|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
26.3.2009 10:48:18   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

se mi sploh ne da tipkat...mi manka noči...user posted image

imam eno vprašanje...nekaj moram enmu nakazat na trr pa me zanima a nakažeš samo toliko kot je cena a moraš plačat še kej druzga (stroške...)

Dudica, če nista dogovorjena drugače, mu plačaj toliko kot je cena. Če pa sta slučajno dogovorjena še za kakšno poštnino, potem pa tisto zraven prišteješ.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
26.3.2009 10:50:07   
KatMat
user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
26.3.2009 10:50:26   
petrazg
KatMat hvala za pikapoko... Kako si pa ti drugače? A si uredila z rubežniki?

BarbyD... malček ima še dovolj časa , da se obrne. Tudi tisti, ki so že v pravi poziciji ni nujno, da ostanejo...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
26.3.2009 10:50:26   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

imam eno vprašanje...nekaj moram enmu nakazat na trr pa me zanima a nakažeš samo toliko kot je cena a moraš plačat še kej druzga (stroške...)

Dudica, če nista dogovorjena drugače, mu plačaj toliko kot je cena. Če pa sta slučajno dogovorjena še za kakšno poštnino, potem pa tisto zraven prišteješ.

to vem ja sem mislila če moraš še kakšne stroške banki al pa kej tam zraven plačat???

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
26.3.2009 10:50:50   
KatMat
od kolega zeni so tud delal zunanji obrat...
u porodni sobi...je rekla da je blo mim v treh sekundah in da ni nic bolel

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
26.3.2009 10:51:07   
elyy
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82

malo berem na forumu med-over.net in sem zasledila tale komentar,ki pa me je kar malo prestrašil:

Pred dobrima dvema mesecema se je namreč "tisto najhujše" zgodilo meni. Rodila sem v 40 tednu. Štiri dni pred porodom sem bila zaradi suma razpoka poslana z napotnico v porodnišnico na pregled.
Plodovnica se mi je pocejala po intervalih, ko so mi naredili test na plodovnico je bil negativen. Vendar sem bila takrat že nekaj ur brez polivanja. Kljub temu da sem zdravnici, ki me je pregledovala to povedala me je brez pojasnil poslala domov.
Po štirih dneh so se pričeli popadki, pojavila se je rahla krvavitev zato so sumili na odstop posteljice, končalo se je s CR, hčerkica mi je po nekaj urah umrla. Obdukcija je pokazala na prisotnost streptokoka B, posledica je bila sepsa.
Kot vidite sem brez problemov donosila, hčerkica je tehtala 3.350 kg, velika 54 cm, normalno razvita, pa ji kljub temu ni uspelo preživeti. Antibiotike je dobila pol ure po porodu.
Zato sprašujem, kako naprej? Drugače sem zdrava in je bila to moja druga nosečnost. Ali obstaja objektivna možnost da se mi , če se odločim za naslednjo nosečnost situacija ponovi. Prosim povejte realno, ker je bolečina neznosna in ne bi šla rada še enkrat skozi to.
Se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam

Ni ravno za spregledat se mi zdi

Mislm sm kr brez komentarja,mene je ta zgodba kr zamisla,js si sploh nepredstavljam d se mi kej tazga nardi!Men i se kr zmešal,tok stvari k smo zdj prpravle pol pa d....!!!Verjemte punce dost stvari se zgodi tud zard zdravnikov,sej skos neki poslušam po tv(zdravnika so tožl)pa nevem kva še vse!Zato mam pa js skos neki za svojo za povedat al pa kero drugo,zato k to ni prv če je zdravnik slabe volje d te napizdi al pa če ma gužvo d kr stabo hiti pa leta po ordinaciji,lohk mi reče kokr kol sam opazt pa nemore vsega v tok mejhnem času!Nevem kar se tiče te bakterije streptokok,staphylokok js od zdj naprej bom skos težila pa skos sprašvala res bom!!pa če bo treba kej plačat bom pač plačala od zdj naprej!Zato k to ni prvi primer d tko otroci umrejo(od mojga je sodelavcu je blo na podoben način zard zdravnikov...)mislm fakkk nooo**
sam res je pa najbolj čim manj razmišljat d bo kej narobe!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
26.3.2009 10:51:32   
KatMat

KatMat hvala za pikapoko... Kako si pa ti drugače? A si uredila z rubežniki?

BarbyD... malček ima še dovolj časa , da se obrne. Tudi tisti, ki so že v pravi poziciji ni nujno, da ostanejo...

jah noben se nic ne oglasi...tak da upam da je vse urejeno...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
26.3.2009 10:53:48   
Dudica1
baby center ima danes akcijo lupinice maxi cosi za 77.99€ če še katera rabi...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
26.3.2009 10:54:13   
KatMat
je pa cudn...zapomnimo si le slabe stvari...tud velik dobrga in koristnega naredijo...

nikjer ne vidis napisa slo zdravnik resil zivljenje ko se je zdelo nemogoce...

nikogar ne zagovarjam ampak je treba tud mal drugac pogledat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
26.3.2009 10:56:36   
dito
barbyD- meni se je mala v 1. user posted image obrnila komaj v 36 t. rodila pa sem jo v 38 t. Je pa težek. Moj ima komaj 1500g (to je imel prejšnji teden)

Včeraj sem nesla papirje na socialno in mi je šla tako na roko, da sem popoldan prišla iskat kar k njej odločbo. Tako, da bo denar nakazan že 15 aprila. user posted image

