|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
25.3.2009 23:37:09   
iraira
Ku-ku a si ti tudi že ušla gogabojan?

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
25.3.2009 23:41:08   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jaz sem mu kupila knjigo za fante v kateri piše vse kar bi ga lahko zanimalo, pa jo skupaj prebirava......

Ja mami, se je treba pripravljat na .......   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    da lahko zalotimo kdaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, zdaj sem se spomnila dogodka, kako sem jaz učila svojega sineka lulat. Pač ni bilo moškega v naši bajti (sama dva sva živela od njegovega 1. leta  - bojanovga mislim). Pa sem ga postavila pred tuš kabino, jaz vzela kanglco za rožice zalivat, nafilala vode, in pokazala, kako naj se postavi, in kazala fullllllllllll veselje, ko sem zadela odtok. V upanju, da ga bo to veselilo in bilo smešno, da bo imel pogum da tudi on začne lulati v tuš kabino (školjka previsoka, kahlice pa se je fulll bal).

Ima pa še vedno kompleks pri lulanju. Še vedno si ga ne prime, ampak se prime za trebuh in kožo dol potiska, da mu lul.... ne opleta. Pač mu jaz takrat nisem mogla pokazati, kako se to dela pravilno, ker nimam une stvari. Za fajn razlago pa je bil premajhen, ker ni mel še niti dve leti, ko je bil brez plenic.

Tak toplo mi je zaj pri srčku. Kaj vsega se otroci naučijo od nas. Čiste osnove že, k se nam zdijo čist samoumevne.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
25.3.2009 23:41:15   
iraira
No grem pa še jaz.....lahko noč

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
25.3.2009 23:42:14   
gogabojan

Ku-ku a si ti tudi že ušla gogabojan?

Še sem tu, sam sm morala tipkati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
25.3.2009 23:42:44   
iraira
Naš Jaka je tudi dolgo tako lulal kot tvoj Bojan...zdaj pa ne vem kako to delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
25.3.2009 23:43:15   
gogabojan
Evo, zdaj pa sama ostala.

Bo iraira mislila, da sem kar ušla,  pa nev zgodbice prebrala.

Zdaj pa sem še bolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3331
25.3.2009 23:43:35   
iraira
Tukaj sem

Neposredna povezava do sporočila: 3332
25.3.2009 23:44:43   
gogabojan

Naš Jaka je tudi dolgo tako lulal kot tvoj Bojan...zdaj pa ne vem kako to delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj jaz tudi kmalu več nevm vedela kak delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam vedno gre lulat, preden gre pod tuš. Mamo pa bl tak tuš zakompliciran, da mu ga pač moram jaz al pa srček naštimati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
25.3.2009 23:46:29   
gogabojan

Tukaj sem

user posted image user posted image user posted image user posted image si prebrala zgodbico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lej iraira ti kr hodi ajat, če želiš. Jaz itak mam še veliko dela za računalnikom, tak da bom še kr neki časa pokonci.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
25.3.2009 23:50:54   
iraira
Saj tako ne bom mogla spati pomoje

Neposredna povezava do sporočila: 3335
25.3.2009 23:52:19   
iraira
Grem ležati k moji pikici, se skoz zbuja, ker ima nosek zamašen pa sem jo dala kar k sebi v posteljo, da se malo crkljava

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
25.3.2009 23:54:54   
gogabojan

Saj tako ne bom mogla spati pomoje

Poskusi. Misli si, da ste ti, tvoj sin, tvoja miška in kuža nekje daleč dalečč stran na peščeni plaži. Mečete palico svojemu kužkuuser posted image user posted image , tvoja miška vriska od sreče, in zaslišiš besedo hov hov, ki jo izreče tvoja miška. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je moj brat naredu. Prve besedo so bile ne mama, ne tata AMPAK pissssssss macka, pissssssss mackauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
26.3.2009 0:00:17   
gogabojan

Grem ležati k moji pikici, se skoz zbuja, ker ima nosek zamašen pa sem jo dala kar k sebi v posteljo, da se malo crkljava

Uživajte, lepe sanje, pa naj se čimprej tvoja miška pocarta.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
26.3.2009 6:45:41   
gogabojan
JJJJUUUUTTTTRRRROOOO.

