|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
24.3.2009 10:02:01   
Mala_princeska
Aja, jaz bom pa ta teden v službi še nekako poskusila zdržat, potem pa bolniška , lanski in letošnji dopust in porodniška.

Razlog za zdržat je 100 Eur več na trr-ju, saj ko sem bila jan. doma so mi zaradi 5 dnevne bolniške odbili 100 Eur.user posted image

(Za prevoz dobim cca. 200 Eur in za malico nekaj čez 100).

Potem bom pa definitivno bolj počivala in ne bom tako skakljala naokrog user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
24.3.2009 10:11:01   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pri nas dežuje in jaz trapa sem šla avto že zjutraj ob 8 h v avtopralnico peljat(ker me je moj včer tak grdo napi....)user posted image , zdaj zajtrkujem, nekaj še za šolo postorim - čeprav je moja volja za študij trenutno bolj user posted image user posted image user posted image kot user posted image user posted image user posted image .
Na hitrco bom spacala makarone za južno (ker daljših stvari se mi ne da kuhat in sem brez poštenih kuharskih idej kaj počaka potem na druga dva člana).

Sploh mi ne govori o dežju...včeraj sem vsa okna pomila!!!!!! Sem tako jezna da me bo kar konc...Sem že razmišljala, da mal okna zaroletam..pa se zdim sama sebi mal neumna..hehehhe..jah, klinc, bojo pač spet mokra in potem spet flekasta...in...bodo pač počakala na nekoga, ki jih bo pomil...jaz jih pa sedaj več ne morem..Sem včeraj sopihala kot lokomotiva :)

Kar pa se kuharije tiče: ramišljam o mlečnem rižu...kaj pa vem...morda pa naredim polento..v vsakem primeru nekaj instant ali nekaj zelo na hitrco...

kako pa ostale preživljate dan?

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1327
24.3.2009 10:26:44   
dolči
Hvala za čestitke.

Do poroda je prišlo....hmmm kaj pa vem zakaj. Pravzaprav ne ve nihče. Samo od enkrat mi je odtekla voda in smo šli v porodnišnico. Naša lubica je mela 1450g,in 40 cm. Ni imela nobenih večjih težav. Zdaj je že prava požrešnica. Vsak dan se redi za okrog 30-40g. Pri mesecu in pol ima zdaj 2310g in poje 7 obrokov na dan po 710 ml. Meni se to zdi zeeeelo veliko.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
24.3.2009 10:28:05   
tia12
Ojla Dolenjke....

Danes bo pa en tko dolgočasen dan...dež pa to...user posted image ...nič kaj prijetno ne bo.

Rea sem še kar doma,  v enem kosu....imam danes CTG, bomo videli kaj bo dr. Bučarjeva povedala. Je pa res, da se je moj korenjak kar pošteno umiril...saj ga čutim vendar od sobote naprej velik, velik manj kot prej....bomo videli.
Mogoče se pa že pripravlja, da nas spozna....user posted image user posted image user posted image

Kako se pa ti kaj počutiš? Pa ostale?

LP,

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1329
24.3.2009 10:29:49   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Hvala za čestitke.

Do poroda je prišlo....hmmm kaj pa vem zakaj. Pravzaprav ne ve nihče. Samo od enkrat mi je odtekla voda in smo šli v porodnišnico. Naša lubica je mela 1450g,in 40 cm. Ni imela nobenih večjih težav. Zdaj je že prava požrešnica. Vsak dan se redi za okrog 30-40g. Pri mesecu in pol ima zdaj 2310g in poje 7 obrokov na dan po 710 ml. Meni se to zdi zeeeelo veliko.

Samo, da je z malo pikico sedaj vse uredu....user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je pa mali princeski ime?

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
24.3.2009 10:31:35   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Evo, zdej sm pa še jst doma ostala. Nič več službeuser posted image . Menda mam tam dol vse mehko, pa sm šele 25. teden. Sicer G pravi, da počitek pomaga(pa Buscopan tutuser posted image ). No, pa da vidmo. Mam pa PDP prestavljen na 6.7.2009, ker malček  menda najbolj ustreza tem meram. Men je OK, tri dni gor al pa dol. Naslednji pregled bo 21.4.2009, ta ki je bil predviden 2.4.2009, pa odpade, saj sem bla včeri tam.

