Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 21:51:09
|
|
|
|
gold fish
|
...vam nekaj povem.....meni ni več nič jasno... ...po tem, ko sem moj prejšnjo post napisala...ni blo nobenga vašega vmes ...zdaj čez en cajt pridem nekaj pogledat...pa ful vaših postov... ..kaj se to dogaja... pa že zdaj en cajt me to jezi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 21:51:38
|
|
|
|
gold fish
|
...sem jezna zdaj in res grem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 21:56:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem jezna zdaj in res grem.... ma daj nehaj....ti pa res hitro obupaš..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 22:15:29
|
|
|
|
arabela*
|
uh,zdaj pa sem zašvicala,preden sem uspela prit gor.... dvakrat resetirala,ni šlo se prijavit....svašta...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 22:16:22
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa grem...v posteljo...... je tud zaspala.... noč vsem in mirne sanje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 22:40:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes sem dobila pošto iz službe................odločba za letni dopust.........25 dni.........jupiiiiiiiiiiiiiiiii........................ Jaz tudi.........29 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sploh ne vem od kje jih mam tolk ...jaz tudi 29 pa mi ni jasen ...mogoče so se pa zmotli....bom bila čisto tiho ker mi bodo prav pršli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 22:56:16
|
|
|
|
gloria
|
...ah nima časa za brat .... če ti nocoj ne odgovorim na mail in zs pa ju3 ... nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 6:11:18
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 6:21:24
|
|
|
|
arabela*
|
Danes pa smo mi eno uro prehitri.... zdaj pa čakamo sonček,ki pa mislim,da ga ne bo....upamo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 7:53:08
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 7:54:34
|
|
|
|
Jazzy1
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:22:48
|
|
|
|
arabela*
|
ma joj,to vreme butasto....smo hotele it malo ,pa ga vreme biksa.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:44:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro , pa ti refrešaš stran vmes? Meni se včasih zgodi, da čakam, čakam..... nobena nič ne napiše, potem pa ugotovim, da je konec strani in ste že zdavnaj na novi Glede dopusta: dodatni dnevi za otroka so odvisni od kolektivne pogodbe. Po zakonu je min 1 dan, vendar imajo nekatere kolektivne za mlajše otroke 2 dni, za starejše pa 1 dan. (kot npr. naša ) Pravilen izračun je, da delavcu, ki dela pet delovnih dni v tednu pripada minimalno število dni letnega dopusta t.j. 20 dni, če dela šest delovnih dni pa je minimalno število dni letnega dopusta 24 dni. K osnovi 20 oz. 24 dni prištejemo še dodatne dni dopusta, ki jih določa Kolektivna pogodba dejavnosti.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:45:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Nekaj sem še hotela napisat.... sem vas prej na brzino prebrala, pa sem pozabila. Bubija imam doma z vročino
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:45:46
|
|
|
|
Čarli08
|
Dobro jutro. Evo, pri nas sneži ... pa če to ni narobe svet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:46:48
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro , pa ti refrešaš stran vmes? Meni se včasih zgodi, da čakam, čakam..... nobena nič ne napiše, potem pa ugotovim, da je konec strani in ste že zdavnaj na novi Tako sem jaz zaostajala včeraj za dve strani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:47:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nekaj sem še hotela napisat.... sem vas prej na brzino prebrala, pa sem pozabila. Bubija imam doma z vročino
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:48:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, pikice.... mislim, da so take drobne rdeče pikice po bradici in podbradku (kot se je izrazila Lara ) od slinjenja. Te tudi hitro izginejo. Bubika pa ima poleg tega še po ličkih tako suho hrapavo kožo z večjimi izpuščajčki Saj kremice malo pomagajo, ampak ne dovolj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:49:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Dobro jutro. Evo, pri nas sneži ... pa če to ni narobe svet pri nas pa se sonček kaže. Ampak en vem, če bomo lahko šli kaj ven Včeraj je skozi šipo tudi fajn zgledalo, veni je pa tak pihalo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:49:23
|
|
|
|
pf
|
Jutro punce. Upam, da bo zdržalo vreme. Napovedujejo nek dež. Jaz že kuham na veliko, da šibava ven, ko so babi zbudi in naje. Spali smo od 19.15 do 6.00 in jedli ob 3.00. Kar dobro. Zdaj bomo kak teden še enkrat na noč jedli, pol bom pa probala brez. Zdaj spet dva dni zaporedoma enkrat je, prej pa tri tedne skupaj dvakrat, še prej pa je že po enkrat. Saj bo. Drugače pa lepo spi in nič ne mrda, tak da ji tisti enkrat še ustrežem. Je pa res, da bi lahko že spančkala celo noč brez.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:49:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pikice.... mislim, da so take drobne rdeče pikice po bradici in podbradku (kot se je izrazila Lara ) od slinjenja. Te tudi hitro izginejo. Bubika pa ima poleg tega še po ličkih tako suho hrapavo kožo z večjimi izpuščajčki Saj kremice malo pomagajo, ampak ne dovolj. ja,tak je naša imela pod vratom...pa je P rekla,da ni nič,samo tisto kremico je dobila....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:50:25
|
|
|
|
Čarli08
|
Božček bubi. Pri nas imamo pa zamašen nosek, prvič . To so borbe, ko se pucamo. Ne da se samo dere, glavo mi tako izmika, da ne morem skoraj nič naredit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:51:25
|
|
|
|
pf
|
Držim pesti, da bo bubi čimprej ozdravel. Suha hrapava koža po obrazu je lahko tudi od preveč suhega zraka v stanovanju. Probaj z mustelo in vlažilcem zraka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:51:49
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pikice.... mislim, da so take drobne rdeče pikice po bradici in podbradku (kot se je izrazila Lara ) od slinjenja. Te tudi hitro izginejo. Bubika pa ima poleg tega še po ličkih tako suho hrapavo kožo z večjimi izpuščajčki Saj kremice malo pomagajo, ampak ne dovolj. Vlaženje zraka pomaga, vsaj pri nas je tako.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 8:52:34
|
|
|
|
pf
|
Joj Čarli ne govori o čiščenju noska. Ko je bila mala miška, ni bilo nič narobe, če sem ji čistila, zdaj pa tako suče glavico, da moraš biti pravi majstor, da prideš zraven, včasih pa tudi joka.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?