Nočka je bila ok. Smo spali do 6.30. Čeprav se je user posted image že zbudl ob 5h, mal čajčka, in povleku do sedaj. Zdaj pa čebla v posteljci, in se igra. Jesti pa še noče. Tak da, čakam na alarm LLLLAAAAAAAAAČČČČČČČČČČČČEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN SEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako lepo se igra, pa koco grizeee.

Jolly 123, tvojemu user posted image pa želim VSE NAJ NAJ ZA 6. MINI ROJSTNI DAN. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, raport narejen. Uživajte ob user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3339
26.3.2009 7:13:02   
jolly123
Jutro! tale viroza nas bo ugnobila, spet od 5-ih pokonci, ob pol treh se je zbudil s tako zamašenim nosom, da sem morala sesalec sredi noči vžgat. Meni se pa danes tako vrti, da se kar držim opore ko hodim, pa kdaj bo že konec. Se mi zdi da sem že tri tedne zaprta kle v stanovanje, bi mi sedel kak čvek in kofe pa nikamor ne morem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

sem nekaj čisto breeeeeezvoljna te dni - je še katera naveličana vsega???

Hmmmm....jaz!! Ma ne res jaz sem bil aše celo nosečnost doma in mi že prav pošteno mori tole posedanje doma in ne vem kaj...komaj čakam da grem delat, ker se mi včasih zdi, da sem že malo premaknjena, po cele dneve samo neki gugu gaga govorim user posted image   Včasih bi najraje kam šla pa 14 dni ne prišla nazaj, o drugem otroku pa itak sploh ne razmišljam, je ta čist več kot dovolj. Včeraj je pasalo, ko sta mojedva prišla za eno uro, da sem šla psa ven pelat, ker pač s Tajkotom ne morem ven, ker je čist prehlajen.

Odleglo mi je danes ko sem vse zlila tukaj gor......tudi če so zelo osebne stvari ampak kaj naj. Sigurno pa se najde kakšna ki si misli :pa kaj je s to fu  babo da tole piše tukaj, ampak naj si misli kar si hoče.....jaz nisem kriva da se mi to dogaja ( na začetku sem iskala krivca v sebi )

Ojej...ko sem tole brala....ej kriza!!! pa kaki kreteni tole obstajajo na svetu??? Kaj pa če bi ti najela kake konkretne silake, da ga malo v red spravijo, sej ga ne rabijo tepst, bog ne daj, ampak da mu samo povejo, če kdaj slučajno, še pride težit....bivša sošolka vem da je koristia to, pa se dec ni nikoli večprikazal na njenem pragu.
Ne vem trapasto se mi zdi, da se pa moraš celo življenje pred njim skrivat in otroke selit in ne vem kaj.
Če boš pa kdaj kaj rabila tud sredi noči POKLIČI sem itak blizu ;)

Neposredna povezava do sporočila: 3340
26.3.2009 7:38:03   
Pšemek
Dobro jutro!

Mi smo spet super spali user posted image . Že četrto noč zaporedoma user posted image . Sva se dojili šele ob 4:30, zaspala je pa okol 20h user posted image . Se je sicer začela okoli 1h premetavati, pa sem ji samo dudo dala, k sem šla ravno na WC, in je spala naprej. Zdej imam pa res vedno večje upanje, da tako tudi ostane. Bo to idealno, da jo preselimo v njeno sobico.

