mbd0411
|
Jutro vsem. Oblačno,žal. Mi smo kar dobro spali.Ena budnica za jest.Kdaj bo kaj nehal ponoči jest?? Na žličko že lepo in kar veliko je.Ugotavljam samo kaj ga tako zapira.P je rekla,da morda korenje.Bom poskusila brez korenja.Zelenjavo,sadje,skutke,vse mu je dobro.Jaz sem mu kar že dala skutke.Zadnjič celo pire krompir namočen v pesin kis.Joj kok je jedel.Ker tako težko kaka pač probam vse,samo da bi lažje kakal.Tudi kravje mleko že kak mesec bol ali manj redno dam zraaven Hipp mleka.HB,nobene alergije. Prosim,če mi lahko katera da seznam katera je katera na FB,ker sem ga izgubila,ko so mi windovsi šli.Vem,da je na rr,samo nimam časa se zraaven spravit,pa si napisat,ker vas že preberem kooomaj take čveke ste. A Stunfek je pa v Sloveniji?Torej ni daleč od mene,če se prav spomnim.Ali se bo le kaj oglasila?? Izkoristite tako vreme za počitek in kako delo v hiši,jaz bom. Aja,pa menda je nekje sneg padal?HB pri nas ne.Zdaj je pa res dovol te zime. Včeraj sem šla k našemu župniku za krst. Kok je nakladal joj,joj,joj... Pač,da na koruzi on ne odobrava,pa otroci morajo imeti zgled...bla,bla...Potem sem pa kar povedala,da je moj že bil poročen in da se pač zato ne moreva.Nato je utihnil. HB ne bo treba na tečaj.Pa še na soboto bomo imeli-25.4. in tega župnika ne bo,ker gre nekam Še dobro da tavečji hodi k verouku in da zelo rad. Aja pa za botro,da ne more bit če živi na kruzi kot jaz ,pa HB ne,je sama in brez otrok.Pač uspešna ženska,poslovna... Zdaj bo pa dovolj.Joj,kolk sem napisala.