|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
26.3.2009 12:46:42   
rožica13
Pikica 28 ja jaz imam obupno razpokane ustnice in se sploh ne zacelijo, cela sem kot teta pehta, mazolasta, krvave ustnice user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.3.2009 12:48:38   
tassika
Mogoče je res prezgodaj govorit o tem, ampak jaz nisem več vraževerna, zadnjič nisem nobenemu povedala, nič kupila, nič gledala pa ravnotako ni ratalo. Zdaj pa že imam enega pajacka, pa ene štumfke, pa voziček sva dobila, trenutno je še v uporabi pri tašči, ampak ne več dolgo in povedala sem doma, pa parim kolegicam. Pač sem se odločla, da zdaj pa bo.user posted image

Glede ustnic, poskusita si jih namazat z medom, samo potem ne polizat doluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.3.2009 12:49:39   
pikica 28
he he hvala enako....sicer pravi moj, da sem luškena nosečnica, sam jaz se sama sebi zdim totalno bleda, polno mozoljv imam in seveda še ta suha koža po telesu, seveda da ne pozabim ustnic. Sedaj imam vsaj OK okus v ustih, prejšne tedne je bil okus, kot da bi imela v ustih polno železa...joj....

Pa da ne pozabim na lase, ki so totalno suhi in brez leska....he he tete pehta 2 sem....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.3.2009 12:51:43   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Mogoče je res prezgodaj govorit o tem, ampak jaz nisem več vraževerna, zadnjič nisem nobenemu povedala, nič kupila, nič gledala pa ravnotako ni ratalo. Zdaj pa že imam enega pajacka, pa ene štumfke, pa voziček sva dobila, trenutno je še v uporabi pri tašči, ampak ne več dolgo in povedala sem doma, pa parim kolegicam. Pač sem se odločla, da zdaj pa bo.user posted image

Glede ustnic, poskusita si jih namazat z medom, samo potem ne polizat doluser posted image

tudi midva sva že povedala domačim in svojim prijatlom in seveda v službi, ker sem na bolniški. In seveda ne morem skrivat ko me sprašujejo kaj je z mano...lagala pa ne bom....

Saj vem, da je še prezgodaj za nakup vozička, vendar pa se mi zdi, da če smo zelo pozitivne in se veselimo tega, zakaj pa ne....

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 754
26.3.2009 12:52:30   
sasika
Jaz se ogravam za Jaguar car vozičkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 755
26.3.2009 12:54:10   
rožica13
Ja tassika vem za med sem si jih že mazala pa čez noč pustila ampak jaz imam na splošno zelo suhe ustnice in tudi debeleuser posted image tako da so še bolj na udaru. Grem pa v soboto na eno rojstnodnevno zabavo in upam da ne bom več teta pehta user posted image .
Grem mal na sprehod ker je končno malo lepše vreme!

Neposredna povezava do sporočila: 756
26.3.2009 12:57:32   
pikica 28
Sasika sem šla malo pogledat voziček Jaguar car...noro je lep in še ugoden...dobiš kar lep kompletek...meni je zelo všeč zelene barve...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 757
26.3.2009 12:58:14   
pocahontas
Super tema: vozički.

Jaz ga sicer že imam od prve pikice, vendar pa vseeno rada pogledam kakšnega, samo ne bom kupovala novega, ker je ta še čisto dober.
Mi smo dali dve leti nazaj okrog 500 evrov pa naj bi bil uporaben tri leta. No odkar mala hodi je pospravljen v kotu in čaka novega lastnika user posted image user posted image user posted image .

Kar pa se tiče razpokanih ustnic. Tudi jaz imam ta problem pa čeprac se kar veliko mažem z labelo.

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 758
26.3.2009 12:59:01   
pocahontas
Bom poskusila tole z medom!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 759
26.3.2009 13:03:35   
water lily
O super, bolj zabavne temeuser posted image

Midva sva si že par let nazaj izbrala voziček, ko sva začela delat na user posted image . Žal ga sedaj več ne delajouser posted image .
Mi ni pa skor nič všeč. Ok, stoke mi je fenomenalen, samo za po makedamu ni. To je ovira.
Sicer pa imamo še veliko časa to izbiratuser posted image
Midva bova morala vse nabaviti, sem prej malo računala.....ufuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 760
26.3.2009 13:07:10   
tassika
KAr lep voziček, samo enkrat sem nekje slišala, da je fino če se gume lahko napumpajo, pa se ne spomnim zakaj. Joj punce jaz pa komaj živim tukaj, kar naredim do 12 že gre ostalo pa skoraj spim za rač. včeraj sem začela zehat ob 19,30 in ob 20,00 že spala. IUn zdaj me še glava boli, pomoje od utrujenosti, pa v želidčku mi ni dobro, pomoje sem se preveč najedla.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 761
26.3.2009 13:16:42   
pikica 28
Tudi midva bova morala vse nabavit...uf....zato pa moram malo gledati na cene....

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 762
26.3.2009 13:30:57   
*I.am.happy*

KAr lep voziček, samo enkrat sem nekje slišala, da je fino če se gume lahko napumpajo, pa se ne spomnim zakaj. Joj punce jaz pa komaj živim tukaj, kar naredim do 12 že gre ostalo pa skoraj spim za rač. včeraj sem začela zehat ob 19,30 in ob 20,00 že spala. IUn zdaj me še glava boli, pomoje od utrujenosti, pa v želidčku mi ni dobro, pomoje sem se preveč najedla.

