|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
24.3.2009 20:53:20   
onur
Zivjo. Julija provaj s kaksno drugo stvarjo kot je Andromeda predlagala. Lahko pa se ni pripravljena na GH. Itakt je sedaj mleko se zmeraj glavno. Tinka05, kolk obrokov pa mate in kaksen je razmak med njimi. Se tebe to vprasam Andromeda in kolk tvoj poje na obrok? Mi smo danes imeli 13 obrokov in pojedli cca 830ml.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
24.3.2009 22:14:18   
nagajiva
Ojla

No mi smo preseljeni....Jutri samo še nekaj odpeljemo, v čet. počistimo in je to to.
GH-vidim, da nekatere že kar preizkušate. Jaz še nisem in se nikakor ne morem odločit. Se mi pa že smili, ko me neprestano gleda v usta, kadar jem in zraven prav sline požira user posted image . Eno ?-a je bolje začet s kašicami al sokci? Ker je moja mami kupla jabolčni sok od Frutka, pa ne vem ali mu ga lahko malo ponudim za probat.
Nič, še malo pobrskam po netu, pa spat.

Lahko noč

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
24.3.2009 22:54:07   
Andromeda
onur - Dario je na AM, ima 6 obrokov, poje pa cca 1100 ml. Zvečer mu dam v mleko še kašico od Novalaca, da imam vsaj do treh zjutraj mir user posted image

nagajiva - kaj to ste se že v novo hišo preselili? In seveda čestitke ob selitvi. Drugače pa ne vem, s čim je bolje začeti, jaz imam kašice in sok, ampak zaenkrat lepo čakajo v omari, da se mu prebava uredi.

BTW - je danes spet lepo 2x kaka, pa tudi kakec je videt bolj "zdrav" in več ne zaudarja toliko, očitno biogaia res pomaga.

No, grem še malo trače brat, potem pa spat. Aja -jaz pred pol polnočjo še kar ne morem zaspat. Potem mi je pa kriza zjutraj, ko me mali iz postelje meče in sem user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
25.3.2009 6:53:05   
_katja_
čao!

Eno dobro jutro vsem in ena user posted image !

Včeraj sva se z jado uspele dobit na kavici in ornk pocvekale. Pa tudi fantiča sta bila pridna, tako da ni bilo problema. Je bilo pa kar mraz zunaj. Sem rokavice ze pospravla, ampak sem jih potem popoldne spet ven vzela. Mrzzzz...

Včeraj sem šla po laktozo, dala eno žlicko, je spil pa nič učinka user posted image Bom danes se enkrat probala. Da se končno pokakamo. Je bila pa včeraj patronažna pri meni in mi povedala glede GH. Glede na to, da ima nas suho kožo in velik enih pikic, flekcev, itd. je rekla da nej se mal počakam glede sadja in zelenjave. Naj mu pa dam za probat, da se bo okusov navadil. Za zvecer (ker jemo ponoci na 3 ure), je pa rekla naj mu dam polento na vodi kuhano (rahlo osoljeno), pa potem še na joskico ali pa rizkota. No sem čla včeraj kupit in bomo danes probali. Je pa rekla, da so trenutno boljsi frutki, kot pa jabolka iz trgovine, ki se valjajo že celo zimo po hladilnicah. Proti zaprtju je pa rekla, da lahko skuham kompotek iz dveh krhljev jabolka in suhe slive, pretlacim in dam za jest. Aha pa še to, v polento lahko kapnem tudi zlicko olivnega olja. Toliko o hrani.

Zvecer sem sla pa na drink s kolegicami in je bilo prov lustno. Sam tko mi je smesno, ker kljub temu, da smo ble sosolke v srednji soli, zivimo zdej vsaka cist v svojem svetu. Mi je smesno ko penijo, da so slabo spale, ali pa da so mogle ze ob 6 ustat al pa kej tazga. hehe se sam na smehnem user posted image

Pleničke: zdaj ga je dva večera dragi ustimal in plenica ni premočila. Pa zdej ne vem ali je to slucaj, ali jaz kaj cudno zalimam. Bom počakala se malo in naročila Racmanke, ko spet premočijo.

