|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
25.3.2009 14:51:39   
sonček85
pilotina.ne tudi jaz je nimam ,daj mi jo pošlji na ZS  jaz ti jo bom pa tudi user posted image Ja  res je prva mamica, pa tko sem se malo štulila med vas,samo ste tko prijetne in super punce ,da sem se kr ustalila pri vasuser posted image user posted image vas mam tkoo mučoo rada ,da se vam bom javljala

mm:ja jst bom slikco poslal rižkoo,pa se ve potem tukaj dogovorite pa menjajte teč.št .pa vam lahko pošlje slikco od Aleksa

Pa nikar ne skrbi ,javljala se vam bom z veseljem in kolikor bom lahko  če drugače ne ko bo mali spal  in vam še naprej kaj svetovala,tudi potem k boste tudi same postale ponosne mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image in vse tiste ,ki še niso user posted image bodo  in bomo potem me njim svetovale,kajne pilotina...

Hvala tudi ve ste prave sončice moje user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
25.3.2009 14:54:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Ja pilotina, pa še zelo leeepa mamica bo, sonček85. Js sm jo vidla, ha, hahahahah.... to našo prijazno deklico. Lepa je in bušija ma tko luštnga in paše ji in učke ma lepe in prijazne in še dobro cedevito nardi user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda bomo tudi tebe pogrešale, ti boš lepo uživala na poročnem potovanju,jaz bom že mogoče ujčkala svojga sončka-(joj kako je začel zdle migat,ve da govorimo o njemuser posted image ) pogrešale bomo pa ena drugouser posted image

saj čene bom pa pilotini poslal slikco in bo ona potem dala naprej  če boš ti že slučajno daleč iz SLO user posted image

Ja res naveza pa je,se bomo mogle 1x zment in tko malo dobit user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
25.3.2009 14:56:29   
tassika
joj ena v porodnišnici, druga na drugem koncu sveta, jaz pa v službiuser posted image  kje je tukaj pravica auser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
25.3.2009 15:00:27   
Anonimen
Tassika .. si me pa nasemejala...
A ne... pravica pa taka?!user posted image
user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
25.3.2009 15:02:45   
sonček85
rižkoo:jaz bi pa nekaj vprašala in imela eno uslugico če je to kje blizu tam k delaš tiuser posted image user posted image ali če se mimo pelješ

A je to kje blizu tebe:
v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
25.3.2009 15:02:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

joj ena v porodnišnici, druga na drugem koncu sveta, jaz pa v službiuser posted image  kje je tukaj pravica auser posted image
v P si še ne želi,je tko bolje da delaš  ,če pa bi šla na potovanjee pa kr.Do P še počakaj 8muser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
25.3.2009 15:04:26   
malaMravljica
Soncek, Rizkoo mi je rekla, da je moj trebuh tako sportno nosecniski user posted image user posted image  da ga lahko objavis.
Joj, samo da ne bo katera res pricakovala, da je sportno nosecniski, ker ni res. Je cokoladno nosecniski user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
25.3.2009 15:05:27   
sonček85
tassi.jaz bi šla pa sem user posted image user posted image http://ateistek.wordpress.com/2007/10/01/tenerifi-prelep-otok-za-aktivne-pocitnice/

A greva  user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.3.2009 15:06:59   
Anonimen
Ne... jst se z mMravljico ne strinjam... zelo lepga bušija ma... in še enkrat .. zame je tak športno nosečniški za objavoo... user posted image

Sonček85, vem kje to je... sam povej, prinesem kar želiš. U bistvu, če hočem, grem mimo. user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.3.2009 15:08:18   
sonček85
pravi mali lepotec jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
evo pa si same poglejte in se prepričajte kako je lepuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.3.2009 15:08:49   
Anonimen
ooo miška, jst sm pa tm bla. Lansko leto julija. Sva ceeel otok prečesala.. in še bi šla. user posted image  Čudovito je...
Sej slikce sm ti poslala... zihr sm. No več je naju gor, kot pa otoka ampak... glej pač ozadje.. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.3.2009 15:10:12   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  za moj trebuh user posted image user posted image  

Soncek, hvala ti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.3.2009 15:10:22   
sonček85

Sonček85, vem kje to je... sam povej, prinesem kar želiš. U bistvu, če hočem, grem mimo. user posted image
A res kako si ti super,samo povej če ti je to usput ,da ne boš zdaj hodla na drug konec LJ ,ker to pa nočem si nosečka in moraš čim več počivatuser posted image

gre se za malinove liste ,da si bom kuhala čajček ,no bom tko kopirala da boste tudi ve vedele potem k boste v 36t:

