Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 8:48:04
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ja valda kasneje je tema...joj kdaj bom pol jaz svojega otroka spat spravljala, nimamo roleet namreč Jolly, kaj pa če bi okno zastrla s kakšno brisačo ali odejo? Jaz se spomnim, k je meni in moji sestri najina mami to naredila, ko je bil na sporedu popoldanski počitek. Pa tudi nismo imeli rolet, samo svetle zavese.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 8:48:24
|
|
|
|
laknerš
|
Valla je brez glasu, tako da sem ostala brez partnerice za šetanje. A se katera javi? Ampak mam čas samo do 13h.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 8:51:33
|
|
|
|
laknerš
|
Ja Jolly okno odpreš (samo na vrhu-pri nas se reče ˝na kip˝) pa zanjo zatakneš rjuho ali deko in zapreš. čisto zatemni sobo. Če pa maš krnise sem pa jaz kar na ene stare rjuhe našila kljukice in je blo, ker tele zavese so drage ko .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 8:52:08
|
|
|
|
jolly123
|
Laknerš če bi bili zdravi bi se ti takoj pridružili, tko pa...smo zaprti v stanovanju
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 8:53:18
|
|
|
|
čebelka77
|
DOBRO JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Upam, da bo danes kaj boljš kt včeraj. Pri nas je blo grozn, sem bila ful slabe volje, pol sem šla pa vse pospravljat da sem spravla bes iz sebe! Pećica se mi tok svet kt še nikoli. hura zame. Sej veste, besna sem bla pa na možeka, pol pa še na taščo! Se je nabral ful enih malenkosti, tko da je ratal cel kup dreka. Sem vas mal brala od včeraj, pa vidim da nisem bila edina. Ja tale mlaj zna bit kr težek, pa še vreme....................... IRAIRA naj se vam čimprej poštima situacija, najbolj da se vpišeš na tečaj samoobrambe! ajetam glede bolečega seksa pa le to, lubrikant je zakon. Jaz sem bila ful šivana, pa še mireno imam, pa ni dost vlažno. se mi pa še ful čutijo šivi oz. jaz jih čutim,dokler se fajn ne zagrejeva. irma78 vse kar si napisala včeri bi lohk tud jaz.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 8:53:39
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Ja Jolly okno odpreš (samo na vrhu-pri nas se reče ˝na kip˝) pa zanjo zatakneš rjuho ali deko in zapreš. čisto zatemni sobo. Če pa maš krnise sem pa jaz kar na ene stare rjuhe našila kljukice in je blo, ker tele zavese so drage ko . bom poskusila, ker mi lih ni da ga ob 8-9 dajem spat. naj se navadi ob 7-ih
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 8:56:16
|
|
|
|
čebelka77
|
jolly, a mate vročino? Če ima sam nosek bi bilo za oba bolš ,če gresta mal ven.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:04:34
|
|
|
|
Pšemek
|
Za Tajovo šestmesečnico pa ena k mami pravi, da ima korenje zeloooo rad Pa da se oba čim hitreje pozdravita
< Sporočilo je popravil Pšemek -- 26.3.2009 9:06:38 >
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:06:34
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 jolly, a mate vročino? Če ima sam nosek bi bilo za oba bolš ,če gresta mal ven. Ne jaz jo mam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:28:21
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jutro! Moja miška pančka, jaz se vam na hitro javim, potem pa napakiram za LJ. Noč je bila čisto netipična, pa zdaj ne vem al jo je kaj trebušček matral zaradi korenčka in kašice. Zaspala je normalno okol osmih in se do enajstih, ko sva šla spat zbudila 3x. 2x sem jo uspavala, tretjič dojila. Vedno je imela očke zaprte, ampak je jokala, pa nekaj je prdela ...Ob enih spet dojenje in ob pol štirih spet jokec ...sem jo kr k sebi vzela in je na joški zaspala ...tko da ni bla lakota, ampak jo je nekej matralo ...Do jutra je še ene 2x jokala, sem ji dala joško, pa sva skupa zaspali ...Čist nemirno je spala celo noč, bomo videli, kakšna bo naslednja noč. Danes greva na telovadbo, potem pa v BC, mogoče Mullerja, pa še kam ... Glede kašic: ali dobijo vaši malčki vsak večer isto kašico ali jih imate več različnih na zalogi in dobi vsak večer drugo? Samo dokler se uvaja, ni šans, da potem porabiš,če imaš npr. ene tri odprte, če je kao treba porabit v treh tednih ... Lep dan!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:29:06
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kok lepo sonček sije ...upam da ne bo dežja, kokr napovedujejo ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:38:36
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Valla je brez glasu, tako da sem ostala brez partnerice za šetanje. A se katera javi? Ampak mam čas samo do 13h. Dans se odpravljam v LJ, pridi jutri, pa greva en điro di Medvode, če pa ne bo vreme, pa ulet na en kofi! :) Se že res dolgo nismo vidle ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:40:28
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
