|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
25.3.2009 16:21:45   
malaMravljica
Sedaj pa rabim vaso pomoc oz. povejte kaj mislite.
Pri Espritu imam en bon za 10 eur, ja vem, spet user posted image  in sem sedaj malo sla na njihovo stran otroske zadeve gledat, samo tam ne morem nic kupit, ker ne vem za pupo al fanta. Pa sem videla to tuniko/bluzico in tu vas rabim.
Prosim pojdite na www.esprit.de  in kliknite zgoraj na women, potem pa levo na blusen in se na your top styles. Ko se odprejo slikce pa na drug model v prvi vrsti in potem tam na levi presaltajte v rumeno barvo, ker mi je lepsa. Kaj mislite, bi to slo pri meni sedaj spomladi in del poletja???? Se splaca kupit? cena je pa -10 eur. Pa se rumeno uro imam in bi tako lepo sla zraven user posted image   Trenutno imam vse majcke, puloverje, vse imam ozko in bi rabila kaj malo bolj ohlapnega, ne bi pa kupila samo za dva tedna, vsaj za par mesecev, se vam zdi, da bi sel trebuh do maja se tam notri in kako bi zgledalo?
Hvala, hvala, hvala za pomoc user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
25.3.2009 16:26:46   
sonček85
mm :jaz sem šla gledat in je lepa.Buši bi lepo povdarilo ,samo meni je skoraj lepša v drugi vrsti druga .Če ti je pa prva všeč jo pa vzami ,naj ti pa še druge povejouser posted image

user posted image jaz bi to ,evo pa še v rumeni je tko k bi ti imela,čeprav modra tudi ni slaba ali pa belauser posted image res pa je da je ta tudi lepa.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
25.3.2009 16:31:10   
sonček85
joj kaj imajo za fantke lepe stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image if(perfectprice=='-1') { document.write(''); document.write(''); } else if(downtop2=='comfort line') { document.write(''); } else { document.write(''); } user posted image [/link][link=http://www.esprit.de/Shop/HtmlProduct/de/HtmlProduct_Standard.html?id=00135432&language=de&color=273&refpage=HtmlOverAction/de/kids_baby_baby_boys_jacken.html&statDivision=baby%20boys&statCategory=jacken&special=kids#] if(perfectprice=='-1') { document.write(''); document.write(''); } else if(downtop2=='comfort line') { document.write(''); } else { document.write(''); } user posted image if(perfectprice=='-1') { document.write(''); document.write(''); } else if(downtop2=='comfort line') { document.write(''); } else { document.write(''); } user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3928
25.3.2009 16:37:05   
malaMravljica
Soncek, sem videla sam to in mi je bila tako lepa, da naprej niti gledala nisem.

Ti pa takoj na otroske strani user posted image user posted image user posted image  ej, lepe zadeve za fantke so tudi znizane. Bi kaj imela, ker ene cene so res nizke, sam stevilke mores pregledat. Ce bi kaj imela mi povej kaj in st. pa ti narocim k meni.

Sem sla sedaj cez kuhinjo. En m pred kuhinjo sem rekla, da danes ne pijem zadosti in morem en kozarc vode. In kaj sem vzela iz omare? Kruh in nutelo user posted image  pa pojedla sem tudi ze. Voda je pa kar v kuhinji ostala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
25.3.2009 16:38:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, sem videla sam to in mi je bila tako lepa, da naprej niti gledala nisem.

Ti pa takoj na otroske strani user posted image user posted image user posted image  ej, lepe zadeve za fantke so tudi znizane. Bi kaj imela, ker ene cene so res nizke, sam stevilke mores pregledat. Ce bi kaj imela mi povej kaj in st. pa ti narocim k meni.

Sem sla sedaj cez kuhinjo. En m pred kuhinjo sem rekla, da danes ne pijem zadosti in morem en kozarc vode. In kaj sem vzela iz omare? Kruh in nutelo user posted image  pa pojedla sem tudi ze. Voda je pa kar v kuhinji ostala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jA BOM ŠE MALO POGLEDALA  in ti sporočimuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3930
25.3.2009 16:45:27   
sonček85
Sem malo pogledala in kar bi jaz imela  ni te št. ali pa nebi mogel dolgo nosit k bo pol že poletje in  bi preraseluser posted image
Bom počakal na poletno kolekcijo  in ti potem sporočim ,če bo kaj pa k boš prišla da lahko prineseš

hvala vseeno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
25.3.2009 16:48:34   
malaMravljica
Ja, zmenjeno. Ves, oni itak nove zadeve cez ene tri tedne znizajo. Samo zgleda, da te otroske stevilke kar hitro zmankajo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
25.3.2009 16:54:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ja, zmenjeno. Ves, oni itak nove zadeve cez ene tri tedne znizajo. Samo zgleda, da te otroske stevilke kar hitro zmankajo.