Ej čisto isto pri meni. Komaj gledam v računalnik in naredim eno stvar na več kot pol ure. Najraj bi se kr čez mizo ulegla pa zaspala tja do ene 16ih. Ja, da o večerih ne govorim, začnem gledat C.s.i., lih tolk, da vidm začetek, pa tam 20 čez še enkrat na uro poškilm, jah pol me pa ni večuser posted image Želodec ma pa itak skoz veselicouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 763
26.3.2009 13:33:05   
Nezy85
Ja jaz imam kr suhe ustnice in si jih mažem z labelo, ker meda nimam rada mi je presladek!
Mi2 z mojim sma tud ze vsem povedala, ker prvic nisma pa sem si zdaj mislila kura gleda pa skrivanje!!Isto kot pri tebi tassika
Jaz sem tudi ze kupla eno majčkico!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 764
26.3.2009 14:04:14   
tassika
Punce nimam dobre novice. Twixy se mi je javila na naši drugi temi in sporočila žalostno novico, da je eni pikici nehal biti srček. Od tega so bile tudi njene krvavitve. Drugi pikici pa bije zelo šibko in zdaj ima v soboto pregled, da vidij, če bo ta mala pikica veliki borec in se obdržala.

Je zelo žalostna in je rekla naj vas jaz obvestim, ker ona nima moči. JAz vem kako ji je hudo, en SS je že zanjo, zdaj pa še tole. Včasih svet res ni pravičen.

Zdaj bomo pa tukaj vse držale pesti, da si druga pikica opomore.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 765
26.3.2009 14:04:16   
korala
Tudi jaz imam kar suhe ustnice, pa zebe me precej in pijem ogromno. Vozičke sva z mojim gledala že, ko sva delala na otročku. Nimam še pojma o kakšnem modelu, le velika kolesa hočeva, da bo tudi za kakšen off road. Zdaj bolj še razmišljam, kaj iz/vključiti še v prehrano, kako in koliko se gibati. In navajam se na stanje, v katerem sem... UZ imam 15.4. - napotnico sem dobila za čisto drug namen, to je pregled rodil pred menstruacijo. Pa sem imela srečo in bomo gledali novo življenje... Lepo se imejte, pazite nase! pa, pa

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 766
26.3.2009 14:15:50   
korala
Ojoj, res hudo mi je za Twixy.... Držim pesti za drugo pikico, da zmaga!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 767
26.3.2009 14:17:27   
water lily
Twixy user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 768
26.3.2009 14:20:18   
tante
punce......tema je bila kot ideja in ne povod....sam da se ne dobacivamo o kajenju in mučnih debataha

hudo mi je za twixy in res upam da vsaj eno bitje obdrži.....user posted image user posted image

kar pa se vozička tiče...jaz ga imam od prvega Peg Peregota in je sicer uporaben in fajn ampak sem se ga naveličala in razmišljam o novem.......čeprav se mi po drugi strani zdi škoda denarja ker raje gremo na počitnice še ene za tisti denar......bomo videli

kar pa se tiče povedat al ne to lepo novico.....sem pa mnenja da vsem hitro povedat ker je to lepa novica......če pa gre kaj narobe je pa to življensko in se tega ne bat ali celo sramovat.......te mogoče vsaj razumejo da ti je hudo in kaj doživljaš in ne rinejo vate z neprijetnostmi.........če pa skrivaš pa vrtajo vate ker se ti na obrazu vidi da nekaj ni uredu.........

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 769
26.3.2009 14:21:22   
sasika
Pikica 28, meni je tudi všeč zelen. Sem prebrala malo forumov in ga kar hvalijo. Malo me moti le to, ker se ga ne da čisto poleči. Mislim letni del. Je pa drugače res popolen. In cena je zares ugodna.

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 770
26.3.2009 14:22:47   
summer410

IZVIRNO SPOROČILO: summer410

kar se pa tiče moje pikice:)))

jz mam pregled 31.03. in že komaj čakam....pijem kot dve kamele.....:))) aja, pa še neko vnetje mehurja sem dobla....user posted image

Summer meni se je tudi nekaj podobnega dogajalo, pa ne vem pomoje me je pekel samo zaradi prevelikega obiskovanja wc-ja, mam pomoje čisto zribano od papirjauser posted image

joj....vvse me že peče....pismo..spijem res...okoli 3 litre vode na dan...kr sn žejna......sem si mogla it kremo dans kupit...za razdražene ritke za dojenčka...user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 771
26.3.2009 14:23:23   
sasika
Zdaj sem šele videla, da je Twiksi zgubila eno pikico user posted image . Sicer pa ni za obupat.  Velikokrat se zgodi, da se druga pikica obdrži. Držim pesti!!!!

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 772
26.3.2009 14:23:33   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

summer410 prav je da dosti piješ tak se boš vsaj hitro rešla vnetja, ker ko ti dosti piješ se ti vsi strupi čistijo iz telesa, pa daj še popi kakšen kamilični čajček!!!Boš vidla ti bo kr hitro bolje, pa probaj da nimaš kavbojk oblečenih!!

ja...kavbojke...to maš tud prav:)

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 773
26.3.2009 14:24:07   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

Tele debate so pa zame še malenkost prezgodnje. Si še ne upam izbirat vozičkovuser posted image

jz tud neuser posted image

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 774
26.3.2009 14:31:52   
murkica
Twixy- žal mi je za tvojo malo pikico. Vendar sem prepričana, da je druga borka in ji bo na naslednjem pregledu še vedno veselo bil srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si v mojih mislih....

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (15%)

Luka (53%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!