Danes grem pa v Lj, k mamici in atiju. Ima ati danes god, tako da oba praznujeta.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2679
25.3.2009 6:54:39   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

Eno ?-a je bolje začet s kašicami al sokci? Ker je moja mami kupla jabolčni sok od Frutka, pa ne vem ali mu ga lahko malo ponudim za probat.
Nič, še malo pobrskam po netu, pa spat.

Lahko noč

Mislim, da je vseeno....Jaz sem tudi kupila en sokec pa en frutek.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
25.3.2009 8:25:26   
Claudi
Oooo jutro še od mene user posted image
Upam, da bo lep dan :))

Dans sva pa midva zlo zgodna, k ponavad spiva vsaj do 9h, če ne dalj, ampak je zato Žan zdele nazaj zaspal, jst sm pa že cunje dala prat,pa še kej napišem tlele :))Pa še eno 6-letno gospodično mam zraven za merkat, tko da mi ni dolgčasuser posted image

_katja_ lepo se mej pri starših.
Jst grem na žalost lahk sam za vikende k njim, ker niti nimam avta doma, da bi šla, pa mami hodi še v službo, ati ma pa itak polno dela z ribogojnico.Je pa zdej nazadnje dvakrat ko smo bli doma mali ful jokal ko je bil pr njima v naročju, nevem kaj mu je blouser posted image Možn da jih premal vidi, pa se jih kej boji al kajuser posted image Sm dala doma na hladilnik njuno sliko, pa kadar greva mim mu pokažem pa rečem da sta to babi pa dedi user posted image Pr men se je pol umiril, očitu se pa itak skoz smeji...sm prov mal fovžuser posted image

Grem zdj jst na kavico, pa Novice pregledat, pol se bo pa Žanko že zbudil...

Aja, pa lepo praznujte mamice na  materinski dan user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
25.3.2009 9:33:52   
pomar*ANČA*
dobro jutro!

pa pri meni je res dobrouser posted image gal je začel že ob 6h čeblat, jaz sem pa dremala zraven, ampak sem ravno tolk odremala  da sem polna energije.

jutri pride patronažna h meni, da se malce pogovoriva, ampak bom verjetno oz poskusila počakati še teden, 14dni, saj ima naslednji tede cepljenje pa sem razmišljala, da bo kar preveč stvari potem za njega.
grem se učit nazaj, sem dons preštudirala že kar precej, zdaj se bom vrgla pa v dohodninouser posted image

imejte lep materinski danuser posted image

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
25.3.2009 9:59:10   
Andromeda
Hello!

Mamice, danes je naš dan!
user posted image user posted image user posted image Uživajte v njem!

Za mano je spet ena slabša noč, ob 3-h je moral jest (pred tem pa ene 2x dajanje dude), ob 5.-ih se je pa spet nekaj pritoževal, pa sem mu dlesni namazala s calgelom in je potem do sedmih spal. Se bom morala navadit prej hodit spat, ker pred polnočjo sploh več luči ne ugasnem. Samo je problem, ker prej enostavno nisem zaspana, da se pa brezveze po postelji premetavam, ne hvala user posted image

Danes pride moja mama na obisk, ker ima pregled za ščitnico v Polikliniki. Bom kasneje šla še po eno bonbonjerico za njo.

Dario trenutno leži na tleh poleg mene, pa se malo zabava s svojimi rokami in seveda mene ne izpusti izpred oči.

Takole, grem še nekaj naredit, dokler je še priden. Papa!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
25.3.2009 10:00:42   
Andromeda
btw - a sploh misli bit pomlad? Jaz mam poln kufer teh oblakov, mraza, dežja user posted image Zima je letos ekstremno dolga. In za vikend spet dež napovedujejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2684
25.3.2009 10:10:19   
letalo
ojla!

NAJPREJ VSE NAJLEPŠE ZA NAŠ NOVI PRAZNIK! UPAM DA SE BO KDO SPOMNIL NAME IN DA DOBIM KAKŠNO ROŽICO user posted image .