Oblačila- kaj ve že imate vse oprano in zlikano? Jaz imam vse oprano zlikano pa še nič, ker imam namen še enkrat vse oprat in zlikat.

psaša- kako je s tabo in s tvojim user posted image ?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
26.3.2009 10:57:29   
zmajama
evo punce, lahko si pogledate par slikic v albumu.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
26.3.2009 10:57:41   
KatMat
sej si pa tudi sama ne predstavljam kako bi prebolela...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
26.3.2009 10:58:26   
dito
Dudica1- sem najdla v Mb malinov čaj. Stane pa okrog 2 eur. Kdaj ga boš začela pit in koliko krat na dan

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
26.3.2009 11:00:04   
lake
A sploh keri vzemejo kri za streptokok B? Morm mal moji G. zatežit. Če smo tok daleč pršle, bi se men tud zmešal da bi blo kej narobe.

A se še keri tok vleče ta teden? Men se zdi k da bi že v torek mogu bit petek. Jst mam že več al manj vse zlikan in opran, še pojstelnino in kakšne malenkosti. Pa kozmetike tud še nimam, ampak to lahko tud kasnej.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
26.3.2009 11:01:46   
petrazg

to vem ja sem mislila če moraš še kakšne stroške banki al pa kej tam zraven plačat???

Ja imaš še stroške (minimalne) do banke,pošte. Koliko je pa to, je odvisno kje boš plačala. Najcenej te pride elektronsko bančništvo, jst preko klika plačam 33 centov na položnico. Na bankah in poštah je malo dražje, od 1 eur do 4 eur se mi zdi , da se sučejo cene... spet odvisno od vsote. So pa pošte cenejše od bank...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
26.3.2009 11:03:01   
KatMat
jp..petra je dobr povedala...jest tud samo klik uporabljam

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
26.3.2009 11:03:07   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Dudica1- sem najdla v Mb malinov čaj. Stane pa okrog 2 eur. Kdaj ga boš začela pit in koliko krat na dan

ja začela bom po 36 t to se pravi čez kakšen teden...kolikokrat na dan se moram pa še pozanimat ker gor nč ne piše...a piše na tvojem kaj...user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
26.3.2009 11:03:26   
BarbyD
katMat to sem tudi jaz rekla da ima še dovolj časa da se obrne...pa mi je ginekolog rekel da ima po UZ že 36 tednov, glavica pa ima obseg 31,8...tako da ne smejo več čakat z obratom...čez vikend mu je še dal čas, v ponedeljek pa če ne bo ga bojo poskušali oni obrnit...problem je le v tem da s temu lahko sprožijo porod...čeprav sem po menstruaciji gledano šele v 34 tednu....samo UZ pa kaže 36...zdejle sem prov fino zbeganauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
26.3.2009 11:05:59   
KatMat
lake...men se tud tok vlece...sm tud mislila v torek da je petek...no sej je ze blizu a ni?
ta vikend bom pa pridna pa pekla  tortico pa strudl pa se neki iz skute morm ker sem jo dobila pa jo morm porabit...pa kaksne brownije bom naredla...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
26.3.2009 11:08:36   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

katMat to sem tudi jaz rekla da ima še dovolj časa da se obrne...pa mi je ginekolog rekel da ima po UZ že 36 tednov, glavica pa ima obseg 31,8...tako da ne smejo več čakat z obratom...čez vikend mu je še dal čas, v ponedeljek pa če ne bo ga bojo poskušali oni obrnit...problem je le v tem da s temu lahko sprožijo porod...čeprav sem po menstruaciji gledano šele v 34 tednu....samo UZ pa kaže 36...zdejle sem prov fino zbeganauser posted image

upam da se dobr izide...sam pol bos res malo prej rodila....

neki mi pa govori da mi ne bomo cez april prsli...tko da se je tud moj koncno odlocu da ta teden ustimamo vse potrebno za prihod user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.3.2009 11:09:04 >

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
26.3.2009 11:09:55   
KatMat
kje je cveki danes??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
26.3.2009 11:10:56   
KatMat
upam da se mi pocutje ne poslabsa...v ponedeljek se vedno velja vabilo za na tortico!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
26.3.2009 11:12:15   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kje je cveki danes??

ma pregled pri logopedu mislim da je napisala...user posted image

SEM NEKAJ BRALA ZA MALINOV ČAJ...DA LAHKO NAJVEČ DVE SKODELICI NA DAN PIJEŠ

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
26.3.2009 11:14:40   
KatMat
dudi...v petek ko sem bila na pregledu v porodnisnici so mi namerili 3,6 cm mv, v 26 tednu mi je namerila pa 2,8...a je mozno da sem se se bolj zaprla??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
26.3.2009 11:16:42   
BarbyD
Ja js upam da ne bojo sprožili poroda...bi rada ostala med majčicamiuser posted image
bla sem pa malo šokirana ko mi je povedal in sem ga pol stvari pozabla vprašatuser posted image naprimer za CR če se ne bo obrnil...si moram ar napisat na en list da ne bom v pondelk pozabla user posted image je pa rekel da če ostane v medenični da bo precej težko ker je velik jaz pa sem bolj drobna...sem pa slišala da obstajajo neke vaje ki pomagajo k temu da se obrne..samo jih nikjer ne najdem

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Vodene športne aktivnosti
Michonne RR

Kdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?

Pri 1 letu (17%)

Pri 2-3 letih (17%)

Pri 4-5 letih (31%)

Ob vstopu v šolo (34%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!