Velik počivat...pa nič težkega dvigovat. Brez naprezanja pa bo vse v redu, boš videla.

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
24.3.2009 10:32:19   
čebelica01
Res je kilavo vreme. Pa baje bo kar cel teden.user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
24.3.2009 10:34:32   
rea27

Hojla..

Tia12..ne bom ti sploh jamrala, so me ravno malo hemoroidi zapstili, tako da če bom spet kaj preveč tarnala in kritizirala lahko še nazaj pridejo :)
Kot rečeno sem cel teden sama...mi je kar malo neprijetno, hvala Bogu, da so moji starši še kar blizu in ne bo večje krize...
Je pa res ,da se je tudi naša princeska umirila..Čutim jo skoraj samo takrat, ko jo pobožam po mojem trebuhu..in se odzove..
Nekak sem se odločila, da pred 10.aprilom ne grem nikamor!!!! Hehhehe, zdej bomo pa videli, kaj bo, a ne?

Držim pesti zate tia12 danes, potem pa le sporoči kako je šlo..

Danes bom očitno skos gor, ker tako nimam kaj počet, knjige bi sicer lahko brala, tudi kak dober film bi lahko pogledala...
Ne vem, planiram sproti..

Tako, pojedla čokolino in eno banano, spila kozarec sojinega mleka in sedaj..ležečke..

vsem nosečkam en velik hugec na tak blesav dan..

rea27

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
24.3.2009 12:35:08   
Anonimen
Pri nas je pa sneguser posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
24.3.2009 13:12:16   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Pri nas je pa sneguser posted image

Tudi pri nas ga je bilo za vzorec med dežjem....

Zdaj pa letim na CTG...se tipkamo.

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
24.3.2009 14:19:00   
Infinity1

Infinity user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lovlota.
Želim, da čimprej mine.

Hvala Princesi, Loulo se zahvaljuje za vse pikepoke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1336
24.3.2009 14:20:51   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Infinity1..kakšen bošček je tale vaš Lovlo...se ti kar srček para, a, ko ga takole nebogljenega gledaš...Ampak, vse bo minilo... ni ne vem kaj od tolažbe, a Bog pomagaj..

Hvala Rea, res da se ti srček para, bi bla prec bolna namest njega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
24.3.2009 14:29:57   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Hvala za čestitke.

7 obrokov po 710 ml, to je skor pet litrov dnevno, verjetno si mislila 7 obrokov po 70 ml? user posted image Nekaj takega poje tudi naš mali, nekje od 8-10 obrokov na dan po 70-100 ml, ima pa sedaj 3500 g in je star 19 dni.

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
24.3.2009 15:23:25   
rea27
uuuu..Infinity1..3.5 kilograma ima že vaš malček velikanček :) Bravo, potem raste in raste...Bravo zate Lovlo :)

Ej, pa je res seno bedno vreme pri nas..sicer ni snega, mrzlo je pa kar, še na konkreten sprehod ne morem..
Bomo pa danes bolj spali...

rea27

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
24.3.2009 16:51:45   
tia12
Ojla....

Pri nas je še vse po starem...srček lepo bije, popadkov tudi še ni....Le naš korenjak se nekoliko umirja, kar pa je za ta čas nosečnosti normalno.

Naslednji torek imamo spet CTG, da poslušamo srčka in merimo popadke...če nas kaj ne prehiti....user posted image user posted image user posted image

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
24.3.2009 16:55:14   
tia12
Aja...še mal se moram spihat...!!!!!!!!!!1

Policaji so naju z mojim ustavli...oba...en za drugim!!!!!!!! Najprej mene in seveda brez dokumentov bla, ker sem jih mela u svojmu avtu...in rečem polcaju da se bo moj prpelu za mano in da ma on dokumente...in seveda vstavi še njega...on pa kot za nalašč tokrat ni bil privezan....joooooooooojjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa smo ob 120€ oz. 60€.......takrat ko jih je najmanj treba se ti grejo na cesto nastavlat........!!!!!!!!!!!

