Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 15:53:00
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA Ravno sem kupila čaj iz malinovih listov - v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata), dala pa sem cca. 3 EUR; pije se pa trikrat na dan (čaj iz ene žličke). (me je opozorila, da lahko s 36 tedni začnem) Aja, prvič sem ga pila 1 teden 2-3 skodelice na dan; rodila sem s 38 tedni; prišla odprta 7 cm v porodnišnico, rodila po 10 min v porodni sobi (jaz mislim, da je pomagal) Ker ne mislim rodit še 1 mesec in 1 dan, ga bom začela pit šele v 39. tednu. Berem, da ste že ful pridno vse cotke oprale in zlikale, jest še nič, pa saj imam še čas - sicer moram pa najpraj nov likalnik kupit, ker sem temu kabel skurila .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 15:54:07
|
|
|
|
Pat74
|
Pogrešam pa april09 in nmag, upam da sta še 2 v 1. Javita se punci!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:09:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Pogrešam pa april09 in nmag, upam da sta še 2 v 1. Javita se punci! April ima nov nick ja samo pa res nista se že nekaj časa javile A ima katera kaj novičk o njuju
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:09:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA Ravno sem kupila čaj iz malinovih listov - v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata), dala pa sem cca. 3 EUR; pije se pa trikrat na dan (čaj iz ene žličke). (me je opozorila, da lahko s 36 tedni začnem) Aja, prvič sem ga pila 1 teden 2-3 skodelice na dan; rodila sem s 38 tedni; prišla odprta 7 cm v porodnišnico, rodila po 10 min v porodni sobi (jaz mislim, da je pomagal) Ker ne mislim rodit še 1 mesec in 1 dan, ga bom začela pit šele v 39. tednu. Berem, da ste že ful pridno vse cotke oprale in zlikale, jest še nič, pa saj imam še čas - sicer moram pa najpraj nov likalnik kupit, ker sem temu kabel skurila . a si tko pridno likala da si kr kabel skurla Ja jaz ga bom začela pit k dopolnem 37t
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:15:48
|
|
|
|
Pat74
|
Popravljam tinaaja, kje si?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:18:51
|
|
|
|
Pat74
|
a si tko pridno likala da si kr kabel skurla Ja jaz ga bom začela pit k dopolnem 37t Ja, ko bi blo vsaj to - pa če sem iskrena jest likala nisem že celo večnost - je zadnjič možek, pol je pa odložu likalnik na štedilnik, jest sem pa plin prižgala in sploh nisem pogledala, da se kabel cmari - dokler ni začelo smrdet . Še dobro, da nisva mela ne vem kaj, ker sva že itak nameravla kupit kaj boljšega, ampak kaj ko pri nas bolj malo likamo, pa ni blo ravno potreb.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:21:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Popravljam tinaaja, kje si? aha sem misla da ne veš zato nisem napisala zraven ta nick brez zamere Še dobro da ni bilo kj hujšega k samo scvretje kabla
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:25:00
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Popravljam tinaaja, kje si? aha sem misla da ne veš zato nisem napisala zraven ta nick brez zamere Še dobro da ni bilo kj hujšega k samo scvretje kabla Sploh ne zamerim, samo na ta njen prejšnji nik sem kar malo navezana .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:25:01
|
|
|
|
Nalini
|
kje se kupi malinov čaj? a ve katera prekmurka zakaj je pa dober? mene daje danes hrbet ko sto ..................................... sem že prej tarnala pa ste me spregledale ... seveda, če vam pa samo pomočniki hodijo po glavi..... drugače si pa delam plane za jutri - zlikat danes oprano perilo, popoldne še pa iti na obisk k sorodnikom ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:28:21
|
|
|
|
Pat74
|
Nalini ti boš šla pa sigurno čez rok, čeprav si najbrž že vsega sita, a ne?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:29:12
|
|
|
|
brigita23
|