ja res je

gledam malo kopalke in tele so mi tko všeč ,sam kaj k ne vem kak bom poleti koliko KG bom spravila doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image if(perfectprice=='-1') { document.write(''); document.write(''); } else if(downtop2=='comfort line') { document.write(''); } else { document.write(''); } user posted image if(perfectprice=='-1') { document.write(''); document.write(''); } else if(downtop2=='comfort line') { document.write(''); } else { document.write(''); } user posted image sam spet nimajo moje št.je smao 36user posted image user posted image jaz pa imam 42,44user posted image no zdaj bo košarica mogla bit večja ,ker bo mlekecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3933
25.3.2009 17:12:47   
tassika
Evo  sem vam ušla domovuser posted image .

Sonček sevede lahko greva na tenerife, kaj pa veš mogoče gremo pa drugo leto družinsko skupaj.user posted image

No moji plani za kosilo so padli v vodo, vsakih 5 sekund se premislim kaj bi jedla in zdaj se peče šmornuser posted image

Zvečer vam dam pa gor slikco kakšno rožico sem kupila moji zlati mamici, sicer je bilo 13 eur sam je tko lwepo naredila da bi še jaz imelauser posted image

no tole je bil pa moj buši zadnjič pri 9 tednih

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
25.3.2009 17:18:28   
sonček85
ja mogoče pa res user posted image user posted image user posted image m tenerifi

kako lep buši user posted image user posted image user posted image user posted image a zdaj si že doma ,a ne.Le uživaj
MMMMMMMMMMMMMMM šmorn pa mogoče kake rozine notri user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja drugo leto bomo pa že me dobile rožice user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
25.3.2009 17:26:50   
tassika
ja z rozinam, še dvakrat u usta pa bo zmanjkalo, potem grem pa domov na sadno kupo s sladoledom, dons bom spet pujsa pepauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
25.3.2009 17:29:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ja z rozinam, še dvakrat u usta pa bo zmanjkalo, potem grem pa domov na sadno kupo s sladoledom, dons bom spet pujsa pepauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imava isti okus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si kr privošči jaz bom pa jedla sedaj ananas kompotuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
25.3.2009 19:29:36   
twixy
Punce, jaz sem zacela krvavetuser posted image user posted image user posted image
Picimo na urgenco,da mi povejo kaj se dogaja!

Prosim drzite pesti,da pikici ostaneta pri meni!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
25.3.2009 19:51:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Punce, jaz sem zacela krvavetuser posted image user posted image user posted image
Picimo na urgenco,da mi povejo kaj se dogaja!

Prosim drzite pesti,da pikici ostaneta pri meni!!! user posted image user posted image user posted image
twixy:kjoj ne razmišljaj pozitivno in javi potem kako je.

Kkake barve pa je kriuser posted image user posted image

smo s tabo in mislimo nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
25.3.2009 19:52:43   
sonček85
pikice obdržita se in mamico še 8 m razveseljujta user posted image do PDP potem pa skupno cartanje.

MOgoče je pa le lažni preplahuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
25.3.2009 20:07:39   
pilotina
twixy...zdej sm vidla...stiskam močno pestke...mislim nate in na tvoji dve pikici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
26.3.2009 8:05:09   
Nogavica
twixy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

Upam, da je vse o.k.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
26.3.2009 8:28:50   
pilotina
dobro jutro

a ve kjera kako je twixy user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
26.3.2009 8:29:08   
tassika
Joj twixy tako mi je žal, da ti včeraj nisem nič napisala, ampak  sem ob 8 padla dol in spala do danes zjutraj. Še vedno močno držim pesti, javi se kako se je izteklo.

lpuser posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
26.3.2009 8:35:17   
MAŠKA
Twixyuser posted image ... držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
26.3.2009 8:35:59   
Anonimen
Twixy, kje si...?! Ooo me je kr zmrazil... , ne prosim, da bo kaj narobe.. Kr na jok mi gre.. Nočem, da se to tu začne...
Sporoči prosim, čist sm na trnih zdej..

