Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 16:21:45
|
|
|
|
malaMravljica
|
Sedaj pa rabim vaso pomoc oz. povejte kaj mislite. Pri Espritu imam en bon za 10 eur, ja vem, spet in sem sedaj malo sla na njihovo stran otroske zadeve gledat, samo tam ne morem nic kupit, ker ne vem za pupo al fanta. Pa sem videla to tuniko/bluzico in tu vas rabim. Prosim pojdite na www.esprit.de in kliknite zgoraj na women, potem pa levo na blusen in se na your top styles. Ko se odprejo slikce pa na drug model v prvi vrsti in potem tam na levi presaltajte v rumeno barvo, ker mi je lepsa. Kaj mislite, bi to slo pri meni sedaj spomladi in del poletja???? Se splaca kupit? cena je pa -10 eur. Pa se rumeno uro imam in bi tako lepo sla zraven Trenutno imam vse majcke, puloverje, vse imam ozko in bi rabila kaj malo bolj ohlapnega, ne bi pa kupila samo za dva tedna, vsaj za par mesecev, se vam zdi, da bi sel trebuh do maja se tam notri in kako bi zgledalo? Hvala, hvala, hvala za pomoc
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 16:37:05
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, sem videla sam to in mi je bila tako lepa, da naprej niti gledala nisem. Ti pa takoj na otroske strani ej, lepe zadeve za fantke so tudi znizane. Bi kaj imela, ker ene cene so res nizke, sam stevilke mores pregledat. Ce bi kaj imela mi povej kaj in st. pa ti narocim k meni. Sem sla sedaj cez kuhinjo. En m pred kuhinjo sem rekla, da danes ne pijem zadosti in morem en kozarc vode. In kaj sem vzela iz omare? Kruh in nutelo pa pojedla sem tudi ze. Voda je pa kar v kuhinji ostala.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 16:38:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, sem videla sam to in mi je bila tako lepa, da naprej niti gledala nisem. Ti pa takoj na otroske strani ej, lepe zadeve za fantke so tudi znizane. Bi kaj imela, ker ene cene so res nizke, sam stevilke mores pregledat. Ce bi kaj imela mi povej kaj in st. pa ti narocim k meni. Sem sla sedaj cez kuhinjo. En m pred kuhinjo sem rekla, da danes ne pijem zadosti in morem en kozarc vode. In kaj sem vzela iz omare? Kruh in nutelo pa pojedla sem tudi ze. Voda je pa kar v kuhinji ostala. jA BOM ŠE MALO POGLEDALA in ti sporočim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 16:45:27
|
|
|
|
sonček85
|
Sem malo pogledala in kar bi jaz imela ni te št. ali pa nebi mogel dolgo nosit k bo pol že poletje in bi prerasel Bom počakal na poletno kolekcijo in ti potem sporočim ,če bo kaj pa k boš prišla da lahko prineseš hvala vseeno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 16:48:34
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ja, zmenjeno. Ves, oni itak nove zadeve cez ene tri tedne znizajo. Samo zgleda, da te otroske stevilke kar hitro zmankajo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 17:12:47
|
|
|
|
tassika
|
Evo sem vam ušla domov . Sonček sevede lahko greva na tenerife, kaj pa veš mogoče gremo pa drugo leto družinsko skupaj. No moji plani za kosilo so padli v vodo, vsakih 5 sekund se premislim kaj bi jedla in zdaj se peče šmorn Zvečer vam dam pa gor slikco kakšno rožico sem kupila moji zlati mamici, sicer je bilo 13 eur sam je tko lwepo naredila da bi še jaz imela no tole je bil pa moj buši zadnjič pri 9 tednih
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 17:18:28
|
|
|
|
sonček85
|
ja mogoče pa res m tenerifi kako lep buši a zdaj si že doma ,a ne.Le uživaj MMMMMMMMMMMMMMM šmorn pa mogoče kake rozine notri Ja drugo leto bomo pa že me dobile rožice
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 17:26:50
|
|
|
|
tassika
|
ja z rozinam, še dvakrat u usta pa bo zmanjkalo, potem grem pa domov na sadno kupo s sladoledom, dons bom spet pujsa pepa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 17:29:43
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika ja z rozinam, še dvakrat u usta pa bo zmanjkalo, potem grem pa domov na sadno kupo s sladoledom, dons bom spet pujsa pepa imava isti okus ti si kr privošči jaz bom pa jedla sedaj ananas kompot
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 19:29:36
|
|
|
|
twixy
|
Punce, jaz sem zacela krvavet Picimo na urgenco,da mi povejo kaj se dogaja! Prosim drzite pesti,da pikici ostaneta pri meni!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 19:51:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Punce, jaz sem zacela krvavet Picimo na urgenco,da mi povejo kaj se dogaja! Prosim drzite pesti,da pikici ostaneta pri meni!!! twixy:kjoj ne razmišljaj pozitivno in javi potem kako je. Kkake barve pa je kri smo s tabo in mislimo nate
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 19:52:43
|
|
|
|
