa kakšen losijon oz. olje naj uporabljam. Ker pravijo da nosečnice sploh prve 3 mesece naj nebi uporabljale eteričnih olj in tudi fanta ne upam mazati z njimi. Sem si kupila kar čisto mandeljevo olje je zelo hranljivo. Drugače uporabljam samo naravno kozmetiko ker že tko vdihujemo ves drek kar ga je da bi se pa še mazala z njim... Kaj pa ve uporabljate?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 784
26.3.2009 15:09:23   
water lily
Rožica jaz tudi več ali manj uporabljam naravno kozmetiko. Nujno mi pa je da ni testirana na živalcah.
Pa tudi čistil ne uporabljam. Perem s pralnimi oreščki, za vonj nakapam malo eteričnega olja v tisti predalček za mehčalec(naj sedaj to nehamuser posted image ), za čiščenje uporabljam pa več ali manj samo alkoholni kis, vodo, mikrokrpe.user posted image
Ampak to šele zadnje par mesecev. Prej sem bila obsedena s čistiliuser posted image

Aja, še to sem hotela vprašati. Katere dodatke jeste? Jaz si grem danes kupit, verjetno elevit. Jem pa omega 3 že od prej. A to lahko skupaj? Če ve katerauser posted image

Aja.....mariee čestitkeuser posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 785
26.3.2009 15:10:30   
Lupinca
murkica, ti si bila tudi ta prva, ki je zvedela pri namauser posted image
drugače sva pa midva povedala do zdej že kar večini...ve par mojih kolegic in nekaj sošolk, pa tudi doma sva že povedala in itak da so vsi zelo veseli. Ostalim pa nebom šla kaj posebej pravit, bojo že zvedeli, itak se nam bojo kmalu začeli bušiji poznatuser posted image
murkica, kje pa se kupijo te majčke, ki si jih omenila? Bi jih tudi jaz kupilauser posted image v pondeljek pa itak bo vse ok in komaj čakam tvojo novičko, da si slišala user posted image user posted image

Zdej se pa šibam učit, čeprov nimam energije in bi šla najraje kar spat, ampak je treba potrpet ane?user posted image
Uživajte in pridno božat bušije!

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 786
26.3.2009 15:21:07   
tante
alo

kje pa kupujete to naravno kozmetiko in katero?
pr nas je pa živahno.......dva tedna nazaj so mojemu sinu (2.leti) diagnosticiral bronhitis, danes pri zdravniku pa astmo.......men se pa meša ker ne vem ali je vse to res.......ker sicer kaj naj naredim.......in kje je staknu zdej astmo???????????

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 787
26.3.2009 15:21:46   
tassika
Water liliy najboljše da greš v lekarno in vprašaš, mislim pa da se lahko je skupaj. JAz sem bila po elevitu grozno zaprta, ker imam že po naravi več železa in doza železa v teh tabletah je bilo katastrofa zame, zdaj jem tifol in pa vitamine za otroke marsovci se jim reče in je dovolj, aja pa pijem magnesol, ker me špika. Drugče pa priporočajo tudi centromatero (ima manj železa) ali pa neovin. No saj boš videla kaj ti bo ustrezalo.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 788
26.3.2009 15:30:47   
murkica
Lupinca tukile:

http://www.trgovinapopek.com/majice/Majice.html

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 789
26.3.2009 15:34:35   
water lily
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Water liliy najboljše da greš v lekarno in vprašaš, mislim pa da se lahko je skupaj. JAz sem bila po elevitu grozno zaprta, ker imam že po naravi več železa in doza železa v teh tabletah je bilo katastrofa zame, zdaj jem tifol in pa vitamine za otroke marsovci se jim reče in je dovolj, aja pa pijem magnesol, ker me špika. Drugče pa priporočajo tudi centromatero (ima manj železa) ali pa neovin. No saj boš videla kaj ti bo ustrezalo.

lp

Jaz imam pa premalo železa tako da upam da bodo ureduuser posted image
Bom vprašala v lekarni še, hvala. A magnesol pomaga tudi če ti želodec lambado pleše?user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 790
26.3.2009 15:37:52   
water lily
Aja, majice bova tudi midva kupilauser posted image
Tole:
http://www.majice.si/default.asp?pg=product_view&invtid=386&sub=279
http://www.majice.si/default.asp?pg=product_view&invtid=636&sub=279
http://www.majice.si/default.asp?pg=product_view&invtid=639&sub=279

Dedka pa user posted image ne bo imeluser posted image

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 791
26.3.2009 15:58:29   
mariee
jaz jem pa centramed mami od fidimeda. 