Sonček85, nism včer pisala, ker sm bla pod budnim očesom moje frizerke.. in me je fajn pobravala, zrihtala. Všeč mi je.
Za čajčka že veš..., tukaj je pa cifra 0590 12 393. Je rekla, da v petek najbrž dobijo. Moram poklicat. Takoj po službi sm šla. Takoj.

Trebuščka nism uspela na računalnika dat, ker sm bla pozna potem pa hitro v pojstli... Joj mMravljica, zakaj si pisala o nuteli in kruhu... zdej ob tej uri se sline cedijo... user posted image  Do kosila nič..

Joj, pr men se tud neki čudnega dogaja. Komaj čakam jutrišnji pregled. Mene spodaj nenormalno boli in... mislim, da me špika v jajčnikih. Tok, da me kr zvije.. se moram usest al pa ustavit ..skratka umirit karkoli že počnem. In nek hudo rjav gost izcedek... Jst se tko bojim..., moj lubi tud.. user posted image  Dons sm žalostna..

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3946
26.3.2009 8:36:40   
pilotina
dobro jutro tassika, Rižkoo, MAŠKA, vse  user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 26.3.2009 8:37:45 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
26.3.2009 8:41:21   
tassika
Joj punce ne no, saj bo vse ok, samo pozitivno razmišljat, tko kot sem zgoraj napisala. Meni je kolegica rekla, nobena krvavitev v nosečnosti ni normala, je pa lahko nenevarna, sploh ker pokajo žilice od vsega novega v telesu. Rižko, mogoče je pa spet kakšna tista tvoja cista pa ti to dela takšne skrbi. Saj pravim, razmišljat pozitivno in še enkrat pozitivno.

Sicer tukaj pametujem ,sama sem pa enako panična, nič mi ni slabo, nobenih posebnih znakov razen grozne utrujenosti in včasih sama sebe vprašam a je to sploh normalno, ker vsem ostalim je ful slabo, joškice se jim večajo, ... pri meni pa nič. Ampak saj že zadnjič ni bilo nič.

Pilotina dobro jutro nazaj. Mi imamo danes sonček, ker imam jaz dežnik namesto sončnih očal sabouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
26.3.2009 8:56:38   
MAŠKA
Pilotina dobro jutro tudi tebiuser posted image

Rižkoo, če je rjav izcedek, naj ne bi bil nevaren... držim pesti tudi zateuser posted image

in Tassika tudi zate in seveda tudi za vse ostale. Tudi jaz v prvi nosečnosti nisem imela do 6. tedna sploh nobenih znakov pa se je vse dobro končalo.

Sicer sem pa tudi jaz žalostna... čez dva dni bi imela pdp, pa sem še čisto na začetkuuser posted image user posted image user posted image . In zdi se mi, da nam tudi ta mesec ni uspelo. Nobenih znakov sploh, da bi se kaj dogajalo. Ponavadi sem čutila vsaj ovulacijo, ta mesec kot da je ni bilo. Nič izcedka, nič špikanja... le po zadnji menstruaciji me je še en teden kar konkretno bolel levi jajčnik. Ne vem kaj se dogaja s tem mojim telesom...

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 26.3.2009 8:59:57 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
26.3.2009 9:00:32   
tassika
Maška ne bit žalostna, mogoče te malo živčki dajejo, je pa tako, da ne čutijo vse punce ovulacije, jaz je do pred A nisem nikoli, potem pa mogoče tudi zato, ker sem si mogla vse koledarčke vodit zaradi pregledov.

Maška zakaj naj ne bi bil rjav izcedek nevaren, ker jaz sem imela ravno takšnega, sicer res da se je potem spremenil v rdečega ampak na začetku je bil pa tak. Ma ne vem, jaz bi za vsako tako zadevo letela k zdravniku, saj zato so tam in zato jih plačujemo. Škoda se je doma sekirat in obupovat, ker s tem škodimo sebi in pikicam.

Aja pa še hvala za tolažbo, tudi jaz upam, da je tako. Saj pravim grem pozitivno naprej, oziroma se vsaj trudim. Ti pa tudi ne obupat, ko boš najmanj pričakovala bo pa plusekuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 26.3.2009 9:01:22 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?