|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
25.3.2009 12:14:47   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Lubenička se strinjam glede cen ampak te ne bodo šle nič dol ker vedo da tuki pa pri otrocih se služi denar,ker vedo da je treba otrokom cunjice kupovat ker ne morejo nagi okol hodit.

To je res, a mislim, da dokler lahko še svoja oblačila nosimo...jih ponosimo user posted image
Potem bo pa itak poletje in si lahko kupimo v navadni trovini oblekce...vsaj jaz bom to naredila. Lahko tudi, kupite blago in vam šivilja zašije...je ceneje!

Za otročičke oblekce...najbolje si jih je sposoditi...vsaj za eno leto :) Tako hitro rastejo, da je škoda denarja.
No...da se popravim...tiste, ki imate to možnost, si sposodite. Jaz imam brata in 4 pol bratce (stare 9let,7let,4 in 3 leta) tako, da bom veliko dobila od njih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
25.3.2009 12:16:45   
Lubenička

glede na to da bo naš tamavči kmalu 2 leti star ma tud kakec tak  kakršen se spodobi ampak kter kakec pa še lepo diši?noben da bi pa zarad tega kupovala en košek k je ful drag pa potem tiste kasete z vrečkami eh no ja kukr ktera hoče sam men se zdi osebno to da mečeš stran denar.user posted image

Se strinjam...zato pa kupiš navaden plastičen košek, ki stane 5€-10€. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
25.3.2009 12:17:37   
Anonimen
se čist strinjam s tabo,midva pri prvem nisva mogla nikjer si sposodit oblekice zato k so vsi okol naju dobil kak mesec prej otročička no moj brat celo samo 5 dni prej od mene je dobil sinčka tko da res je veliko v pomoč če si sposodiš sam moraš pa vedet da otroček lahk kej pofleka al se pa ukaka pa težko spraviš stran madež in če je nekdo navezan na oblačilce bo mogoče mal jezen,pač pogovort se je treba tko k se zagre pa je.

(odgovor članu Lubenička)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
25.3.2009 12:17:59   
baby blue
o tem košu sva midva tudi razmišljala bova pa še vidla kako n kaj... to je res najmanjša stvar ki itak ni nujna tak da če bova bova če ne pa ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
25.3.2009 12:20:55   
SONČEK LARA
Hvala vsem za izrečene čestitke

Sončica glede tega koša za plenice, sej je čist dobr, sam potem ko otroci jedo že gosto hrano tudi drekec posledično kar smrdi. In ti rečem, jaz sm sedaj pa je mala stara 20m prakticirala tako, da sem v koš dajala sam polulane pleničke, tiste kakce pa sem vedno nesla 1x na dan prav vn v smeti, ker to obupno smrdi, kljub košku in ne vem čemu. Pa da ne govorim kok stanejo tiste vrečkice za notr, pa kok je to kej ekološko, že plenica sama posebi, potem pa še vsako zavijemo v vrečko. Ne vem no, jaz bom sedaj v drugo uporabljala do goste hrane, pa itak ne kupujem unih kaset z vrečkicami ampak dam notr kar sam eno veliko za smeti. To je moja izkušnja.

Larilu...glede depresije, ma ja takrat smo tako občutljive da je joj. Jest sem bila v P k cvetka, dojile sva se na polno, super nama je šlo. Čim sva prišle domov katastrofa. Kot prvi razlog bom navedla to, da smo točno tist dan delali prvo plato na hiški (v katero upam gremo letos pred zimo) in valda moj me je pripeljal dam in že šibal na bajto. Sploh ne vem, kako da takrat nisem tudi malo pomislila, da lih ni fajn da naju pušča same do večera. In krizica se je začela, mleka polno, mala pa nikakor vlečt, ker je špricalo iz ne vem kok luknjic. In tako je hujšala in sem dobila vago, in pred vsakih futranjem tehtanje...in tako se zgodba nadaljuje...in VilaMalina ko sprašujejš kako jo prepoznaš, pri meni sme videla, da sem sam jokala, lara je bila tako priden dojenček, jaz pa kr naprej v solzah. Moj je letal iz bajte pa do mene, pa spet nazaj, ko je popoldan prišel notr je hitr pospravu, polikal, res vse je on počel...in minil je mesec in točno 1 mesec po porodu, smo šli na dolg sprehod in me je moj k ma mal prakse s tega področja me je mal spucal in postavil na realna tla. Zadeva mi najprej ni bla jasna, ko mi je rekel če se boš rpepustila tem čustvom boš zabredla še globje, potem me je pustil 10 minut samo da sme premislila kaj mi je vživljenju pomembno in povem vam "ozdravela sem".

Glede cotik pa tkole, zdej k nekak vem da naj bi bila spet punčka, je problem kr rešen, saj imam polno oblekic, no ja kako novo pa seveda dobi. Bi pa zelo rada nov voziček, Od Jane, slalom pro...pa je drag k žafran...