Sej vem služba je služba, pa vseeno.........

Se prec bolj počutm....

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
24.3.2009 17:08:19   
čebelica01
Glejga zlomka nebodi ga treba . JA KAKO FINO JE TO K USTAVJO ŠE ENEGA POZNANEGA HA HA HA user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
24.3.2009 18:54:23   
rea27
to je pa bil dogodek a, tia12? :) :) :)

Grem na dnevnik!!
Paže vsa nestrpna čakam na mojo kolegico, ki so ji danes v lj sprožili popadke...in..bi se že morala javit...

MOj je pa tudi srečno prispel v Nemčijo, tako da hvala Bogu, tudi to je mimo...
Zdej se bom živcirala samo še za nazajgrede....

se tipkamo :)

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
24.3.2009 19:11:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Res je kilavo vreme. Pa baje bo kar cel teden.user posted image

Posledica kilavega vremena je tečnost mojega user posted image . Jezi se, ker je imel skuhano in mojo posodo v lijaku (sem jo pustila in šla potem v službo) user posted image , pa ker cunj nisem do konca zlikala - ker se malo matram še š šolo, pa psa ven peljem user posted image ; pa pozabil je da ima mala jutri zobarja in se bom jaz jutri živčkala tam z njo user posted image user posted image , ker ji mora plombice naredit user posted image  - skratka res beden dan,

pa še v službi sta sodelavki nejevoljni ker se jaz že slabo počutim.

user posted image user posted image user posted image  Skoraj na robu joka user posted image . Ma, še dobro, da imam vas tu gor, da se lahko še jaz malo "spiham" user posted image user posted image .
Me danes res full dajejo nosečniški hormoni. user posted image

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1344
24.3.2009 19:30:35   
rea27

Posledica kilavega vremena je tečnost mojega user posted image . Jezi se, ker je imel skuhano in mojo posodo v lijaku (sem jo pustila in šla potem v službo) user posted image , pa ker cunj nisem do konca zlikala - ker se malo matram še š šolo, pa psa ven peljem user posted image ; pa pozabil je da ima mala jutri zobarja in se bom jaz jutri živčkala tam z njo user posted image user posted image , ker ji mora plombice naredit user posted image  - skratka res beden dan,

pa še v službi sta sodelavki nejevoljni ker se jaz že slabo počutim.

user posted image user posted image user posted image  Skoraj na robu joka user posted image . Ma, še dobro, da imam vas tu gor, da se lahko še jaz malo "spiham" user posted image user posted image .
Me danes res full dajejo nosečniški hormoni. user posted image

user posted image user posted image user posted image

o, joj...pride tak dan, veš princesi..pa če smo nosečke ali ne...sicer imajo pa slab dan tudi drugi, tako, da lahko samo eno pikico narobe narediš, pa je že ogenj v strehi..
Ti pošiljam hugce!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1345
24.3.2009 19:33:59   
čebelica01
Ja se kar strinjam stabo glede sitnosti in vremena user posted image . Jaz se pa nemorem spravit likat, kar nalagam kupčke . user posted image  In upam , da se mi kdo ponudi in jih zlika user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1346
24.3.2009 19:42:18   
čebelica01
aja pejte na forum  pod zabava in tema ingliš ingliš da dol padeš

Neposredna povezava do sporočila: 1347
24.3.2009 19:48:07   
among_the_clouds
punce, hvala za nasvete glede nuhalne! Upam, da ste kokr tok dobr preživele ta krasen dan user posted image

Mene tako teli nosečniški hormoni dajejo, da mi takoj solze začnejo tečt, ko se zasmejim. Prav hecna sem, resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
24.3.2009 20:01:04   
čebelica01
Pol si pa moraš to pogledat, ingliš ingliš samo pleničko si daj za vsak slučaj.user posted image

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
24.3.2009 20:34:10   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

aja pejte na forum  pod zabava in tema ingliš ingliš da dol padeš

Da dol padeš......user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.