Tudi mi smo imeli v pon posvetovalnico in moj Maks meri 64cm in tehta že kar 8300g. Ga pa še vedeno le dojim, vendar mislim da ga pri tej kilaži enostavno ne dohajam več; takega mnenja sem zato, ker je mali včasih lepo kakal vsaj 1x dnevno, sedaj pa že 3 tedne samo enkrat na teden, sicer se nič ne matra ampak ali je možno da je to od tega ker premalo poje? Mu pa ponudim po obroku še malo AM vendar ga noče, pa ne vem ali zaradi okusa ali ker je sit, ali pa ker po cuclju premalo teče, imam doma namreč še vedno le št. 1.  Ponoči in čez dan jemo na cca 3 do 4 ure. Aja pa če si črpam mleko pride iz ene cca 120ml, kar je premalo za našega korenjaka. Kaj mislite? Sem mu pa dala že Hippovo kašičo jabolko in banano in mu je zelo teknila, kuhano in pretlačeno korenje pa tudi vendar je imel težave pri požiranju.

Razmišljam o tej riževi kašici - a to nadomesti AM ali se jo vanj le doda? Kakšne okuse uporabljate in kakšen cucelj mora biti za to?

lepo bodte....

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
25.3.2009 10:25:12   
onur
Zivjo. Tudi od mene lep materinski dan. Eno? Kolko vasi malcki tiscijo roke v pesti in kdaj se te popolnoma razprejo?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
25.3.2009 10:32:36   
nagajiva
Ojla

VSE LEPO ZA MATERINSKI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Letos ga praznujem tud jaz user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

nagajiva - kaj to ste se že v novo hišo preselili? In seveda čestitke ob selitvi. Drugače pa ne vem, s čim je bolje začeti, jaz imam kašice in sok, ampak zaenkrat lepo čakajo v omari, da se mu prebava uredi.
Ah ne....smo bli v najemniškem stanovanju, pa smo se sedaj k mojim staršem preselili. Ceneje, varstvo blizu (user posted image ), pa še na deželi. Bo za vse lepše user posted image . Hiška pa upam, da do drugega leta. Ma so cene stvari poletele v nebo-se vprašam, kdaj se bo to zgodilo s plačami ????user posted image

Grem spet malo med škatle....Lovro se pa z atijem ukvarja user posted image user posted image user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2687
25.3.2009 10:53:42   
Andromeda
letalo - 120ml za takega korenjaka ziher ni dovolj, razen, če je vsako uro user posted image AM mu pa verjetno sam okus ni všeč, ker je drugačen kot materino mleko. Verjetno bo pri vas res že čas, da začnete z GH, lahko pa vprašaš tudi vašo P kaj meni. Riževa kašica pa ne nadomesti AM, jaz jo dajem zvečer v AM, vzamem pa cucelj z večjo luknjo - od Nuka L velikost luknjice, sicer imamo pa M (še vedno pa št.1 od 0 do 6 m)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
25.3.2009 10:57:37   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Zivjo. Tudi od mene lep materinski dan. Eno? Kolko vasi malcki tiscijo roke v pesti in kdaj se te popolnoma razprejo?

Naj bi to nehali delat do 4. meseca, pa seveda naj bi kdaj pa kdaj bile še vedno malo v pestki (ko jih kaj boli ali ko jokajo) Ker je moj nedonošen, nam je v RA že ob 1. obisku pokazala vajo, da ne bo več tako tiščal roke v pestki, potem, ko ga je pa reflux čisto zvil, se je pa stanje spet malo poslabšalo. Kakšen dan ima rokice večinoma razprte, kakšen dan pa jih bolj stiska v pesti.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 25.3.2009 10:58:05 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
25.3.2009 15:03:42   
TINKA05
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Tinka05, kolk obrokov pa mate in kaksen je razmak med njimi.  Mi smo danes imeli 13 obrokov in pojedli cca 830ml.