iraira zate, da boš močna in vztrajala, dokler si tvoj bivši ne pride gor, da v tvojem življenju nima več kej iskat! jolly, ti kr eno rjuho al pa kah podobnega navesi na okno! valla. pa hitor se pozdravi!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:46:05
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Glede kašic: ali dobijo vaši malčki vsak večer isto kašico ali jih imate več različnih na zalogi in dobi vsak večer drugo? Samo dokler se uvaja, ni šans, da potem porabiš,če imaš npr. ene tri odprte, če je kao treba porabit v treh tednih ... Lep dan! Jaz sem mu zaenkrat dajala eno in isto. Pa tud ja jo uporabim tud ko je že tri tedne odprta pa sej še ni zanič. Saj jaz čokolešnik in podobne zadeve jem tudi po treh tednih
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:48:22
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Valla je brez glasu, tako da sem ostala brez partnerice za šetanje. A se katera javi? Ampak mam čas samo do 13h. Dans se odpravljam v LJ, pridi jutri, pa greva en điro di Medvode, če pa ne bo vreme, pa ulet na en kofi! :) Se že res dolgo nismo vidle ... pridem. sem pa mal razmišljala da bi šla v Tivoli. Tolk bi dala Hano na travo (na dekico) na sonček, pa je še premrzlo na tleh.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:48:38
|
|
|
|
jolly123
|
Joj vam moram povedat kaj je moj otrok včeraj naumil, sem mu čez igralni center obesila eno navadno vrvico in jo on prime in jaz na drugem koncu začnem vlečt, ko mu je spolzela iz rok se je ful začel smejat. In pol to ponoviva ene parkrat, nakar on sam prime in začne vlečt in gleda drug konec kdaj bo zginil in ko mu je uspelo, je bil tak smeh za umret, sem se res režala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:49:47
|
|
|
|
laknerš
|
Kašice mam jest trenutno 5 različnih odprtih, sam pri meni ni panike da ne bi mogla pojest v treh tednih, ker mi poje za tri tavelike žlice kašice na en obrok, pa še to se je dons kregala ker je zmanjkal.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:49:52
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš sem pa mal razmišljala da bi šla v Tivoli. Tolk bi dala Hano na travo (na dekico) na sonček, pa je še premrzlo na tleh. u take zadeve pa jaz tud že komaj čakam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:50:22
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Glede kašic: ali dobijo vaši malčki vsak večer isto kašico ali jih imate več različnih na zalogi in dobi vsak večer drugo? Samo dokler se uvaja, ni šans, da potem porabiš,če imaš npr. ene tri odprte, če je kao treba porabit v treh tednih ... Lep dan! Jaz imam odprti ponavadi dve : gresovo in riževo...pa saj če je kakšen dan čez 3tedne stara še ni zanič.Mi nimamo teh problemov da bi ostalo, ker je naša kar jedec
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:51:26
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš sem pa mal razmišljala da bi šla v Tivoli. Tolk bi dala Hano na travo (na dekico) na sonček, pa je še premrzlo na tleh. u take zadeve pa jaz tud že komaj čakam A mislte če bi dala spodaj še kakšno bolj debelo stvar da bi bilo vseen premrzlo?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:52:57
|
|
|
|
jolly123
|
Ej ne vem sam jaz raje ne reskiram dokler res ne bo toplo, sem že mal sita teh viroz.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:53:35
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš sem pa mal razmišljala da bi šla v Tivoli. Tolk bi dala Hano na travo (na dekico) na sonček, pa je še premrzlo na tleh. u take zadeve pa jaz tud že komaj čakam A mislte če bi dala spodaj še kakšno bolj debelo stvar da bi bilo vseen premrzlo? Jaz mislim, da je še full premrzlo za take stvari Pa še punčka je, je treba bolj mirkat, da se kaj ne prehladi. Včasih so rekli da meseci, ki imajo črko R v imenu niso za na tleh sedeti ali pa bosi hoditi ( to moja babi pravi)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:54:08
|
|
|
|
laknerš
|
Aja sm pozabla vprašat še nekaj. A boste vi kupile hojico, ko bo čas zanjo? Ker eni so ful proti!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:54:58
|
|
|
|
jolly123
|
Jaz jo nam, pa sam zarad tega ker mam tok zblojenega psa, da bo pol zih ful na tamalga skakal in pol ga bom morala nonstop pobirat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:55:13
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Valla je brez glasu, tako da sem ostala brez partnerice za šetanje. A se katera javi? Ampak mam čas samo do 13h. Dans se odpravljam v LJ, pridi jutri, pa greva en điro di Medvode, če pa ne bo vreme, pa ulet na en kofi! :) Se že res dolgo nismo vidle ... pridem. sem pa mal razmišljala da bi šla v Tivoli. Tolk bi dala Hano na travo (na dekico) na sonček, pa je še premrzlo na tleh. SUPER PRIDITA!!! Kadarkoli po 7.30 uri pa ga lahko lumpamo cel dopoldne !:) Za travico pa še le počakaj ...saj veš, odkler je v mesecu črka r, lahk dobič volka v rit!!! Torej čakaj na MAJ! :)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?