pozdravljene punce Kako smo kaj???Vreme nam ga zopet nekaj biksa, pa je bil zjutraj tako lep sonček Jst sem šele zdaj uspela prit do računalnika in vidim, da ste bile zopet zelo pridne....tako da imam veliko za brat . Danes sva šla z dragim uredit še očetovstvo in zdej v bistvu imava vse urejeno, razen sprememba mojega stalnega bivališča kar bom šla po rojstvu otroka. Naj vam povem da sem danes dobila po pošti kremo Hendense iz A vstrije, ki ste mi jo nekatere svetovale....in moram se vam zahvalit , že po prvem nanosu na boleče mesto je za 60% omilila bolečino...kar pa je zame pravo olajšanje ...HVALA VAM Danes nismo kuhali doma, ker nas je vse na kosilo povabil moj ati, za materinski dan...mene zdaj že štejejo zraven . Nič punce toliko da sem se malo javila, zdej pa vas grem malo prebrat in vam še kaj napišem
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:32:21
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Nalini ti boš šla pa sigurno čez rok, čeprav si najbrž že vsega sita, a ne? kaj pa vem ... mogoče ja, mogoče ne .... mi je vseeno ..... samo ob prvih krčih, ki bodo trajali 5 minut na eno uro grem v P ..... to noč sem spet zaspala,... pa sem si že mislila, da moram it v kopalnico na depilacijo ... je pa naš bejbi danes zelo umirjen,..... bomo videli kaj bo prinesla noč ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:32:28
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Mau sem iz konteksta, ker enostavno ne uspem vsega prebrati kar natipkate. Zakaj naj bi bil malinov čas dober, za lažji porod al kaj drugega??
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:34:46
|
|
|
|
sonček85
|
nalini>.mislim ,da ga ti ne boš potrebovala saj boš ta teden šla v P v prekmurju pa res ne vem kje bi ga lahko kupila brigita: super ,da sta uredila očetovstvo bravo za kremo in da ti pomaga in seveda za kosilo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:34:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Popravljam tinaaja, kje si? aha sem misla da ne veš zato nisem napisala zraven ta nick brez zamere Še dobro da ni bilo kj hujšega k samo scvretje kabla Sploh ne zamerim, samo na ta njen prejšnji nik sem kar malo navezana . ja tudi jaz sem se težko navadila nanj ,k sem bila navajena na prejšnjega
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:34:59
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk jernejav po mojem je v Avstriji cenej, ker se mi zdi da ima Sanolabor še kr nabite cene Kupila čaj v Sanolaborju, dala 2,12 eur. Si ga bom zvečer skuhala...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:36:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Mau sem iz konteksta, ker enostavno ne uspem vsega prebrati kar natipkate. Zakaj naj bi bil malinov čas dober, za lažji porod al kaj drugega?? evo tukaj piše k je brina napisala in krfjolca od BrinaBA Ravno sem kupila čaj iz malinovih listov - v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata), dala pa sem cca. 3 EUR; pije se pa trikrat na dan (čaj iz ene žličke). (me je opozorila, da lahko s 36 tedni začnem) Aja, prvič sem ga pila 1 teden 2-3 skodelice na dan; rodila sem s 38 tedni; prišla odprta 7 cm v porodnišnico, rodila po 10 min v porodni sobi (jaz mislim, da je pomagal) IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Jaz sem v prvo tudi pila ta čaj, pa se mi zdi da je kar pomagal. Sem se kar hitro odpirala, rodila pa en teden pred rokom. Zdaj ga tudi pijem, upam, da bo pomagal. Kupila sem ga pa v Lj v City parku. Pijem pa 2-3x na dan, zmešam pa malinove liste in materino dušico. Malinovi listi naj bi bili za mehčanje MV, dušica pa za odpiranje. in od krfjolce
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:37:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk jernejav po mojem je v Avstriji cenej, ker se mi zdi da ima Sanolabor še kr nabite cene Kupila čaj v Sanolaborju, dala 2,12 eur. Si ga bom zvečer skuhala... A si že kupla ,zato si kr zginala z RR super,meni ga pa kolegica prinese iz Lj TKO K JE BRINA NAPISALA