onur, se mi  kr smiliš. to je pa res too much. sej ne delaš druzga kot hraniš user posted image .  Pri nas je 6 obrokov v celem dnevu tako poje od 950-1050 ml (kakšen dan več, kakšen dan manj), v popvrečju okol litra.

začneva zjutraj okol 6.30-7.00 pol pa na tri ure. Zadnji obrok je ob 21h,  tako da zadnji razmik ni glih 3 ure. in potem mi spi celo noč - razen izpadov, ko je treba dudo not dat.
Je pa hecno to, da je zasdnjič spal in jedel obrok namest ob 10h šele ob pol 12h... ampak ob 13h, ko je navajen sicer jest, je začel cvilit in jokat. tako da sem mu dala jest in je pojedel polno dozo, ne hglede na to, da je bilo od hranjenja šele urco in pol.

bi ti rada svetovala kaj naredit, ampak enostavno ne vem kaj bi lahko naredila. daj vprašaj patronažno, al pa na dojenje.net (lashko tudi brezplasčno pokličeš svetovalko za dojenje) http://med.over.net/forum5/list.php?94

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
25.3.2009 15:28:39   
orka
helow
najprej čestitam vsem za najlepši praznik ki jih imamo user posted image user posted image user posted image

GH-jaz sem pri prvih dveh začela s 4meseci in tako bo tudi sedaj, korigirano je že stara 4m in danes je drugi dan ko sve pričeli s korenčkom in ga zelo lepo papa izgleda da ji je všeč ;-)....jaz bi poskusla s frutki a kaj ko jih vedno pozabim kupit ( emšo hahaha) in sem kr en koren skuhala spasirala in je nastalo za tri dni ..ravno toliko potrebujem ....tri dni en okus...tri dni drug okus itd. Pa soke tudi kr sama stisnem...zase malenkost dam pa njej,za začetek....? a mango ji lahko dam?pa še eno ?: sedaj ko bomo imeli malo gostega za jest a je potem verjetno tisti obrok treba mleka malo manj? Ker mi je že nehala polivati pri podiranju kupčka, zdej je pa spet začela in imam občutek, da je vsega skupaj preveč????
lp

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
25.3.2009 15:31:37   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

Eno ?-a je bolje začet s kašicami al sokci? Ker je moja mami kupla jabolčni sok od Frutka, pa ne vem ali mu ga lahko malo ponudim za probat.

ti kar daj,preostanek spraviš v hladilnik in porabiš drugi dan pol je pa treba že stran vržt.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
25.3.2009 15:32:10   
mihi78
Pozdravljene! Tudi jaz imam novembrko - Emo (mislim, da je to že tretjauser posted image ). Stara je 4, 5 mes, tehta pa okoli 7400, velika pa je nekje 64 cm. Pri rojstvu je tehtala 4000g in merila 52 cm (8.11.). Ima pa reflux. Sem zasledila, da je kar nekaj takih tukaj. Dojili sva se slabe 3 mes pa še to skoraj vedno z dodatkom, ker pač ni bilo dovolj - v najboljših časih sem načrpala okoli 100 iz obeh. Dajem ji aptamil AR in se mi zdi, da se ful redi po tem. Poje 4 flaše od 150 - 180 + en obrok GH. Sem poskusila tudi z novalacovim AR - katastrofa - še čez nos je letelo ven! Pa tudi riževi kosmiči ne zgostijo mleka dovolj, da bi ostalo (vsaj večina) v želodčku. Pri P vedno omenim reflux pa se nič kaj ne zmeni za to - medtem ko opažam, da ste bile večinoma vse, ki ste imele/imate to težavo na PeK. Meni samo vedno govori, da bo že minilo. Drugače sva HB zdravi.
Vsem skupaj želim čudovit materinski dan!user posted image Jaz sem točno pred 1 letom prvič videla svojo pikico na UZ in videla biti njenuser posted image . Pred tem pa sem imela 3 ss. Drugače pa smo se poslužili OBMP  -Ema je bila spočeta po ICSI metodi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
25.3.2009 15:47:13   
carly
si črpam 4x čez dan pa enkrat ponoči, s tem da jpo ponoči prej še dojim.Si pa načrpam od 100-180ml, pa mi mal zmanjkuje tako da popoldan ponavadi že začnem zgoščevati z riževo kašico pa malo razredčim z vodo.Mi drugega ne preostane ker Alernove ne mara.Pa tudi že dajem frutka pa ga poje največ pol kozarčka pa še mleko potem hoče tako da še ne napredujeva preveč glede tega.No pa saj je še čas.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
25.3.2009 15:51:26   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: letalo

