Claudi
|
Hojla, da se še jst mal ''pofočkam'' tule Vsake tok časa vas mal berem, da vidim kaj se dogaja z približno tok starimi kot je moj, ampak pisala pa še nism nič...Se vam bom pa v bodoče bolj ''pisno'' pridružila Da se najprej predstavim, sem iz okolice Domžal, imam pa skoraj 4 mesece starega fantka Žana ... Tule je slikca mojga ''lumpija'', upam da mi jo bo uspelo prpopat, ker prvič to delam... Kot kaže mi bo zdele mal zaspal, sm ga lih kar previla, k mi je neki zasmrdel Čez dan mi kr približno skoz enako in ob enakem času spi, kako dobro urco je pokonci, mal pobrca, mal povriska, mal se igra, pol pa postane utrujen,in za kake pol urce do urco zaspančka.Dopoldne mal zaspi, pa okrog 13h, pa okrog 16h, pa okrog 19h, pol so pa itak priprave na ''nočno'' spanje...Ponoč se pa tm na 3 ure zbudi pa se podojiva in zaspi dalje, sva bla tud na 5 urah že, pa se je poslabšal... Prejšnji teden sem v DMu kupla Aptamail v vrečkicah, da mu dam zvečer pred spanjem, da vidim če bo kaj dalj spal, mogoče mu moje mleko ni več zadosti.No in to je blo prvič ko sem mu dala adaptirano mleko, ga je z užitkom spil 150ml, spal je kako urco dalj ponoči.Naslednje dva dni sem rekla da mu bom spet dala, je spil sam par požirkov, pol pa jokal, ni hotu več pit, tko da mu ne rihtam več tega mleka k ga pol sam stran zlijem in se naprej normalno dojiva.Včasih se mi zdi da mi skoz na joškah visi Sicer bomo pa kmal začel z uvajanjem GH, še kak mesec bom počakala.... Pomar*anča* si mela pa res pester vikend, sam da je z Galom vse uredu Tkole...za prvič bo dovolj, grem še kej nardit po stanovanju ... Lep pozdravček!
|