|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
26.3.2009 9:37:02   
*Junona*
Detelja, pošiljam ti tole:

user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
26.3.2009 9:38:10   
*Junona*
Danes bo pa po moje spet kar nekaj porodov - ni lune, mlaj je!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
26.3.2009 9:41:11   
*Junona*
Grem se oblečt in k mamici na kavico in zajtrk v spodnji štuk.user posted image
Aja, pa dragemu moram dat jakno prat.user posted image

Se tipkamo, papa.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
26.3.2009 9:46:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, dobro jutro.user posted image user posted image user posted image Si pa res prinesla sonček.user posted image
A so ji kaj rekli, kdaj naj bi ga dobili?

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*Sonček, ti maš pa danes frizerja...opala.
user posted image user posted image user posted image user posted image

ja malo pa moram sijat danes k grem k frizerju.Vedno k sem šla je bilo deževno user posted image
Ja sem sama klicala sedaj k je ona v službi in k bojo imeli je rekla da pokliče na mojo št. ki sem ji jo daal,enkrat drugi teden pa naj bi dobili.Stane pa 80g 2,36e

Danes imajo pa nTaša in zupancdam  pregled:včeraj so zupancdam klicali da naj pride danes ,zakaj ne ve.Potem sporoči

Srečno obema

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
26.3.2009 9:49:54   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk:bravo za pregled,kako pa zgleda tvoja frizurca,sedaj se bomo v se olepšale predno gremo v P user posted image user posted image user posted image
kdaj pa je naslednji pregled v P

frizurca je krajša,... super,.... tak da zej sem pa res čist prpravljena na let user posted image
Pregled imam 1.4. na rok,.... user posted image user posted image  ha ha , če bom takrat rodila, sej mi nihče ne bo verjel,... je pa fajn ker mam popoldan in je dr tam in bo kr zanimivo,... joj res mam super dr-jauser posted image user posted image

Sej on baje če je dežurn rad sproži porod. Upam, da bo meni tudi.

Jst sem tud dobla tak občutek, da če ne prej je možno da takrat rodimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
26.3.2009 9:56:07   
sonček85
Jaz si tudi želim da bi bila takrat moja G dežurna,okoli praznikov je ker  vsi grejo baje user posted image user posted image tko da dela ona ,mi je rekla  in če bi ona bila pri mojmu porodu bi bila zelo vesela user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
26.3.2009 9:56:29   
detelja

Detelja, pošiljam ti tole:

user posted image

ooooooooooooooooooooo hvala ti...zlata si...user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
26.3.2009 9:56:52   
detelja

Danes bo pa po moje spet kar nekaj porodov - ni lune, mlaj je!user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz nočem v ta klub, ker nisem pri močiuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
26.3.2009 9:57:20   
kpmk
Junona - jst tud še vse čistim tud uporabljam Cilit bang... in umazanija izgine,.. user posted image user posted image  nekdo mora in mi gre na živce da bi mogla nekoga fehtat,... tak da sej prezračim pa to,.... sem pol bolše volje ko se vse sveti user posted image  
Sonček - fajn se zrihtaj pri frizerju,... da bodo pol lepe slikce v P. user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
26.3.2009 9:58:37   
kpmk

Jaz si tudi želim da bi bila takrat moja G dežurna,okoli praznikov je ker  vsi grejo baje user posted image user posted image tko da dela ona ,mi je rekla  in če bi ona bila pri mojmu porodu bi bila zelo vesela user posted image user posted image user posted image

Po moje je tud fajn med svojga g. pri porodu,.... najbolj te pozna, pa čist drgač je,..... ko pa kr en,... no mislim da je boljš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
26.3.2009 10:00:13   
detelja
me je glih tašča klicala pa se menive...pol pa kao, da imam jutri prelged in da ima ona občutek, da bom čez rok rodila...in pol tako reče, če pa še sploh nisi odprtauser posted image  pol pa mi razlaga kak se to čuti, če si že odprt...jaz pa aja, tako...no mo vidli kako bom jaz to čutila, ko se bom začela odpirat...mi je bilo tako smešno...ampak ji ne bom povedala, da sem že v klubu 1 cm jutri mogoče že prestopimuser posted image user posted image  ker pol bo vsakih 10 min klicala, če sem že rodila in pol bom user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
26.3.2009 10:01:06   
detelja