Zdej vas grem pa nazaj prebrati. Ste bile zvečer spet pridne in imam kar nekaj strani za prebrati.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
26.3.2009 7:57:20   
mbd0411
Jutro vsem.
Oblačno,žal.
Mi smo kar dobro spali.Ena budnica za jest.Kdaj bo kaj nehal ponoči jest??user posted image
Na žličko že lepo in kar veliko je.Ugotavljam samo kaj ga tako zapira.P je rekla,da morda korenje.Bom poskusila brez korenja.Zelenjavo,sadje,skutke,vse mu je dobro.Jaz sem mu kar že dala skutke.Zadnjič celo pire krompir namočen v pesin kis.Joj kok je jedel.Ker tako težko kaka pač probam vse,samo da bi lažje kakal.Tudi kravje mleko že kak mesec bol ali manj redno dam zraaven Hipp mleka.HB,nobene alergije.
Prosim,če mi lahko katera da seznam katera je katera na FB,ker sem ga izgubila,ko so mi windovsi šli.Vem,da je na rr,samo nimam časa se zraaven spravit,pa si napisat,ker vas že preberem kooomaj take čveke ste.
A Stunfek je pa v Sloveniji?Torej ni daleč od mene,če se prav spomnim.Ali se bo le kaj oglasila??
Izkoristite tako vreme za počitek in kako delo v hiši,jaz bom.
Aja,pa menda je nekje sneg padal?HB pri nas ne.Zdaj je pa res dovol te zime.
Včeraj sem šla k našemu župniku za krst.user posted image Kok je nakladal joj,joj,joj...user posted image
Pač,da na koruzi on ne odobrava,pa otroci morajo imeti zgled...bla,bla...Potem sem pa kar povedala,da je moj že bil poročen in da se pač zato ne moreva.Nato je utihnil.user posted image HB ne bo treba na tečaj.Pa še na soboto bomo imeli-25.4. in tega župnika ne bo,ker gre nekamuser posted image Še dobro da tavečji hodi k verouku in da zelo rad.
Aja pa za botro,da ne more bit če živi na kruzi kot jaz ,pa HB ne,je sama in brez otrok.Pač uspešna ženska,poslovna...

Zdaj bo pa dovolj.Joj,kolk sem napisala.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
26.3.2009 8:21:40   
jolly123
Kdaj se ura prestavi pa kam gre naprej al nazaj. No v bistvu če je zdaj ura 8 bo potem koliko? 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
26.3.2009 8:25:37   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Kdaj se ura prestavi pa kam gre naprej al nazaj. No v bistvu če je zdaj ura 8 bo potem koliko? 

Naprej gre ura, se pravi, da bi bila ura zdaj 9.

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
26.3.2009 8:29:54   
jolly123
Ja valda kasneje je tema...joj kdaj bom pol jaz svojega otroka spat spravljala, nimamo roleet namreč user posted image  

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
26.3.2009 8:32:16   
gogabojan
Punce, naš user posted image pa NE mara BANANE. Sm mu jo dala samo banano, bljak, z keksom in vodo bljak, z mojim mlekom bljak.

Pa se mi je zdelo samoumevno, da bo imel rad banano. Ostale okuse sprejme brez problemov, banano pa NO WAY.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
26.3.2009 8:33:22   
jolly123
Kok so različni moj bi pa samo banano pa korenje jedu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3347
26.3.2009 8:36:08   
afnica mala
jutro

spet ste klofale vso noč.

Neli ima še več pikic, širijo se tudi na roko, pa združujejo se.Bova morali jutri nazaj, pa fulll malo je. Kar joka, ko je treba jesti.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
26.3.2009 8:39:33   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Kok so različni moj bi pa samo banano pa korenje jedu user posted image

Moj pa obožuje riževo kašico, pa korenčka. Sam pri korenčku sem mal bolj pazljiva, da ne bi pojedel preveč, ker naj bi zapiral.

Tako pa, vsako jutro, ko dobi čajčeka ob 5h ali 6h tam vmes, ko se zbudi, ga mal spije, in dobim 1 kilo kupčka v plenički. Potem po malici spet kaka, pa popoldanski malici včasih kaka, pa zvečer nujno kaka.

Če pa slučajno kaka samo dvakrat na dan ali manj je pa živi user posted image user posted image user posted image k ga zvija.

Zato korenčka dobi malo porcijo, riževe kašice, pa kolikor mu gre v ritko, če želi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
26.3.2009 8:45:11   
Pšemek
gogabojan, res si lepo napisala za mamico!

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1
pšemek, ravno zato sem sploh prižgala računalnik, da se ti zahvalim in sporočim, da je bilo vse suuuuper - hvala.

Lucka user posted image

iraira user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Žal ti ne bi znala svetovati, kaj narediti v tvoji situaciji. Verjamem pa, da je grozno. Vedi pa, da smo punce tukaj, da ti nudimo podporo in pomoč, če boš karkoli potrebovala.

Dream, jaz sem pa mislila, da si se toliko diplomski posvetila, da nimaš več časa na RR čvekat user posted image

< Sporočilo je popravil Pšemek -- 26.3.2009 8:48:57 >

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?