Neposredna povezava do sporočila: 3255
25.3.2009 12:22:26   
vila MaLiNa
Midva sva ga kupila ravno zato, ker je bil v akcijiuser posted image  (sej če ne bi bil ga ne bi) tam okoli 10eurov in tudi prijatelji, ki imajo otroke so nama ga priporočali. Svakinja ima pa čisto navaden košek, pa je tudi čisto zadovoljna.  Tako da vsakemu svoje... user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
25.3.2009 12:32:13   
Anonimen
sonček lara veš te čist zastopim res sej zato pa pravim da ko bo čas za odhod v rim in po porodu mora bit zmeri misel v glav da smo močne in najboljše mamice ki jih otroci lahk dobijo,vse ostalo se bo pa že porihtalouser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
25.3.2009 12:40:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

glede na to da bo naš tamavči kmalu 2 leti star ma tud kakec tak  kakršen se spodobi ampak kter kakec pa še lepo diši?noben da bi pa zarad tega kupovala en košek k je ful drag pa potem tiste kasete z vrečkami eh no ja kukr ktera hoče sam men se zdi osebno to da mečeš stran denar.user posted image

Se strinjam...zato pa kupiš navaden plastičen košek, ki stane 5€-10€. user posted image

jaz tudi,,,, res pa je, da če kakšen dan pozabiš nesit smeti, te tist vonj pribije user posted image user posted image , pa tudi lulanje v pamperski fuuul smrdi (še posebej tisto čez celo noč). Jaz imam kr navaden koš, ki se uporablja v kopalnici.

Neposredna povezava do sporočila: 3258
25.3.2009 13:00:08   
*kinnie*
Jaz tudi nisem kupovala palčka zavijalčka.....pleničko vedno lepo zlepimo s trakci od same pleničke.....da je zvita sama vase...pa lepo v koš za smeti. Mi imamo že tako vedno cel kup smeti, tako da jih skoraj vsak dan nosimo dol....pa nam nič ne smrdi po drekcuuser posted image .....je v stranišču hujeuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
25.3.2009 13:02:22   
*kinnie*
Depresija je tudi mene po prvem porodu oplazila,....je bila kar huda sprememba za nas, ko se je mala rodila, stanovanjske razmere so bile slabe,....sem kar mogoče 2 meseca potrebovala, da sem se ponovno našla....pri drugem pa ni bilo o depresiji ne duha ne sluha....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
25.3.2009 13:14:09   
Picabo
Punce ve ste čist divje. Nisem vas brala od četrtka in sem bila sedaj 1 uro polno zaposlena... Pa ne berem počasi . Toliko bi pokomentirala, pa bi bilo preveč zato samo na kratko:

Bety11 ne morem verjeti, da se take zgodbe dogajajo... To, verjamem, da te zaznamuje. Vem, da so tvoji najbližnji, pa vendar je bila njihova reakcija vse prej kot človeška. Ko nas starši včasih razočarajo s svojimi besedami, dejanji, takrat si rečem, da bom to uporabila za svoje dobro in dobro svojega še nerojenega otroka in sama ne bom ponavljala takih napak...

Klaja, ko sem brala tvoje sporočilo sem brala skoraj svoje misli. Tudi sama sem še neodločena glede poroke, 1x bi imela veliko fešto in vse prijatelje, spet drugič samo dragega in starše. Moj pa pravi, da sva midva itak že kot poročena, tako, da se nama kao nikamor ne mudi... Ima dober izgovor, a ne?

Lubenička: to je prava punca! Nikoli ti ne bo žal svoje odločitve, še več: obrestovalo se ti bo tudi na drugih področjih.

Vi pa imate že kar ornk trebuščke pravite in čutite brce? Jaz sem sedaj v 13t (rok imam 24.9.) in seveda je še vse mirno, vem pa da bo buši vzhajal potem po 5 mesecu zelo intenzivno. Hlače sem pa že kupila, ker ne prenesem, da bi me kaj tiščalo v trebuhu. Imam pa srečo, ker me prijateljice zasipajo z oblačilci, tako da jih imam kar nekaj "na čakanju".

Drugače pa uživam v nosečnosti, dobro se počutim, v nedeljo sva šla z dragim celo na en hrib (skoraj 1.000 nmv) in sem bila neskončno srečna in dobro sem se počutila med vzponom. Če je kje kakšna ljubljanska nosečka, ki je zainteresirana za nosečniško telovadbo bomo pa vzpostavile stik. Vendar to kasneje, ko bo že večji trebušček in bo morala biti vodena vadba zaradi pravilnih gibov. V Bitu za nosečke nimajo imajo pa v Moj Fit-u na Brnčičevi.