Po moje je tud fajn med svojga g. pri porodu,.... najbolj te pozna, pa čist drgač je,..... ko pa kr en,... no mislim da je boljš

ja, jaz tudi mislim tko...sam kaj ko moja gin. ne dežura...po drugi strani pa če bomo rodile čez praznike nas bodo 1,2,3 spakiral domov, ker se jim ne bo dalo delatuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
26.3.2009 10:15:09   
kpmk
Ja tašče in mamice so res včasih smešne,.... no pa vseeno jih pa tudi malo skrbi za nas in njihove vnučke user posted image
Fajn bi blo ja da nas hitro spakirajo domov, da se bomo lahko pol doma cartal user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
26.3.2009 10:24:34   
brigita23
jurto punce

Evo sam tok da se mal na hitro javimuser posted image ....sem kr dobro spala, bolečine in hemeroidi so vzdržljiveuser posted image ...mi je ta kremica že fajn pomagala, tudi na WC sem šla danes ponoči le ene svakrat. Detelja so bli včeraj fajn pomočniki ko so pihal na rito pa je kr boljšuser posted image ....se še priporočamuser posted image user posted image user posted image .
No hvala za zajtrk...mmmmm je bil doberuser posted image
Vse ki imate danes preglede vam želim, da čimbolje opraviteuser posted image user posted image user posted image  in nam kasneje poročate kako je bilouser posted image
L&L zelo luštne slikce...se vidi da ste šikana družinica no pa še enega člana pričakujete, tako da boste popolniuser posted image ....upam da nosek čimhitreje zaceliuser posted image
pkmk sem zdle tak mal gor da ti še ZS nimam časa napisat....kako je kaj naša ninči, upam da ok...sva se zadnjič čuli, no zdej pa ne vem ali je že doma ali še neuser posted image  Upam da je z njima vse super, pa ti si še tudi  2V1 tako da boš po moje kr naša aprilčicauser posted image user posted image user posted image .
Sonček danes me ni v CE user posted image user posted image user posted image user posted image , škoda pa ti full rada vidla, da bi mal počvekale pa šle na kavico...šibam z dragim na  Brnik ene rezervacije delatuser posted image ...jo sej se mi nič ne da, pa zgleda da bi me še rad izkoristil dok še lahkouser posted image , ja no pa krofe mi je obljubil, pol pa veš da nisem mogla reči NEuser posted image user posted image user posted image ....
Jih prinesem še za vaju z Junonco če želitauser posted image ...aha še to za čajček pa prosim no če boš lahkouser posted image
Junonca hvala za poročanje iz psiholgijeuser posted image , sej mi je malo žal da nisem mogla pridetuser posted image ...ampak sej se še kaj vidimo, se lahko naslednji teden dobimo na kaki kavici...če boste utegnile, pa še rečemo kakšni iz okolice Ce...npr pkmk, srečki, ninici....no seveda če še bodo 2V1user posted image user posted image user posted image
Nič punce moram se it zrihtat počas se mi že malo mudi...bodite pridne in fajne kot ste vednouser posted image user posted image user posted image
Nalini ti pa kr zavidam za une pomočnike včeraj so bli tak fejst pišuka, pa sam zateuser posted image ......se vidi da maš protekcijo pri deteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

