Lenck
|
Hej Ni mi jasno, kako nekatere šele razmišjate o nosečničnih oblačilih - a še lahko nosite svoje? Kako se res razlikujemo. Jaz imam obseg bušija blizu 100, res je, da se ne spomnim, koliko je bil prej, ampak gotovo ni bil nad 80 Čeprav opažam, da je že par tednov pri miru, se nič ne širi. Očitno se je takoj toliko, da imam sedaj nekaj fore. Betty a ni boljše, če ti kdo mal dela odvzame? Saj sem ziher, da bi drugi tudi znali ok poskrbeti za štručko Baby blue, vse najboljše Jaz bom pa verjetno tale vikend malo pogledala, kaj imam pri starih starših, da bomo videli, kaj nam še manjka Kolegica mi je v nedeljo pripeljala lupinico Nam bodo posodili, in morda tudi voziček dobiva od njih. Pregledala bom malo oblekice, potem pa počasi po seznamu. Kupovali pa še ne bomo, ker nimam pojma, kam bi kaj dala Očitno si bomo morali omislit en predalnik, ki bo hkrati previjalna mizica, v minaturni izvedbi - da bom imela kam dati stvari za bebo. Se bomo pa tudi mi pustili presenetiti, in kljub temu gotovo ne bo vse v zeleni in rumeni. Ker upam, da bo kak pajac še od prejšnje generacije za uporabit, bodo pač tudi roza in modre zadeve, ne glede na to, katerega spola bo. Bemtiš, saj za dedce je včasih tudi grozno seksi, baje, če so v roza srajci Pa dvomim, da bi otrok imel zato kake travme, če bi ga oblekla v roza majčko Pri meni tudi ni več metuljčkov, očitno se je pikica preselila kam, kjer ne udarja toliko. Bomo videli, časa za brce je še dosti... baje je čisto ok, če jih tudi tja do 24. tedna ne čutiš. Ene jih pač prej, ene kasneje... veselka, jaz sem pa že večrat slišala, da sicer priporočajo to velikost, ampak se najpogosteje zgodi, da je otrok potem prva dva meseca kot izgubljen v cunjicah gotovo kaka manjša stvar ne škodi