Še to: Vila Malina prosim, daj še mene na seznam nosečk, najbrž je Sonchica spregledala, ko sem 1x že podala podatke, torej zame 1. nosečnost in PDP 24.9.09

Baby blue: kakšen lep dan za praznovanje! Čestitke in vse dobro.

Pozdravček

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
25.3.2009 13:17:35   
Sarchi
dobro je tko vaše nasvete brat, k že mate izkušnje. se bomo lažje odločile tiste k bomo prvič...user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
25.3.2009 13:22:38   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

Še to: Vila Malina prosim, daj še mene na seznam nosečk, najbrž je Sonchica spregledala, ko sem 1x že podala podatke, torej zame 1. nosečnost in PDP 24.9.09

ne ne, nisem te spregledalauser posted image user posted image ...si pa ti spregledala sebeuser posted image user posted image , ker sem šla gledat seznamček in si gor pod 24.09.

tudi meni je zanimivo brati vaše izkušnje...se bo veliko lažje potem odločevat pri določenih stvareh.

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
25.3.2009 13:32:25   
baby blue
meni je tudi super prebirat poste tistih ki že imajo izkušnje... pa koristne nasvete... 

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
25.3.2009 14:02:25   
*kinnie*
Meni se je kar nekajkrat zgodilo, ko nisem vedela kaj storiti, kaj smem, ko je ritka rdeča,...kaj pomenijo te ali one pikice....ali sme jesti to ali ono.....enostavno sem povprašala na forumu in vedno sem dobila dobre odgovoreuser posted image ....sem se počutila tako fajn, ko sem znala sama rešiti težave, brez da bi se morala zanašati na modrejše v hišiuser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3265
25.3.2009 14:06:31   
veselka
oj,

do sedaj sva za najinga user posted image  kupla ene nogavičke in pa js si nisem mogla upret enmu pajacku v kompletu z majčko. sicer sem kupla velikost 54 (baje do dveh mesecev starosti), le kaj mi je bilo... v šoli za starše priporočajo da se začne kr s št. 62 (kar sem izvedela včeraj, kupla pa že skor mesec nazaj), poleg tega sem izvedela še, da se je moj dragi rodil dolg 59 cm (jaz 49), tko da me kr malo skrbi,da bo tole premejhno že od začetka user posted image  no, če bo moj user posted image  predolg in če bo katera rabla, ker bo imela user posted image  normalne dolžine user posted image  , ji brez problema takrat pošljem. je pa od Kanza. zamenjat ne morem več, ker menjajo samo do 8 dni od nakupa.

< Sporočilo je popravil veselka -- 25.3.2009 14:07:37 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3266
25.3.2009 14:13:39   
vila MaLiNa
veselka sama sem bila tudi med daljšimi, pa sem povprašala ginekologa kako je s tem in je odgovoril, da to ni pogojeno. Kako pa to, da v šoli prporočajo velikosti od 62 dalje? Kaj če pa je otrok okoli 50 cm velik potem mu vse visiuser posted image  Tako, da res nikoli ne veš kakšno velikost bi bilo potrebno kupiti. Tako, da kiksi skoraj da morajo bitiuser posted image

Picabo tebe smo zgleda kar dvakrat šteliuser posted image . Enkrat si pod svojim PDP enkrat pa še pod x.x..

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
25.3.2009 14:35:19   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Picabo tebe smo zgleda kar dvakrat šteliuser posted image . Enkrat si pod svojim PDP enkrat pa še pod x.x..

Ha ha, no super. Samo, da nisem med izbrisanimi! Nabrisana sem pa že itak user posted image user posted image user posted image
No, malo heca mora bit.

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

Neposredna povezava do sporočila: 3268
25.3.2009 14:47:45   
Sarchi
vila MaLiNa tud pr meni lhk dodaš da je to prva nosečnost in bo prvi user posted image .

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 3269
25.3.2009 15:04:38   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

oj,

do sedaj sva za najinga user posted image  kupla ene nogavičke in pa js si nisem mogla upret enmu pajacku v kompletu z majčko. sicer sem kupla velikost 54 (baje do dveh mesecev starosti), le kaj mi je bilo... v šoli za starše priporočajo da se začne kr s št. 62 (kar sem izvedela včeraj, kupla pa že skor mesec nazaj), poleg tega sem izvedela še, da se je moj dragi rodil dolg 59 cm (jaz 49), tko da me kr malo skrbi,da bo tole premejhno že od začetka user posted image  no, če bo moj user posted image  predolg in če bo katera rabla, ker bo imela user posted image  normalne dolžine user posted image  , ji brez problema takrat pošljem. je pa od Kanza. zamenjat ne morem več, ker menjajo samo do 8 dni od nakupa.

..nič se ne sekiraj, si kar prav kupila... št. 62 je ponavadi itak prevelika za novorojenčke.. 