No fajn bodite punce
se kasneje tipkamo

ČAO

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
26.3.2009 10:28:55   
nmag
Evo mene,da se vam javim,sem imela težke dni in sem že bila skoraj 100%da gremo rodit,že kar pravi popadki vendar še blagi in neredni,zato sem ležala kot pribita,ker si res želim roditi aprila.Izgleda,da mi je uspelo,vsaj jaz upam,ker se je stvar umirila,jutri imam pa tako pregled in bomo videli kako.Edino včeraj mi je uspelo prit na Anin nastop za mamice,ker si je zelo želela,da bi bila tam,bilo je zelo lepo.Celo moj oči me je včeraj tako presenetil,da so mi kar solze lile po licihuser posted image ,mi je prinesel 5 lepih roza vrtnic in rekel,da si jaz pa resnično zaslužim naziv prave mame,pol pa še otroci,ko so prišli domov,skratka ti hormoni sem se zjokala kot dojenček,čuno,da ni bilo spet kakih popadkovuser posted image .
Čestitam Simoni za user posted image  Ano,no lepo ime.
Tale malinov čaj je pa tudi mene zamikal,jaz se namreč bolj počasi odpiram,torej ga takoj drug teden začnem pit.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
26.3.2009 10:32:47   
kpmk
Ojla Brigita - fajn da se ti stanje s hemeroidi umirja user posted image
Ja jst sem še 2v1, ... zdej pa res moram počakati do roka, ker je na rok ravno moj g dežurn in mogoče bo akcijauser posted image
Nina je že doma s tamalo, full je cart, pa drobna,... tak da se privajajo,.... obe sta ok in se že cartata user posted image  kok ji vela, ne? user posted image user posted image
Ja kava bi pa kr pasala user posted image  ,..... ti pa danes lepo opravi in dober posladek user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
26.3.2009 10:33:40   
Nalini
pri nas je pa sonček ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdaj malo ven ....user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
26.3.2009 10:34:10   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Evo mene,da se vam javim,sem imela težke dni in sem že bila skoraj 100%da gremo rodit,že kar pravi popadki vendar še blagi in neredni,zato sem ležala kot pribita,ker si res želim roditi aprila.Izgleda,da mi je uspelo,vsaj jaz upam,ker se je stvar umirila,jutri imam pa tako pregled in bomo videli kako.Edino včeraj mi je uspelo prit na Anin nastop za mamice,ker si je zelo želela,da bi bila tam,bilo je zelo lepo.Celo moj oči me je včeraj tako presenetil,da so mi kar solze lile po licihuser posted image ,mi je prinesel 5 lepih roza vrtnic in rekel,da si jaz pa resnično zaslužim naziv prave mame,pol pa še otroci,ko so prišli domov,skratka ti hormoni sem se zjokala kot dojenček,čuno,da ni bilo spet kakih popadkovuser posted image .
Čestitam Simoni za user posted image  Ano,no lepo ime.
Tale malinov čaj je pa tudi mene zamikal,jaz se namreč bolj počasi odpiram,torej ga takoj drug teden začnem pit.

kok lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
26.3.2009 10:37:09   
kpmk
ste prebrale https://www.mercator.si/uzivajmozdravo/clanki/zdravje/clanek?aid=2173   user posted image
bo treba res kr malinov čaj pit,....

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
26.3.2009 10:43:36   
sonček85

j res je in najbolj mu lahko zaupaš saj veš kako je in kako se zate zavzame.Mmoja je res superuser posted image pa navajena sem nanjo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
26.3.2009 10:45:38   
sonček85
kpmk:hvala

Ja tudi jaz raje sama očistim k pa da bi koga prosila ali čakala, ker potem vem da še nekaj časa nebi bilo,tko pa vsak petek generalno vse očistim in je.Kkopalnico pa čistim z zelenim domestosom
detelja:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr naj si misli tašča svoje  ,ti se pa samo smejuser posted image user posted image user posted image
brigita.ja ni panike ,ti kr lepo bodi še z dragim dokelr lahko ,potem se bomo itak bolj posvečale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja krofom se pa res ne gre upretuser posted image user posted image user posted image čokoladni mmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image ja bi samo ne ti kr še enega namesto mene pojejuser posted image ja za čajček sem pa kr tri paketke dala na stran  in ko bojo imeli  mi gre potem kolegica iskat in dobimouser posted image user posted image user posted image in super da je s hemeroidi bolje
nmag.zdaj so pa še meni solzice user posted image stopile v očke k je tvoj dragi tko lepo rekel in potem še otročki.
Lepo da si počivala in le poročaj jutri kako bo šlo na pregledu.user posted image

junona.za denar od občine mi je sanja vse povedala tko da k sem vidma al čujema ti vse povem user posted image
t ko zdaj pa grem počas k moram it še prej neki na občino za mami user posted image potem  pa lepo k frizerju user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
26.3.2009 10:46:37   
sonček85

ste prebrale https://www.mercator.si/uzivajmozdravo/clanki/zdravje/clanek?aid=2173   user posted image
bo treba res kr malinov čaj pit,....
tega raje ne kažimo dragim user posted image user posted image user posted image user posted image ja jaz pa komaj čakam čajček user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
26.3.2009 10:56:55   
Anonimen
Čao babuške!

