Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:19:17
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Punčke moje( ) sej boste videle, tudi me bomo enkrat med temi srečnimi mamicami in naši dedeci bodo komaj dnar skupaj fehtali, da bodo rožice kupovali. Pravkar sem zmatla eno milko, a bo še kera( če mi že rože ne pripadajo ) najmi Vrži milko na mizo!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:19:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Baba zmešana! Faca si!!! Sem mislila da boš kaj bolj krutega napisala! Pa kje si ti bila včeraj? Je bila ena v čakalnici in sem jo vprašala, če si ti in me je samo čudno gledala ...potem sem ji objasnila situacijo Sedaj grem na UZ 7.4,pa če bo kdo tam takrat naj vpraša po BEBIII
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:20:30
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne pozabi, da nazaj dobivaš samo odsev svojih dejanj. Se pravi, da sem full grozna oseba, al kaj? [/quote ja saj ni čudno, da sem grozna, če se pa s samimi groznimi družim.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:22:24
|
|
|
|
tassi1
|
[A bo še kira? Sej še mam,.. [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.tasteofaustria.info/i/milka100bar.jpg&imgrefurl=http://www.tasteofaustria.info/%3Fcat%3D8&usg=___mzsrlpkFAeOpujtLS6tjI-WAXM=&h=400&w=400&sz=52&hl=sl&start=7&um=1&tbnid=CKQpuih5R0dPIM:&tbnh=124&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dmilka%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26um%3D1][/link]
< Sporočilo je popravil tassi1 -- 25.3.2009 19:23:40 >
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:22:43
|
|
|
|
miska73
|
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:23:11
|
|
|
|
DaisyE
|
Drage moje mame wannabe, jaz bom še en pir! Ste pa face. Miška, tebi pa tud dobro kaže, a ne? Kdaj bo zdaj žur? Reči žižette, da izgovorov ne sprejemamo.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:23:46
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 O Miška zdele grem pa v omaro
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:23:56
|
|
|
|
mismis
|
Zgleda, da miška tudi časti...
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:24:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Podgancaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Kako si naša matkica? Sem sprejela tvoj zaročni prstan, pa ni blo krize.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:25:04
|
|
|
|
tassi1
|
jest pa ne znam slikce gor dat, dejte helpppp
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:25:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Drage moje mame wannabe, jaz bom še en pir! Ste pa face. Miška, tebi pa tud dobro kaže, a ne? Kdaj bo zdaj žur? Reči žižette, da izgovorov ne sprejemamo. katero miško zdaj misliš??? če mene sprašuješ kdaj bo žur, bo malce težka v kratkem času, še sploh če me čaka v soboto punkcija in v četrtek ET pri dr. D-ju. Itak A ja, pir imam pa tudi na mizi, delam na foliklih in endometriju
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:25:40
|
|
|
|
pikovit
|
Evo Dejzi jaz sem tudi zdej naredila en dober požirek bavarskega piva.Je prinesla prijateljica,ki je bila v Nemčiji.
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:26:08
|
|
|
|
DaisyE
|
Evo pupe, tale je pa za ljudi moje baže.... http://www.youtube.com/watch?v=qjsuw_EW1PI Saj vem, da Reš ne bi zastopil,.... Ampak, kar poslušte zaključek. Ja, ja,...
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:27:16
|
|
|
|
tassi1
|
Ka pa kej bolj veselga? da se ne bomo sam cmerle,
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:27:37
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Drage moje mame wannabe, jaz bom še en pir! Ste pa face. Miška, tebi pa tud dobro kaže, a ne? Kdaj bo zdaj žur? Reči žižette, da izgovorov ne sprejemamo. katero miško zdaj misliš??? če mene sprašuješ kdaj bo žur, bo malce težka v kratkem času, še sploh če me čaka v soboto punkcija in v četrtek ET pri dr. D-ju. Itak A ja, pir imam pa tudi na mizi, delam na foliklih in endometriju Tebe ljubavi. Prav, da maš pir na mizi! In dobro ti gre. Rabimo novo nosečko!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:28:49
|
|
|
|
miska73
|
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:29:04
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Ka pa kej bolj veselga? da se ne bomo sam cmerle, Dajmo tassi, povedi! Jaz sem se že za 50% izboljšala. Še malo pa bom začela met prav rada ta materinski dan. Brez otrok.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:29:36
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Podgancaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Kako si naša matkica? Sem sprejela tvoj zaročni prstan, pa ni blo krize. Sem mislala, da boš bolj navdušena nad mojo potezo
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:29:44
|
|
|
|
pikovit
|
Punce moja jaz se bom poslovila,ker moram lekadolček pojest,pa pod rjuhe,mam spet 38 temperature.Me že mal mede.
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:30:41
|
|
|
|
DaisyE
|
Kaj je zdaj podganca? A nas boš samo s čokolado filala, pa nič povedala? Kako si? Kako kaže? Jaz še tega ne vem, al maš enga al dva!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:31:00
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce moja jaz se bom poslovila,ker moram lekadolček pojest,pa pod rjuhe,mam spet 38 temperature.Me že mal mede. Bejži pančat. Te bi polubčkala, pa se bojim, da se nalezem...
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:31:39
|
|
|
|
pikovit
|
Lahko noč in Dejzi jutri bo že bolje.Prit jutr kaj k Žiži na obisk.Te je vedno vesela in hvala za darila,je bila ful vesela
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:32:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Podgancaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Kako si naša matkica? Sem sprejela tvoj zaročni prstan, pa ni blo krize. Sem mislala, da boš bolj navdušena nad mojo potezo Sem se malo zmedla. Nisem vedela kaj naredit. Ne morem se kar ločit! Maš pa posebno mesto v mojem srcu...in na mojem plašču.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:32:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj je zdaj podganca? A nas boš samo s čokolado filala, pa nič povedala? Kako si? Kako kaže? Jaz še tega ne vem, al maš enga al dva!!!!!!!!!!!!!! podganca ma dvojni paket , da ne boš živela v nevednosti.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:32:39
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce moja jaz se bom poslovila,ker moram lekadolček pojest,pa pod rjuhe,mam spet 38 temperature.Me že mal mede. Bejži pančat. Te bi polubčkala, pa se bojim, da se nalezem... Miška hvala za lupčka.Nočko in pobožaj bušija
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?