Ravno sem kupila čaj iz malinovih listov - v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata), dala pa sem cca. 3 EUR; pije se pa trikrat na dan (čaj iz ene žličke). (me je opozorila, da lahko s 36 tedni začnem) 
Aja, prvič sem ga pila 1 teden 2-3 skodelice na dan; rodila sem s 38 tedni; prišla odprta 7 cm v porodnišnico, rodila po 10 min v porodni sobi  (jaz mislim, da je pomagal)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
25.3.2009 15:12:07   
pilotina
malaMravljica...naj ga kr prilima...boš vidla, da bo vsem včeš...pa če je tkoooo leeeeep tvoj buši  user posted image

sonček85...evo zdej ti pošljem ZS
še sreča, da si nas našla...imamo srečo, da si z nami user posted image
jaja svetovale nam boste, jaja user posted image

tassika...v službo se gre, pa še treba je delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.3.2009 15:30:25   
tassika
MM res je športen, vam bom jaz popoldne mojga prpopala, da boste vidle kako sem kljub napihnjenosti še vedno športnauser posted image . Se pa lepo vidi, da je že trebušček.

ŠE malo pa šibam domov, danes bodo njoki v smetanovi omaki.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
25.3.2009 15:37:05   
sonček85
hvala pilotina sem dobila sedaj ti pošljem pa še moj ,sem šla maile brat in sem se čist zatopil vanje user posted image user posted image user posted image hval za unga fiull je dober

Ja res je supr ,da sem našla tko super punce in da smo prave čvekice,rada vas imam

tassi.ja kr daj  bomo vesele da bomo lahko videle tvoj buši ,a na potovanje pa ne greš z mano k sem ti link poslalauser posted image user posted image user posted image

ŠE malo in greš ,jupi potem pa uživanje in razvajanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
25.3.2009 15:38:39   
sonček85

ooo miška, jst sm pa tm bla. Lansko leto julija. Sva ceeel otok prečesala.. in še bi šla. user posted image  Čudovito je...
Sej slikce sm ti poslala... zihr sm. No več je naju gor, kot pa otoka ampak... glej pač ozadje.. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
25.3.2009 15:45:20   
pilotina
sonček85... okej kr pošlji mi user posted image
miška lepa...mam tudi jst tebe rada...vse vas mam rada user posted image

grem tudi jst proti domu...ne vem, če se še kaj oglasim danes, saj nam doma baje internet ne dela...no če rata pridem še kej, če ne pa jutri

ljubčka vsem

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
25.3.2009 15:49:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček85... okej kr pošlji mi user posted image
miška lepa...mam tudi jst tebe rada...vse vas mam rada user posted image

grem tudi jst proti domu...ne vem, če se še kaj oglasim danes, saj nam doma baje internet ne dela...no če rata pridem še kej, če ne pa jutri

ljubčka vsem
lepo se imej in pridna bodi,user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
25.3.2009 15:49:36   
Anonimen
sonček85, tudi če nebi šla mimo, bi ti šla iskat. .... Grem pa mimo, ko grem v službo... Super je, da ti zna pomagat ta čajek.. Krasno, z veseljem bom šla iskat. user posted image

Jst grem počasi... grem k frizerju.... bom spet bela v bučo. user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
25.3.2009 15:53:24   
Anonimen
Evo vam lupčkeeeeeeeeeeeeeeeeee
Za vsako en..
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
25.3.2009 15:56:26   
sonček85
evo tko bo šel pa naš malček oblečen domov iz P(na sliki ni bodija iz nogavičk)kompletek je pa kupila moja mami ,jaknico pa jaz,mi je bila tko lepa in tko  mehka jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
25.3.2009 16:02:02   
sonček85

sonček85, tudi če nebi šla mimo, bi ti šla iskat. .... Grem pa mimo, ko grem v službo... Super je, da ti zna pomagat ta čajek.. Krasno, z veseljem bom šla iskat. user posted image

Jst grem počasi... grem k frizerju.... bom spet bela v bučo. user posted image
ja daj no prosim ,če res lahko-hvala
pa mi lahko kupiš kr tko za 3 e pa ti dam dinarčke,lahko prideš prej iskat  ,čene ti pa potem dam k se dobiva.Jutri sem v CE ob 12 ih imam frizerja,čene pa  se dobiva kir drug dan dda mi boš dala.user posted image user posted image user posted image
hvala res si zlatauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
25.3.2009 16:02:19   
sonček85

Evo vam lupčkeeeeeeeeeeeeeeeeee
Za vsako en..
user posted image
u koliko jih je user posted image user posted image user posted image user posted image tudi tebi nazaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
25.3.2009 16:06:32   
sonček85
rižkoo:slike so noro dobre ko ozadje kot vidva ,ki sta prav srčkan par  zdaj bosta pa še to ovekovečkla s poroko in otročkomuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?