Danes sem bila kar zgodnja, že ob 7h pokonci user posted image . Me kar neka evforija daje, čeprav upam, da se naša princeska ne bo odločila priti pred aprilom. Madona, saj imam šele drug teden CTG in vaginalni pregled user posted image user posted image . Čutim pa, da je že kar malo stiska s prostorom v mojem bušiju. Sem ravno en dan razmišljala, da so kar face ti naši bebiji, da jih nič klastrofobija ne daje, pe reveži se niti iztegniti ne morejo user posted image user posted image user posted image . Pol pa ni čudno, da potem toliko let samo norijo in skačejo user posted image user posted image user posted image .
detelja - Tvoji zajtrki so pa vsak dan boljši. user posted image Že zato ni šans, da še grem v P, saj me prav vsako jutro daje firbec, kaj bo pa danes na jedilniku user posted image user posted image user posted image . Pa nisem hotela reči, da na zadnji fotki nisi seksi, samo tako nežno sem ti hotela prišepšniti, da si včasih boljš' izgledala user posted image user posted image user posted image .
malcekvita - Sem ti poslala porodni načrt na mail. user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za Postojno. Gotovo bo porod bolj intimen kot v Ljubljani. Me Aprilčice bomo pa tako razturale, če pa tako lepo skrbimo druga za drugo in za predporodno sprostitev. user posted image user posted image
sobra - Vidim, da sta s Teneo že ujeli svoj ritem. Čestitke! user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajta in negujta še naprej. user posted image

kopalke - Jah ta ideja s krilci in dolgimi gatami sploh ni slaba user posted image user posted image user posted image . Ali bom pa mojemu kupila nove sončne špegle, ki bodo imele en tak poseben filter, ki bo skril celulit, pa vso odvečno maščobico. user posted image user posted image user posted image A katera ve, če kje kaj podobnega prodajajo? user posted image user posted image
L&L - Ubogi Patrik user posted image . Samo da ni nič zlomljeno in je vse ok. user posted image
Junona - Kako lepo te je presenetil tvoj dragi user posted image ! Glede solz te pa kar razumem, sem tudi sama zadnji mesec še toliko bolj čustvena, da me kar vse spravi do solz. En stavek, lepa melodija, objem dragega medtem ko kuham, pa njegovo lubčkanje mojega trebuščka ... pa že smrkam user posted image user posted image user posted image . Mater, malo sem pa lahko tipična nosečnica user posted image user posted image user posted image .
brigita23 - Super, da je stanje s hemeroidi boljše. user posted image user posted image user posted image Sem si zapisala ime kreme, če jo bom slučajno potrebovala po porodu. Koliko pa je stala?

Grem sedaj še malo na delo, pa se slišimo kasneje,
NenaLena

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
26.3.2009 11:01:03   
Anonimen
Sonček85 - Pa naj ti fajn frizuro zrihtajo. user posted image Jaz se tudi ne bi branila frizerja, predvsem zaradi masaže glave pri umivanju las user posted image  user posted image  user posted image . Pa enkrat sem bila pri enem frizerju, ki ima te stole za umivanje las masažne in vmes, ko ti umiva lase in te masira, še masažni stol poskrbi za hrbet ... Ahhhhh user posted image ... boljš' da neham sanjat ... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
26.3.2009 11:03:40   
srecka82
Jutro vsem.

Danes sem dokaj dobro spala.

Sonček85:kje bi se naj kupil ta malinov čaj v city centru? Oziroma kje se ga da kupiti v Celju? Bom dragega angažirala da me pelje po ta čaj, ker že komaj čakam, da grem v rim.

Mene pa občasno tak špikne v nožnici, oz. nekako spodaj pri nožnici, da kar zatulim včasih. Pol pa hitro mine. Čakam, da me nekaj orng zagrabi in, da gremo v P.

Moj PDP se bliža in očitno bom šla čez rok. Je našemu Maksu fajn notri in se mu nikamor ne mudi. Če ne druga pa naj sedaj počaka do nedelje, kajti v nedeljo ima moja mami abrahama in gremo na kosilo. Je rekla, da ne bo neki praznovala za vsak slučaj če mene kaj zagrabiuser posted image .

Danes si bom pa spekla krompirček in spohala si bom piščančja prsa. Se mi je tako zaluštalo, da se mi že sedaj sline cedijo pa sploh nisem še lačna.

Nasvet vsem puncam, katerim otroček sedi na ritki/leži prečno v bušiju: vem, da se bo slišalo butasto vendar meni je pomagalo. Kot veste je naš Maks v bušiju bil nekaj časa obrnjen na glavo, pol je bil na ritki pa prečno itd. Potem so mi babice v P rekle, da naj spremenim lego spanja v postelji. Prestavite povštre tam ko imate sedaj noge in tako spite do konca oz. do poroda. Meni se je Maks obrnil na glavo pa sem mislila, da se več ne bo nazaj obrnil in tako sem spet spala v starem položaju in se je mali nazaj obrnil z ritko navzdoluser posted image . Tako, da sem spet spremenila položaj v tistega, ki so mi svetovale v P in mali se je obrnil na glavico tako, da vztrajam v tem položaju do konca. Upam, da se bo vaš malček tudi obrnil.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?