Mu pa ponudim po obroku še malo AM vendar ga noče, pa ne vem ali zaradi okusa ali ker je sit, ali pa ker po cuclju premalo teče, imam doma namreč še vedno le št. 1.  Ponoči in čez dan jemo na cca 3 do 4 ure. Aja pa če si črpam mleko pride iz ene cca 120ml, kar je premalo za našega korenjaka. Kaj mislite?

Ali ga ne dojiš na obeh? moj nasvet: podoji na eno 10 min podri kupčka potem pa še na drugo 10min,če bo siten pa podaljšaj na 15min... jaz sem moja prva po 15 min na vsako dojila in sta tudi bila oba debeluščka...do goste hrane pol se pa to grozno pridobivanje teže zmanjša....
Aljaž je npr se prvih 6mesecev redil tudi več kot kilo na mesec pol pa samo še po 300-400 gramov.

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
25.3.2009 15:53:38   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78
-Ema je bila spočeta po ICSI metodi.

naša Ema tudi

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
25.3.2009 16:07:01   
mihi78
orka, v LJ ali MB? Mi2 sva šla v MB pa HB je uspelo že1.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
25.3.2009 16:18:28   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

orka, v LJ ali MB? Mi2 sva šla v MB pa HB je uspelo že1.

u lublan pa tud u prvo,je pa zato pol Ema pohitela in je avgustovka -nedonošena za tri mesece

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
25.3.2009 16:39:40   
pomar*ANČA*
zdaj pa prvič priznam, da imam najbolj scrklanga fantka, ki ni šans da bi zdržal 5 min brez mamice. ne zaspi, če ne grem ležat z njim, pa še to se me tako prime, da potem ne morem stran, če pa mi slučajno uspe, pa takoj pogrunta in se zbudi.... full postane histeričen, če me ni tisti trenutek ob njemu, ko on hoče- danes ko sem kuhala sem imela polne roke vsega in se je tolk razburil, da je postal čisto vijoličen v obraz, ker nisem takoj pritekla. se pozna, da sva zadnji mesec bolj sama in da se skos njemu posvečam... ga bo treba malce odvadit....

mihi78 dobrodošli obe z emo! ko kdo omeni ss me kar stisne saj se spomnem, da sem lani takle čas samo čakala ali bo ali ne bo..... ker sem zanosila na tabletkah so mi dali zelo malo možnosti da donosim, pa potem je bila še tukaj ščitnica, ki je čisto ponorela.... ok, pa ne bomo razmišljaje, o tem, kaj neuser posted image

evo, je že zavohal da me ni več ob njemu..... letim

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
25.3.2009 17:12:22   
Andromeda
mihi & Ema, dobrodošli!

pomaranča - verjetno ima samo tako obdobje in ga bo minilo. Moj je prej take zagnjal 3 tedne, tudi ponoči je slabše spal, ko sem šla stran od njega ueeeeeeee dretje, je bilo kar naporno. Zdaj je pa že nekaj dni bolje (trkam, trkam!), celo sam se zamoti in igra, da grem lahko vsaj na WC ne da bi bilo vreščanje.

No, moja mami je odšla, ima pa kar resne težave s ščitnico - povečano delovanje in zato bom še jaz do moje dohtarce stopila, da mi pregleda ščitnične hormone, ker je stvar dedna in naj bi se po porodu ali poslabšala ali pa izbruhnila...

Dario ima popoldanski spanec, jaz pa pijem kavico v miru. Pa nekaj me glava boli, verjetno od pritiska, ker tejle oblaki človeka tiščijo dol...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.