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
25.3.2009 15:08:18   
klaja
Koš za plenice imam tudi jaz čisto navaden, ker mi je brez veze da bi imela tisti koš s kaseto in kupovala te drage kasete. Pač nesem vsak drugi dan plenice ven v kanto.

Pri nas je bilo tako da je prva hčerkica imela oblačila 56 kar 4 mesece in pol če še ne več, druga hčerkica pa nekje 2 meseca.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
25.3.2009 15:08:42   
Anonimen
naša malinca ma pa novo preobleko in veš morm rečt da zgledaš prov seksi sočnouser posted image

no glede številk je tko da je res met fajn vsaj 2-3 kompletke 56 številko,ker če te preseneti tko k je mene si potem k riba na suhem in gre potem možek kupovat ampak pr men je moj vse lepo fajn nakupu z mal pomočjo od moje mami.ta prvi mesec bo dete sigurno imelo 56 številko pa še ta mu bo povsej vrjetno prevelika in boste mogle rokavčke zavihat.tko da veselka nima te kej skrbet če bo res večji ti bo pa že G povedalauser posted image

(odgovor članu Sarchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3272
25.3.2009 15:19:19   
baby blue
ekola meni se je pa malo prej kri iz nosa ulila... že tko mam ves nos bogi ker me spodaj vse peče od smrkanja in mam krastice zdej pa še to user posted image user posted image kot bi me kdo na nos mahnil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
25.3.2009 15:20:21   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Brcike oz. metuljčke :tiste, ki jih že čutite. Kje jih čutite? Jaz sem v prvi nosečnosti malega začutila v 17. tednu. Danes sezaključujem 16 teden pa se mi zdi, da še vedno ni nič. Pa pravijo, da drugega začutiš prejuser posted image
V glavnem, čutim nekaj okoli popka, ampak verjetno je to prebava, ki je itak čist v user posted image  in se mi non stop nekaj pretaka in premika. Predvidevam, da male pikce čutite bolj spodaj pri sramni kostiuser posted image  Hja, neučakana semuser posted image

Js jih čutim od popka navzdol, nekaj cm (cca.2) nižje se začnejo. Se mi pa zdi, da je moj user posted image kar visoko (pa saj to mi je že G povedal), večinoma brca na desni strani in pa bolj zgoraj kot spodaj. Najbolj močne brce sem pa doživela malo pod popkom.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 25.3.2009 15:28:51 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
25.3.2009 15:26:01   
Lenck
Hej user posted image

Ni mi jasno, kako nekatere šele razmišjate o nosečničnih oblačilih - a še lahko nosite svoje? user posted image Kako se res razlikujemo. Jaz imam obseg bušija blizu 100, res je, da se ne spomnim, koliko je bil prej, ampak gotovo ni bil nad 80 user posted image Čeprav opažam, da je že par tednov pri miru, se nič ne širi. Očitno se je takoj toliko, da imam sedaj nekaj fore.

Betty user posted image a ni boljše, če ti kdo mal dela odvzame? user posted image Saj sem ziher, da bi drugi tudi znali ok poskrbeti za štručko user posted image

Baby blue, vse najboljše user posted image

Jaz bom pa verjetno tale vikend malo pogledala, kaj imam pri starih starših, da bomo videli, kaj nam še manjka user posted image Kolegica mi je v nedeljo pripeljala lupinico user posted image Nam bodo posodili, in morda tudi voziček dobiva od njih. Pregledala bom malo oblekice, potem pa počasi po seznamu. Kupovali pa še ne bomo, ker nimam pojma, kam bi kaj dala user posted image Očitno si bomo morali omislit en predalnik, ki bo hkrati previjalna mizica, v minaturni izvedbi - da bom imela kam dati stvari za bebo. user posted image

Se bomo pa tudi mi pustili presenetiti, in kljub temu gotovo ne bo vse v zeleni in rumeni. Ker upam, da bo kak pajac še od prejšnje generacije za uporabit, bodo pač tudi roza in modre zadeve, ne glede na to, katerega spola bo. Bemtiš, saj za dedce je včasih tudi grozno seksi, baje, če so v roza srajci user posted image Pa dvomim, da bi otrok imel zato kake travme, če bi ga oblekla v roza majčko user posted image

Pri meni tudi ni več metuljčkov, očitno se je pikica preselila kam, kjer ne udarja toliko. Bomo videli, časa za brce je še dosti... baje je čisto ok, če jih tudi tja do 24. tedna ne čutiš. Ene jih pač prej, ene kasneje...

veselka, jaz sem pa že večrat slišala, da sicer priporočajo to velikost, ampak se najpogosteje zgodi, da je otrok potem prva dva meseca kot izgubljen v cunjicah user posted image gotovo kaka manjša stvar ne škodi user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?