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:38:08
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nalini>.mislim ,da ga ti ne boš potrebovala saj boš ta teden šla v P v prekmurju pa res ne vem kje bi ga lahko kupila eh, dvomim ..... nikoli pa ne veš ... ni panike, ker mora še naj bejbi dobiti par gramov, da ne bo drobižek ...... bomo videli kako bomo preživeli noč .... oz. najprej večer .....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:43:18
|
|
|
|
Pat74
|
Nalini ti si prvorodka, a ne? Zato mislim, da boš še kakšen teden, ali pa še več slabo spala, s popadki, ki pa še ne bodo tapravi. Me tole tvoje stanje spominja na mojo prvo , ko sem šla 5 dni čez rok, pa najbrž bi šla še kakšen dan, če mi v PO ne bi sprožil poroda, ker sem mela popadke že ene 14 dni, pa še totalno neprespana sem bila in v zadnjem tednu sem shujšala za 3 kg.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:44:04
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk jernejav po mojem je v Avstriji cenej, ker se mi zdi da ima Sanolabor še kr nabite cene Kupila čaj v Sanolaborju, dala 2,12 eur. Si ga bom zvečer skuhala... A si že kupla ,zato si kr zginala z RR super,meni ga pa kolegica prinese iz Lj TKO K JE BRINA NAPISALA Ja že bla v shopingu, zdaj pa grem še mal na čvek k njegovi sestri.... v glavne gužva....hihi...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:44:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini kje se kupi malinov čaj? a ve katera prekmurka zakaj je pa dober? mene daje danes hrbet ko sto ..................................... sem že prej tarnala pa ste me spregledale ... seveda, če vam pa samo pomočniki hodijo po glavi..... drugače si pa delam plane za jutri - zlikat danes oprano perilo, popoldne še pa iti na obisk k sorodnikom .... poglej mogoče ga imajo orfam, sanolabor...skoraj ziher pa bi ga morali imeti v sončnici (poleg kika, deichmana, prek od hoferja,...).... moj plan za jutri pa je, da se dobro počutim
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:47:13
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Nalini ti si prvorodka, a ne? Zato mislim, da boš še kakšen teden, ali pa še več slabo spala, s popadki, ki pa še ne bodo tapravi. Me tole tvoje stanje spominja na mojo prvo , ko sem šla 5 dni čez rok, pa najbrž bi šla še kakšen dan, če mi v PO ne bi sprožil poroda, ker sem mela popadke že ene 14 dni, pa še totalno neprespana sem bila in v zadnjem tednu sem shujšala za 3 kg. jp .... prvič bomo rodili .... mi je pa načeloma vseeno kdaj bo ... ker daleč itak nismo .... samo na srečo jaz dobro spim ..... ko zaspim ....sem takšen medvedek zaspanček in med spanjem tudi prenesem hude bolečine ..... spim pa čutim, da me spodaj boli .... pa se ne dam kar tak zbuditi ampak lepo prediham v snu .... zbudim se samo takrat, ko imam poln mehur in takrat odsanjam do wc-ja in nazaj ...... bi zadnjič skoraj padla s školjke
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:48:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nalini>.mislim ,da ga ti ne boš potrebovala saj boš ta teden šla v P v prekmurju pa res ne vem kje bi ga lahko kupila eh, dvomim ..... nikoli pa ne veš ... ni panike, ker mora še naj bejbi dobiti par gramov, da ne bo drobižek ...... bomo videli kako bomo preživeli noč .... oz. najprej večer ..... ja nikoli ne veš.želim ti takšno noč kot si jo sama želiš. No meni se že zeha ,mali pa veselo miga
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 16:48:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk jernejav po mojem je v Avstriji cenej, ker se mi zdi da ima Sanolabor še kr nabite cene Kupila čaj v Sanolaborju, dala 2,12 eur. Si ga bom zvečer skuhala... A si že kupla ,zato si kr zginala z RR super,meni ga pa kolegica prinese iz Lj TKO K JE BRINA NAPISALA Ja že bla v shopingu, zdaj pa grem še mal na čvek k njegovi sestri.... v glavne gužva....hihi... faca ti kr ,potem bomo tko al tko preveč zaposlene
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?