sonček85
|
pikice obdržita se in mamico še 8 m razveseljujta do PDP potem pa skupno cartanje. MOgoče je pa le lažni preplah
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 20:07:39
|
|
|
|
pilotina
|
twixy...zdej sm vidla...stiskam močno pestke...mislim nate in na tvoji dve pikici
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 8:05:09
|
|
|
|
Nogavica
|
twixy, ... Upam, da je vse o.k.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 8:28:50
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro a ve kjera kako je twixy
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 8:29:08
|
|
|
|
tassika
|
Joj twixy tako mi je žal, da ti včeraj nisem nič napisala, ampak sem ob 8 padla dol in spala do danes zjutraj. Še vedno močno držim pesti, javi se kako se je izteklo. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 8:35:17
|
|
|
|
MAŠKA
|
Twixy ... držim pesti
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 8:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Twixy, kje si...?! Ooo me je kr zmrazil... , ne prosim, da bo kaj narobe.. Kr na jok mi gre.. Nočem, da se to tu začne... Sporoči prosim, čist sm na trnih zdej.. Sonček85, nism včer pisala, ker sm bla pod budnim očesom moje frizerke.. in me je fajn pobravala, zrihtala. Všeč mi je. Za čajčka že veš..., tukaj je pa cifra 0590 12 393. Je rekla, da v petek najbrž dobijo. Moram poklicat. Takoj po službi sm šla. Takoj. Trebuščka nism uspela na računalnika dat, ker sm bla pozna potem pa hitro v pojstli... Joj mMravljica, zakaj si pisala o nuteli in kruhu... zdej ob tej uri se sline cedijo... Do kosila nič.. Joj, pr men se tud neki čudnega dogaja. Komaj čakam jutrišnji pregled. Mene spodaj nenormalno boli in... mislim, da me špika v jajčnikih. Tok, da me kr zvije.. se moram usest al pa ustavit ..skratka umirit karkoli že počnem. In nek hudo rjav gost izcedek... Jst se tko bojim..., moj lubi tud.. Dons sm žalostna..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 8:36:40
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro tassika, Rižkoo, MAŠKA, vse
< Sporočilo je popravil pilotina -- 26.3.2009 8:37:45 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 8:41:21
|
|
|
|
tassika
|
Joj punce ne no, saj bo vse ok, samo pozitivno razmišljat, tko kot sem zgoraj napisala. Meni je kolegica rekla, nobena krvavitev v nosečnosti ni normala, je pa lahko nenevarna, sploh ker pokajo žilice od vsega novega v telesu. Rižko, mogoče je pa spet kakšna tista tvoja cista pa ti to dela takšne skrbi. Saj pravim, razmišljat pozitivno in še enkrat pozitivno. Sicer tukaj pametujem ,sama sem pa enako panična, nič mi ni slabo, nobenih posebnih znakov razen grozne utrujenosti in včasih sama sebe vprašam a je to sploh normalno, ker vsem ostalim je ful slabo, joškice se jim večajo, ... pri meni pa nič. Ampak saj že zadnjič ni bilo nič. Pilotina dobro jutro nazaj. Mi imamo danes sonček, ker imam jaz dežnik namesto sončnih očal sabo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 8:56:38
|
|
|
|
MAŠKA
|
Pilotina dobro jutro tudi tebi Rižkoo, če je rjav izcedek, naj ne bi bil nevaren... držim pesti tudi zate in Tassika tudi zate in seveda tudi za vse ostale. Tudi jaz v prvi nosečnosti nisem imela do 6. tedna sploh nobenih znakov pa se je vse dobro končalo. Sicer sem pa tudi jaz žalostna... čez dva dni bi imela pdp, pa sem še čisto na začetku . In zdi se mi, da nam tudi ta mesec ni uspelo. Nobenih znakov sploh, da bi se kaj dogajalo. Ponavadi sem čutila vsaj ovulacijo, ta mesec kot da je ni bilo. Nič izcedka, nič špikanja... le po zadnji menstruaciji me je še en teden kar konkretno bolel levi jajčnik. Ne vem kaj se dogaja s tem mojim telesom...
< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 26.3.2009 8:59:57 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 9:00:32
|
|
|
|
tassika
|
Maška ne bit žalostna, mogoče te malo živčki dajejo, je pa tako, da ne čutijo vse punce ovulacije, jaz je do pred A nisem nikoli, potem pa mogoče tudi zato, ker sem si mogla vse koledarčke vodit zaradi pregledov. Maška zakaj naj ne bi bil rjav izcedek nevaren, ker jaz sem imela ravno takšnega, sicer res da se je potem spremenil v rdečega ampak na začetku je bil pa tak. Ma ne vem, jaz bi za vsako tako zadevo letela k zdravniku, saj zato so tam in zato jih plačujemo. Škoda se je doma sekirat in obupovat, ker s tem škodimo sebi in pikicam. Aja pa še hvala za tolažbo, tudi jaz upam, da je tako. Saj pravim grem pozitivno naprej, oziroma se vsaj trudim. Ti pa tudi ne obupat, ko boš najmanj pričakovala bo pa plusek
< Sporočilo je popravil tassika -- 26.3.2009 9:01:22 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?