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 792
26.3.2009 16:46:12   
sashy
Hoj hoj user posted image !
Twixyuser posted image , močno držim pestke za drugo pikico.user posted image

Kar se tiče telovadbe, sem kar zelo aktivna skolesom hodim v šolo 40 min tja in 40min nazaj, res pa je, da grem počasi in previdno, ker je po cesti polno norcev.
Ravno danes sem se peljala s kolesom in na pločniku vidim eno staro gospo na tleh. Poleg nje vsi brezobzirnouser posted image hodijo mimo, jaz se pa ustavim in ji pomagam pobrat stvari in ustati. Potem se mi je tako zahvaljevala pa govorila, da kako je nerodna in saj je čisto ravno...
Mene je to tako prizadelo, pa še na licu je mela krvavo, ker se je najbrž z glavo udarila ob tla, ne vem mogoče se ji je zavrtelo ali kajuser posted image

No drugače pa sem videla, da ste imela kar napeto temo prejuser posted image . Sicer ne kadim, poznam pa eno, ki je celo nosečnost kadila (za sabo je imela že en splav), potem pa je rodila en mesec prezgodaj pa še to je bila punčka zelo šibka. Je ne obsojam itak sama "ve" kaj je najbolje za njene otroke. Zelo nerada se vmešavam v druge pa tudi če želim samo pomagati, ker sem se že velikokrat opekla.

Glede vozičkov: bo imel naš drugi user posted image  kar od bratcauser posted image  

Za nosečnost pa veva le midva z user posted image  in pa moja sestra. Ostalim še ne vem kdaj bom povedala. Prejšnjo nosečnost se mi zdi, da sem prezgodaj in se mi je nosečnost pol takooo vleklauser posted image

V glavnem pri nas imamo res veliko družinsko drevo, saj ima moj sinček ne samo dve babici in dva dedka od njegove in moje strani ampak tudi dva pradedka in dve prababici od moje straniuser posted image (moja oči pa mami imata oba starša še živa). Pri nas "delo" babic in dedkov opravlajajo pradedki in prababice, ki so v pokojuuser posted image  Moji starši imajo pred sabo še enkrat toliko delovne dobe kot so jo oddelali do sedajuser posted image

Pa dobrodošle vse noveuser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 793
26.3.2009 17:10:24   
Anonimen
Oj punce!

Dobrodošle vse nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image .

Twixy user posted image user posted image , hudo je tole. Držim pesti in pa tudi verjamem da se bo druga pikica obdržala user posted image user posted image user posted image user posted image . Moja prijateljica je imela lani tudi dve pikici, pa je na žalost tud ena šla, ampak druga se je pa obdržala, tko da imej veliko upanja. Drži se.

Vozički mi bomo mel kr tega ki ga zdej uporabljamouser posted image . Je pa Jane slalom pro in sem zlo zadovoljna. Full je dobr, da ma voziček velika kolesa, da lahko prideš kamor hočeš.

Drugač sm pa jest totalno neprespana, moja miška  se zadnje noči  čist prevečkrat zbuja, dons se je xx, sploh nism več štela,včeri je bla pa 4:15 že pokonc in ni hotla zaspat nazaj. Jest res upam, da je to zarad zobkov pa da se bo stanje zboljšalo, ker drugač res ne vem kako bom funkcioniralauser posted image

Več se pa ne spomnim, ker sem res na hitr preletela, morm zdej še mal na temo dojenček skočit, da vidm kaj je novga. No upam, da mi bo miška pustila.

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
26.3.2009 17:55:55   
lucky girl
Dekleta pozdravljene!
Tudi jaz bi se vam pridružla pri čvekanju. Je že kr minil mesec odkar sem zagledalauser posted image , tako da imam PDP 2.11 2009 user posted image , to je moja prva nosečnost. Odločila sem se, da se vam pridružim po prvem pregledu, ki sem ga imela v sredo. Seveda, je bil to najlepši materinski dan, ko sem zagledala na ekranu najino user posted image .
Spremljam vas že od prve strani in moram reči, da imate že zelo zanimive teme (kajenje, vožički...)

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 795
26.3.2009 18:06:50   
rožica13
Water lily a te oreščke imaš za dalj časa, jaz uporabljam prašek, sem pa namesto mehčalca nekaj časa kis pa eterično olje uporabljala zdaj ga imam pa od Lune.
tante jaz predvsem kupujen od Lush imajo tudi preko interneta drugače je pa v centru LJ imajo res dobro kozmetiko in embalažo minimalno ali pa od Fresh Line ta je pa tudi na netu pa na Čopovi v LJ pa v Supernovi  na Rudniku. Pa če na internet odtipkaš naravna kozmetika imaš veliko zadetkov in se da naročit tudi po pošti.

Te majčke so pa res dobre ampak tudi drageee.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
26.3.2009 18:09:35   
ringa raja
žiivjo punce,kako kaj

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 797
26.3.2009 18:14:01   
ringa raja
lucky girl jaz mam PDPtri dni za teboj,s kje pa si če smem vprašat

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 798
26.3.2009 18:22:33   
lucky girl
okolica NM-ja

(odgovor članu ringa raja)
Neposredna povezava do sporočila: 799
26.3.2009 18:24:30   
Anonimen
lucky girl dobrodošlauser posted image

(odgovor članu lucky girl)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Oblačila
Raho

Ali kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?

da (11%)

ne (76%)

pogojno, če je ugodna cena (13%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!